- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Teraz mogę się wykręcić bo u nich wszyscy pala i ten smród mnie wykańcza a później powiem że dla Oli to nie zdrowo w takim dymie siedzieć
Te kawały o teściach nie bez powodu wymyślono
A kiedy będziecie chrzciły dzieci ? Ja zamierzam jak najszybciej się da. Jak się Oleńka urodzi to odrazu do kościoła pojadę załatwiać. Słyszałam że maleństwa mają sny wtedy straszne. Zapewne to zabobon jakiś ale sam fakt że miałoby cos się snić złego dla mojego maluszka mnie zmusza do jak najszybszego załatwienia tej sprawy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja juz z tesciami mam spokoj, ale uraz zostal do konca zycia. Cale szczescie nie musze ich widywac na codzien dwa razy w roku wystarczy - mieszkaja az 600km od naszego mieszkanka
Kolejna wojne przewiduje wlasnie przed chrztem, ktory planujemy w sierpniu nie zycze sobie na chrzcie meza bratowej ale tescie jeszcze o tym nie wiedza a jak sie dowiedza to znowu sie zacznie
Ja wlasnie wybieram sie do szpitala na badania, mam nadzieje ze dowiem sie ile Kinga przytyla w tym tygodniu
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ostatnio wygoniłam ją z domu i powiedziałam że wstępu tu niema więc mam nadzieję że się domyśli żeby nie przychodzić. Choć ona jest tak bezczelna że wszystkiego można się po niej spodziewać.
To jest pierwsza i jedyna osoba której tak nienawidzę. ! Muszę to obmówić z moim mężczyzną.
Chyba że napiszę zaproszenia i dam tylko dla szwagra. no nie wiem jeszcze. Ale jak ją zobaczę to na kopach pogonie. Nie chce żeby nawet patrzyła na moją Oleńkę. Jeszcze jakiś urok rzuci.
Chrzestnych też jeszcze nie mamy. strasznie ciężko wybrać odpowiednie osoby.
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
słonka za oknem to i samopoczucie lepsze; chociaż wczoraj wieczorem miałam doła, leżałam na kanapie i jęczałam jak to mi nie dobrze i że mam dość ciąży i że mi ciężko itp. ale mój mężulek miał ubaw, pocieszał jak umiał
szorlak ta twoja teściowa to chyba jakieś biuro detektywistyczne prowadzi? współczuję; ja bym zwariowała jakbym miała mieszkać z teściami, teraz jest między nam ok bo są daleko i żadko się widujemy; ale nauczylismy się że nie można ich o nic prosić; tylko że nam udał osię ich trochę ustawić przed ślubem, bo mieliśmy inne wyobrażenia o ślubie a oni mimo że nie dołożyli ani złotówki do wesela to chcieli o wszystkim decydować. ja przestałam się szczypac i mówię co mi leży na sercu i teraz jest lepiej, bo trochę boją się mi podpaść. ale teście to teście-długa historia...
my jeszcze nie myśleliśmy o chrzcinach, ale pewnie jak niunia będzie miała ok 2 miesięcy, ale nie wiemy kogo weźmiemy na chrzestnych..następny dylemat, jeszcze nie zdecydowaliśmy się na imię a czas leci.
może Ewa?
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zjadłabym coś pysznego ale nie wiem co
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciekawe jak to przedstawią w rozmowach w toku wygląd po ciąży, obiektywnie czy może będą straszyć...
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
mam wielki problem ze chrztem........... moja rodzina jest bardzo pobozna , u mnie nie ma zadnych rozwodów.. my sami z mezem mamy slub koscielny a w jego rodzinie same sluby cywilne rozwody i w zwiazku z tym nie ma kogo poprosic na chrzestnych. Moj maz chcce swoja siostre ale ona nie ma slubu koscielnego i zaden ksiadz sie nie zgodzi... a ze oni wszyscy beda zdolni nawet zapłacic ksiedzu albo szukac gdzie indziej ksiedza zeby to olał wiem ze bede sie kłócic... moja mama tez jedynie w tym przypadku pewnie zabierze głos i bedzie zas chaja.
Przeciez rodzice chrzestni maja dawac wzór dziecku w zyciu chrzescijańskim.. takie sa warunki koscioła... ja tez mam siostre i ma slub koscielny wiec bedzie ciezko. juz raz sie pokłóciłam z mezem o to ale ja nie bde kłamac w kosciele ze ktos ma slub koscielny zeby tylko tesciowa miała radoche ze zas udało jej sie oszukac cały swiat... nie wiem co mam robic
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
1-10 marca
W całej Polsce można spodziewać się opadów, raczej deszczu, choć niewykluczony deszcz ze śniegiem. Śniegu w górach powoli będzie ubywać. W nocy chwilami i miejscami ślisko, bo wszędzie możliwe przymrozki.
11-20 marca
Nękający nas niż ustąpi na rzecz pogodnego wyżu. Napłynie suche i trochę chłodniejsze powietrze, ale w dzień tego chłodu nie odczujemy, słońce podniesie temperaturę do 14 stopni. W nocy spadki jeszcze poniżej zera.
21-31 marca
Zmienna aura, od ocieplenia do ochłodzenia, znowu z większą ilością opadów, ale tylko deszczu. Nawet w nocy przymrozków już nie zobaczymy. Chwilami silniej powieje, ale wiosenny sztorm czy halny to nie nowina w tym okresie.
1-10 kwietnia
Początkowo trochę więcej chmur, ale w końcu napływ ciepła z południa kompletnie zablokuje dostęp wilgotnego powietrza do Polski. Maksymalne średnie temperatury mogą sięgnąć 18 stopni. W nocy temperatura też dodatnia.
11-20 kwietnia
Kolejna partia ciepła zostanie dostarczona nad Polskę. Na niebie mało chmur, a więcej błękitu. Temperatury maksymalne niczym w maju lub czerwcu: od 16 do 20 stopni. Jedynie nocne mgły mogą trochę uprzykrzać życie. Śnieg zniknie nawet z Kasprowego.
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania