- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakie butki kupujecie dla maluszkow tzn rozmiar Karola twoja Ola najbardziej mobilna moze ty juz cos masz ??? ja patrze mierze i znowu patrze i mierze bo tyle tego i te rozmier brrrr
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Jezeli bedziecie kupywac sanki to jakie?drewniane metalowe czy plastikowe?
- iwcia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nelka ale super Twoja Zosia już stoi hehe a zdjęcie z tym wózkiem komiczne
A poniżej fotka do kalendarza feniferek hehe
Elwerka moja bardzo piszczała, że ból głowy miałam non stop, ale to jak jej ząbki wychodziły, teraz jest bardzo grzeczna, chyba że chce jej się spać i nie może usnąć to się denerwuje i płacze jej się ją zostawi samą, i np wyjdzie z pokoju, ale to tylko na chwilkę. Może Twojego niunia coś boli po prostu?
Nasza córeczka Oliwia ur.11.04.2012 r. godz.22.25
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moze tak jak iwcia pisze cos go boli np. dalej te zabki, albo poprostu wie juz ze mamusia ponosi na raczkach na troche pomarudzi, a tak mu dobrze
moja Kinga to tez nerwusek ( po mnie ) czasami tez wymusza branie na rece, ale ja staram sie byc konsekwentna i biore ja tylko jak widze ze naprawde tego potrzebuje. w przeciwienstwie do mojej mamy i Lukasza
iwcia superowe te zdjecie fajny pomysl, z kad masz takie ladne tlo ???
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
U mnie dziś masakra Adaś został pierwszy raz z teściową. Wiem że krzywdy mu nie zrobi ale boję się czy nie będzie tęsknił. W ogóle strasznego mam dzisiaj doła co tylko pomyśle to mam świeczki w oczach jakoś jak moja mama była z małym to byłam spokojniejsza ma z nim większy kontakt a poza tym była blisko i zawsze mogłam do domu podskoczyć. Prosiłam teściową aby przyciszyła swój telefon bo ja będę dzwoniła i żeby niunia nie obudził i dzwonię po 8 i słyszę jak mały płacze bo spał i się wystraszył telefonu bo oczywiście mama ma głos na fula.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzis noc znow z nocnym lataniem na rekach bo zabki . Nawet jak spal to jeczal.
Te zdjecie super.tlo mozna latwo zrobic.. Zwykly program wycina sie zdjecie i wstawia na przezroczyste na tlo. Mozna potem wyrownac kolory..Kontrast..
ale Oliwka sliczna;)
- iwcia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Elwerka musisz być cirpliwa, moim zdaniem jak dziecku nic nie dolega to jest grzeczne i w miarę spokojne, musi cos mu dokuczac i dlatego tak się denerwuje. Spokojnie to przejdzie, tak uważam, myślę że to ząbkowanie tak biednemu daje w kość no i Tobie tez tym samym.
Moja tak piszczala że myslalam ze juz zwariuje calkiem ;p od tego pisku ale jej przeszlo jak te zeby powychodzily, teraz mam w koncu cisze i grzeczne, zadowolone dziecko
Nasza córeczka Oliwia ur.11.04.2012 r. godz.22.25
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karii tez tak mialam jak wrocilam do pracy, chyba tydzien struta chodzilam, w domu sie klocilam a w pracy plakalam
iwcia jak sobie nie dam rady to fotki podzuce do obrobienia swietny pomysl z tymi tlami gratulacje
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my Kubusiowy kalendarz mamy z tej firmy/strony www.vistaprint.pl/vp/ns/default.aspx?dr=...GPS=2642743470&GNF=1
moze wy macie jakies inne i ciekawsze ???
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Dzisiaj w nocy miałam dwie pobudki, Zośka się obudziła stała w łożeczku i nie szło jej położyć. Nauczyła się z zeszłym tygodniu i teraz już opanowała dobrze wstawanie i jest koniec świat. Nie mogłam jej uśpić to dałam jej mleko a jak się obudziła przed 6 to wzięłam ją do łóżka i spała do 8. Jutro idę do pracy więc mam nadzieje że więcej takich pobudek nie będzie robić...
Ewelinda wy śpicie z mała w jednym pokoju i budzi się jak wracasz wieczorem z pracy? Czy później ją kładziecie i czeka na ciebie?
Trzymajcie jutro za mnie kciuki. Nie dość że wracam do pracy to idę od razu 6dni pod rząd:'( jedno co dobre to na święta mam 5dni wolnych!
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w nocy mi sie budzi raz na butle, cycus sie juz skonczyl tzn jeszcze ja czasami przystawiam ale to nad ranem bo w nocy to bym po chwili i tak musiala wstac ) zawsze sie budzi miedzy 2.00 a 3.00 a przed snem ostatnia butle je o 20.00, probowalam jej podawac przez sen ok 23.00 ale za nic jej nie chce tknac
powodzenia w pracy, bedzie dobrze
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
ja kalendarz zamówie w tesco albo rossmanie bo sa tańsze... nie oszukujmy się trzeba oszczędnie
dla Oli wymyśliłam klocki drewniane bo na teraz to ma pełno zabawek a i napewno coś dostanie więc wolę jej kupić coś na potem.
chyba niedługo wyjda ząbki bo ma napuchnięte dziąsełka