- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
masuska u mnie o 17 a skończyło się 10.07 o 9;d
leżałam na patologii 4 dni czekałam na wywołanie ale zawsze kończyło się tym, że nie było łóżek wolnych na porodówce , tak też było tego dnia, więc poszliśmy z R. na pizzę, wracamy na ktg, bo robili co 2 godz. a położna do mnie proszę się przebierać idzie pani na wywołanie a u mnie serce w piętach w sumie to nawet nie strawiłam tej pizzy radzę wam nie jeść pizzy jak będziecie miały wywoływany bo po oxytocynie to wychodzi tędy, którędy wchodzi
masuska my nawet datę ślubu mamy podobną
heheh zgadzam sie w całej rozciągłości ja przy pierwszym porodzie łaziłam z kroplówą i ciagle nie mogłam urodzić, trwało to tak długo,ze umierałam już z głodu i cichcem przemycili mi na porodówke paczke delicji pozarłam bez rozgryzania dosłownie a potem.... wiadmo...
Masusko powinny byc bezpłatne. Kamilka ma bezpłatne a my?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ufolka śliczniusie zdjęcie
a co do porodów..dwa razy miałam wywoływany.. za pierwszym razem cichutko wszamałam kanapkę..ale nie skonczyło się na rewelacjach hihi wszystko zostało w brzuszku za drugim razem ..rozkręcili kroplówkę tak,ze nie kapalo,ale leciało z niej... i nadal nic, Mikołaj dostał tylko czkawki..az w koncu lekarz mowi..dość i na stół.. no z tym moim synkiem juz tak jest..uparciuszek mały teraz z perspektywy czasu wiem,ze dobrze się stało!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Ufolku to ja o 17 9.07 miałam już paskudne skurcze... Oj już mnie boli. No a o 18:30 Piotrek sobie leżał na mnie:)
Wstępnie mieliśmy brać ślub 04.09:) strasznie się upierałam na ta datę bo to byłaby nasza pierwsza rocznica. Ale że straciliśmy salę i trochę się pogmatwało to zrobiliśmy 25.09:) NO ale wszystko się zmieniło na lepsze:) Sala genialna, zespół super zagrał (a znani są z tego że piją), kamerzysta super, no i nawet suknię wybrałam inną i jestem zachwycona:)
Różyczko tez tak uważam. Angole więcej mają kasy i mają bezpłatne szczepienia,a my musimy ostatni grosz wydać...
A mam do Ciebie pytanie Rózia Masz może rodzeństwo?
Do porodu to ja poszłam na głoda i tez Ufolku z kroplówka latałam bo mi się akcja wstrzymała. Hehe Delicji nie było:P tylko woda i woda...
A Ufolku, jak masz na imię?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ufolka śliczniusie zdjęcie
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny ...juz tyle czasu minęło,a mam warażenie jakbśmy niedawno rodziły
Mikołaj zasjął, kupiłam Nurofen,mam nadzieję,ze będzie juz ok!
aaa Masuska, Hoborr mam problem z dodawaniem zdjeć na FB... jak to wygląda u Was? Czy moze ja coś knoce?!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiadomosci.onet.pl/wideo/bulwersujacy-fi...227,1,klip.html#play
Asiu no to może właśnie jakaś pomoc w tym kierunku, a może jakieś zabawki na święta, dla dzieci. No coś ekstra wymyślisz. A jak nie chcesz żeby poczuli się zobowiązani, to coś małego, ale miłego. Chociażby kulę ze śniegiem:) fajne są i nie tylko dzieci je lubią
Hoborrku jaki śliczny avatar:)
Asia ja nie wiem co tam nie halo na FB, ja teraz sobie gram:P
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Hej dziewczyny wypisujecie o lokatorach! Ale wam fajnie że macie mieszkania - i jeszcze dochó djakiś z tego......
Asia na fb jeszcze prościej niz na nk się dodaje zdjęcia:)Próbuj!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
o f*ck! Zobaczcie
wiadomosci.onet.pl/wideo/bulwersujacy-fi...227,1,klip.html#play
P
No tylko tego ojca tak strzelić z dyni!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/formy-silikonowe-do-wypiekow-...owe-i1977922440.html
Różyczko w Kauflandzie sa papilotki do muffinek. Nie wiem ile i za ile ale tak mi donieśli!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lucy dostałąm kroplówkę, na USg musiałabym iśc na oddział - a jak mi przeszedł ból to sama chciałam do Ady!
Hej dziewczyny wypisujecie o lokatorach! Ale wam fajnie że macie mieszkania - i jeszcze dochó djakiś z tego......
Asia na fb jeszcze prościej niz na nk się dodaje zdjęcia:)Próbuj!
hoborrku ano wiem,ze tak napisze...bo przecież dodawałam i było wszyko si,a teraz nie chce mi się zdjęcie załadować! Hehehe chyba mają juz dość moich fotek p.s. nie widziałaś moich foteczek?
Masuska widziałam ten filmik..tragedia!
Rika jesteś rocznik 91? Mam sjostre urodzoną rok wczeniej..kurcze jakbym jej palneła czasami...a Ty juz dwójkę dzieci masz, męża ,obowiązki... a Kaśka sobie żyje jakby 15 lat miala, czasem mnie to mega wkurza!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nom 91 mam siostrę młodszą o rok ale jest na studiach i pracuje
moja siostra tez studiuje, pracuje.... tylko ma dziwne podejscie do zycia ...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Masuska krzesełko cudne, bardzo mi się podoba! ja też muszę jakieś wybrać i nie mogę się zdecydować na kolor;) świetnie, że Zumba Ci się podoba, a że koleś który ją prowadzi jst taki to może lepiej- dodatkowy akcent humorystyczny;) Mój mąż też na bakier z lekami, a wygonić Go do lekarza to już w ogóle wyzwanie... sliczny avatar! Co do prezentu to ja dla męża nigdy nie mam pomysłu. Może jakaś książka? Bokserki? Piter młodszy brat Otylii;) super pływa:)
Ufolka cudna ta Twoja Amelka:) Zazdroszczę śniegu:) Fajny ten plaster, może i ja bym kupiła... A nie boisz się alergii?
Aśka, Masuska wymarzonych wyników na testach życzę
Aśka cudne zdjęcie Mikołajka z żabolem:) fajne to krzesełko, Wasz kolor najładniejszy! Filip też ma małe ciemiączko, niecały centymetr. Neurolog zlecił badanie krwi- poziom wit D, poziom sodu i potasu i na tej podstawie dajemy co drugi dzień. Jak będziesz u pediatry to możesz zapytać, choć pewnie skoro nie kazali dawać to będzie ok;) Ja też chyba, tak jak radzą dziewczyny bym wolała coś dać, niech rachunki sami płacą. Tylko balabym się chęci rewanżu, więc naprawdę coś drobnego.
Różyczka dobre z tą babką z banku, na pewno była wniebowzięta po rozmowie z Tobą Ja przy szczepieniu trzymam na kolanach, Pani proponowała nawet, żeby przystawić do piersi, może nie zauważy, ale akurat najedzony był i bałam się, że się zachłyśnie. Dostał cyca zaraz po szczepieniu. Cieszę się, że Bianeczka już po szczepieniu i nie była tragicznie, ja sama mam ochotę ryczeć, jak mi dziecko kłują
Ja też nie biję, nigdy nie uderzyłam żadnego dziecka i mam nadzieję, że mi się nie zdarzy. Za to niejednemu rodzicowi miałam czasem ochotę przylać i to porządnie A ja piekę mufinki tylko w papierkach- papilotkach, bez blachy. Nie można tak, coś to zmienia? Bo może ja źle robię
Hoborr Filip dostaje tylko witaminę D. Staram się nie zapominać, bo ja znam jedno dziecko z krzywicą, choć zdaję sobie sprawę z tego, że szansa jest minimalna;) Hoborrku kochany ,Ty zrób to usg. Ja miałam takie napady w liceum i okazało się, że to kamienie w woreczku żółciowym. Ale Ty jesz tak dietetycznie, że to chyba niemożliwe... Zdrówka życzę i oby się nie powtórzyło!
TakaJedna trzymam kciuki, żeby Bartusiowi szybko przeszło!
Green jak minął urodzinkowy dzień?
Ewitkun piękne zdjęcia:) No właśnie widziałam na basenie, że masz podobną bransoletkę, ale tam tyle się dzieje, że zapomniałam w końcu zapytać Dzięki za linka, na pewno się przyda. Bodziaki świetne, mam nadzieję, że się nie obrazisz, jeśli ja coś zamówię. A jak Antoś ma 71 cm to jaki rozmiar ubranek teraz nosicie?
Basba nie ma za co, cieszę się, że strona się przydała. A zdjęcie słodkie:)
Kamilka w UK chyba kobiety rzadko karmią piersią, a mleko modyfikowane jest z witaminami, więc nie ma potrzeby podawania ich osobno. Przykro mi, że maść ni pomogła i trzymam kciuki, żeby Amelka szybciutko wróciła do zdrowia!
Rika jak ja nie znoszę, jak teściowe i inne babcie próbują coś zrobić za moimi plecami Tak jak Twoja z tymi wiaminami, to Twoje dzieci i tylko Wasza z mężem decyzja, co Jej do tego?
Ania W to kiedy ślub? Mi w szpitalu było tak pusto i smutno spać bez mojego męża, że nie wiem. Dobrze, że miałam synka przy sobie;) A kiedy Tomek wraca?
A naszaLucy to mieszka nie tylko w kraju rowerów i tulipanów, ale i zioła;)