- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Haniu ale narobilas smaka ta zapiekanka aż musiałam coś wpitolic bo slinka cieknie heh. Mnie by chyba rozerwalo na pół jakbym takiego giganta urodziła!!!
Marta jak patrzę na Bartusia to się nie mogę nadziwić, że on już taki duży chłopak, mnie się wydaje, że mój Alek to wciąż taki malutki jest heh.
My jesteśmy na dzialeczce dziś pogoda średnio dopisała a mnie tak zmoglo że kimnelam się z synciem na 3 godziny heh. W ogolr wczoraj mieliśmy jechać na szczepienia a ja zupełnie o tym zapomnialam ! Ehh nie wiem gdzie ja mam głowę, oczywiście w telefonie zapisana informacja ale po co nastawić dzwonek w przypomnieniu. Jedziemy w piątek, muszę tylko jeszcze dokupić szczepionkę na rota.
Jutro już zjezdzamy do domu bo w sobotę na wesele, trochę się martwię o małego bo zostanie u teściów i boję się że mogą sobie nie dac rady. Alek ostatnio zasypia przy cycu. I często chce ssac nawet po modyfikowanym, bardziej chyba potrzebuje bliskości niż samego ssania.
My też myśleliśmy o fotografie na chrzest ale sama nie wiem...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie widzę, żeby jakoś inaczej się prężył niż zawsze.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
I wybralismy stroj dla Bartusia
Aleksia Bartus też puszczał baczki a kupkę ostatnio w piątek robil i widać było ze go to meczy... Ale jak karnisz synka tylko piersią to może ńie robić kupki nawet tydzień...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gochens a daleko od teściów macie to wesele? Bo może jak nie daleko to byś wpadła zobaczyć pod wieczór jak idzie teściom i może uśpiła malutkiego przy cycu
Marta Bartuś będzie kawaler jak się patrzy w tym ubranku
A ja znów słyszałam że dziecko karmione piersią powinno robić codziennie kupki a przy modyfikowanym raz na kilka dni. I teraz bądź tu mądry człowieku ...
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta bartus juz duzy chlopak i stroj z checia zobacze jak masz gdzies jakies zdjecia
My chrzciny jednak bedziemy robic w domu tesciow,gdzies w polowie wrzesnia,tylko najblizsza rodzina,zamowie jedzenie z kateringu i bedzie git
Haniu dzieki za odpowiedz odnosnie okladow z kapusty.
Moj syn nie chce dzis spac,marudzi cos za bardzo,a ja taka zmeczona i na dodatek sama z nim zostalam,moze po kapieli zasnie
U mnie caly czas goraco,ale slabo bede opalona tego lata
Tez szukam sukienki ale na wesele,chcialam zamowic na allegro ale nie wiem czy w biuscie sie zmieszcze ...
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Marta zamawiacie z allegro strój ? Fajowy ja chyba pójdę w biała koszule jakieś gatki w kratusie i muche albo krawacik. Miłego wieczorka z mezuskiem
Aleksia na zaparcia dobre są też soki jablkowe te 1 dniowe, bez konserwantow
Ja na wesele kiecki też szukałam ale w końcu postanowiłam pożyczyć od koleżanki, pierdziele teraz kupię a jak schudne to tylko będzie mi w szafie zalegac. A i gratuluję Haniu utraty wagi
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja ogólnie to bym weszła w sukienki sprzed ciąży gdyby nie cycki... tylko w cyckach się nie mieszczę i nic nie mogę dopiąć... No cóż mam jeszcze 6kg do zgubienia ale jak da radę to chcę zjechać więcej mam jeszcze pochowane jakieś kreacje z czasów liceum to chętnie raz jeszcze w nie wejdę
Zaraz zrobię zdjęcie stroju Pawełka do chrztu to się pochwalę
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Myślę, że jak wyjdziesz na chwilę z wesela to się nic nikomu nie stanie, a Ty będziesz spokojniejsza, Alanek i Twoi teście
Lenka marudzi już...ale musi wytrzymać jeszcze do 21-ej...później kąpanko i flacha ... i mam nadzieję sen
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Z tymi kupkami to ciężko najlepiej obserwuimy te nasze szkraby mój synek się męczył i pomogło...
No ja mam wszystko najfajniejsze za małe w cyckach i z kupnem też mam problem przeź cycki
Co do stroju na chrzest to znalazłam taka stronę ze strojami zaczarowane sny czyjegoś tak
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Haniu może pójdę za Twoja radą, zobaczę jak będą sobie radzić, jak nie to przyjadę i go cyśkiem uśpie
My dziś mamy dzień dziecka i będzie bez kąpieli hehe mama późno wraca z pracy więc średnio z pomocą, także dziś uraczymy się chusteczkiami
Teraz lezakujemy pod kolderka
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My sie wlasnie szykujemy do kapieli,dzisiaj sama bo mojego nie ma,ppozniej mleczko i mam nadzieje ze maly zasnie.
Gochens jestem takiego samego zdania jak Hania-nic sie nie stanie jak wyjdziecie na chwile...ja tez tak zamierzam zrobic,choc to wesele naktorym bede ma byc 30 km od tesciow i na dodatek mam byc druhna,ale jakos sobie poradzimy
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Z mezem lubimy zaszalec i sie troche boje ze nie dam rady sprostac moim ulubionym pozycja- zaczynam sie bac zblizenia.
w sumie oboje jestesmy wyposzczeni od 19 maja bo wtedy bylo ostatnie zblizenie i powinno byc slodko jak maz wroci. wtedy bede 8,5 tygodnia po porodzie, ale jak teraz mialam krwawienie i te goraczki to mi sie rana po szwie ostatnim przy odbycie lekko sparzyla i teraz mam problemy z siadaniem bo lekko szczypi i przy wejsciu do pochwy mam lekkie zgrubienie po szyciu i boje sie ze przez to bede miala jakis dyskonfort.
moja mama mowi ze ona do tej pory czasami odczuwa bol przy seksie ale mowi ze idzie przezyc i zebym sie nie przejmowala jak urodzilam to to byl najwiekszy bol jaki moze dotknac kobiete i pierwsze zblizenie tez bedzie fajne byle powoli i delikatnie bez stresu.
Dlatego pytam was bo wiekszosc ma juz to za soba i chyba ktoras miala szyte krocze?
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa