- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do upławów to ja też mam takie i niestety chyba już nic na to nie poradzimy... Ale ja mam problem bo nie wiem, czym one mają się oby różnić od płynu owodniowego który może np wyciekać, ale nie sieję paniki
Kakaszka olej tą teściową, bo po co ci tyle nerwów... Ale fakt, że z tą kasą to przesadziła trochę. Z tego co pamiętam to twój facet ma rodzeństwo i ona tak do każdych podchodzi? Jest mendą z zasady, czy to tylko do was
Dla ciekawych - www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-B2EC6CFC-0E....xsl/index_40629.htm tutaj te staniczki do karmienia, mam nadzieję, że w końcu uda mi się na coś trafić w tym śmierdzącym Lidlu, pójdę po nie z samego rana
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Właśnie wróciłam ze szpitala. Cała i zdrowa i synuś też ok. Uregulowali mi to ciśnienie i ma być dobrze. Leżałam na patologii ciąży w klinice w której zajmują się trudnymi przypadkami. Ile ja się tam napatrzyłam, że aż strach. Te historie kobiet... Przeżywałam z rodzącymi koleżankami z sali te bóle... Momentami koszmar, koszmar, koszmar.
Tak się cieszę, że już jestem w domu
Powolutku będę nadrabiać czytanie Was a mam do przeczytania dokładnie 656 postów.
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajnie, że wszystko okej
Ja też ostatnio mam problem z ciśnieniem...ale dziś już na szczęście dobrze. Muszę zaraz właśnie sobie zmierzyć.
Nawet długo Cię trzymali...ale ważne że wyregulowane
Współczuję tych historii w szpitalu. Czasem na prawdę straszne są przypadki.
Nadrabiaj nas i pisz kochana
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Wisnia po Twoich doswiadczeniach z Lidlem to powinnas czekac przed drzwiami juz przed otwarciem Ja tez sie wybieram w jakis rannych godzinach po jeden z tych stanikow
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Postanowiłam nic nie narzekać bo spotkałam tam kobiety z naprawdę poważnymi problemami. Nie mówiąc o dziewczynach niepełnoletnich w ciąży albo kobietach , których faceci jak dowiedzieli się o ciąży to uciekali....
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Rysa zamierzam właśnie tak zrobić, ustawię sobie budzik, tylko, że Lidle od 7 otwarte, ale jakoś dam radę, zaprę się i pójdę
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Haniu z tym cisnieniem to musisz bardzo uwazac
Kakaszka olej tesciowa ja tak zrobilam a jak ma jakies ale to powiedz jej niech z synusiem gada bo ty nie masz na to ochoty
Dziewczyny moje uplawy zrobily sie dosc geste i takie mleczne i jest ich bardzo duzo
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
Kasiu ja myslalam, ze tu juz z maluszkiem wrocilas ale bardzo dobrze, ze siedzi jeszcze w brzuszku i niech tak narazie zostanie. fajnie, ze juz lepiej sie czujesz
Wisnia tez juz sie czaje na ten stanik. mieszkam w mniejszym miescie takze mam nadzieje, ze nie ma w tej chwili az tak duzo ciezarnych i zdaze wychaczyc
reklamuje Biedronke od 23 maja zacznal sie promocje na pieluszki i wszelkie inne akcesoria dla dzieci takze wczesniej juz ktos pisal prawde
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Z tego co się naoglądałam to na 9 dziewczyn 7 było przeterminowanych heh. W tym szpitalu dopiero 8 dnia zaczynają działać dopiero.
Na szczęście do szpitala ubranek nie potrzebuję dopiero na wyjście. I dla siebie niezbędne rzeczy więc torba nie będzie wypchana.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja...a raczej moja mama będzie polować na body z długim rękawkiem (rozmiar tak 80 chciałam)
Wróciliśmy właśnie ze spaceru. Przeszliśmy około 2km i padam nie wiedziałam, że siedzenie jest tak przyjemne po spacerze hihi
Muszę iść zrobić sobie jakieś kanapki , bo przydałoby się jakąś kolację wszamać
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze ze z Tobą juz wszystko dobrze i oby tak było do konca ciązy
Kakaszka a Tobie nie zazdroszcze takiej tesciowej,naprawde wstrętna baba,dobrze ze sie wyprowadziliscie od niej,ale mam nadzieje ze sobie poradzicie bez jej pomocy
Mi znów doskwiera bol kregosłupa,trzeba wziac cieply prysznic,powinno ciut pomoc
A staniczki tez mi sie podobaja,moje sa nie zbyt ładne,ale co tam na jakis czas wystarcza