BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #214658 przez masuska
Zaraz nadrobię, ale tak bardzo chciałam naszym belferkom życzyć samych sukcesów w pracy:)

Buziaki

Nie wiem czy pedagog szkolny ma dziś swoje święto, ale jak tak to i Różyczko wszystkiego Naj:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #214665 przez basba
aska27 mówimy cały czas, tłumaczymy... zresztą duuuuuuużo z nim rozmawiamy! Ja wiem że on jest baaaardzo bespośredni bo nawet ludziom których nie zna mówi na ulicy "cześć" (prostuje go wtedy że jak juz się odzywa to niech powie "dzień dobry" ), na co oni ochoczo odpowiadają... Nawet w supermarketach wszyscy go znają bo do wszystkich sprzedawczyń zagada, pomacha - a jak jestem sama to pytają gdzie mam tego fajnego chłopca. Może w końcu do niego dotrze że nie moze być taki bespośredni i że nie wszystkim się to podoba.

13 lata 3 miesiąc temu #214684 przez hoborr
Asia jak masz silne to może lepiej do gina. Nie wiem. Ja zawsze mam okres 2-3 dni. I ledwo łażę. A tu prawie trzeci tydzień - przeciez to można wpaść w anemię.

Dzięki za życzenia - ale czy tym na urlopach tez sie nalezy :silly:

Basba z tego co piszesz to ta baba to jakas porazka!!!!! Kurcze przeciez to dobrze ze dziecko ma duzy zasób słów, zdanie na kazdy temat i mocny charakterek. I tko to widział pytac sie dzieci czy krzyczy?? normalnie głupia baba! I jeszcze sie msci omijajac dziecko - co to za metody??? Ale sie zdenerwowałam na tą babę. ja mam pół etatu bo własnie takie stare baby nie ida na emeryture tylko miejsce blokują!!!!

13 lata 3 miesiąc temu #214743 przez masuska
Popieram opcje ze smokiem, mi Pit też zasypia ze smokiem w buzi, bez cyca, bo wiadomo co ostatnio przeżywamy, ale i też wcześniej mu podsuwałam i tak samo zdarzało się w nocy. JAk marudził bardziej to smok i spał jeszcze kilka godzin:) jak miał gorsze noce np. po szczepieniu. A i zasypia tylko i wyłącznie wtulony we mnie, później go przenoszę do łóżka, a jak sie przebudzi podczas przekładania to i tak zaraz w kime uderza, bo śpiący jest. Nie lubi za bardzo noszenia, ale tulić i owszem:)

Aśka a może zadzwoń do swojego Gina, może coś poradzi.

Basba, ręce mi opadają... Nie wiem sama co bym zrobiła w takiej sytuacji, także nic nie poradzę:(

Aśka i o jeden prezent więcej trzeba kupić... Ale ten będzie najlepszy:)

13 lata 3 miesiąc temu #214756 przez paulinka
Dzien dobry bardzo :laugh:

Basba- ale masz fajnego tego synka heheh,no co chlopczyk bardzo przyjazny jest:)) szkoda ze tu w uk nie mieszkacie bo zadna baba by sie nie czepiala,tu wszyscy mowia sobie na ty,no moze w szkolach mowia pani,ale wiesz jak powiesz na ty to wielkiego halo z tego nie robia, ja do swojego szefa tez na ty gadam i nie zwalnia mnie hiihi,on to w ogole ma sie ze mna :woohoo: ale to i tak fajny czlowiek ,wiec ujdzie hiihihi

Czytam piszecie cos o okresach? Ja moj mam juz tydzien,i jestem w szoku bo juz dawno temu tyle nie mialam,no niestety organizm szaleje po odstawieniu tabletek,a bol brzuszka mam non stop :dry:

Ej tak czytam czytam ,a gdzie Kamilka 24? Moze do pl wyjechala? Nic nie przegapilam???

Ok skarbki,ja dopiero wrocilam po pracy,padam z nog,lece kawke sobie strzelic i odpoczac troche, buziaki dla waszych szkrabkow

A pytanko mam czy w czasie ciazy normalne ze brzuszek boli? Moja kolezanka jest w 4 mies i ja brzuch boli,kazdy mowi ze rosnie,ale pomyslalam ze spytam sie was :lol:

Buziaki dla wszystki papapapap:*****

13 lata 3 miesiąc temu #214765 przez natimp1
Hej dziewczynki

Naszym Kochanym Nauczycielkom , radości z nauczania i cierpliwości dla uczniów;)
Różyczka, już też się zastanawiam nad tym skokiem, ostatnio faktycznie tę głowę zaczął podnosić na leżąco, i łapakami jakoś kumato ruszać może to

dziewczyny mój młody w nocy zasypia bez problemu, tylko czeto sie budzi, on je, biore do odbicia i odkładam , nie ma dyskusji nawet jak pielucha jest do zmienienia-praktykuje to od Tracy już przy Maksim
On gorzej zasypia w dzień, jak jest akurat przed spaniem cyc o spoko, ale jak się np przez spacer coś poprzekłada bo akurat w wózku zaśnie to już gorzej.
Myślę, ze poczekam jeszcze z dwa dni aż ten lek na kupy zadziała, to wtedy się wezmę za niego. ze smokiem próbowałam itp ale nie działa. kurcze teraz bedzie jescze gorzej bo sa z Maksim w pokoju

oj.. obudził sie stworek

pa

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #214856 przez aska27
Paulinko masz rację, pobolewanie podbrzusza w ciąży to normalna sprawa.

masuska masz racje hihi po choinką znajdzie się jeszcze dodatkowy prezent :) oj, już się nie mogę doczekać tych świąt! ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #214879 przez masuska
różyczka napisał:

Info od Masuski :) :

Cześć, jestem Piotrek:) Urodziłem się dziś o 18:30 i mam 53cm dł oraz ważę 3100i. ]

Ale SWEET:)

13 lata 3 miesiąc temu #214908 przez aska27
Masuska jak słodko! I wspomnienia wróciły,co? ;)

ech.. tak sobie ptrzę na tą naszą tabelę.. tak żałuje,że miałam CC...no szok!!!!!!! mam nadzieję,że następnym razem poradzę sobie sama ;)

13 lata 3 miesiąc temu #214951 przez masuska
Dokładnie Aśka
Jeszcze wszystko przed nami:) Ale aż mi się łezka zakręciła:) ech... fajnie było w lipcu i czekanie takie zabawne było, szczególnie to moje marudzenie:P

Życzę Ci porodu SN:)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #214970 przez aska27
masuska napisał:

Dokładnie Aśka
Jeszcze wszystko przed nami:) Ale aż mi się łezka zakręciła:) ech... fajnie było w lipcu i czekanie takie zabawne było, szczególnie to moje marudzenie:P

Życzę Ci porodu SN:)

oj, piękny czas :blink: i strasze nerwy /przynajmniej w moim przypadku/

jaka tutaj dzisiaj cisza :( :( :(

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #215071 przez różyczka
Nie wiem co sie stalo ale bedac na stronie Lipiec.... nie ma w ogóle tu opcji login i hasło :unsure: :ohmy:
dopiero jak wejde na "ostatnie dyskusje" to moge sie zalogować...bez sensu

Jestem dziś kompletnie nieporzytomna :S mąż ma urlop i zająl sie Bianka a ja jak poszlam sie zdrzemnać to spałam jak zabita 3 godz. :ohmy:

A dziś jest nie Dzień Nauczyciela tylko Dzień Edukacji Narodowej :)
ale Ty jestes fajna Masuska :)

Rika obraziłam się na amen, za to,ze nie odpisałaś jaka to farba :P

Basba ale sie usmiałam z tej opowieści :lol: :lol: :lol: nawet mężowi przeczytałam heheh
masz madrego synka, który jest prawdziwym bstrzakiem i na pewno sobie chłopak w zyciu poradzi :)

Natimp ja ostatnio własnie sobie o tych skokach rozwojowych czytałam.
Nie wiem juz czy nie pomyliłam watków ale czy u nas tez ktoś o tym nie pisal?
no w kazdym razie może to być zwiazane z tymi kłopotami ze snem:
www.osesek.pl/wychowanie-i-rozwoj-dzieck...cia-niemowlecia.html

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #215080 przez różyczka
Masuska nastepnym razem chce cesarke :) (pamietam jak pisałaś)
Aska koniecznie poród SN :)

a ja za kolejnym razem w ogóle nie chce sie nastawiać na nic bo wiem jak mozna sie potem rozczarować bardzo a i tak nie mamy na to wpływu. Co ma być to bedzie :)
jak mam mieć Kajetana/Boryska to bede miała, jesli urodzi sie SN to super jesli przez CC trudno :laugh: najwazniejsze żeby było zdrowe i zeby wszystko bylo ok :)

13 lata 3 miesiąc temu #215085 przez różyczka
Masusko jaki on okruszek na tej fotce :) pamietam ten dzień bardzo dokładnie :laugh:
poniewaz jestem na maksa zakręcona to składam spóznione gratulacje z okazji ukonczenia przez Pitrulkę 3 m-ca ode mnie i Bianusi :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #215111 przez aska27
oczywiście ,że ważne jest..hmm. najważniejsze,żeby dziecko było zdrowe.. nie napisałam ,bo to OCZYWISTE,każda mama chce dla dziecka jak najlepiej :)

chciałabym SN..bo tak czuje,ale chcieć to sobie mogę! :) ale co ,bezie to będzie... mam nadzieję,że będzie mi dane chociaż jeszcze raz przeżyć taki cud.

różyczko a Oliwię jak rodziłaś?
Nie wiedziałam,że masz w planach synka :) super!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka