- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Hania ma bakterie w kale i dlatego podobno ma tyle gazów i problemy z brzuszkiem,dostaje antybiotyk i ma się poprawic.
Już chciałam do domu wychodzic bo dostaje tam zupki,kiśle i inne kaloryczne rzeczy,a ona nic innego prócz mleczka nie jadła,bałam się ze będzie chora czy coś,ale nie ,tyle nowości a mała ma tylko kupy bardziej dorosłe:)))Wszędzie trąbią,że rozszerzanie diety zaczynac od łyżeczki nowosci,a my od całych butli zaczynamy:)))na gastroskopii jestesmy,to chyba się znają,mam nadzieje.Do piątku mamy tam byc
Widzę,że stron na trzskałyście,bede miala co czytac
Pozdrawiamy z Hanią mamusie i maluszki
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
Moj ma taki katar ze masakra,kurcze tez ciagle podziebiony smaruje klatke Mustela bebe łagodniejsza w zapachu niz Pulmex a tez dobra to taka masc rozgrzewajaca,i odsysam Frida nochala jak maly tego nie lubi normalnie walka
Rika dobrze ze juz masz po i aniołka przy sobie,a diabełka daleko.Zdjecia wspaniała pamiatka,a siostrzyczki jak blizniaczki
My mamy chrzciny w sobote,zaluje teraz ze tak pozno sie zdecydowalam w kosciele juz zimno wieczorem a maly taki podziebiony
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
co do nawilżania powietrza polecam nawilżacze odkąd mamy jest różnica, nie budzę się z z suchym gardłem o małym już nie wspomnę
co do śpiworków mam upatrzone sanki właśnie ze śpiworkiem więc wykorzystam go do spacerówki ale dopiero gdy Antek będzie siedział
chociaż dziś tak myślałam, że ubierając go i na to kombinezon zimowy to jeszcze jak wsadzę w śpiworek, który zazwyczaj jest wełniany mam gwarantowane ugotowane dziecko w środku....
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Myślisz, że będzie za ciepło w tym śpiworku? to może ja przesadzam? bo tak dziś myślałam, że Filip tylko leży w tym wózku, więc nie ma jak się rozgrzać ruchem i jak teraz zakładam zimowy kombinezon i kocyk to co ja założę jak będzie - 10 stopni?
trudne to wszystko;)
Iwanek dobrze, że Hania czuje się lepiej i wyjaśniło się wszystko:) Wiem, że pobyt w szpitalu to nic przyjemnego, ale już niedługo! Buziaki dla Malutkiej, a Ty się trzymaj dzielnie!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a tel. daje ale nie rodzicom w szkole tylko ja pracuje jeszcze jako społeczny kurator sadowy dla dorosłych i tym moim dozorowanym daje a że 5 z moich podopicznych przebywa za granica to ich rodziny np. maja mój nr w razie czego ale nie naduzywaja raczej, po porodzie jak nie mogłam do nich chodzic to mieli obowiazek mi sie meldowac tel. czy wszystko u nich ok
Iwanku fajnie, ze sie odezwałas, buziaki i moc zdrówka dla Hani niezła dietka
a gdzie Aska? pewnie lans w nowej kurtce po ogrodzie tesciów
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mały wstał, zjadł (nie ulał nic) i poszedł znowu spać.... o tyle lepiej, że kupy teraz nie było ale cały czas spi, a nawet jak nie śpi to ziewa i nie bawi się jak zwykle tylko by spać chciał.... Mierzyłam mu gorączkę i ma 37,4 w tyłku, to się odejmowało pół stopnia czy dodawało? Ten mój termometr do bani...
Ale jakby miał gorączkę lub stan podgorączkowy to cały byłby chyba rozpalony, a on policzka ma chłodne, czy się mylę?
No i nie wiem czy dobrze widzę, ale coś często przechyla mi głowę na lewą stronę, może tez go ucho boli...
Iwanek całe szczęście, że już wiadomo o co chodzi, już będzie tylko lepiej
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewitkun ja się pytałam o tą dzidzię instruktora, bo Jego zachowanie się znacznie różniło od zachowania innych dzieci i myślałam, że może ma jakieś wrodzone predyspozycje do pływania
Myślisz, że będzie za ciepło w tym śpiworku? to może ja przesadzam? bo tak dziś myślałam, że Filip tylko leży w tym wózku, więc nie ma jak się rozgrzać ruchem i jak teraz zakładam zimowy kombinezon i kocyk to co ja założę jak będzie - 10 stopni?
trudne to wszystko;)
Iwanek dobrze, że Hania czuje się lepiej i wyjaśniło się wszystko:) Wiem, że pobyt w szpitalu to nic przyjemnego, ale już niedługo! Buziaki dla Malutkiej, a Ty się trzymaj dzielnie!
podobno nie mozna z maluszkami wychodzic na mróz -10 stopni
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
a tak sobie myślę ile Wy kobiety macie lat?
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Takajedna boże święty co Ty przechodzisz ostatnio z tym Twoim Bartusiem, no współczuje Ci bardzo i mama nadzieje,ze on dojdzie w koncu do siebie, w temacie kup jetsem zielona, w ogóle jesli chodzi o choroby to tak srednio sie orientuje bo Młoda jeszcze nie miała ani katarku ani goraczki nawet (tfu tfu odpukac) więc nic nie pomoge ale trzymam kciuki z Bianką zeby mu sie jak najszybciej poprawiło zdrówko
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
różyczko miałyśmy te same myśli ihihihihi
hahahh no widzisz
ja mam jeszcze tylko 68 do setki a Ty Ewo?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Bo mnie pediatra mówił, że właśnie do -10 stropni się wychodzi na max 15 minut...
Ewitkun ja jestem z 84 roku. A tak mi się jeszcze przypomniało, że w tym Kościele co niedawno był na Twoim zdjęciu to miałam trzy sakramenty, bo to była moja parafia przez 25 lat;)