BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400009 przez aska27
Basba bardzo mi przykro z powodu Twojej babci. Wydaje mi się,ze brat powienien wiedzieć, no ale cóż.
Hmm... ale Ty musisz być drobniutką kobietą.. 34! Aga kolejna chudzina..i Rika no nie wyrobie!!! :)
Co do mojego Mikołja to waga jest ok ..10kg! i 84cm problem z jedzeniem polega na tym ze on gównie na melczku jest, a inne potrawy to tak niechętnie je, lubi owoce, bo wiadomo słodkie są :blink: Jak ktomys mówię,ze Mikołaj głownie melko pije, to zaraz mam wykład,ze dwie butle na dobę to maks. O to mi chodzi.

Rózyczko juz jutro Twoja Cesarzowa mała będize miała 1 rok!! :woohoo: o której się urodziła??
Zdjęcie cudne..chciałbym wiecej fotek :dry: :)

Hoborr 1 marca ...super data! Mała rybka będzie :blink:

Masuska dziękuje!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #400013 przez Rika
Różyczko piękną masz córeczkę :)

Masuska mam nadzieję że uda Ci się odzyskać pieniądze. Co do obrączki to ja nie noszę już tydzień bo jak te upały były to mi się odparzyło i musiałam zdjąć. Powoli się goi ale na wesele już założę :)

Masuska ja miałam happy ale moje dziewczyny zaraz tak wysypało jakby różyczkę lub 3-dniówkę miały, w tym miejscu krostek pełno gdzie pieluszka była.

Hoborr kolejna cesarka kurczę, tylko pod ten skalpel latasz :) ale będzie dobrze nie? :)

Ja z Zuzią byłam na podwórku w deszcz i biegała sobie po kałużach, w tym czasie UWAGA UWAGA OLA ZASNĘŁA TACIE NA RĘKACH!! SZOK :) ale już wstała i szaleje. Dzisiaj spała tylko pół godziny bo Zuzia ją obudziła.

Aska lepiej jak pije mleko niż jak ma nie pić. Jak moja Zuzia np żre kiełbasę, boczek, szynkę, zupy itd a mleka nie tknie, nawet serka żadnego czy monte nawet, budyń, nic. Zobaczy coś białego co przypomina mleko i ma odruch wymiotny.

12 lata 5 miesiąc temu #400022 przez aniaw
Basba przykro mi z powodu babci :kiss:
Ciężka decyzja co do poinformowania brata ;)
Co0 do 3dniówki to Szymi już raz miał takie dziwne plamki jako niemowlak na brzuszku i klatce piersiowej i teraz podobne miał, więc sama nie wiem co myśleć :S

Rika ja to od zś awsze nos chciałam zoperować sobie bo mam taki szopenowski :lol: Ale już mi przeszło :S Nosa nie da się puszapem załatwić :woohoo:

Różyczko ale cudna fota :) A pokaż nam całą kreację Bianki no i siebie oczywiśście :)

Hoborku w marcu fajne rodzą się chłopaki - patrz mój szymi :P
Ale masz fabrykę przetworów :ohmy: :laugh:

Basba, Rika, Aga nie odzywam się do takich szkieletorów :P

Asia Ty też chudzina więcf mnie nie denerwuj nawet :lol:

Masuska
trzymam kciuki za odzyskanie kasy :kiss: Powodzonka w poszukiwaniu małża :lol:

A ja spóźniłam się dziś GODZINĘ do pracy, bo oficjalnie byłam w przychodni po wyniki mamy ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

W niedzielę mykam do niej na urodzino-imieniny :lol:
Taki prezencik nabyłam:
www.stelo.pl/amerykanska_odziez_medyczna...et_shop_boys_4700h.q .

A mi podoba się jeszcze ten:
www.stelo.pl/amerykanska_odziez_medyczna..._playtime_pups_4826c

A tak w ogóle to0 wypisałam babce receptę do apteki na podzielenie kapsułek 60mg na 20mg.
Kapsułek było 30 sztuk. Każdą kapsułkę mieli podzielić na 3 części. Niech mi ktoś wytłumaczy czemu babeczka odebrała 265 kapsułek????!!!!
I ona się mnie pyta teraz jak ma to psu dawkować :S

12 lata 5 miesiąc temu #400098 przez hoborr
Masuska ja kiedys dostałam pieluszki happy i nie podobały mi się. Bardzo twarde i odstające. Jedynie fajne były na nich obrazki::)
A cesarka ustalona na 1 marca i z głowy:) Termin mi wyszedł na 6 marca ale wcześniej nic się nie stanie. A że jestem po cc drugie też mam mieć bo nie upłynęło 3 lata. A pozatym mój lekarz woli żebym się nie denerowwała - i nie wiedomo czy znowu nie będe miała ciśnienia. Dziś na wizycie miałam 170 na 100! Ale to naprawdę ze stresu związanego z rozkładaniem nóg! :S

Różyczko Bianeczka cudna:) Pokaz ją w całej okazałości! JAką kieckę miała?:)

Asiu Mikołaj ma 10 kg?? To co ja mam powiedzieć na 8,5 ady? :) Naprawde nie martwmy się bo najważniejsze że zdrowe:) I zdążą urosnąć:) A jak dziś noga??

Aniu ja jako moate,matyk ni eumiem odpowiedziec CI na to pytanie! Za ciężkie! A może móżg mi nei pracuje bo wakacje są??
KIEDY WRESZCIE POKAŻESZ ZDJĘCIA ZE ŚLUBU?? BO JUŻ ZACZYNAM SIĘ DENERWOWAĆ!!!! :lol: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400110 przez różyczka
Aniu ja mam dyskalkulie wiec nie pomoge z liczeniem :lol:

Dzieki dziewczyny :kiss: za komplementy

Co do kreacji to Bianka miala zwykła białą bawełnianą sukienke (dostałam od kolezanki)+rózowy sweterek i kapelusz taki bawelniany jak widziałyscie, żadnych ektrawagancji, do tego jedyne buty, które nosi na codzien i białe rajtki za 3 zeta :blink:
nie mam żadnego zdjecia, zeby była widoczna cała 'kreacja', moze tu troszke wiecej:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #400115 przez aga1040
Hoborrku no to super. Czyli będzie Adunia miała rodzeństwo. Gratulację. Daj znać co na to twoja rodzina.

A widzicie dziewczynki ja chuda jestem i chciałabym z parę kilo przytyć ale waga nic nie rusza. Ale z reguły tak to jest, że jedna chce schudną a druga chce przytyć.

Mały dopiero niedawno mi zasnął. O 20 chodzi spać. A dzisiaj nie wiem co mu ale był tak zmęczony, że nie mógł zasnąć.

A pytanko mam do dziewczyn co jadą na zlot czarownic :lol: w sierpniu gdzie się zatrzymujecie?
Macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie by można zatrzymać się z małym dzieckiem. Bo musiałbym pomyśleć o jakimś noclegu żeby do was dolecieć tego 3 sierpnia do gdańska :P
A macie ustaloną już miejscówkę spotkania?

Dobrej nocki dziewczynki. Buziole na dobranoc :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #400117 przez aga1040
Różyczko Bianeczka przesłodka!!!

12 lata 5 miesiąc temu #400122 przez różyczka
Dzieki Aga:)
a ile widac zdjeć?? bo mam problem z dodaniem...

12 lata 5 miesiąc temu #400125 przez aga1040
Na razie widać jedno, jak ją ktoś trzyma za rękę. Przypuszczam, że to ty kochana więc z góry zaznaczam, że masz niezłe nogi :laugh: i jakie szczuplutkie :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400126 przez masuska
Różyczko oczywiście śliczna Bianulka:) A ja pytam czyje te nogi? A zdjęcie jedno only

Aga my we trzy (z rodzinami) nocujemy tu:
www.pokoje-miks.pl/

Hoborrku ale fajnie obydwa dzidziole z pierwszego:)

12 lata 5 miesiąc temu #400133 przez różyczka
Acha jedno :dry:
to moje nogi :blush:
wiecie co... wiekszosc zdjec jest własnie takich,ze sa sami obcieci ludzie :) pól glowy, albo tylko kawałek reki, albo same nogi...
no naprawde nie mam co wstawić...
ale i tak dzieki :kiss: Wy to potraficie człowieka dowartościować :side:

12 lata 5 miesiąc temu #400136 przez iwanek1
Ale Bianka śliczna dziewczynka i te nogi z tyłu też nie złe:))
Nawet nie spróbuje Wam odpowiedziec,bo duuużo piszecie:))))

12 lata 5 miesiąc temu #400139 przez masuska
różyczka napisał:

Acha jedno :dry:
to moje nogi :blush:
wiecie co... wiekszosc zdjec jest własnie takich,ze sa sami obcieci ludzie :) pól glowy, albo tylko kawałek reki, albo same nogi...
no naprawde nie mam co wstawić...
ale i tak dzieki :kiss: Wy to potraficie człowieka dowartościować :side:

Ja chcę taaaaakie nogi :(

12 lata 5 miesiąc temu #400149 przez olka1730
Witam,Bianka jak księżniczka:)śliczna i jaka ciemna karnacja,suuuper :) nie opędzi sie dziewczyna....matka stawiaj płot wysoki :laugh:

hmmm,no ja poszłam z materiałem :angry: 40-42,i nie moge w dol...ale paczki,wianuszki,drozdzowki,omleciki :blush: w pracy do kawki to czemu nie :P

Pozdrawiam

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400164 przez różyczka
Dzieki Iwanku i Olka :) to specjalnie z tej okazji,ze wpadłyście na forum dodam jeszcze filmik jak moja pomocnica urzęduje :laugh: :

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka