- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości

Mimo wszystko miłego weekendu życzę

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczyny,a Wy kupujecie ciuchy ciążowe??
Chętnie bym sobie coś kupiła... szkoda tylko,że są taki drogie.
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Pogoda dziś była rewelacja, ale jutro jeszcze ma być lepiej:)
Basba, jak moja mama chorowała na woreczek i miała problemy z żołądkiem, jedyne czego nie zwracała to płatki owsiane zalane wrzątkiem, całkiem pożywne. 3mam kciuki.
aska27, z ciuchów ciążowych to mam tylko 2 pary spodni i pas ciążowy z napisem "Do zobaczenia latem", a tak to tuniki się świetnie spisują. Ogólnie mamy świetna modę teraz. W TV ostatnio widziałam ciężarówkę w takiej porażkowej sukience, ale to z 20 lat temu.
Ale się obżarłam dziś

- olka1730
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja już tez zoruję ciuszki dla maleństwa mam już troszkę:)naszpeanie..Jutro jadę na badanie i dam znać co macie dopisać do daty urodzin,

Pozdrawiam Was cieplutko,trzymajcie się kobietki...mam nadzieję częściej się u was udzielać..
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Miałam właśnie pogadankę z bejbisiem, seria kopniaczków w ramach odpowiedzi, no to pytam, czy jesteś chłopczykiem, cisza, no to może dziewczynką, cisza, no to jeszcze nie wiemy, tak, przekopana zostałam:P Fajnie jak teraz szaleje. Puściłam muzyczkę, ale jakoś najbardziej "Taniec na rurze" odpowiada

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

masuska a propos pierogów ..hihi bardzo lubię z kapustą i grzybami, ale bałam się jeść, bo grzyby,bo różnie moze być.. ale skusiłam się kiedys i zjadłam..a potem się rozchorowałam ..w wc całą noc przesiedziałam

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ach korzystajmy z pogody.. jutro ma być piękny dzień!

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/

Ja od rana źle się czuję. Strasznie bolał mnie brzuch i byłam już naprawdę zdenerwowana (takie mocne skurczowe bóle, jak na miesiączkę), ale potem doszło rozwolnienie, więc chyba się czymś zatrułam...
Jak będzie znowu bolało to wybiorę się do lekarza. Na razie mały kopie, więc chyba nic Mu nie dolega.
Co do imion to ja staram się nie komentować żadnych wyborów, bo przecież każdemu podoba się co innego. A już za maksymalnie kretyńskie uważam komentarze typu "znałem jedną, która się tak nazywała i była upośledzona/niegrzeczna/brzydka"
Chociaż jak znajomi chcieli nazwać córkę Oralia to wymiękłam. Wyobrażacie sobie te komentarze?
Z ubrań ciążowych mam dwie pary spodni (jedne fajne, drugie niewypał i dwie bluzki, na razie starcza;))
- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

jesli chodzi o ubrania ciazowe to ja udalam sie do dwoch sklepow ciazowych i ceny sa masakryczne.... bluzka, kawalek szmatki, wcale nie za rewelacyjne to - minimum 90 kilka zlotych
ale goraco polecam wam allegro
chcialam w tymze sklepie ciazowym kupic spodnie ciazowe, kosztowaly kazde lepsze, wcale nie markowe jakies 140 zł - i do tego bardzo kiepsko wygladalam, bo wymarzylam sobie rurki

ale ja dziecko internetu uparte, przewertowalam cale allegro i ot, zakupilam przepiekne i przewygodne spodnie jeansowe rurki, w cenie 49 zł, jestem z nich mega zadowolona
allegro.pl/spodnie-ciazowe-jeansy-szare-...-42-i1470534742.html
Gdyby ktoras z was sie bala ze beda ubrania zle rozmiarem itd to mnie uspokoil fakt, ze tam do kazdego rozmiaru podane sa dokladne wymiary, bioder, nogawek w udzie itd wiec naprawde nie tak ciezko dobrac, a poza tym pomyslalam, ze jak nawet zle beda i bede musiala odeslac na swoj koszt to i tak nie siegnie to ceny tych 14 zl tylko najwiecej powiedzmy 70, wiec tak czy siak oplacalo mi sie, a trafilam idealnie
i jeszcze moze a noze sie ktorejs przyda, ja jestem z tych getrow bardzo zadowolona, musze takie jeszcze czarne kupic sobie do sukieneczek na lato
allegro.pl/legginsy-krotkie-getry-3-4-le...8-m-i1463877166.html
nie ma sensu kupowac masy tych ubran bo wiadomo ile sie nam przydadza, ale jednak skompletowac kilka rzeczy wygodnych dobrze, dla samego komfortu. takze ja stawiam defintywnie na allegro

mam nadzieje ze ktos skorzysta z moich odkryc i ze nikt mnie stad nie wywali za reklamownie czegos;)
- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja mialam w klasie Mariana - nawet jego rodzice byli x lat temu zameczani, ze gdziez takie imie dla dziecka, a ten Marian taki swietny chlopak, ze do dzisiaj kojarzy mi sie to imie z przystojnym i inteligentym facetem

i ja wyobrazam sobie tak samo i Borysa i Tadka

noo a ja tak sobie dumam tylko, bo przeciez plci jeszcze nie znamy

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Ja narazie kupilam jedne dżinsy ciążowe w H&M, takie ciemnogranatowe pasujące do wszystkiego i jedną parę majtek ciążowych, które sa wstretne i wygladają jak babcine barchany więc ich wcale nie nosze

Mam tez ciążowe rajstopy takie na brzuszek, ktore nosze do sukienek. Ale wiecie co...strasznie mnie wkurza wszystko co jest na brzuchu. Najbardziej lubię nosic delikatne bawelniane stringi pod brzuszkiem, leginsy i rózne tuniki lub sukienki. Tych spodni dżinsowych co kupiłam tez specjalnie nie noszę bo mnie ten panel na brzuchu drażni.
Strasznie niefajnie, ze się się tak źle dziołchy czujecie, jest taka piekna pogoda ...
Z tego imienia Oralia to mój małz rży do tej pory

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tak sobie myślę żeby dokupić coś jeszcze z ciążówek, ale w sumie zostały tylko, kwiecień, maj, czerwiec iiii:) Wakacje:) Więc chyba jak coś to się zaopatrzę w jakieś leginsy i na tym koniec. Świetną bluzkę - tunikę wczoraj widziałam i żałuję teraz że jej nie wzięłam, może w poniedziałek jeszcze będzie. A z ciuchów dla mnie to kupuję tylko Adidaski i na tym zaprzestaję, mam nadzieje że w swoje sprzed ciąży na jesień chociaż się zmieszczę.
przyszla_mama jak dobrze pójdzie to się dowiem w czwartek koło 17tej, chociaż nie chciałam za bardzo, ale... ciekawość

Buziaczki i cudnej niedzieli życzę ja:) MaSuska:)