BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #238902 przez natimp1
masuska a otwiera ci sie instrukcja bo mi nie:(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #238905 przez aska27
Witam Mamusie!!!

Za chwilę zmykam poczytać co tutaj naskrobałyście... a "troszkę" tego jest :laugh:

Muszę Wam się pochwalić,ze kupiłam wreszcie fotelik dla Mikołajka:
www.caretero.sklep.pl/index.php/products...8/amp;action/buy_now
tak się cieszyłam,ze udao mi się kupić w promocji..a dzisiaj miałam tel,ze w sklepie się pomylili i tak naprawdę nie było promocji :unsure: dziwne..bo nawet na poczcie dostałam powiadomienie,ze fotelik został kupiony za tyle i tyle... no i poproszono o dopłacenie ewentualnie zwrócą mi kase..no,ale ,ze taki właśnie chciałam dopałaciłam :dry: mąż twierdzi,ze nie powinnam dopałacać.

W Angorze jest przerażający artykuł " Urodzona podczas aborcji"..przeczytałam i nie wierzę,ze ludzie są zdolni do okropnych czynów na bezbronnych dzieciach... do zabijania w okrutny i nieludzki sposób bobasów żyjących 7 miesięcy w brzuszkach swoich mam..oj przepraszam..one nie zasługują,zeby tak nazywać!!! Nie będę cytować artykułu,bo jest straszny, do teraz myślę o tym ..jeśli jednak któraś z Was chciałby przeczytać oto link:
lp33.de/strona-lp33/ind10.htm
Pozamykałabym tych durnych lekarzy...i nie ręczyłabym za siebie gdybym któregoś spotkała,w sumie to już nie lekarze..dlaczego na to im się pozwala, dlaczego kobieta na takie coś się decyduje..no kurcze..przecież może oddać komuś tego bobasa!!! Jak tak można?!

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #238931 przez aska27
Lucy co do czapek to nie zauważyłam,zeby Mikołajowi pociła się główka.. a czapeczki mamy wełniano-akrylowe.. tutaj jeda z nich:

hihi... no a minka Mikołajka bezcenna :silly:
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #238952 przez Lucy
Aska no mina mistrzowska :laugh:
A wiesz jak tutaj ciężko znaleźć wiązaną czapkę,graniczy z cudem...
Dzisiaj znów miała spoconą główkę :dry:
A czytać tego artykułu nie będę bo nie zasnę
Fotelik zajebiaszczy,cena powala :cheer:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 1 miesiąc temu #238962 przez aska27
LucyMikołaj strzela takie minki,ze szkoda słów! :laugh:
No kurcze szkoda,ze tak ciężko kupić czapeczkę...hmm..w sumie tam jest troszkę dziwna moda ;) ale jest pięknie,byłam kiedyś :)
No a tego artykułu nie czytaj..bo jest straszny :( cały czas myślę o tym.

A jak Olunia dzisiaj, jak spacerki?

13 lata 1 miesiąc temu #238970 przez Oposek
Różyczko oj tam ostatnie, to sobie forumowe cioci przypomną chrzty własnych dzieci;) jajak byłam chrzczona miałam rok i fajnie to nawet na zdjęciach wygląda, bo dziecko już chodzi, przynajmniej za rączkę i ciepło będzie:) No i nie trzeba będzie dwa razy przyjęcia wyprawiać, a to duży plus i oszczędność:) Ja zresztą się zastanawiam, czy nie robić całej imprezy na słodko w jakiejś fajnej kawiarni. Tort, ciasta, lody i po krzyku:)
My pewnie też przeskoczymy na spacerówkę... Szkoda, bo gondola fajna i w sumie nie wiele używana, bo często wpinaliśmy fotelik samochodowy, bardzo to wygodne jest. No ale Filip też już ledwie się miści. Co do nosidełek to ortopeda powiedział, że jeśli już to ergonomiczne, miękie. Pani rehabilitantka niezależnie powiedziała to samo, bo inne jej zdaniem powodują wady postawy. Dziecko powinno się nosić na brzuchu lub plecach, ale na brzuchu tylko przodem do rodzica. Nie myśl, że Cię namawiam, że tylko takie, ja sama nie znam się na tym i nie mam żadnego;) Oglądaliśmy te nosidełka mei tai, ale nie kupiliśmy nic, bo to straszny koszt 350 zł, a mamy chustę tej samej firmy Tuli, która bardzo się sprawdza. Co jakiś czas szukam na allegro używanych, ale jeszcze nie spotałam.

Natimp1 ja smaruję kremem "na każdą pogodę", który chroni od wiatru i lekkiego mrozu, NIVEA. Na większy mróz i dłuższe spacery mam zamiar kupić taki typowo na zimę. Wkurza mnie tylko to, że Filip przytula buzię do kombinezonu i wiecznie od tego kremu brudny.

Masuska mój teść miał 50 lat, jak się urodziła Jego najmłodsza córka, a Jego kobieta 43. Teraz Mała ma 4 lata, a mój mąż ma 26 lat młodszą siostrę:) Stópki superowe:) Co do seriali to ja telewizji nie oglądam, bo wkurza mnie skakanie po kanałach, ale przed snem zawsze oglądamy jakiś odcinek z mężem. Najpierw oglądaliśmy Przyjaciół, potem Detektywa Monka, Jak poznałem Waszą Matkę, Dr House, Big Bang. Wszystkie uwielbiam i polecam:)

Aśka fotelik superancki, na długo starczy. My dostaliśmy, więc już taki zostanie, zawsze to kilka złotych w kieszeni;)A o pieniądze też bym się wykłócała! Naciągacze jedni :angry:

13 lata 1 miesiąc temu #238971 przez Oposek
Różyczko oj tam ostatnie, to sobie forumowe cioci przypomną chrzty własnych dzieci;) jajak byłam chrzczona miałam rok i fajnie to nawet na zdjęciach wygląda, bo dziecko już chodzi, przynajmniej za rączkę i ciepło będzie:) No i nie trzeba będzie dwa razy przyjęcia wyprawiać, a to duży plus i oszczędność:) Ja zresztą się zastanawiam, czy nie robić całej imprezy na słodko w jakiejś fajnej kawiarni. Tort, ciasta, lody i po krzyku:)
My pewnie też przeskoczymy na spacerówkę... Szkoda, bo gondola fajna i w sumie nie wiele używana, bo często wpinaliśmy fotelik samochodowy, bardzo to wygodne jest. No ale Filip też już ledwie się miści. Co do nosidełek to ortopeda powiedział, że jeśli już to ergonomiczne, miękie. Pani rehabilitantka niezależnie powiedziała to samo, bo inne jej zdaniem powodują wady postawy. Dziecko powinno się nosić na brzuchu lub plecach, ale na brzuchu tylko przodem do rodzica. Nie myśl, że Cię namawiam, że tylko takie, ja sama nie znam się na tym i nie mam żadnego;) Oglądaliśmy te nosidełka mei tai, ale nie kupiliśmy nic, bo to straszny koszt 350 zł, a mamy chustę tej samej firmy Tuli, która bardzo się sprawdza. Co jakiś czas szukam na allegro używanych, ale jeszcze nie spotałam.

Natimp1 ja smaruję kremem "na każdą pogodę", który chroni od wiatru i lekkiego mrozu, NIVEA. Na większy mróz i dłuższe spacery mam zamiar kupić taki typowo na zimę. Wkurza mnie tylko to, że Filip przytula buzię do kombinezonu i wiecznie od tego kremu brudny.

Masuska mój teść miał 50 lat, jak się urodziła Jego najmłodsza córka, a Jego kobieta 43. Teraz Mała ma 4 lata, a mój mąż ma 26 lat młodszą siostrę:) Stópki superowe:) Co do seriali to ja telewizji nie oglądam, bo wkurza mnie skakanie po kanałach, ale przed snem zawsze oglądamy jakiś odcinek z mężem. Najpierw oglądaliśmy Przyjaciół, potem Detektywa Monka, Jak poznałem Waszą Matkę, Dr House, Big Bang. Wszystkie uwielbiam i polecam:)

Aśka fotelik superancki, na długo starczy. My dostaliśmy, więc już taki zostanie, zawsze to kilka złotych w kieszeni;)A o pieniądze też bym się wykłócała! Naciągacze jedni :angry:

13 lata 1 miesiąc temu #238984 przez Oposek
Ktoraś z Was pytała o prezenty świąteczne. My kupiliśmy Filipowi samochodzik sterowany grzechotką (dzięki Masuska:)) i wielkiego słonia w IKEA. Zastanawiam się jeszcze nad porządnym gryzakiem, Ewitkun jak się sprawuje ten Manhatan Toy? Teściowa ma kupić krokodyla z klockami Fishe Price, a mój tata szlafroczek na basen, więcej pomysłów jeszcze nie mamy.

13 lata 1 miesiąc temu #238986 przez ewitkun
Oposku szczerze polecam ten gryzak Antek coraz częściej ma go w rączkach, buzi, przykuwa uwagę, jest lekki i można z każdej strony do buzi wepchnąć :) mogę zabrać go na basen w niedzielę i zobaczysz sobie jaki jest na żywo :)

13 lata 1 miesiąc temu #238991 przez masuska
natimp1 napisał:

masuska a otwiera ci sie instrukcja bo mi nie:(

Otwiera, ale to w pdfie więc trzeba mieć AdobeAcrobat, albo coś innego do przeglądania. Postaram się coś jeszcze znaleźć.

Rika odpoczywaj i zbieraj siły. A spokojnie, babcia nacieszy się jeszcze wnuczkami:)

Tak nati napisałam pod tymi mlekami że jak na recepcie jest "P" to są za pół ceny:)

Aśka oglądałam ten fotelik i też mi się podobał:) Też bym nie dopłaciła, prawo konsumenta, jak oni zrobili błąd to ich strata, a nie twoja.
Artykuł bym przeczytała, ale na noc to się zastanawiam.

Lucy i Aśka, a ja właśnie ciągle szukam czapek niewiązanych, strasznie tego nie lubie i boję się żeby skórki nie przyciąć, przecież takie małe to nawet szyi nie ma. A swoją drogą to tak mnie "nauczono" w szpitalu, że zamiast wiązanych moich czapek dali mi takie smerfetki i myślę że są ok:). Ale się rozpisałam na taki mało ważny temat:P

Mikołaj świetną minkę trzasną:)

Oposku no to masz świetną szwagierkę:) ciocię ma Fifi:) Te seriale to wszystkie oglądam/oglądałam oprócz Big Bang:) Trzeba nadrobić straty:)

No a mi Piter po kąpieli padł, nawet nie zdążyłam go nakarmić, a jadł o 18tej:( Może zaraz się obudzi.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #238999 przez Lucy
Aśka no kraj nie powiem piękny,ale wiesz jak mnie męczy już mieszkanie tutaj? Nawet głupiej polskiej tv nie mam :( K..wa!

Masuska jak mało ważny temat :unsure:
jak ja Oli ubieram bez wiązania to zaraz ma uszy odkryte

Ewitkun nosidła używam rzadko,tzn np jak Olka marudna a muszę iść do sklepu...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 1 miesiąc temu #239000 przez dorotas29
Ufff, w końcu wolne....na trzy godzinki ,jak nie na krócej,ale zawsze...
Dzieci wykąpane,śpią. Córa chora jest bardziej marudna od braciszka...
Kubuś też dał mi dzisiaj popalić,spał rano od 8-9 ,a potem dłuuuugo nic,zdrzemnął się od 15:30-16:15 i dużo płakał, marudził ,o dziwo chciał być noszony na rękach,czego nie lubi. I strasznie się ślini...

13 lata 1 miesiąc temu #239003 przez ewitkun

13 lata 1 miesiąc temu #239005 przez dorotas29
Rika- świetne zdjęcia, już po imprezie,więc sobie teraz odpoczywaj
Masuska- super stopy: big i mini :)
A co do czapek,to ja osobiście nie lubię tych niewiązanych - zakładam je tylko na chwilę po kąpieli.

13 lata 1 miesiąc temu #239009 przez aska27
Lucyoj, wiem jak to się mieszka daleko od rodziny,znajomych... tęskno czasami strasznie,ale jak dobrze,ze jest internet ;) hihi

Ewkasuper te zabawki :)

Dorotamój Mikołaj też się bardzo ślini,masakra!!! :cheer:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka