BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 5 miesiąc temu #398279 przez aniaw
Rikuś wszystkiego naj naj naj :kiss: :kiss: :kiss:
Ja czytam czytam tylko nie zawsze mogę odpisać ;)
Ale dziewczyny cudne :laugh: Extra masz z nimi :laugh: A fajoche zdjęcie z językiem Oli :P

Asiu trzymamy za Ciebie kciuki :kiss:

Weekend bliżej natury

A jak zrobić, żeby nie wstawiały się całe foty tylko, żeby to było w linku oddzielnym????
POMOCY :huh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #398328 przez aniaw
Rika i byłaś u koleżanki? Matko 20 par butów? Kurcze my to szafę chyba mamy za małą ;) Ja słuchałąm tylko tego ostatniego Yasia, bo inne mi się nie otwierają, ale jakoś nie czuję dziś klimatu ;) Przemęczona jestem ;)
Ja to do Ciebie chętnie bym wpadłą, ale w tygodniu nie ma jak a w weekend to zależy już od małża, ale mam nadzieję, że jakoś się wreszcie któregoś razu spotkamy ponownie a nie będziemy tylko o tym pisać :)

Olka bunt to dobra rzecz i wtedy z pomocą małż przychodzi :)

Masuska ja też ostatnio nic ciekawego znaleźć w sklepach nie mogę ;)

Różyczko już nie mogę się doczekać fot i Waszych kreacji krytykowanych przez niektórych :lol: A Kasię i Tomka ja namiętnie oglądałam :laugh:

Martuś a jakiegoś innego dawcę masz na oku? :silly:

Basba
ale już Antek zdrowy? Czyli nadal przygotowujecie się do zabiegu, trzymam kciuki :kiss:

Iwanek a co to za wizyty, jakaś akwizycja? :lol:

Hoborku dasz radę ogarnoć ten domowy zwierzyniec spoko spoko :) Jestem z Tobą na jutrzejszej wizycie :kiss:

Przyszła_mama ja nie gotuję zupek ;)

Dziś wieczorkiem z moim mężem byliśmy na zakupach żarciowych i odbijało nam totalnie :S
W makro puścili taką głośną muzykę przy kasie, że prawie nie było słychać kasjera, więc zaczęliśmy sobie tańczyć i wywijać obroty z Tomim :S A jeszcze wcześniej jak ja coś ciężkiego niosłam a ten gdzieś wypruł do przodu to krzyknęłam do niego Do nogi! a ten padł na czworaka i przyraczkował do mnie z wywieszonym jęzorem :S No żesz :P

Babeczki jak wyglądała wysypka u Waszych Maluchów przy 3dniówce i gdzie się pojawiła????

12 lata 5 miesiąc temu #398337 przez kasiorek0310
o ile mogę u was odpisać
]
aniaw po 3 dniówce wysypka na brzuszku i pleckach taka kaszka czerwona potem trochę na nogach miał i po dniu już jej nie było

12 lata 5 miesiąc temu #398355 przez Oposek
Ania mogę Ci wysłać zdjęcia mojego indyczego jaja z trzydniówką:) Najbardziej miał zsypany tułów, buzi w ogóle.

12 lata 5 miesiąc temu #398356 przez Rika
Wszystkim dziewczynom dziękuję za życzenia :)

Aska ja miałam usuwane 3 mega pieprzyki na plecach jak miałam gdzieś 13 lat. Nic strasznego, akurat miałam znieczulenie miejscowe więc czułam łaskotanie :) ból zaczął się jak znieczulenie przestało działać ale nie był wielki najgorzej jak ktoś klepnął po plecach a jak wiadomo w gimnazjum debili nie brakuje... a zdejmowane szwy miałam po tygodniu chyba i bez znieczulenia, wujek zbladł i wyszedł ale nic mnie nie bolało :)
Ogólnie mam jeszcze 3 mega pieprzyki które mam zamiar tez usunąć ale dopiero na zimę jak nie będzie słońca. Wtedy szybciej się goi no i nie musisz chodzić ubrana w długi rękaw jak jest 30 stopni... Nie sikaj :) będzie dobrze :)

Aniaw super zdjęcia a gdzie jest to miejsce? Chętnie bym się tam wybrała i teraz głupie pytanie :) da się tam dojechać pociągiem ??? :D
Nie byłam jeszcze u koleżanki, ona dopiero dzisiaj w nocy lub jutro wraca z Mazur więc albo jutro po południu albo w środę rano do niej pojadę. Jutro jeszcze na bazar musimy jechać bo Ola nie ma bucików na wesele i te skórzane co miałam to są za duże jednak :(

Niezłe przeboje robicie :D

Wysypka na 3-dniówkę u Oli wyglądała tak, że miała ja na główce całej, na szyi, z przodu na klatce i całe plecki. N a nóżkach i rączkach nie było. To były takie drobne czerwone krostki.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #398375 przez aniaw
Oposku jak się obudzisz to wyślij mi proszę fotkę.

Kasiorek, Rika ale to były krostki czy plamki? bo to różnica.

Rika pociągiem tam to niezbyt raczej ;) To las bródnowski - wygogluj sobie i kilka zdjęć z rezerwatu przyrody za markami przy nadleśnictwie Struga tam gdzie Tomi ma swój rejon :)

Nie wiem czy Wam pisałam, że Szymi nauczył się wyłazić z Łóżeczka :angry: Podnosi noge tak wysoko wyprostowaną jak baletnica :S I wychodzi górą :S Kaskader :S
Zrobił tak kilka razy już ale wczoraj rano podobno wypadł i znalazł się w skrzyni z zabawkami i jest cały podrapany i porysowany na buzi. Mało tego na czole ma odcisk jakby ktoś mu podeszwe buta odbił :S Na szczęście nic mu się nie stało, ale kilka dni ma z głowy spacery, bo przecież ludzie stwierdzą, że go bijemy :lol:

Narzekał ostatnio na apetyt, czasem pokazywał na ząbki, że go boli, miał czasem podwyższona temperaturę przed spaniem, ale jakoś bez szaleństw. Wracam wczoraj do domu a ten cała twarz i szyja w plamkach i zastanawiam się czy to ta 3dniówka, którą znam tylko z teorii :S Czy to może po tym upadku mu się coś porobiło :S

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #398381 przez różyczka
Wiecie co nie nadązam czytać tu a co dopiero pisać :S :)
biorąc pod uwagę,ze "forum pada" jak to Rika zawsze twierdzi :laugh: to naparwde niewiarygodne :laugh:

Basba superfotorelacja :) jestes mega laską :blink: wakacje widać bardzo udane, dzieciaki zadowolone, tylko pozazdroscic bo my tu ulewy...tornada itp. :S :)
no to teraz mirene zakładam na bank-dzięki :kiss:

edit:

Aniuu nas tez tulów był wysypany-raczej plamki to były chyba...
super wycieczka! :)

Rika ja tez czytam ale po pierwsze nie zawsze moge otwoerzyc wszystkie linki a po drugie nie zawsze moge odpisac, ale zdjecia i filmik widziałm i ekstra! dziewczyny szalone jak zawsze :)

A teraz do teściowej mojej córki :silly: :lol: : jak bedziesz taka chuda 3 sierpnia to sie do Ciebie nie przyznam na plazy :silly: heheh

Przyszla_mamo ja tez nie gotuje zup, wyjątkiem w to lato była botwinka mniaaaam, ale daje i pogniecione widelcem i do łapy w kawałkach, raczej juz wiecej normalnie w kawałkach, gładki mus raczej rzadko i to z owoców tylko np. ze śliwek do kaszy dodaje jak sa problemy z kupką :blink:

kolejne biuro podrózy zbankrutowało :dry:
i jak tu jeździć na wakacje bezpiecznie :unsure:

Iwanku
fajna ta mata :)
Aska trzymamy kciuki zeby było ok :kiss:

zaraz wracam

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #398408 przez basba
Dzień doberek :) Melduje sie powiedzmy ze z rana. Tak mnie łepetyna dzisiaj trzeszczy jakbym była na mega kacu!!!!!! (hmmmmmmmmm.... swoja drogą nie za bardzo wiem jak to jest ;) )

Ale do rzeczy!
Dziewczynki kochane - Hoborrku , Oposku i Riczko wszystkiego naj naj z okazji waszych świąt - urodzin i imienin, życzę wam entuzjazmu nastolatki, zapalu dziecka i doświadczenia staruszki... ;) jednym słowem spóźnione ale najszczersze STO LAT!!!!!!!!!!

Jak fajnie że i wy troszkę się za mną stęskniłyście :lol: I juz nie przesadzajcie z tymi komplementami. Różyczko cieszę się ze opinia o spirali się przydała :)

Iwanku... myślę że to jakieś przeznacznie... nie wykręcisz się juz teraz ;)

Hoborrku, dasz radę! Bo niby czemu byś miała nie dać! Spójrz tylko na Anię i Rikę! Głowa do góry będze dobrze. Tyle ciotek trzyma za Was kciuki!!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę z tej wiadomości! A wychowawstwem to ty się nie przejmuj- nie teraz to za 2 lata :)
P.S. Mam nadzieję ze mdłości szybko przejdą. Z Adą też tak miałaś???

Przyszła_mamo widzę że Areczek to niezły rozrabiaka. Ja zupek blenderem nie rozdrabniam. Widelcem tylko trochę poduszę. U nas Wiki najbardziej makaron lubi, wiec w zupce obowiązkowy :)

Różyczko cieszę się ze opinia o spirali się przydała :) Zapodaj jakieś zdjęcia z chrztu... plissssssssssss

Masuska teściowa przegięła. No co za baba! Mam nadzieję ze powiedziałaś jej co o tym sądzisz! A Piotruś czy z loczkami czy bez przystojniacha jest ;) Doczytatałam ze Piotrusia w szpitalu miałas! Współczuje... mam nadzieję że już ok!

Rika... niesądze żeby ci ludzie gapili się na mnie :laugh: ale dzieki za miły komentarz... dziewczyny masz cudne. Fajnie patrzec na siostry które wychowują się prawie jak bliźniaczki. Mam nadzieję ze dobry kontakt pozostanie im do końca zycia. :) Buty śliczne. Ja też takie szpile lubie hehehe...

Ahhh... Aniu ja też sie cieszę niezmiernie ze jestem na forum z wami!!!! Słyszałam że spotkanko z dziewczynami bedziecie miały :) Super!!! A tak spytam jeszcze zdjecia ze ślubu juz dawałas bo nie wiem czy mnie coś ominęlo czy nie ;) A jak nie dawałaś to kiedy masz zamiar dać co???
Zdjecia świetne! A Twoje chłopaki są the best. I mamusia jaka śiczna, uśmiechnieta :)
Co do Antka- przełożyłam operację na 25.07 bo kaszel ma ;/
A ty z twoim mężem to niezłe pomysły macie! Zakręceni pozytywnie!!!!!!!!!
Jeśli chodzi o trzydniówke Wiki wysypkę miala na pleckach i brzuszku- taka czeronanwa kaszka.

Asiu... trzymam kciuki za zabieg. A co do prezentu to chłopcom na moje zawsze trudniej coś kupić. Wiki dostała od nas bransoletkę Lilou, sąsiadka dokupiła do niej jeszcze małą zawieszkę a od chrzestnej dostala prześliczne złote kolczyki z cyrkoniami. Nie wiem czy Mikuś lubi sprzęciory ogrodnicze ale my Antkowi na roczek kupiliśmy gadająca kosiarkę do trawy... Hicior do dzis! www.dzieci-zabawki.pl/Playskool-Gadajaca...sbro_60000429_2.html

Wikusi kolczyki:

12 lata 5 miesiąc temu #398454 przez kasiorek0310
aniaw bardziej plamki bo nie były wypukłe tylko płaskie i takie drobne dość czerwone rano malo potem lepiej widoczne i jak czytałam mogą byc wszędzie na głowie również a zobacz u pana google na grafikach może tam coś znajdziesz

12 lata 5 miesiąc temu #398483 przez hoborr
Dzien dobry!

Meldujemy się z rana:)
tzn z południa!!! :ohmy:

Musze się doprowadzić do porządku bo zaraz wybywam do lekarza. W domu powiedziałam że ide na prześwieltlenie zęba! no ale wieczorem powiemy nowinę! ciekawe czy teściowa się ucieszy?? Coś mi się nie wydaje... :P :huh:

Kurde mam obrzydliwe mdłości! I krętki w głowie. Z adą po prostu nei miałam smaku do jedzenia - ale nie apmietam żeby tak się kręcoiła głowa... :S :S :S :cheer: :cheer: :cheer:

Asiu mocno trzymam kciuki za zabieg. Oby nie bolało i szybciutko się goiło. nie pisałaś czy będzie to tylko jeden dzień? ALe jak już wrócisz to napisz jak poszło?:)

Ania no właśnie kiedy wstawisz zdjęcia ze ślubu??? :blush: Małe czerwone kropeczki na pleckch i brzuszku + gorączka.

Różyczko alej estem ciekawa blogu twojej Oliwii?? Może podaj mi adress? plisssssss

Rika przyszły stroje??

12 lata 5 miesiąc temu #398486 przez różyczka
Hoborrku ale ja mam ochotę Cię wysciskac :kiss: daj znać jak po wizycie a T. sie nie przejmuj nic a nic! Teraz Ty, Adusia i jej braciszek :blink: to najwazniejsze osoby w tym domu (nawet jesli to jej dom póki co :blink: )

Rika ale szpile!!! :cheer: wow! :)

Ania to moze Szymek bedzie kaskaderem na serio :laugh:

Basba sliczne kolczyki :)
nawet zaczęłam rozmyslac o przekłuciu uszu Biance bo ciagle kazdy mówi "jaki sliczny chłopczyk" :S ale jednak sie nie zdecyduje póki co...
a Wiki ma juz dziurki?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 5 miesiąc temu #398506 przez Rika
Basba dzięki za życzenia :)

Ja czekam aż dziewczynki będą starsze i wtedy same zdecydują czy chcą kolczyki czy nie :)

Aniaw raczej się tam nie wybiorę ale bardzo mi się podoba...

Hoborr buty przyszły, sukienki jeszcze nie ale mam problem bo... MĄŻ NIE POZWALA MI W NICH IŚĆ!!!
Trzymam kciuki za wizytę, oby wszystko były dobrze :)

Różyczko dawaj zdjęcia ze chrzcin :)

12 lata 5 miesiąc temu #398529 przez basba
Rika jak to nie pozwala ci w nich isc???

Różyczko Wiki nie ma jeszcze przekutych uszków ale mam zamiar iść w sierpniu. O Wiki też wszyscy mówią jako chłopcu :angry: no ale wybaczam- wlosków za długich nie ma a te co ma są tak jasne że wygląda jakby nie miała ;) a w pieluszkę w końcu nikt jej nie zagląda. Nie jestem też zwoleniczka ubierania jej w róz, więc wczoraj jak miala dżinsy i polówkę białą komentarze domyślasz się jakie były :P

Hoborrku trzymam kciuki. Odezwij się po wizycie!!!!!!!!!! Ja w tych dwóch ciążach od samego początku czułam się inaczej... może to znak że dzidzia bedzie chłopczykiem ;)

12 lata 5 miesiąc temu #398571 przez Rika
Oj dziewczyny u mnie też ludzie myślą że Ola to chłopczyk :D tylko że ja czasem ubieram ją w rajstopki z piłkami i spodenki z misiami brązowymi :D takie niemowlęce ubranka ma niektóre że wygląda w nich jak chłopczyk :D

Basba nie pozwala mi w nich iść bo jestem od niego o pół głowy wyższa :D a może i więcej :D te buty mają 13 cm obcas a ja sama mam 175 cm :D

12 lata 5 miesiąc temu #398572 przez Rika
A i dzisiaj jadę do koleżanki na noc albo na dwie :) jeszcze nie wiem w każdym razie czekam aż Ola wstanie, zjemy obiad i jedziemy :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka