- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Dziękuje za komplementy co do zdjęć a wierszyk taki prościutki ale śmieszniutki
Masuska och na wspominki się zebrało i nawet cytacik posta mojego Mena... Ech super emocje i te pierwsze zdjęcia naszych kruszynek
Różyczko niezłą mieliście zwierzynę
Gdybyśmy mieszkały niedaleko miałabyś u mnie meeeeeega rabat
A z tym koniem niezła akcja Twojej córci, kiedyś też miałam takie marzenie, ale szybko mi przeszło jak zaczęłam realnie o tym myśleć
A z fretkami nie jest tak prosto, bo one zazwyczaj nie tolerują innych zwierzaków w domu ani dzieci malutkich i wiadomo mają specyficzny zapaszek, do którego ja nigdy nie potrafię się przyzwyczaić
takajedna czekanie w przychodniach i te beznadziejne procedury to załamka
Jak nam zbliża się jakiś termin kontroli u lekarza to nigdy nie wiem czego mogę się tam spodziewać
natimp trzymam kciuki żeby szpitalem u Was się nie skończyło.
A te nocki to faktycznie może skok rozwojowy.
Ale wiesz mojego Dominisia ja niestety tak przyzwyczaiłam, żeby zasypiał przy cycu albo przy butelce. I ja nie noszę już go do odbijania.
W nocy często mi sie budzi a jak dostanie piersiaka to poje troszkę i zasypia.
Dziś wreszcie wzięłam się za plan dnia i zapisuje co i o której robimy
Lepiej późno niż wcale
aska a ten "okres" to po zażyciu tabletek masz?
Bo ja miałam pierwsze krwawienie 10 dni i to mega obfite i mnie już te 10dni niepokoiło. Ja bym skontaktowała się z ginem.
Masz rację, że czas szybko leci a te święta będą wyjątkowe
basba najważniejsze, że choć troszke udało się pogadać z tym babsztylem. Teraz dobrze byłoby trzymać ręke na pulsie i jak problem nadal będzie istniał to trzeba rozmawiać w innym tonie
Lucy nie stresuj sie tak kochana
Hoborr trzymam kciuki, żeby ta wielka impreza się udała i żeby się Wam zwróciło
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś w dzień Jasina był spoko, ani razu nie chciał dopijać z butli więc herbatki działają , co będzie w nocy zobaczymy, ale mimo ze padnięta jestem to i tak jest tylko mój:)
najważniejsze ze od 12 nie robił kupencji
Kurcze jak czytałam o tych skokach to Jasiu mi się jakiś zacofany wydaje on ani w raczki nie chwyta ani sie nie obraca .. mm nie wiem
Miłego wieczoru
pozdrawiam
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
oczywiście ,że ważne jest..hmm. najważniejsze,żeby dziecko było zdrowe.. nie napisałam ,bo to OCZYWISTE,każda ma chce dla dziecka jak najlepiej
chciałabym SN..bo tak czuje,ale chcieć to sobie mogę! ale co ,bezie to będzie... mam nadzieję,że będzie mi dane chociaż jeszcze raz przeżyć taki cud.
różyczko a Oliwię jak rodziłaś?
Nie wiedziałam,że masz w planach synka super!
wiem kochana
wydaje mi sie, ze rozumiem co czujesz
Oliwie rodzilam naturalnie i był to długi i ciezki poród z bólami krzyżowymi ale i tak wolałbym drugi taki niż cesarke
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny odpisuje tak ogólnie bo wróciły moje chłopaki, i zaraz czytam Maksinie a potem filmik Alena pt : Co nas kręci co nas podnieca:)
Dziś w dzień Jasina był spoko, ani razu nie chciał dopijać z butli więc herbatki działają , co będzie w nocy zobaczymy, ale mimo ze padnięta jestem to i tak jest tylko mój:)
najważniejsze ze od 12 nie robił kupencji
Kurcze jak czytałam o tych skokach to Jasiu mi się jakiś zacofany wydaje on ani w raczki nie chwyta ani sie nie obraca .. mm nie wiem
Miłego wieczoru
pozdrawiam
no no to widac, że milutki wieczór sie szykuje
jeszcze niedawno pisałam to samo:że Bianka nie chwyta, ba! nawet nie próbuje i nie sięga do zabawek, nie przekręca się itd.
a potem zaczęlam jej delikatnie wkładac leciutką grzechotkę i teraz już potrafi ja dosyć długo trzymac i nawet wkłada do buzi, nie wiem na ile świadomie...ale juz zawsze coś
a dziś z pleców przekreciła sie na boczek i tak się wierciła i wzdychała i sie siłowała jakby miała plan sie przewrócić na brzuch może następnym razem się uda...
spoko Natimp i na Jasine przyjdzie pora
dobrze, że już z tymi kupolami lepiej troche
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asia ja też miałam teraz przeboje z okresem - najpierw kilka dni plamień, później okres 8 dni i to mocniejszy niz zawsze(tyle ze mnie prawie wcale brzuch nie bolal ), dzisiaj nie mam, ale wiem że to nie koniec, bo zbyt nagle sie urwał, ja sobie mowie ze pierwszy okres po porodzie to rozny moze byc, ale jak kolejny bedzie z jakimis atrakcjami to wtedy pojde do lekarza
Rózyczko no to cudnie że Mała robi postepy, nie ma sie co martwic naprawde, bo takie maluszki to z dnia na dzien potrafia zadziwic
Natimp super!!! wiec miejmy nadzieje bez szpitala sie obedzie
Aniu tez pamietam wlasnie tego posta że macie już Dominika, ech, kiedy to było!
Masuska - relacje online z porodowki tez pamietam jakby to bylo wczoraj
Basba świetny ten Twój synek, dobrze go mamusia wychowała
Hoborr no to udanych chrzcin zycze, mnie tez to czeka w te niedziele, ale ja mam luzik - 17 osób i w lokalu... Chociaz ja nie lubie takich spotkan rodzinnych wiec dla mnie to bedzie ciezka niedziela, a jak sobie pomysle o chrzcinach na 60 osób....Dla mnie armagiedon
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aska, różyczka, takajedna, aniaw... dziękuję wam bardzo za te słowa. Kocham tego szkraba nad życie, choć czasem z niego pyskol i złośnik jest nie z tej ziemi Naprawdę wiele dla mnie znaczy wasze zainteresowanie i rady tą całą sytuacją.
pyskol i zlosnik hehehe
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurde to za chwile tylko Bianka zostanie diabełkiem małym
nie...zaraz...Lucy ma razem ze ślubem no to nie moze być w niedziele...hmmm
Lucy kochana kiedy Ty wychodzisz za tego swojego narzeczonego? bo mi sie już wszystko pokręcilo
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Różyczko a Ty kiedy planujesz wygnac tego diabełka z Bianki?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
różyczka Bianusia kochana diabełkiem??? o czym ty mówisz?! Nawet nie ochrzczona to istny aniołek
Byłam wczoraj na spiningu (rowerki na siłowni) i kurka tyłek cały mnie boli(nie mięśnie tylko kość!) Normalnie dzisiaj w pracy myślałam ze na stojąco te kilka godzin spędzę Tak nie wygodne były tek siodełka! Ogólnie fajnie... ale jak dla mnie trochę nudno Godzinę się jedzie na rowerze stacjonarnym z różnym przełozeniem raz po raz jadąc na stojąco. Następnym razem na zumbę się wybiorę albo na aerobik...
Dziewczyny zapisałam się disiaj do dentysty... czuje ze po drugiej ciąży zęby mi się posypały Normalnie niczego na świecie tak nie lubie jak dentysty brrrrrrrrrrrr..........
A my z mężolem mamy zamiar jutro do kina wyjechać (z okazji niedzielnej rocznicy slubu). Tak więc do dzieciaczków moi rodzice przyjeżdżają...i dziadkowie znowu dostaną małpiego rozumu hehe...
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój Mały tak często się budzi w nocy, że szok
Położony o 21 budzi sie o: 23.oo, 1.00, 3.30, 5.45, 7.07, 8.30 i już nie śpi
Zaczęłam zapisywać i mam dość już tych nocy
Za każdym razem chce cyca i co 2 raz muszę mu zmienić pieluchę, bo wkurza go nawet leciutko zasisianie. Zje i idzie dalej spać a mnie szlag już trafia, bo codziennie niewyspana jestem, że szok
natimp mój też jeszcze się nie obraca a dopiero jak coś dać mu do łapki to czasem przytrzyma a z tymi skokami rozwojowymi to jak myślę o małym to z jego zachowania wynikałoby, że ma cały czas jeden wielki skok rozwojowy. Tylko nie przekłada się to na umiejętności
aśka to niefajnie, że tak długo masz okres - tym bardziej wg dobrze poradzić się lekarza.
Ja miałam 10 dni później 5 dni przerwy poźniej 8 dni i znów tylko 6 dni przerwy. Lekarz kazał mi zrobić badania krwi, bo też było podejrzenie, że przy tak obfitych krwawieniach może dojśc do anemii. Na szczęście wyniki ok, więc za Ciebie też trzymam kciuki.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czyli w tą niedziele chrzciny robią Hoborr, Takajedna i Lucy, tak?
kurde to za chwile tylko Bianka zostanie diabełkiem małym
nie...zaraz...Lucy ma razem ze ślubem no to nie moze być w niedziele...hmmm
Lucy kochana kiedy Ty wychodzisz za tego swojego narzeczonego? bo mi sie już wszystko pokręcilo
My też jeszcze zwlekamy z tym chrztem z różnych względów
Basba no rowerki to mają do siebie, że boli później
Ja jak miałam fazę i jeździłam codziennie ale na takim normalnym rowerku to po kilku dniach było nieciekawie z tyłeczkiem i masaż tylko był potrzebny
Dziewczyny powodzonka Wam życzę na ostatniej prostej przygotowań do chrztu
Jutro będzie się działo a w poniedziałek oczywiście czekamy na relacje i zdjęcia
Rika a co u Ciebie?