BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 5 miesiąc temu #397923 przez aniaw
Hello :S

Masuska ja pitolę, weź jej utnij kawałek pukla też :angry:

Różyczko superr, że się wsio udało bo my zaciskaliśmy kciuki :laugh:
Ja wyciągnęłam dziś chłopaków na wieczorną mszę to Tomi się nudził i czytał gazetę :S
A Szymi jak klęczałam ciągle mówił żebym już wstawała :S

Rika ja też mocno zaciskam kciuki, żebyś jak najszybciej byłą już na swoim :laugh:
Wtedy z chłopakami beszczelnie wprosimy się do Ciebie, nie myśl sobie :) A jak zdrówko?

Oposku i jak tam ciąg dalszy świętowania? :)

A my dziś wycieczki blisko natury, bo las, rezerwat przyrody, różne place zabaw, polana archeologiczne :laugh:
Dzieciaki miały frajdę a mnie teraz tak nogi bolą, że szok :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #397937 przez masuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu #397948 przez olka1730
Witam,Oposek pytalas ile Mati spi-a wlasciwie spal :angry: spal pieeeknie bo dwie godz w poludnie 10-12 i godzine tak kolo 16-17,a teraz dooopa nie spi :P kurcze czy on na jakims speedie nie jest :silly: czasami...

Anka dzis sie zbuntowalam i nie nosilam,juz rady nie daje przeszlo 10 kilo targac w kolko po pokoju :P kolo godz :P i bujac na rekach... :angry: w ramach protestu maz poszedl uspac malego,ale ten polozyl sie z nim na kanapie no i spokoj usnal mu bez noszenia i histeri..hmmm

Masuska Piotrus śliczny chlopczyk,wiem ze prawie fruwalas ze wscieklosci zrozumiale...tez bym obojetnie nie przeszla kolo tematu-mogla chociaz z toba porozmawiac ze ma takie plany a nie na zywiol :angry: ,co prawda musze przyznac ze Piotrus po cieciu taki doroslejszy :)jaki on juz kawaler sie zrobil no,no :) ....
Madzia a co to za fisielowy kubek kisiela???

zmykam,dobranoc :)

12 lata 5 miesiąc temu #397949 przez Rika
Masuska śliczny Piotruś :) rzeczywiście bez włosków wygląda doroślej ale to ty powinnaś je obciąć a nie ona i to bez Twojej zgody i wiedzy ja pierdole jak tak można???

Olka Ty masz dwójkę dzieci???
Moja Zuzia najpierw zasypiała sama, później na rękach później z nami w łóżku aż w końcu ok 1 roczku sama zaczęła zasypiać w łóżeczku :)
Ale długi czas z nami zasypiała.

Aniaw oczywiście zapraszam zapraszam :) nawet teraz jak masz cza to możesz wpaść :D

Nie mogę doczekać się kiedy dostanę sukienki i buty :D pochwale się Wam jak będę miała komplet, mam nadzieję że dojdą bo przecież w sobotę ślub. A teściowa pyta czemu my tacy wyluzowani i w ogóle się nie stresujemy... przecież to M. bierze ślub, bliska rodzina, a my zero stresu itd... kurde idziemy na wesele żeby się bawić a nie stresować, gdyby ludzie stresowali się przed każdym weselem to by nikt na nie nie chodził... A jak mąż jej to (mój) powiedział to się obraziła...

Dobranoc

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397960 przez masuska
Zgadzam się, wygląda lepiej, ale ...

No Ola to jest to:

A tu proszę skład, jeszcze możliwy:

Lepiej oczywiście samemu zrobić kisiel, co jest banalne, ale kupiłam na wypadek wyjazdu, czy coś tam wypadnie i się przyda. A cały kubek momentalnie zniknął:)

Rika a sukienkami się nie pochwaliłaś:) Jak będą ciut za duże, to pamiętaj o koleżance:)

12 lata 5 miesiąc temu #397962 przez masuska
Dziewczyny, mam was zapytać a ciągle zapominam, ta wróżba na 1000 stronę, to która była pierwsza? bo Hoborr druga i jest:)

12 lata 5 miesiąc temu #397963 przez różyczka
dzien dobry :)
No na szczescie ladnie opitolila Pita :angry: :) ale...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniu Ty i Twój mąz to sie nadajecie na taki serial tak jak kiedys leciała "Kasia i Tomek" :laugh: tylko u Was to "Ania i Tomek....+Szymcio i Dominiś" ;) :lol:
Rika mi to zdjecie Twojej szczęsliwej twarzy wystarczy :) tło mniej ważne :blink:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 5 miesiąc temu #397964 przez masuska
Tak Różyczko, Będę dobrą teściową, będę dobrą teściową:)

Już wiem jak to było z wróżbą:
Iwanek
Hoborr
Aśka
Dorota
Ewitkun
Dorota
Różyczka
Iwanek
Hoborr
Lucy
Różyczka
Aśka
Różyczka
Różyczka
Różyczka

A mnie nie maaaaaaa.... No to Piter jedynak, ale Różyczka się rozszalałą i bedzie jesZcze 5 dzieci:P

12 lata 5 miesiąc temu #397965 przez masuska
No nie wymyślam, jadę do sanepidu.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397973 przez różyczka
buahahahahah :lol:
chyba,ze adoptowanych :laugh:
jedż i potem napisz co i jak :)

moje dziecko wyjechalao rano ze swoją koleżanką do W-wy, od dzis do soboty bedzie u mojej sis :( a poprzedni tydzien spedziła w Borach Tucholskich nad jeziorem z koleżankami, przyjechała tylko na chrzest siostry, a jak wróci z W-wy to od razu w niedziele wyjeżdża na 2 tyg. obóz konny :(
fajne wakacje ale bozeee jak ja za nią tęsknię buuuuuuuu

Rika - pozwole sobei odpowiedziec za Olkę-ona ma taką nastolatke jak ja oprócz Małego :)

edit:
Basbo opowiadaj jak bylo we Włoszech :)
i fotke choć jedną zapodaj plissss :side:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397981 przez martus0707
Witam Was kochane :P

Musiałam napisać i połączyć się z Tobą w złości Masuska że teściowa obcinała Piotrusia pierwszy (?!) raz! Masakra jakaś. Teściowe to małpy, brrr. Mój Bobek też już skrócony na 12mm, bo miał chyba ze 30mm :blush: :silly: sami Go obcinaliśmy.
A w tej wróżbie też mnie nie ma, w sumie to się nie zapowiada na kolejne dziecko, bynajmniej nie z moim M.

A poza tym Harborr serdecznie gratuluję. Mam nadzieję że po wizycie u lekarza potwierdzisz radosną nowinę ;) a tak nawiasem to super że ominą Cię ciążowe upały. Jak ja sobie przypomnę jak umierałam w takie skwary to uff, cieszę się że już po wsiem :lol:

Różyczko super że Bianka już wypędziła z siebie szatana jak to mówi moja teściówka... :dry: wiem że jesteś ekspertką jeśli chodzi o gotowanie, więc mogłabyś mi polecić jakiś super przepis na tort na roczek? Bo to już pojutrze... :S

Rika, kobiety kombinują z kreacjami, a faceci? Mają jeden-dwa gajerki i tylko koszule i krawaty zmieniają. Ja też mam wesele 4 sierpnia, kurcze Iguś pierwszy raz zostanie na całą noc z moją mamą, bo teśiówa nie umie się zajmować Małym i zawsze u niej płacze :woohoo: :woohoo: wie że babsztyl z niej niezły :lol:

Olka, to Twój mały cały czas na łapkach zasypia? Kurcze, szczerze współczuję. U mnie w dzień na kolanach, siedzimy sobie i śpi a w nocy ze mną na łóżku sam zasypia.

12 lata 5 miesiąc temu #397987 przez basba
Cześć BABY!!!!!!!!!!!!!!!

Jezu jak ja sie za wami stęskniłam!!!!!!!!! MASAKRA!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Nie jestem w stanie nadrobić Was kochane, boście naskrobały przez te 2 tygodnie (mogę licyć na telegraficzny skrót wydarzeń ???), ale ale...

Dla każdego rocznego forumowego maluszka!!!! (Olusi i Dominiczkowi już składałam ;) )
Czyli!:
Adusi -Hoborrkowej
Oleńce -Lucy
Nikodemowi -Piekarniczyk
Dagmarce -Green
Piotrusiowi- Masuski
Amelce -Ufolki
Zuzi- Kaski
Jasiowi - Natimp

W dniu Twoich pierwszych urodzin,
Oprócz życzeń,
Jakie zwykle składają ludzie:
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, misiów,
Zabawek, całusów, przyjaciół,
Życzę
Abyś miał/a jak najwięcej dni w życiu,
W których powiesz, że jesteś
Szczęśliwy/a.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397992 przez basba
No...

dziś pierwszy dzień w pracy wiec ja tu tylko na chwilke bo sterta leży przede mną ;)

Różyczko uściskaj Bianusie od cioci z okazji chrztu... oby się Misia poprawiła już teraz i dała sie mamie wyspać :) Z całego serca Wam tego życzę :kiss:

Trochę o mnie :) pozwole sobie napisać hehe...
Więc :

Wakacje uważam za udane aczkolwiek bardziej przypadla mi do gustu chorwacja. Może dla tego ze mieliśmy fajniejsze lokum (przede wszystkim z klimatyzacją), byli fajniejsi ludzie, klimat otoczenia inny... hmmmmmmmmmm... Temperatury sięgały 40 stopni. Wieczorem (21:00) było 32! mąz spał na tarasie bo nie szło wytrzymac w pokoju. Moze naprawde ciepłe, więc dzieciaki miały niezłą frade. Z wody praktycznie nie wychodziły hehe. W dordze powrotnej wjechaliś my na oczko do Wenecji. Jej tam mi się podobało :blush: Mąż mi obiecał że mnie tam jeszcze kiedyś zabierze (pojedziemy tylko we dwoje) hehe... :lol:
W między czasie Antek załapał angine (miał ponad 39 stopni- operacje przełozyliśmy na 25 lipca bo kaszel został), Wiki smarkała i jeden dzień tez miała 38 - ale za to w urodziny wyszedl jej ząbek :)
Wybyczyliśmy się i pobyliśmy razem a to najwazniejsze :)

Foty za chwilkę :)

P.S. Rózyczko miałam zdać relacje z @ :) Rewelka... prawie wcale jej nie było- tzn. jakieś plamienia i tyle. Nawet podasek nie trzeba było mieć. Polecam

12 lata 5 miesiąc temu #398002 przez Oposek
Basba w telegraficznym skrócie to nasz Hoborek w ciąży!!!! :laugh:

Fajnie, że już jesteś! :):):)

A ja miałam Wam jeszcze napisać, od Natimp, że ma problemy z logowaniem, ale próbuje i może niebawem do nas wróci. Ściska nas i dzieciaki:) A Jej Jaś chodzi:)

Dzień dobry tak w ogóle!

12 lata 5 miesiąc temu #398019 przez iwanek1
Dzień dobry
Masuska no nie,z włoskami Piotrusia to przegięcie,mogła chociaż zapytac :angry: Napisz co w sanepidzie pytali.Piotruś w krótkich rzeczywiscie mniej dzidziusiowo wygląda :)
Różyczko buziaki dla ochrzczonej Bianusi:))
Basba zazdroszcze wakacji,musiało byc super:))
Aniaw czy Tomek to w kościele czytał te gazete? :lol:
Olka spróbuj kłaśc małego do łóżeczka,juz Ci pisałam,ale u mojej to działa :) zasypia sama i nie noszę juz:)
Rika te buty to wow,ja bym nawet tak stopy nie wygięła żeby je ubrac :lol: Sliczne są:)Jak Ty będziesz w nich tańczyc :ohmy:
Oposek ja u Was po świętowaniu?

My wczoraj cały dzień z "wizytami" chodziliśmy,aż Hania na siedząco zasnęła :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka