- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to do Ciebie chętnie bym wpadłą, ale w tygodniu nie ma jak a w weekend to zależy już od małża, ale mam nadzieję, że jakoś się wreszcie któregoś razu spotkamy ponownie a nie będziemy tylko o tym pisać
Olka bunt to dobra rzecz i wtedy z pomocą małż przychodzi
Masuska ja też ostatnio nic ciekawego znaleźć w sklepach nie mogę
Różyczko już nie mogę się doczekać fot i Waszych kreacji krytykowanych przez niektórych A Kasię i Tomka ja namiętnie oglądałam
Martuś a jakiegoś innego dawcę masz na oku?
Basba ale już Antek zdrowy? Czyli nadal przygotowujecie się do zabiegu, trzymam kciuki
Iwanek a co to za wizyty, jakaś akwizycja?
Hoborku dasz radę ogarnoć ten domowy zwierzyniec spoko spoko Jestem z Tobą na jutrzejszej wizycie
Przyszła_mama ja nie gotuję zupek
Dziś wieczorkiem z moim mężem byliśmy na zakupach żarciowych i odbijało nam totalnie
W makro puścili taką głośną muzykę przy kasie, że prawie nie było słychać kasjera, więc zaczęliśmy sobie tańczyć i wywijać obroty z Tomim A jeszcze wcześniej jak ja coś ciężkiego niosłam a ten gdzieś wypruł do przodu to krzyknęłam do niego Do nogi! a ten padł na czworaka i przyraczkował do mnie z wywieszonym jęzorem No żesz
Babeczki jak wyglądała wysypka u Waszych Maluchów przy 3dniówce i gdzie się pojawiła????
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
]
aniaw po 3 dniówce wysypka na brzuszku i pleckach taka kaszka czerwona potem trochę na nogach miał i po dniu już jej nie było
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska ja miałam usuwane 3 mega pieprzyki na plecach jak miałam gdzieś 13 lat. Nic strasznego, akurat miałam znieczulenie miejscowe więc czułam łaskotanie ból zaczął się jak znieczulenie przestało działać ale nie był wielki najgorzej jak ktoś klepnął po plecach a jak wiadomo w gimnazjum debili nie brakuje... a zdejmowane szwy miałam po tygodniu chyba i bez znieczulenia, wujek zbladł i wyszedł ale nic mnie nie bolało
Ogólnie mam jeszcze 3 mega pieprzyki które mam zamiar tez usunąć ale dopiero na zimę jak nie będzie słońca. Wtedy szybciej się goi no i nie musisz chodzić ubrana w długi rękaw jak jest 30 stopni... Nie sikaj będzie dobrze
Aniaw super zdjęcia a gdzie jest to miejsce? Chętnie bym się tam wybrała i teraz głupie pytanie da się tam dojechać pociągiem ???
Nie byłam jeszcze u koleżanki, ona dopiero dzisiaj w nocy lub jutro wraca z Mazur więc albo jutro po południu albo w środę rano do niej pojadę. Jutro jeszcze na bazar musimy jechać bo Ola nie ma bucików na wesele i te skórzane co miałam to są za duże jednak
Niezłe przeboje robicie
Wysypka na 3-dniówkę u Oli wyglądała tak, że miała ja na główce całej, na szyi, z przodu na klatce i całe plecki. N a nóżkach i rączkach nie było. To były takie drobne czerwone krostki.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiorek, Rika ale to były krostki czy plamki? bo to różnica.
Rika pociągiem tam to niezbyt raczej To las bródnowski - wygogluj sobie i kilka zdjęć z rezerwatu przyrody za markami przy nadleśnictwie Struga tam gdzie Tomi ma swój rejon
Nie wiem czy Wam pisałam, że Szymi nauczył się wyłazić z Łóżeczka Podnosi noge tak wysoko wyprostowaną jak baletnica I wychodzi górą Kaskader
Zrobił tak kilka razy już ale wczoraj rano podobno wypadł i znalazł się w skrzyni z zabawkami i jest cały podrapany i porysowany na buzi. Mało tego na czole ma odcisk jakby ktoś mu podeszwe buta odbił Na szczęście nic mu się nie stało, ale kilka dni ma z głowy spacery, bo przecież ludzie stwierdzą, że go bijemy
Narzekał ostatnio na apetyt, czasem pokazywał na ząbki, że go boli, miał czasem podwyższona temperaturę przed spaniem, ale jakoś bez szaleństw. Wracam wczoraj do domu a ten cała twarz i szyja w plamkach i zastanawiam się czy to ta 3dniówka, którą znam tylko z teorii Czy to może po tym upadku mu się coś porobiło
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
biorąc pod uwagę,ze "forum pada" jak to Rika zawsze twierdzi to naparwde niewiarygodne
Basba superfotorelacja jestes mega laską wakacje widać bardzo udane, dzieciaki zadowolone, tylko pozazdroscic bo my tu ulewy...tornada itp.
no to teraz mirene zakładam na bank-dzięki
edit:
Aniuu nas tez tulów był wysypany-raczej plamki to były chyba...
super wycieczka!
Rika ja tez czytam ale po pierwsze nie zawsze moge otwoerzyc wszystkie linki a po drugie nie zawsze moge odpisac, ale zdjecia i filmik widziałm i ekstra! dziewczyny szalone jak zawsze
A teraz do teściowej mojej córki : jak bedziesz taka chuda 3 sierpnia to sie do Ciebie nie przyznam na plazy heheh
Przyszla_mamo ja tez nie gotuje zup, wyjątkiem w to lato była botwinka mniaaaam, ale daje i pogniecione widelcem i do łapy w kawałkach, raczej juz wiecej normalnie w kawałkach, gładki mus raczej rzadko i to z owoców tylko np. ze śliwek do kaszy dodaje jak sa problemy z kupką
kolejne biuro podrózy zbankrutowało
i jak tu jeździć na wakacje bezpiecznie
Iwanku fajna ta mata
Aska trzymamy kciuki zeby było ok
zaraz wracam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Ale do rzeczy!
Dziewczynki kochane - Hoborrku , Oposku i Riczko wszystkiego naj naj z okazji waszych świąt - urodzin i imienin, życzę wam entuzjazmu nastolatki, zapalu dziecka i doświadczenia staruszki... jednym słowem spóźnione ale najszczersze STO LAT!!!!!!!!!!
Jak fajnie że i wy troszkę się za mną stęskniłyście I juz nie przesadzajcie z tymi komplementami. Różyczko cieszę się ze opinia o spirali się przydała
Iwanku... myślę że to jakieś przeznacznie... nie wykręcisz się juz teraz
Hoborrku, dasz radę! Bo niby czemu byś miała nie dać! Spójrz tylko na Anię i Rikę! Głowa do góry będze dobrze. Tyle ciotek trzyma za Was kciuki!!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę z tej wiadomości! A wychowawstwem to ty się nie przejmuj- nie teraz to za 2 lata
P.S. Mam nadzieję ze mdłości szybko przejdą. Z Adą też tak miałaś???
Przyszła_mamo widzę że Areczek to niezły rozrabiaka. Ja zupek blenderem nie rozdrabniam. Widelcem tylko trochę poduszę. U nas Wiki najbardziej makaron lubi, wiec w zupce obowiązkowy
Różyczko cieszę się ze opinia o spirali się przydała Zapodaj jakieś zdjęcia z chrztu... plissssssssssss
Masuska teściowa przegięła. No co za baba! Mam nadzieję ze powiedziałaś jej co o tym sądzisz! A Piotruś czy z loczkami czy bez przystojniacha jest Doczytatałam ze Piotrusia w szpitalu miałas! Współczuje... mam nadzieję że już ok!
Rika... niesądze żeby ci ludzie gapili się na mnie ale dzieki za miły komentarz... dziewczyny masz cudne. Fajnie patrzec na siostry które wychowują się prawie jak bliźniaczki. Mam nadzieję ze dobry kontakt pozostanie im do końca zycia. Buty śliczne. Ja też takie szpile lubie hehehe...
Ahhh... Aniu ja też sie cieszę niezmiernie ze jestem na forum z wami!!!! Słyszałam że spotkanko z dziewczynami bedziecie miały Super!!! A tak spytam jeszcze zdjecia ze ślubu juz dawałas bo nie wiem czy mnie coś ominęlo czy nie A jak nie dawałaś to kiedy masz zamiar dać co???
Zdjecia świetne! A Twoje chłopaki są the best. I mamusia jaka śiczna, uśmiechnieta
Co do Antka- przełożyłam operację na 25.07 bo kaszel ma ;/
A ty z twoim mężem to niezłe pomysły macie! Zakręceni pozytywnie!!!!!!!!!
Jeśli chodzi o trzydniówke Wiki wysypkę miala na pleckach i brzuszku- taka czeronanwa kaszka.
Asiu... trzymam kciuki za zabieg. A co do prezentu to chłopcom na moje zawsze trudniej coś kupić. Wiki dostała od nas bransoletkę Lilou, sąsiadka dokupiła do niej jeszcze małą zawieszkę a od chrzestnej dostala prześliczne złote kolczyki z cyrkoniami. Nie wiem czy Mikuś lubi sprzęciory ogrodnicze ale my Antkowi na roczek kupiliśmy gadająca kosiarkę do trawy... Hicior do dzis! www.dzieci-zabawki.pl/Playskool-Gadajaca...sbro_60000429_2.html
Wikusi kolczyki:
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Meldujemy się z rana:)
tzn z południa!!!
Musze się doprowadzić do porządku bo zaraz wybywam do lekarza. W domu powiedziałam że ide na prześwieltlenie zęba! no ale wieczorem powiemy nowinę! ciekawe czy teściowa się ucieszy?? Coś mi się nie wydaje...
Kurde mam obrzydliwe mdłości! I krętki w głowie. Z adą po prostu nei miałam smaku do jedzenia - ale nie apmietam żeby tak się kręcoiła głowa...
Asiu mocno trzymam kciuki za zabieg. Oby nie bolało i szybciutko się goiło. nie pisałaś czy będzie to tylko jeden dzień? ALe jak już wrócisz to napisz jak poszło?
Ania no właśnie kiedy wstawisz zdjęcia ze ślubu??? Małe czerwone kropeczki na pleckch i brzuszku + gorączka.
Różyczko alej estem ciekawa blogu twojej Oliwii?? Może podaj mi adress? plisssssss
Rika przyszły stroje??
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Rika ale szpile!!! wow!
Ania to moze Szymek bedzie kaskaderem na serio
Basba sliczne kolczyki
nawet zaczęłam rozmyslac o przekłuciu uszu Biance bo ciagle kazdy mówi "jaki sliczny chłopczyk" ale jednak sie nie zdecyduje póki co...
a Wiki ma juz dziurki?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja czekam aż dziewczynki będą starsze i wtedy same zdecydują czy chcą kolczyki czy nie
Aniaw raczej się tam nie wybiorę ale bardzo mi się podoba...
Hoborr buty przyszły, sukienki jeszcze nie ale mam problem bo... MĄŻ NIE POZWALA MI W NICH IŚĆ!!!
Trzymam kciuki za wizytę, oby wszystko były dobrze
Różyczko dawaj zdjęcia ze chrzcin
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Różyczko Wiki nie ma jeszcze przekutych uszków ale mam zamiar iść w sierpniu. O Wiki też wszyscy mówią jako chłopcu no ale wybaczam- wlosków za długich nie ma a te co ma są tak jasne że wygląda jakby nie miała a w pieluszkę w końcu nikt jej nie zagląda. Nie jestem też zwoleniczka ubierania jej w róz, więc wczoraj jak miala dżinsy i polówkę białą komentarze domyślasz się jakie były
Hoborrku trzymam kciuki. Odezwij się po wizycie!!!!!!!!!! Ja w tych dwóch ciążach od samego początku czułam się inaczej... może to znak że dzidzia bedzie chłopczykiem
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba nie pozwala mi w nich iść bo jestem od niego o pół głowy wyższa a może i więcej te buty mają 13 cm obcas a ja sama mam 175 cm
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa