- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Różyczko no ja też bym muchy nie zabiła, ale teściową? no kusząca wizja Na pewno za zabicie teściowej jest jakaś mniejsza kara niż normalnie;) Ten listonosz to naprawdę jakiś niewychowany...Pewnie palnął zanim pomyślał
Natimp to zdrówka życzę Ojej, nie dziwię się, że Ty zmęczona, jak rano wstajesz do pracy, a nie czujesz się najlepiej:( Ja noszę Filipa w nosidełku, chuście i na rękach;) W końcu jak to wczoraj napisali w artykule, który dodała Aśka ludzkie dziecko jest noszakiem No i tak jak Basba naisała- wszystko mogę zrobić. Daj znać, co u lekarza. Dokładnie, to chusta kółkowa.
Aśka no nasze nosidło super, teraz czekamy na to drugie- mei tai... Tylko nie wiem, czy będzie mi się chciało wiązać, bo w to ergonomiczne to hop i już Strasznie smutne to zabijanie dzieci z "niewłaściwą" płcią A i wczoraj zapomniałam Ci napisać, że genialny artykuł wrzuciłaś, dzięki!
Maksia u nas jak widać wysyp leniwych dzieci;) może to taki miesiac? Mój też leniuchuje:) Załóż sobie suwaczek, będziemy zawsze wiedziały, ile Twoja Niunia ma:)
Masuskano właśnie z tą cerą to różnie- ostatnio wygląda, jakby miał znowu trądzik niemowlęcy... Może coś Go uczuliło? licho wie;) Nocki współczuję i mam nadzieję, że Piter się lada dzień lepiej poczuje. Też ostatnio myślałam o tym, że jak zimy nie będzie to mnóstwo owadów nas zaatakuje na wiosnę. Ale póki co jest śnieg-jest nadzieja:)
Ufolko o rany, też bym się wkurzyła na te wizyty ciotki Niektórzy ludzie to nie myślą po prostu:( Ja jem kapustę kiszoną, mały nie narzeka;) Urlop wychowawczy jest okresem składkowym dla osób, które rozpoczęły go po 1999 roku (mówi o tym Ustawa systemie ubezpieczeń społecznych z dnia 13 października 1998 r.)
Dorotko jejku, biedny Kubuś Daj znać, jak coś będziesz wiedziała
Basba a gdzie się na wakacje wybieracie? Wyobrażam sobie, jaki Antoś musiał być dumny ze swoich mufinek:) A dnia babci zazdroszczę, jak pracowałam w przedszkolu to mi się udzielały te wszystkie przygotowania, dekoracje i emocje dzieci i wszystko się mocniej przeżywało- święta, dzień babci... Dużo pracy było, ale czasem tęsknię za tym, a Ty Asia?
Ewitkun ja w tym tygodniu od poniedziałku to nie dam rady, bo muszę właśnie panów robotników pilnować Ale w następnym jak najbardziej chętnie Was odwiedzimy:) A chustę mogę Ci na basen przynieść, jeśli będziecie!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko ja też tak robię, że Filip zasypia u siebie, a jak się obudzi na pierwsze karmienie to biorę Go do nas, bo nie mam siły czekać aż zje. Przypinam tylko monitor oddechu, bo się boję, że przyduszę i zasypiam... A Bianka nie pobawi się trochę sama? Bo my robimy tak, że rano Filip się budzi, przewijam, przebieram i kładę Go na leżak/ matę, daję zabawki i wracam do łóżka. Godzinę snu mam jeszcze spokojnie, czasem dwie. Choć dziś na przykład coś Mu odbiło, obudził sie o 5 rano i nie chciał już spać... Teraz odsypia już trzecią godzinę, ciekawe, jak będzie w nocy...
A gdzie się podziała Lucy, Hoborr, Ania W, Rika?
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
sorki,ale syn na rekach...
lekarz stary,malo w sumie kompetentny, ale wyniki chyba umie odczytac,co?
powiedzial,ze w sumie nic niepokojacego nie widzi i zeby jutro znowu przyjsc,bo moze cos sie rozwinie....
a przez zeby nie moze byc podwyzszony opad??? dziwne, bo kubus nie pozwoli sobie w ogole dotknac dziaselek
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorotas myślę, że może być opad podwyższony od zębów, ale nie znam się... Trzymam kciuki, żeby synek poczuł się lepiej i daj jutro znać co i jak.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
poznan.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImage?AdId=343797098
laski ta kółkowa chusta to ta?? bo jak co to biorę
to nie jest chusta kółkowa!!! edit: zle napisałam bo nazywa sie niby kółkowa i kółka ma ale to nie jest taka chusta kółkowa jak my mamy i tu zachwalamy,
to jest to:
Miękkie nosidła na jedno ramię – chusty typu kołyska, baby-bag
Wyglądem przypominają nieco torbę, często mają usztywnienie pod pleckami dziecka i troczki do ściągania brzegów nosidła. Możliwość regulacji długości nosidła jest dość ograniczona, najczęściej przy pomocy paska ze sprzączkami. Ich wadą jest często dość wąski pasek do regulacji . Nadają się do noszenia dzieci w pozycji kołyski, a następnie dziecka siedzącego w pozycji na biodrze bądź brzuszek do brzuszka.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.mamuka.pl/hamalu-len-jasnorozowy.html
Ale Ty na pewno Różyczko wiesz lepiej, w takim razie przepraszam Natimp za wprowadznie w błąd, mam nadzieję, że jeszcze nie kupiłaś...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie? Bo tu jest napisane, że model Hamalu, firma Bebelu to chusta kółkowa? to ja już zgłupiałam...
www.mamuka.pl/hamalu-len-jasnorozowy.html
Ale Ty na pewno Różyczko wiesz lepiej, w takim razie przepraszam Natimp za wprowadznie w błąd, mam nadzieję, że jeszcze nie kupiłaś...
Oposku to jest dokładnie to co dałas linka,ze kobiecie pękł sznurek i dziecko wypadło! Pamietasz??
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Jestem jestem, trochę podczytuje,skrobnoąc nie mam kiedy (zaczęłam pisać rano do Was ale później trzeba się było zbierać na rehabilitację).
Wczoraj niespodziewanie trafił mi się dyżur w drugiej lecznicy i miałamtam 2 i pół operacji Poszłam na 17stą na chwilę a była taka krwawa rzeź, że wróciłam tuż przed 23 i padłam
W nocy do małego wstałam jak zombiak a 8 rana to był cud, że podniosłam si,ę z wyrka zrobić mojemu M kanapki do pracy
Później może więcej napiszę
Oposku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/chusta-kolkowa-bebelulu-hamal...tis-i2063195706.html
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
obie mają kółka owszem ale to nie jest to co my mamy (np. ja i Masuska), chce żeby Natipm to wiedziaął bo jak kupi co innego i sie nie sprawdzi,zeby nie miała żalu,z e ja namawaiłyśmy...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Ty ufolko masz ta kołyske własnie?