- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aśka przeczytałam ten artykuł i komentować nie będę, ale jak w połowie 8mego miesiąca... o masakra! Kiedyś jeszcze myślałam że aborcja w niektórych przypadkach może być, ale teraz, od kiedy mam takiego szkrabka to jestem całkowicie przeciwna! Jak taki mały człowiek może odpowiadać za błędy rodziców!!! K#$%^
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Widzę że poruszyłyście temat nosideł... my też mamy baby bjorn i przy Antosiu byłam mega zadowolona! Kupiłam go gdy miał chyba 5 miesięcy i uwielbiał w nim "siedzieć" na zakupach. Zresztą Antek uwielbiał byc noszony więc w tym nosidle razem sprzątaliśmy, gotowaliśmy, robiliśmy zakupy itp... Aha i mam do tego nosidła z tej samej firmy taki śpiworek zpolarku na zimę.
jejku Ewitkun ale słodziak z tego Antosia A zdjecie pożeracza nosa taty boskie!!!
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Różyczkoja w gondoli mam regulowane oparcie wiec nie zmieniam na razie na spacerówkę, a nosidełko kupiłam za 35 zł , kobieta użyła dwa razy jest firmy EUROTECH nosi się fajnie ale tak jak Lucy pisała po dłuższym noszeniu bolą plecy, ja kupiłam z myślą ze wyskoczę do sklepu z małą bo z wózkiem za ciężko złazić ale nie byłam jeszcze bo jakoś za zimno
Masuskaheh fajne stópki
Rikamama nacieszy się jeszcze wnuczkami
Asiufotelik widać solidny, a z ty dopłacanie dziwne, skoro się oni pomylili to powinna być ich strata
Mikołaj taki przstojniak
Ja też lubię czapki wiązane bo jakoś jestem pewneijsza że uszka są zakryte.
Ewitkunczapka super ,i niuniek jaki słodki.
Basbaużywasz tego nosidełka w zimę?? ja jakoś boję się czy małej tam za zimno nie będzie , ale jak bym poszła z buta do sklepu??
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Zawsze rano po przebudzeniu boli mnie gardło. I Ada tez rano pokaszluje. To chyba od suchego powietrza! Jak zmienić klimat w pokoju??
Hoborrku są nawilżacze powietrza w które wlewa się wodę i zawiesza na grzejniku
allegro.pl/nawilzacz-na-kaloryfer-zloto-...uki-i1937015438.html
Oposek cieszę się że mogłam posunąć przepis na schabika.
takajedna zdróweczka życzę Bartusiowi, dorotas29 Julici również i Iwanek również dużo zdróweczka dla Hani.
masuska fajne zdjęcie.
Ja też wole czapeczki wiązane. Wtedy uszka nie wychodzą. I tak jak dorotas niewiązane zakładam tylko po kąpieli.
ewitkun i basba super foty.
Lece spać dziewuszki. Dobrej nocki.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ale miałam zabiegany dziś dzień: najpierw kawałek dyżuru, później szybko z Małym do lekarza, później szybko na trening i później szybki powrót żeby Małemu podać leki
Ledwo zyję a jeszcze na treningu zgłosiłam się do pokazu różnych sztuk walki na ostatnich zajęciach - będzie jakaś ogólna impreza zakończeniowa z burmistrzem i takimi tam i będą pokazy i mam nadzieję, że się nie zbłaźnię
Czekają mnie dodatkowe treningi do układu przygotowanego na pokaz
A u Dominiczka obyło się na razie bez antybiotyku tylko leki przeciwzapalne i krople do uszu (jednak uszy go bola na maxa ) i zobaczymy 2-3 dni. Jak nie pomoże to antybiotyk
Więc trzymac mi tu kciuki za mojego szkraba
A teraz Was trochę poczytam, bo udało się Małego uśpić, ale wrzask był przy zapuszczaniu kropel masakryczny Mój bidulek
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Masuska trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u lekarza
Super kopytka
Różyczko przespanej nocki życzę
Ja chyba też w końcu na roczek ochrzczę Małego, bo ciągle nie doszliśmy do porozumienia z moim M
Oposku to juz moja 3cia kolposkopia będzie i mnie bolało strasznie szczególnie to pryskanie barwnikiem, szczypało, że myślałam, że tą lekarke ugryzę
A ta jeszcze do mnie z tekstem, żebym obejrzała sobie wszystko na monitorze a ja do niej, żeby była łaskawa wyjąć już ten rozwieracz bo mnie to nie interesuje
A ja niestety też 8 z przodu wagi
Fajnie,że u lekarzy ok
A śpiworek do wózka na zime mam po Szymonku ale ja w ogóle go nie używałam
Hoborr najlepiej kupić nawilżacz na zmiane klimatu
Iwanek trzymaj się tam w szpitalu
Basba ale Ty laseczka
Asiu Mikołajek superowy i czapka czaderska
Ewa ale słodziaki masz w domu
Lucy mój M mnie namawia, żeby wyjechać do niego i tam zamieszkać ale ja bym tam właśnie strasznie samotna się czuła
Takajedna ja bym pomolestowała tą lekarke przez telefon jeszcze a jak kupki się nadal nie poprawiałyby to wtedy wizyta
natimp ja tez co i raz kupuje na gumtree i fanie że można swoje ogłoszenia za darmo umieszczać
aga Twój przepis też mam zapisany i na pewno go wykorzystam
Kaska ja chyba nigdy nie miałm zapalenia ucha tylko znam z opowieści jaki to ból
Uciekam do wyrka, dobrej nocki
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Ania- kciuki są trzymane za zdrówko Twojego malca!
Ja już od ponad godziny na nogach-pobudka 5:30
Miłego dnia Kobitki!!!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
kolejna masakryczna noc za mna, pobudka od 19.30 co równiutkie 2h
ile to jeszcze moze potrwac
czytałam wszystko tylko okna nowego nie otworzyłam sobie i już wszystkiego nie pamiętam ale:
Masusko świetne giry
Ewitkun fajne te Twoje chlopaki
Aska znowu to napisze ale Mikołaj wygląda jak conajmniej pólrocny chłopak!
Dorotas w koncu podpytaliśmy moja szwagierke i dostała ksieżniczke Disneya - syrenke Ariele, zestaw do wyciskania disneyowych pierścieni i "chińczyka" hello kitty żebyśmy mogli pograc wspólnie no i księzniczka było widać - sprawiła jej mega radoche, ona ma takie dłuuugie włosy czerwone i szczotke do czesania wiec były rózne fryzury od razu
dzieki dziewczyny za info o nosidłach
Kaska ja na spacery w zimie bym nie brała do nosidła bo za zimno chyba by było dziecku bez koca żadnego ale ja często śmigam autem po mieście i wysiadam tylko na chwile coś załatwić i wtedy to ma sens, bo nie zdazy zmarznać Mała gdy z ciepłego auta do budynku jakiegoś musze wejsc - Urzędu, poczty, sklepu itd. A nosidło szybciej mi bedzie załozyc niz wyciągac wózek a i tak nie wszedzie wjade niestety
Oposku no ja chciałam to Mai Tai, nawet tu pisałm kiedyś, ale je też trzeba zawiazac więc postanowiłam jednak takie zwykłe kupic sobie. Chusta u nas sie sprawdziła jak było ciepło i w domu, Bianka bardzo lubi w niej chodzić ale teraz w tych kurtkach i ona w kombinezonie to już nie bede cudować z wiazaniem, potrzebuje coś co n aszybko załoze wysiadajć w mieście na ciasnym często parkingu i wsadzam chwila moment Młodą i smigam.
Te Tuli sa boskie!!! ale ta cena
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Basba no pieknie wygladacie! A czy to nosidło jest usztywniane?
Aga czy to Ty pytałas o NK?
Masuska tak sie nie chwal, ze 26 bo jeszcze tylko chwile
a tak serio to Ty młoda doopa jestes
no i dziękówka za pocieszenie
ale po 40-stce to bym sie chyba już nie zdecydowała na dziecko za duze ryzyko zespołu Downa, róznych wad no i tego,ze nie zdażyłabym wychowac ja wiem, ze kobiety rodza i to czesto zdrowe dzieci i wszystko jest ok ale dla mnie to już zbyt ryzykowne takze jesli do 40 sie nie wyrobie z 3 dzieckiem to pasuje
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...