BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #238276 przez aga1040
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #238279 przez hoborr
Basba nie wiem co poradzić.... Trzeba miec nadzieję że za kilka dni się unormuje.. Ada też się budzi co dwie godziny w nocy... Ale nie na długo. Dostanie jeść lub smoczka i dalej śpi. Także do zniesienia...

ewitkun gratki. Dawaj metodę - jak tego dokonałaś????

13 lata 2 miesiąc temu #238290 przez natimp1
hobbor wiem ze to nie śmieszne z tym samochodem ale uśmiałam się - sorki
ewitkun proszę o zaklęcie na sen nocny

Sorki dziewczyny ze nie wszystkim osobiście odpisuje , tak jakoś co przeczytam akurat to zapamiętam a co przeczytałam 3 min temu to mózg przez te nocki już resetuje.

Masuska, fajne portki ale ja za wielkie uda mam niestety
kurcze głowa mnie boli..
hmm chyba będę dziś Wam smęcić

Aga - Młody ekstra wyelegantowany

13 lata 2 miesiąc temu #238306 przez masuska
O Wy marudy, wszystkie za duże, za grube, a ja ważę chyba najwięcej i chętnie bym się w takie portki wbiła i nie uważam że mam za grube nogi, bo są jak sprzed ciąży, tylko te cholernie brzuszysko zostało.

A opaski się nie spodobały?

Rika na bloga nie mogę się wbić, pewnie za dużo chętnych. Ale namiastka na forum zachęca do obejrzenia:) Świetnie wyglądasz, no i dziewczyny super:) JAk tam relaksik w Piszu?

Ewitku, to ja Cię pobiję:) Piotr zasnął o 21:40 i spał do 5:40:) a później pobudka o 7:40 i zaraz idzie spać.

A teraz recepta, mam nadzieję że to przez to:

Piotr wczoraj zasnął dwa razy sam w łóżeczku, tak jak pisała Różyczka, na boczek, smoczek, głaskanko i spanko, więc jak już mu się 2 razy udało, no to może jeszcze raz i jeszcze:) Podsumowując cały wczorajszy dzionek zasypiał sam:) i na noc też. W nocy obudził mnie o 1, ale tylko podeszłam do niego, odkryłam kołderkę, ten hops na boczek, wsunęłam mu dydka i śpi dalej:) Jestem wyspana jak.... oj nie wiem nawet jak bardzo:)

Mówię do Męża że jeszcze ze 2-3 dni takiego lulania i będzie sam odpływał:)

13 lata 2 miesiąc temu #238314 przez Lucy
Hey

Ja tylko na chwilę,bo zupa się gotuje a Ola troszkę marudzi
Przeczytałam że macie problem z reklamami,ja mam program który je "zjada"
możecie go pobrać z tej stronki

www.admuncher.com/download.shtml

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 2 miesiąc temu #238318 przez natimp1
Masuska Ty to mnie tą nocką chyba dobić chciałaś co:)
Dzięki od razu mi lepiej ;)

13 lata 2 miesiąc temu #238320 przez hoborr
Hih masuska to wielkie gratulacje dla PITA:) No i dla Ciebie! Adusia tez w ten sposób zasypia - ale jak nie jest głodna! A ona w nocy cyca doi tak zachłannie że az mi się śmiać czasem chce:) I niestety najczęściej w nocy zasypia na cycu. Dlatego martwe sie jak to będzie gdy przejdziemy na butelkę!
I ja tez mam tą metodę. Na boczek, smoczek, pieluszka do zasłonięcia twarzy , pogłaskac i spać) :side:

Natimp nie dzieiw Ci się nawet mi się chce śmaić - bo takie rzeczy to tylko spotykaja mnie!

A wracając do mojej szwagierki kleptomanki! To zapomniałąm wam napisać że jej niby narzeczony - rozbił mój ukochany kubek z ptaśkiem TWety!:( Kubek dostałam od męża jakieś 15 lat temu gdy w podstawówce wylosował mnie na mikołaja..... (chodzilismy do jednej klasy)

13 lata 2 miesiąc temu #238322 przez ewitkun
masuska no to gratuluję super :)

hoborrku przedostatni posiłek był o 17 więc się przegłodził do 20.30 najadł na maksa i tak wyszło :) a i w nocy mega długo jadł a potem wielka kupaaaaaaaaaaaaaaaa :D aaaa i raz o 4 było przebudzenie ale jak masuska dałam smoka i spał sobie

13 lata 2 miesiąc temu #238324 przez masuska
I znów śpi:)

Kochana Natalko, teraz aby poprawić Ci humor napiszę że od jakiś 3-4 tygodni miałam tak marne nocki że głowa mała... Dziś jestem wreszcie wyspana, więc kochana, jest nadzieja:)

Hoborrku, taką pamiątkę? Świetnych mieliście gości, jak nic....

13 lata 2 miesiąc temu #238326 przez hoborr
Właśnie dzwoniła ta małpa na domowy!!!! I odebrałam!!!! Miała dziwny głos! Na pewno się bała że ją opierd.....e ale już mam inny plan.... Poczekam aż tu nadjedzie i załatwie ją jej metodami!!!!!

13 lata 2 miesiąc temu #238329 przez masuska
Ewo, następny krok to będzie niejedzenie w nocy, tylko jeszcze nie wiem jak:P Ale dziś jadł tylko raz, więc jest szansa. Ba nawet w pampka nie narobił, dopiero rano:)

A Nati, ja od kilku dni nie daję Piotrowi spać:P Brzydko napisane, ale chodzi o to że jak przyśnie w dzień na 10-15 minut, to już go nie dosypiam, tylko wstawanko, a jak śpi dłużej niż 2 godzimy to delikatni Go wybudzam. Także w dzień się nie wyśpi za bardzo, to w nocy odeśpi:)

13 lata 2 miesiąc temu #238330 przez masuska
hoborr napisał:

Właśnie dzwoniła ta małpa na domowy!!!! I odebrałam!!!! Miała dziwny głos! Na pewno się bała że ją opierd.....e ale już mam inny plan.... Poczekam aż tu nadjedzie i załatwie ją jej metodami!!!!!

I BARDZO DOBRZE!!!!!

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #238337 przez basba
hoborr napisał:

Basba nie wiem co poradzić.... Trzeba miec nadzieję że za kilka dni się unormuje.. Ada też się budzi co dwie godziny w nocy... Ale nie na długo. Dostanie jeść lub smoczka i dalej śpi. Także do zniesienia...

Hoborrku mój kochany to chyba nie do mnie :silly: Mój Aniołek śpi od 20do 6-7 rano bez pobudki i to w swoim pokoiku!!!! A potem po jedzonku nie raz przeciągnie do 9 :)no ale ja juz w pracy. Nie śmiałabym narzekać! :woohoo:

A zdradź rombka tajemnicy co tam ciekawego wymyśliłaś??

Masuska cieszę się że poprawiło się u Pita ze spaniem. Wiktorka w dzień też nie śpi za długo (brat nie pozwala :blush: )a jak juz zasnie na dłużej o ją wybudzamy i ostatnia drzemka max do 17:30.

13 lata 2 miesiąc temu #238338 przez masuska

13 lata 2 miesiąc temu #238340 przez hoborr
basba napisał:

hoborr napisał:

Hoborrku mój kochany to chyba nie do mnie :silly: Mój Aniołek śpi od 20do 6-7 rano bez pobudki i to w swoim pokoiku!!!! Nie śmiałabym narzekać! :woohoo:

Kurcze oczywiście to było do NATIMP! Widzisz basba jak o tobie myślę - nawet podświadomie:) :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka