- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzien dobry
ja odpadam dosłownie
Natimp łączę sie z Tobą w bólu
nie mam juz siły
chyba wynajme opiekunke na godziny żeby choć ktoś za mnie na spacer z Małą poszedł a ja sie kimne w tym czasie
a takie ciekawe rzeczy piszecie dzisiaj
a jakie zdjecia Rika dała piękne o jezuuuu
masuskaucałuj Piterka od Biańci i powiedz mu zeby tu przyjechał i tez ją tak zaczarował z tym spaniem
Kochana to dopiero pierwsza nocka, no ale ostatnio troszkę się poprawił, więc może... Piotruś całuje Bianeczkę również
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
najgorsze jest to, ze ona wygląda na bardzo zadowolona
smieje sie, gada tak jak Jasina - tak jak natimp pisze
fajowe te kapciochy a i opaski też ale kasy nie mam na nic juz w tym miechu, z nastepnej wypłaty kupie, linka sobie zapisałam, bedzie na impre gwiazdkową bo idziemy na 40-lecie slubu mojej chrzestnej w I dzień świąt.
Aga jaki on elegancki!!! sliczny!
No a Zuza i Ola to normalnie jak gwiazdy filmowe jakies one sa jak bliźniaczki
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to sie wydało o czym myśli nasza MAMUSKAPrzepraszam ale muszę:
allegro.pl/wieczor-panienski-urodziny-18...ent-i1904598554.html
A tak dla kompletu dla pana:P
allegro.pl/kapcie-cipki-prezent-na-wiecz...-18-i1914935137.html
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Masuska jak to zrobiłaś że dostaniesz tyle siana
Na temat mlek się nie wypowiadam bo się nie znam,Ola dostawała czasem Bebilon...
A ja piję mleko sojowe i nawet smaczne,nawet mąż mi podbiera,jemu także smakuje
Aska,Takajedna co z Wami? Odezwijcie się...
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Otóż wczoraj po spacerze zdejmuję Oli czapkę a ona ma wilgotne włoski,a metka cała mokra! Dopiero patrzę a ona jest ze 100% poliestru
Czyli jest do bani? tak?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czytałam że soja też uczula!
no ale nie ma innej alternatywy, tak jak Hoborr pisze te "inne" mleka to sa sojowe własnie
i racja, ze śmierdza masakrycznie a jeszcze gorzej smakuja z tego co pamiętam
Aniu kurcze znowu cos dolega Domoniczkowi, bidulek, łapcie buziaki
a skode dawaj do moejgo starego na serwis
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ewitkun a słyszałaś, że ta starsza dzidzia już chodzi trzy miesiące na zajęcia basenowe? dlatego Ona tak macha i lepiej ogólnie sobie radzi:) Mam nadzieję, że nasze Zuchy za 9 tygodni też się tak będą zachowywać Mój póki co też się zastanawiał o co tej matce chodzi, ale nie płakał przynajmniej;) Śnieg? Łomatko...
Różyczko Filip pod koniec też już zmarznięty trochę, ale pewnie dzieci się muszą przyzwyczaić, mam nadzieję, że się nie rozchoruje, teraz mam jakąś obsesję i ciągle mierzę temperaturę, czy aby się nie przeziębił A schab zrobiłam wczoraj i wyszedł super! dziekuję za przepis:) miałam w zamrażalniku i będę po kolei wszystkie przepisy wypróbowywać, jakie podacie Zawsze to coś nowgo, nie musi być super bajer ekstra, w końcu na obiedzie tylko mąż, a nie królowa angielska;)
A chrzest też robimy z roczkiem, bo raz, że rodzina duża i dwa razy nie będziemy wydawać kasy na obiad, a dq że chrzestna Filipa w ciąży, rodzi w marcu, potem musi spokojnie dojść do siebie, więc lipiec wydaje się idealny. A poza tym lato na chrzest super:) Mój też się tak ślini! A Ty podajesz swój prywatny numer podopiecznym/rodzicom? nie masz czasem dość pracy w domu? ja kiedyś podawałam, a potem byłam już zmęczona wiecznymi telefonami w weekendy...
Rika Katastrofa Smoleńska? W kazaniu? ile można... Ale cieszę się, że już po Chrzcie, a fotki super:) Ty odpoczywaj tam sobie, bo pewnie Mama się trochę Wnusiami zajmie? lecę czytać bloga:)
Aśka cudne te ciuszki
Basba pomysł na schab super, dziś robię Gratulacje dla Wiktorki, że tak ładnie przesypia:) Za okna też się muszę wziąć, ale to już w grudniu, żeby na święta starczyło;) A u Was zajęcia na basenie tylko w soboty? U nas też w piątek i niedzielę są.
Natimp ja też karmię głównie na leżąco, szczególnie teraz, bo Filip się jakiś długi zrobił i mi nie wygodnie Go trzymać na tej poduszce do karmienia;) Z laktatorem nie pomogę, bo też nie bardzo sobie radziłam. Ręcznym AVENT to była tragedia- bołało, trwało godzinę i niewielki efekt. Elektryczny medeli już był lepszy, ale pamiętaj, że dziecko zawsze wyssie więcej niż laktator, bo ma efektywniejszą technikę ssania. Jeśli myślisz, że masz za mało mleka, to może herbatki by pomogły? ja też brałam przed karmieniem bardzo ciepły prysznic albo przykładałam termofor, bo ciepło pobudza laktację.
Hobbor masakra z tą prostownicą... Ja myślę, że jakbyś zapytała wprost to pewnie by się laska wyparła, ale zorientowałaby się, że wiesz i więcej nic by nie wzięła. Albo następnym razem zabierz jakąś Jej rzecz... Ciężka sprawa, bo bardzo delikatna, ale plus, że mąż jest po Twojej stronie. Co do klimatu to u nas się sprawdza zwykła tetrowa pielucha powieszona mokra na kaloryferze. Od razu wilgotniejsze powietrze się robi.
Masuska czapka uszatka kupiona? a gdzie fotka Gratki dla Piotrusia za noc:) naprawił się! Ni denerwuj mnie, że ważysz najwięcej, bo ja pewnie wciaż mam 8 z przodu:P I nawet moje 178 cm nic nie pomaga! Opaski super, chętnie kupię taką Filipkowi Dodatków pozazdrościć, kasa zawsze się przyda:)
Ania W ale fajny ten Twój Tomek, że tak się dzieciakami zajmuje:) Mój jak mówię bujać to buja, choćby dziecię po 10 minutach się darło wniebogłosy, sam nie ma przesadnej inwencji;) Filip też się drze, jak Go ubieram w kombinezon, żałuję bardzo, że nie kupiłam takiego z dwoma suwakami, bo ten ładny, ale nieraktyczny... Mądry Polak po szkodzie, nie będę już teraz kasy wywalać na drugi...Mi jakiś czas temu wyszła cytologia 3 grupa i miałam kolposkopię, nic strasznego. Trzymam kciuki za wynik! pamiętam, że się denerwowałam strasznie, ale wszystko było dobrze, dostałam tylko leki przeciwzapalne.
Dorotas oj bidulko to nie jest Ci łatwo. Ale uwierz Kochana, że jak będzie mróz to zetnie bakterie i Jula pewnie będzie mniej chorować! Trzymam kciuki! Mój synek też śpi już tylko dwa razy w dzień i to dość krótko zazwyczaj.
Aga Twój przepis na schab też super, ja chyba tydzień schabu zrobię Wczoraj przepis Różyczki, dziś przepis Basby, a jutro schab z porem:) Śliczny elegancik, garnitur pierwsza klasa;)
Kaśka ja też się umówiłam do gina, bo brzuch mnie boli...a okresu też jeszcze nie dostałam.
natimp mój też się budzi...Mma nadzieję, że Jaś wkrótce zacznie lepiej sypiać i da Ci odpocząć
Lucy co gotujesz i gdzie przepis? Czasem katar nieodciągany spływa i bolą uszy. Tak mi mówili w szpitalu, żeby koniecznie na katar reagować, bo może się infekcją ucha skończyć. A no widzisz, co kraj to obyczaj. W Polsce w ogóle się przegrzewało dzieci, dlatego ja na przykład ciepłolubna jestem i mąż mówi, że się we wrzątku kąpię
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
W usg przezciemiączkowym wyszła nadal ta torbiel, ale jest mała i nie rośnie, za to innych zmian po wylewie już nie ma, wchłonęły się. Następne usg za miesiąc. U okulisty też ok.
A Filip dziś pospał 30 minut i właśnie coś skrzeczy z łóżeczka;)
Dziewczyny, kupujecie śpiworek do wózka na zimę?