- Otrzymane podziękowania: 76
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kupiłam dzisiaj serduszko-pozytywke dla Zosi i to będzie moja tajna broń będę jej puszczać wieczorami żeby się przyzwyczaiła do tej melodyjki a potem jak będzie na świecie będę ją używać do uspakajania jej
Moniq a tą wodę do kąpieli to lepiej gotować ze względu na bakterie, tak? będę musiała o tym chyba pomyśleć bo u nas woda ma mnóstwo kamienia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- Otrzymane podziękowania: 0
zora85 maluszek radosny , wszystko dobrze , pokazuje zaciekle swoje walory jedynie buzinki nie chciał ujawnić ssał paluszek a 2 rączką zakrył buzinkę jakby wyczuwał dociekliwego fotografa:D udało mi sie uchwycic usteczka:D mam nadzieje ze na badaniach prenatalnych w 4D pokaze mi swoja urocza twarz ...
tak sie ciesze ze wszystko narazie jest dobrze:) nie odwraca sie dalej tzn ze nie śpieszy sie narazie:) dla mnie cudnie zreszta teskniłabym za kopniaczkami w dole brzuszka:)
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Dostałam poważny zakaz od mojej mamy!
Jak się urodzi Oleńka to mam zakaz wystawiania na wszelakich portalach jej zdjęć bo w taki sposób porywacze upatrują sobie dzieci które później porywają.
Nie powiem że się z nią nie zgodzę. Ma rację. Postaram się jej posłuchać ale nie wiem czy dam radę.
Strasznie mi szkoda i serce się kraja jak widzę rodziców tej porwanej Madzi. Nawet nie chcę myśleć co oni teraz przeżywają.
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
DZIEWCZYNY macie sliczne brzuszki ! a ja nadal nie potrafie swojego wrzucic... nie wskakuje
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dzis pierwszy raz nie mogłam spać bo mała tak kopała
z jednej strony wbijała rączkę w okolice jajników a na górze koło żeber wyprostowała nóżkę i tak sobie ją trzymała co mnie bolało. Ale nie jestem na nią zła bo to cudowne uczucie jak dzieciątko chce się powyciągać.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
szolrak musisz dodać obraz i kliknąć , mi wczoraj wyskakiwał jakiś error i troszkę zmniejszyłam rozmiar zdjęcia to się wkącu udało dodać. Karola twoja mama ma racje, jestem zdania że ludzie często sami się proszą o kłopoty. Jeśli masz konto nie dostępne dla wszystkich i wśród znajomych masz naprawdę znajomych a nie kolekcje napotkanych gdzieś osób i nie będziesz robić fotogalerii z każdego dnia to kilka zdjęć żeby pochwalić się swoją pociechą nie zaszkodzi. Z moich obserwacji to mam taką jedną uwagę żeby nie przyczepiać do wózków, szyby w aucie itp. czy umieszczania na ciuszkach imion dzieci! Dotyczy to szczególnie większych dzieci bo jeśli osoba powie do naszego dzieciaczka po imieniu to niestety może on ją uznać za znajomą osobe skoro zna jego imie a wtedy może dojść do tragedii.[img], mi wczoraj wyskakiwał jakiś error i troszkę zmniejszyłam rozmiar zdjęcia to się wkącu udało dodać.
Karola twoja mama ma racje, jestem zdania że ludzie często sami się proszą o kłopoty. Jeśli masz konto nie dostępne dla wszystkich i wśród znajomych masz naprawdę znajomych a nie kolekcje napotkanych gdzieś osób i nie będziesz robić fotogalerii z każdego dnia to kilka zdjęć żeby pochwalić się swoją pociechą nie zaszkodzi.
Z moich obserwacji to mam taką jedną uwagę żeby nie przyczepiać do wózków, szyby w aucie itp. czy umieszczania na ciuszkach imion dzieci! Dotyczy to szczególnie większych dzieci bo jeśli osoba powie do naszego dzieciaczka po imieniu to niestety może on ją uznać za znajomą osobe skoro zna jego imie a wtedy może dojść do tragedii.
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdjęć i tak nie będę wstawiała bo ci co będą chcieli zobaczyć moją małą to przyjdą osobiście bo mają taką możliwość albo przez skypa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czujesz kopniaczki? ja teraz bardziej takie rozpychanie;) jesteś nauczycielką? dobrze zrozumiałam?
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ale co ćwiczyć musi;)
śliczne macie te brzuszki,ja muszę zrobić fotkę samego brzuszka,bo najczęściej mam całej osoby,wtedy wstawię.Nelka ,ale ty masz malutki brzuszek taki zgrabny,ja mam duzo większy;P;)
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia