BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 5 miesiąc temu #399446 przez Oposek
Ania
1. wchodzisz na pokazywarkę
2. wspisujesz "treść" np Szymonek i Dominik
3. naciskasz "dodaj zdjęcie"
4. wklejasz tyle zdjęć, ile chcesz przez "dodaj pliki"
5. wciskasz "gotowe"
6. oglądasz podgląd strony, jeśli wszystko jest ok wciskasz "publikuj stronę"
7. kopiujesz "kod linka na forum" i wklejasz na ZP
i już:) Mam nadzieję, że się uda! :kiss:

Rika jak się czyta o różnych schorzeniach w necie to faktycznie można złapać shizę, ale pamiętaj, że zdrowi ludzie nie chwalą się w necie, że są zdrowi... Będzie ok, a do lekarza faktycznie się wybierz, będziesz spokojniejsza :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #399460 przez różyczka
Padam :S
Młoda jest coraz bardziej wymagająca i ostatnio z niecierpliwoscia czekam az pójdzie spac...
teraz padła, starego wysłałam do sklepu i chwila relaksu przed kompem :)

Rika ja tez sobie zrobie cycki :) implanty z soli fizjologicznej :)

Masuska i co na tym komisariacie?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399463 przez aska27
Rika no weź nie strasz! :cheer: będzie ok!
co do Twoich piersi to rozumiem,ze jak cos nie gra,to niefajnie i źle sie człowiek czuje,ja nawet myslałam sobie wczoraj co bym naprawiła u siebie gdybym mogła :laugh: :silly:

Dziewczyny dzięki,ze pytacie o moje zdrówko, noga dzisiaj boli, jednak to miejsce nieardzo...co innego plecy tak jak Rika pisała czy nawet ręka, lekarz zakazał chodzic,ale jak mam przy Mikołajku nie ruszac się?! W sumie chodzi o to,zeby ładnie i szybko się zagoiło i to mnie tez troszkę stresuje,bo rana po cc nadal czerwona, mam nadzieje,ze ta blizna szybciej i ładniej się wygoi.

A tak w ogóle to juz pisałam na drugim forum,ze maiałam dzis nerwy bo babki na FB .. grupa "Nasze dzieci" wypisuja jak cudnie i pięknie jedzą ich dzieci :huh: echh..Mikołajek jesli chodzi o jedzenie jest daleko w tyle. Któras mi nawet doradziła,zeby dziecko przegłodzić,a potem wmuszac i na siłę ma zjeść :unsure: :dry:

12 lata 5 miesiąc temu #399465 przez różyczka
Aska wiem jakie to trudne jaksie czyta,ze innedzieci to czy tamto :S ja tez to miałam jak wszystkie sie ruszały a moja damesa nie chciała :dry:
i doskonale rozumiem co to znaczy byc mamą niejadka -Olif ma to do dziś :S
próbowałam wszystkiego no i pozostało mi to zaakceptowac, jesliwaga dzieckajest w porzadku i jest zdrowe to nie masz sie czym przejmować :blink: (wiem-łatwiej napisac niz zrobic)

Oposku boski anioł!!! :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #399470 przez aniaw
Oposku ale ja jestem tempiszon :blush: Dzięki :kiss:

Asiu fakt prezy dzieciach ciężko o rekonwalescencję ;)

Różyczko ja też się już dziś nie mogłam doczekać aż moje upiorki zasną :S

A tu fotki, pomysł zgapiony troszkę od Oposka :)

Kałuże są super!

12 lata 5 miesiąc temu #399473 przez aska27
jej, z tych nerwów zapomniałam napisac, Oposek Filipek cudny ,mały aniołek!! :kiss: :) no i wierszyk fajowy, super!

Rózyczko no własnie jest dokładnie tak jak piszesz..ten temat mnie tak rusza,bo staram się,zeby było ok,ale Mikołaj swoje. W sumie dzieci są rózne.

12 lata 5 miesiąc temu #399487 przez różyczka
Oposku Ty masz ewidentny talent pisarski! :)
naprawde superfotka, przebranie itd.ale cos mi tam przebija przez te blond włoski :side: tak w dwóch miejscach jakby :silly: :lol:

Aniu no zabawa widac na całego byla :laugh: ale słodziaki :kiss:
ja juz dla Biańci mam płaszczyk sztormiaczek, jeszcze czekam az zacznie chodzić i kupie jej kaloszki :)

Piotrusiu zięciu mój teściowa jest z Ciebie dumna! :) 3 sierpnia pokazesz Biance jak sie chodzi...tzn. pochodzicie ze sobą mam nadzieje tak juz na serio ;) :)

Aska ja Oliwii konia z parówki robiłam zeby tylko coś zjadła :laugh:
Bianka z kolei totalne przeciwieństwo-dziś np.wrąbała pół cebuli jakby to było jabłko :P

12 lata 5 miesiąc temu #399513 przez aga1040
No dziewczynki może i faktycznie na ten zlocik zjadę. Tylko ciekawe jak małż z urlopem czy dostanie. Postaram się coś wymyślić.

AniaW zdjęcia superaśne!!!!!!!! Ale chłopaki mieli radoche!!!!

Asia bedzie dobrze z nogą! Zdrówka!

Rika a ty leć czym prędzej do lekarza z tym co ci wyskoczyło. Im szybciej pójdziesz tym szybciej ci lekarz to zaleczy i będziesz spokojniejsza. Na pewno cię coś ugryzło. Mojej siostrze wyskoczyło cos na nodze i powiększało jej się to i bolało dostała jakiś antybiotyk do smarowania i już wysuszyło. A sprawdzałaś czy to np. nie kleszcz??? Będzie dobrze.

Oposku mały jest poprostu super. Fajna okładka na zaproszenia.
My już roczek a tydzień. Ciekawe jak się uda.

A ja dzisiaj zdycham. Wymiotuję i nie mam pojęcia od czego. Strasznie tak około 17 rozbolał mnie brzuch, wzięłam nospę, małego podesłałam dziadkom na trochę i się na chwilę polożyłam. Z pół godziny później poderwała się do łazienki i buuuuu.......... Teraz niby już dobrze.

Lece do moich mężczyzn :woohoo: dobrej nocki :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #399543 przez hoborr
ojojojojoj

Oposku ty jesteś przezdolniacha!!!! Zawsze narzekasz na matmę - ale nie można mieć wszystkiego. Skoro z polaka miałaś na pewno same 5! Filip będzie miał super pamiątkę! A zdjęcie - UROCZE:)
Dzięki za rady z knedliczkami:) martwię się tyklo że nie dostanę jutro śliwek... ponoc jescze nie sezon... :angry:

Rikuś biedna - nie wiedziałąm że masz taki problem z cyckami:( A może to tylko twó kompleks , którego zupełnie nikt inny nie zauważa! CZekamy na fotki. :kiss:
A tym czymś na ręce się nei mart i nie czytaj głupot w internecie! Patrz co by ktos pomyślał jakby czasem poczytał co my tu wypisujemy :S :S :kiss: :kiss: :woohoo:

Aniu - a co u Was tez nie ma wody?? :side: :S

Aga współczuję wymiotów. Mnie muli juz od kilku dni. Dziś zjadłam cokolwiek koło 15 bop od rana masakra. I teraz tez mam krętki w głowie! :S :S :S :cheer: :cheer: :cheer: Mam nadzieję że u Ciebie - to nie wirus!!!

Masuska co tam porabiasz???

12 lata 5 miesiąc temu #399582 przez Rika
Aniaw świetne zdjęcia :) moje nawet jakbym siłą wsadziła je do kałuży to by się nie chlapały :D

Hoborr ja widzę i koleżanka widzi i mój mąż widzi i jej i teściowa widzi więc jest źle... i nawet moje siostry widzą i mój szpieg widzi że mam krzywe cycki, jednego wypycham sobie push upem i jest w miarę ok ale mi to w głowie siedzi...

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399626 przez basba
Cześć!

Jejku baby jak dobrze że jesteście!
Nie mogę znaleźć sobie miejsca, zajęcia... nic mi nie idzie :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zaraz was nadrobie....

12 lata 5 miesiąc temu #399635 przez hoborr
dzien dobry

zygam zygam zygam

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399657 przez basba
:lol: Masuska, czegoś dowiedziałas sie na tej komendzie, czy byłas zgłosić dopiero sprawę? Trzymam kciuki za odzyskanie kasy! Gratki też dla Pita za puszczanie sie (jakkolwiek to brzmi) :)

Rika fajnie że wypad u koleżanki się udał :) Nie czytaj za dużo wujka google bo nie potrzebnie sie schizujesz! Leć lepiej do lekarza! No i czekam na zdjecia w kieckach - zaraz ocenimy która najfajniejsza !!!

Oposku kochany tyś normalnie poetka!!! JESTEM POD PRZEOGROMNYM WRAŻENIEM!!!! A zdjęcie Anielskiego Filipka przecudne - nawet jakby i różki się przebijały i tak jest słodziakiem :woohoo:
A z praniem wózka poczekaj moze do końca tygodnia - do niedzieli jeszcze troche zostało ;)

Asiu przykro mi ze noga boli. Dobrze ze za Mikusiem ma jeszcze oprócz ciebie kto biegac bo byłoby ciężko. Swoją drogą lekarze mają dziwne pomysły. Mnie kiedyś kazali izolować dzieci jak jedno z nich jest chore (ciekawe niby jak :unsure: ).
Jedzeniem Mikusia sie nie przejmuj. On krzywdy sobie nie zrobi. Jak będzie głodny to zje a jak nie to nie! I nic nie zrobisz. Pozostaje ci zaakceptować ten fakt tak jak pisała Różyczka. A ile on waży>???

Aniu cudne kałużowe fotki! Sliczne te twoje bobasy. Cieszę się ze wysypka znika obyło się bez lekarza. Masz racje to chyba najdziwniejsza choroba na świecie. Na szczęście przechodzi się ja tylko raz!

Aga zdrówka życzę. Mam nadzieję że dzisiaj jest OK :kiss:

Hoborrku... współczuje żygania!!! Będzie dobrze.... :kiss:

Różyczko za to Biancia je za siostrę :lol: P.S. gdzie są foty????

Plażowy HIT :)

12 lata 5 miesiąc temu #399660 przez Rika
Basba przykro mi z powodu babci. Choćbym nie wiem jak człowiek byłby przygotowany do śmierdzi bliskiej osoby to zawsze zostanie smutek i pustka... Kiedyś jak zmarł mój dziadek a do mnie z misji wrócił facet to mama też mi nie powiedziała, dopiero powiedziała po kilku dniach, jak już było po wszystkim. Zła byłam na nią jak nie wiem ale cóż...

Hoborr pij dużo wody :)

Basba czy ja dobrze rozumiem? Masz rozmiar 36?

Nie idę dzisiaj do lekarza, raczej. Zadzwonię zapytać o terminy u dermatologa.

12 lata 5 miesiąc temu #399676 przez basba
No właśnie Rika, ja też uważam że powinni powiadomić mojego brata. No ale cóż... musze uszanować ich decyzje.
A rozmiar to ja mam 34 :S a co???

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka