BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu #670081 przez Ikunia1910
A ja to już chyba pajęczyną tam zarosłam :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiśnia fajnie że aż takie skurcze, wreszcie jakieś cuś się dzieje.

Mnie młoda też strasznie mocno szarga brzucholem, nie mogę znaleść sobie odpowiedniej pozycji i do tego ta zasrana zgaga. Chyba już nie ma tam miejsca że mnie tak mocno uciska, mam praktycznie niemijającą zgagę i pomyśleć że przed ciążą nawet nie wiedziałam co to takiego...

Marta, Rysa super chłopaki.
Hania czekamy na wasze foteczki :)

Dokoptowałabym do naszych maluchów też już swoją niuńkę, ale mam coraz częściej jakieś czarne scenariusze. Przez te sny o zielonych wodach płodowych chyba... boję się po raz pierwszy na serio, boję się o moje dziecko :huh: Tyle złego ciągle mi się przytrafia, że chyba nie mogę dopuścić myśli, że trafi mi się taki maleńki cud, który będzie mnie kochał tak po prostu...
Eh...jakiś melancholijny dzionek.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #670104 przez Kasiasia
Marta Rysa śliczniutkie dzieciaczki :) Gratuluje....

Ja jeszcze cały miesiąc będę czytała jak rodzicie....

11 lata 7 miesiąc temu #670107 przez kakaszka
co do ochoty na seks, to u mnie kicha z tym. ja bym wolalapolezec, poprzytulac sie, no az taka sadystka nie jestem i czasami trzeba spelnic swoj obowiazek :)a spowodowane to jest tym, ze po prostu nie czuje sie atrakcyjna i nie wyobrazam jak chlopak moze miec na kogos takiego jak ja teraz ochote, no ale chyba w takich sytuacjach robi sie wiadomo kto z kim jest na dobre i na zle :) przyjemnosc odczuwam wtedy jak moj facet sie postara, a to sie zdaza co drugi raz :)

co do jego pracy niestety chyba bedziemy w dupie. ma umowe do konca czerwca, a na stale skurwiele nie chca dawac nikomu i wola pozatrudniac ludzi od posrednikow. staram sie narazie o tym nie myslec, bo nie przestane ryczec.

Rysa cudowny maluszek, jeszcze raz gratulacje. jak tam uczucia po porodzie? zachlysnela cie fala milosci?

Ikunia nie nakrecaj sie, wiesz jak przez dluzszy czas mialas pod gorke, to teraz musi w koncu pojsc jak po masle. u mnie niestety na odwrot, za dlugo wszystko sie zaczelo ukladac i tu nagle mozemy zostac bez srodkow na zycie.

ja wlasnie wpieprzam nachosy i popijam cola, takze rozpusta na maxa, ale stwierdzilam poki jeszcze moge, to trzeba zkorzystac :)

11 lata 7 miesiąc temu #670124 przez aleksiaa88
Temat sex szybko się rozwinął i od razu 3 strony naskrobane :laugh:
Ja tam żadnych bóli nie mam oprócz tych jak się mały krętoli to tak boli czasem niesamowicie, że tylko krzyczę AUA a na pęcherz tak mi napiera, że mam wrażenie, że nie mam kontroli nad nim i zaraz mi pocieknie jak stoję co za dziwne uzucie

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #670126 przez Agusia83
Mąż wrócił ze sklepu, ja z wanny...ale za mną chodzą lody, mogę je codziennie jeść :silly:

Szczerze, to my ostatnio kochaliśmy się chyba w marcu, więc dosyć dawno...i tak naprawdę to nie mam zbytnio ochoty :silly: ale chiałabym wypędzić synka z brzucha...wiem wiem, jestem perfidna...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Malutkamilka...Hania napisała, że nas podczytywała, zrobiłaś świetną tabelkę i Hania się nie obrazi jeśli będziesz chciała ją prowadzić.
Postara się do nas odezwać jutro koło 19-20

Kakaszka, trzymam kciuki za pracę Twojego faceta.

Ikunia, zobaczysz, wszystko będzie dobrze...takie sny przed porodem to normalka...

jak przychodzę, wszystkie zniknają :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #670189 przez natali
Tak mnie wszystko boli ze juz nie.wiem czy mam skurcze czy jakies wzdecia, niestrawnosci. Jestem cala obolala juz mam dosc tej ciazy i chyba po porodzie nie bede chciala pamietac o
statnich tygodni.

Kakaszka poradzicie sobie, troche entuzjazmu i checi a i praca sie szybko znajdzie najwazniejsze nie poddawac sie.

Agusia faktycznie troche dawno ale u ciebie to bylo zalecenie lekarza takze maz nie powinien sie gniewac napewno pozniej nadrobicie z nawiazka.

Ikunia te sny sa spowodowane podlozem psychicznym, wszelkimi obawami i nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia, ale zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze.

11 lata 7 miesiąc temu #670191 przez Agusia83
Natali,

Wiem wiem, smęcę...ale jak sobie pomyślę, że przenoszę synka jak córe, to wszystkiego mi się odechciewa....

11 lata 7 miesiąc temu #670196 przez Gochens
Marta , Rysa ale przystojniakow nam pokazałyscie ♥
Co do sexu to ja przed ciążą mogłabym cały czas a teraz to chyba tylko żeby szybciej urodzić. .
Mój Maciek nie naciska zresztą dla niego to chyba też dziwne uczucie chyba się boi po prostu...
Dziś jednak udało mi się go przekonać. .. mam nadzieję że później moja chetka szybko wróci. ..

Ikunia wiesz ja tez się boję o maluszka ale to chyba normalne , nie martw się wszystko będzie dobrze.♡

11 lata 7 miesiąc temu #670202 przez munnecabrava
Dziewczyny majowa mama życzy powodzenia. Szybkich porodów;) nie bójcie się prosić o znieczulenie i nie zwlekajcie z nim;) i dbajcie o siebie. Polog to trudny czas a trzeba szybki dojść do siebie ;)

11 lata 7 miesiąc temu #670217 przez Agusia83
Witam,jak tam brzuchatki? Czy,którąś coś ruszyło? Ja sie budzilam co godzinę.na siku i.wowczas czułam skurcze,ale jak zwykle nic z tego nie wyszlo...a maly od rana rozrabia w brzuszku,a Emi przespala całą nocke u siebie w pokoju :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #670233 przez malutkamilka
Witam sie i ja z burzowego i deszczowego poranka :/

az sie nic nie chce jak sie patrzy przez okno, kwiatki musialam sciagnac z parapetu bo deszcz by je poharatal....

Bardzo sie ciesze, że Hania nie ma nic przeciwko i z checia bym sie zajela bo z nudow to ja non stop chyba bede siedziec na forum i sledzic akcje czerwcoweczek, ale obawiam sie ze mi szybko neta nie przeniosa, a zasieg od tesciowej bedzie slaby i nie siegne go... :/
W każdym badz razie postaram sie na bierzaco was podczytywac i uzupelniac tabelke, bo wy bedziecie zajete maluszkami,a ja z koncowki wiec wszystkie rubryczki powinny byc juz uzupelnione zanim ja sie wykluje ;)

Jej jak ten tydzien mi zlecial, juz niedziela. Dostaje klucze od mieszkania i pierwszymi rzeczami jakie zagoszcza w moim mieszkanku beda kwiatki na balkon ;)
Od jutra wytaczam armate i sprzatam z mama i powoli zworze manele.

Agusia a powiedz mi czy u ciebie w rodzinie najblizszej oczywiscie ktos przenosil dzidzie ze Ty przenosilas Emi? Czy po prostu tak wyszlo u ciebie? Bo babcia mojego meza mowila ze to tak samo jest w genach jak i to czy najpierw odejda wody czy przyjda skurcze, albo te wstretne rozstepy :angry:

No i gratuluje postępów Emi, mądra dziewczynka i jaka pojętna :*

11 lata 7 miesiąc temu #670235 przez Ikunia1910
Hej.

Agusia fajnie ze Emi juz taka duza i dzielna dziewczynka jest i śpi sama w swoim własnym królestwie:) tylko pogratulować.

Ja juz po śniadanku.
Bez zadnych akcji u mnie.

Dziś w planach wyjście na miasto :p kawa z koleżankami.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 7 miesiąc temu #670247 przez malutkamilka
Dziewczyny wlsnie ogladam nowy odcinek niezwyklych porodow. Te babkis a niesamowite, z wlasnej nie przymuszonej woli chca rodzic w domu- niegdy bym sie na to nie zdecydowala!

11 lata 7 miesiąc temu #670252 przez Agusia83
Malutkamilka,nie wiem jak było w mojej rodzinie. Mama miala wywolywany porod ze względu na chorobę. A babcia rodziła raz w domu,raz w szpitalu,ale juz nie żyje,więc nie mam jak zapytać.
Mama miala bóle krzyżowe i ja tez.

Ciekawe,która z nas pierwsza teraz urodzi?

11 lata 7 miesiąc temu #670274 przez violcia00
Witam dziewczyny.

Mi noc dzisiaj lepiej minela,czuje sie dosc wypoczeta...zaraz zabieram sie za szykowanie obiadu,szybko zjemy i jedziemy do znajomych,moze jeszcze o jakis spacerek zachacze bo cieplej sie dzisiaj zrobilo ale bez rewelacji :angry:

U mnie bez zadnych oznak wskazujacych na porod,raz na jakis czas jakis skurcz mnie zlapie,raczej w tym tygodniu nie urodze,a chcialabym bardzo,choc sie boje :huh:

Milej niedzielki :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka