- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
1. wchodzisz na pokazywarkę
2. wspisujesz "treść" np Szymonek i Dominik
3. naciskasz "dodaj zdjęcie"
4. wklejasz tyle zdjęć, ile chcesz przez "dodaj pliki"
5. wciskasz "gotowe"
6. oglądasz podgląd strony, jeśli wszystko jest ok wciskasz "publikuj stronę"
7. kopiujesz "kod linka na forum" i wklejasz na ZP
i już Mam nadzieję, że się uda!
Rika jak się czyta o różnych schorzeniach w necie to faktycznie można złapać shizę, ale pamiętaj, że zdrowi ludzie nie chwalą się w necie, że są zdrowi... Będzie ok, a do lekarza faktycznie się wybierz, będziesz spokojniejsza
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Młoda jest coraz bardziej wymagająca i ostatnio z niecierpliwoscia czekam az pójdzie spac...
teraz padła, starego wysłałam do sklepu i chwila relaksu przed kompem
Rika ja tez sobie zrobie cycki implanty z soli fizjologicznej
Masuska i co na tym komisariacie?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do Twoich piersi to rozumiem,ze jak cos nie gra,to niefajnie i źle sie człowiek czuje,ja nawet myslałam sobie wczoraj co bym naprawiła u siebie gdybym mogła
Dziewczyny dzięki,ze pytacie o moje zdrówko, noga dzisiaj boli, jednak to miejsce nieardzo...co innego plecy tak jak Rika pisała czy nawet ręka, lekarz zakazał chodzic,ale jak mam przy Mikołajku nie ruszac się?! W sumie chodzi o to,zeby ładnie i szybko się zagoiło i to mnie tez troszkę stresuje,bo rana po cc nadal czerwona, mam nadzieje,ze ta blizna szybciej i ładniej się wygoi.
A tak w ogóle to juz pisałam na drugim forum,ze maiałam dzis nerwy bo babki na FB .. grupa "Nasze dzieci" wypisuja jak cudnie i pięknie jedzą ich dzieci echh..Mikołajek jesli chodzi o jedzenie jest daleko w tyle. Któras mi nawet doradziła,zeby dziecko przegłodzić,a potem wmuszac i na siłę ma zjeść
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i doskonale rozumiem co to znaczy byc mamą niejadka -Olif ma to do dziś
próbowałam wszystkiego no i pozostało mi to zaakceptowac, jesliwaga dzieckajest w porzadku i jest zdrowe to nie masz sie czym przejmować (wiem-łatwiej napisac niz zrobic)
Oposku boski anioł!!!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Asiu fakt prezy dzieciach ciężko o rekonwalescencję
Różyczko ja też się już dziś nie mogłam doczekać aż moje upiorki zasną
A tu fotki, pomysł zgapiony troszkę od Oposka
Kałuże są super!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rózyczko no własnie jest dokładnie tak jak piszesz..ten temat mnie tak rusza,bo staram się,zeby było ok,ale Mikołaj swoje. W sumie dzieci są rózne.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
naprawde superfotka, przebranie itd.ale cos mi tam przebija przez te blond włoski tak w dwóch miejscach jakby
Aniu no zabawa widac na całego byla ale słodziaki
ja juz dla Biańci mam płaszczyk sztormiaczek, jeszcze czekam az zacznie chodzić i kupie jej kaloszki
Piotrusiu zięciu mój teściowa jest z Ciebie dumna! 3 sierpnia pokazesz Biance jak sie chodzi...tzn. pochodzicie ze sobą mam nadzieje tak juz na serio
Aska ja Oliwii konia z parówki robiłam zeby tylko coś zjadła
Bianka z kolei totalne przeciwieństwo-dziś np.wrąbała pół cebuli jakby to było jabłko
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
AniaW zdjęcia superaśne!!!!!!!! Ale chłopaki mieli radoche!!!!
Asia bedzie dobrze z nogą! Zdrówka!
Rika a ty leć czym prędzej do lekarza z tym co ci wyskoczyło. Im szybciej pójdziesz tym szybciej ci lekarz to zaleczy i będziesz spokojniejsza. Na pewno cię coś ugryzło. Mojej siostrze wyskoczyło cos na nodze i powiększało jej się to i bolało dostała jakiś antybiotyk do smarowania i już wysuszyło. A sprawdzałaś czy to np. nie kleszcz??? Będzie dobrze.
Oposku mały jest poprostu super. Fajna okładka na zaproszenia.
My już roczek a tydzień. Ciekawe jak się uda.
A ja dzisiaj zdycham. Wymiotuję i nie mam pojęcia od czego. Strasznie tak około 17 rozbolał mnie brzuch, wzięłam nospę, małego podesłałam dziadkom na trochę i się na chwilę polożyłam. Z pół godziny później poderwała się do łazienki i buuuuu.......... Teraz niby już dobrze.
Lece do moich mężczyzn dobrej nocki
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Oposku ty jesteś przezdolniacha!!!! Zawsze narzekasz na matmę - ale nie można mieć wszystkiego. Skoro z polaka miałaś na pewno same 5! Filip będzie miał super pamiątkę! A zdjęcie - UROCZE:)
Dzięki za rady z knedliczkami:) martwię się tyklo że nie dostanę jutro śliwek... ponoc jescze nie sezon...
Rikuś biedna - nie wiedziałąm że masz taki problem z cyckami:( A może to tylko twó kompleks , którego zupełnie nikt inny nie zauważa! CZekamy na fotki.
A tym czymś na ręce się nei mart i nie czytaj głupot w internecie! Patrz co by ktos pomyślał jakby czasem poczytał co my tu wypisujemy
Aniu - a co u Was tez nie ma wody??
Aga współczuję wymiotów. Mnie muli juz od kilku dni. Dziś zjadłam cokolwiek koło 15 bop od rana masakra. I teraz tez mam krętki w głowie! Mam nadzieję że u Ciebie - to nie wirus!!!
Masuska co tam porabiasz???
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr ja widzę i koleżanka widzi i mój mąż widzi i jej i teściowa widzi więc jest źle... i nawet moje siostry widzą i mój szpieg widzi że mam krzywe cycki, jednego wypycham sobie push upem i jest w miarę ok ale mi to w głowie siedzi...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Jejku baby jak dobrze że jesteście!
Nie mogę znaleźć sobie miejsca, zajęcia... nic mi nie idzie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zaraz was nadrobie....
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika fajnie że wypad u koleżanki się udał Nie czytaj za dużo wujka google bo nie potrzebnie sie schizujesz! Leć lepiej do lekarza! No i czekam na zdjecia w kieckach - zaraz ocenimy która najfajniejsza !!!
Oposku kochany tyś normalnie poetka!!! JESTEM POD PRZEOGROMNYM WRAŻENIEM!!!! A zdjęcie Anielskiego Filipka przecudne - nawet jakby i różki się przebijały i tak jest słodziakiem
A z praniem wózka poczekaj moze do końca tygodnia - do niedzieli jeszcze troche zostało
Asiu przykro mi ze noga boli. Dobrze ze za Mikusiem ma jeszcze oprócz ciebie kto biegac bo byłoby ciężko. Swoją drogą lekarze mają dziwne pomysły. Mnie kiedyś kazali izolować dzieci jak jedno z nich jest chore (ciekawe niby jak ).
Jedzeniem Mikusia sie nie przejmuj. On krzywdy sobie nie zrobi. Jak będzie głodny to zje a jak nie to nie! I nic nie zrobisz. Pozostaje ci zaakceptować ten fakt tak jak pisała Różyczka. A ile on waży>???
Aniu cudne kałużowe fotki! Sliczne te twoje bobasy. Cieszę się ze wysypka znika obyło się bez lekarza. Masz racje to chyba najdziwniejsza choroba na świecie. Na szczęście przechodzi się ja tylko raz!
Aga zdrówka życzę. Mam nadzieję że dzisiaj jest OK
Hoborrku... współczuje żygania!!! Będzie dobrze....
Różyczko za to Biancia je za siostrę P.S. gdzie są foty????
Plażowy HIT
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr pij dużo wody
Basba czy ja dobrze rozumiem? Masz rozmiar 36?
Nie idę dzisiaj do lekarza, raczej. Zadzwonię zapytać o terminy u dermatologa.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A rozmiar to ja mam 34 a co???