- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Dobranoc!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Babulec jeden siedzi cicho i nic nie powie nawet:P
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
allegro.pl/mata-do-nauki-chodzenia-stopy...fry-i2466715360.html
Widziałyście tą matę,podoba mi sie bardzo,tylko nie wiem czy Hania podzieli moje zdanie,może by się troche zainteresowała:)
Hoborr brałaś luteine,to pewnie pomogło my sie staralismy 5 lat bo nie miałam jajeczkowania,a teraz mam co m-c
Oposku super macie z tymi bajkami,u nas o niczym takim nie słyszałam A ja podziwiam Twojego Filipa,śmieszka ,na pewno nie będzie nieśmiały jak mama
Rika te uzywane sukienki moga się okazac lepsze niż nowe I dlaczego się dusisz?
Różyczko ten mój Pawełek ma 8 m-cy i jeszcze mu sie zdarza,gastrolog twierdzi,że to normalne Może byc i franca,biore wszystko na siebie A ta karmelowy bląd 20 lat młodsza ode mnie to nawet komplement,ja zdjęc unikam jak mogę.Hania ma 78cm,to chyba tak normalnie:) i spróbuj do FB sie przekonac,mnie troche zajęło wyczajenie o co chodzi,ale teraz juz sie nie gubie,a ciekawsze niż NK:)
Przyszłamamo 10,600,ło matko,a moja to normalnie chuchro przy Arku i startował z duzo mniejszej wagi )
U nas leje,a mielismy isc odwiedzic świerzynke 2-wu miesięczna Igę)
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
iptak.pl/
na tej stronce znajduja sie filmy w calosci, z polskim lektorem. Trzeba wejsc w zakladke filmy i tam sa rozne gatunki do wyboru. naprawde fajna sprawa na wieczor. Niby mozna samemu sciagac, ale u mnie jak maz sciaga to zanim sie namyslimy, zanim wybierzemy i zanim on sciagnie to juz mi sie odechciewa do tej pory ogladac. A tu wchodze, wybieram i od razu ogladam.
Jesli ktoras z was lubi film wojenny i tematyke obozow koncentracyjnych, to ostatnio ogladalam to:
iptak.pl/film-online/chlopiec-w-pasiaste...ed-pyjamas-the-2008/
ladny i smutny film, polecam.
Iwanku - jaka duza dziewczynka z Twojej Hani. ktos napisal ze wysoka - i ja sie pod tym podpisuje i jaki sprzecior ma do jazdy, uroczo wyglada na nim w tej sukienusi i buciczkach czekamy na wiecej zdjec przeczytalam ze Hania chodzi od 10 miesiaca. moj Arek ma prawie 12 a jeszcze nie zaczal, chociaz juz widze ze jestesmy coraz blizej. mam nadzieje ze niebawem Was dogonimy
hoborr - a ile czekaliscie teraz zanim sie udalo? moze tym razem tak bardzo nie staralas sie, bo Adusia przeciez zajmuje Twoj czas i dlatego tak szybko sie udalo. Jak czlowiekowi bardzo zalezy to tym bardziej sie nie udaje. alez fajnie ze tak poszlo po Twojej mysli co do tego zeby dolaczyc to ja na pewno nie teraz, moze za jaaaakis czas, takze akurat Ty na 3 sie zdecydujesz i bedziemy razem znosic trudy ciazy:) a w zasadzie teraz jak tak mysle to tak milo wspominam ten okres, tych trudow z perspektywy czasu to prawie nie bylo
Różyczko - a pamietam o blogu pamietam Różyczko jak zmniejszamy zdjecia jakich dwoch klawiszy uzywamy?? nie bij bo wiem ze slicznie mi to wypisalas ale nie moge tego znalezc a cofac sie tyle stron i szukac nie mam czasu.
Rika - niezle ci sie udalo z tymi sukienkami. nawet jesli tylko jedna bedzie dobra to oplaci ci sie bardziej niz kupowac. Ale Ty taka lasencja to zaloze sie ze z tych 4, wszystkie beda lezec jak ulal. Pamietacie dziewczyny jak kiedys na weselach sie przebieralo po 12? jakis taki byl dziwny zwyczaj pamietam, nie wiem czy to tylko u mnie to akurat Rika bedziesz miala jedna na slub i wesele, druga po 12, a 3 na poprawiny prawie jak celebrytka
Oposku - alez fajna sprawa z tymi bajkami, rewelacja. I fajnie ze Filip potrafi juz skupic na tym uwage, za rok to bedzie jeszcze bardziej zainterresowany. Fajnie ze cos takiego u Was organizuja. duzo dzieciaczkow przychodzi? bo czasami rodzicom nie chce sie korzystac z takich okazji
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwanek duszę się a właściwie nie sama tylko kaszel mnie dusi
Hoborr podobno w drugą ciążę zaraz po pierwszej łatwo zajść, z drugiej strony, u Was pełen luz, bo jeden maluszek jest i tyle nie mieliście teraz aż takiego nacisku na ciążę ile razy czytam że ludzie starają się kilka lat i w końcu rezygnują, adoptują dziecko a po 2-3 latach kobieta zachodzi w ciążę wszystko jest w głowie.
Przyszla_mamo dobry pomysł z tymi sukienkami. Tylko jak zapytałam babę o wysyłkę to ta mi krzyknęła że trzeba podsumować wszystkie wysyłki z aukcji!!! Wyszłoby 45 zł!!! Za list polecony priorytetowy, gdzie wysyłka paczka priorytetową 30 kg kosztuje 25 zł!!! w szoku jestem, to mi napisała że fakt, dużo, to 20 zł za wysyłkę, no
Byłam z dziewczynami na basenie i... nigdy więcej!
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Rika - no to niezle z ta wysylka kombinowala, dobrze ze masz lep na karku i sie nie dalas.
a czemu nigdy wiecej na basen? nie podobalo sie dziewczynkom?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hm,... ee tam babki nie dam rady Was nadrobic, padam na twarz ,co za dzien!
Różyczko witaj w gornie ulubienców dacquoise.. tort jest obłędny ... tzn dla kogos kto jest łasuchem nie dziwię Ci się nawet ,ze wszamałas po kryjomu hehe
achh... no i koniecznie musze Ci napisac,ze zgadałam się z moją znajomą i jej córeczka z opisu to Twoja Bianka, nocne rewolucje trwają już prawie trzy lata, pobudki na butlę /300 ml/ a w dzien wcina wszystko jak szalona. ito, itd.. reszty nie muszę pisac.
Hoborr fajowo,ze tak szybko tym razem się udało Super! oj, ja chciałbym jeszcze dwójkę, ale to nie wykonalne raczej mam nadziję,ze kiedys skusże się na dugiego bobaska
Rika co się działo na tym basenie???
Oposku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Oposku sto lat obys zawsze była soba,i zycze Tobie aby spełniło sie Twoje najwieksze i najwazniejsze dla Ciebie zyczenie;)
Hroborr poradzisz sobie nawet lepiej niz myslisz jestem tego pewna.Zobacz jak Rika sobie radzi,dziewczynki chowają sie razem,łobuzuja razem,mysle ze swietna decyzja!!Jeszcze raz gratuluje!!!!
Moj dzis caly dzien nie spał,tylko dwie drzemki po 30 min jedna druga 20 min jestem wykonczona,jakby Redbula łyknął,cały czas power.... mykam spac,bo jeszcze diacheł sie wybudzi i znowu power w akcji
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
więcej napiszę później lub jutro, właśnie wylicytowałam buciki na wesele
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Się wzięłam za nadrabianie, bo ostatnio czasu mało
Oposek STO LAT!!!!!
Dużo zdrówka, pociechy z synka, szalonych pomysłów z mężem i przede wszystkim dużo szczęścia na codzień
Fajniutka sprawa z tym czytaniem bajek
Hoborku a co to za imprezy szykują masz w ten weekend?? Już doczytałam, baw się dobrze i uważaj na siebie
Rika zdrówka życzę Dla mnie piątek 13stego to raczej dzień szczęśliwy Ale miałam ubaw w pracy jak w ludzie odwoływali np wizyty czy strzyżenia psów przez tą własnie datę Trzymam kciuki za sukienki A z tym wyjazdem to ja bym się nawet nie wahała A niech ludzie sobie myślą a Ty z kumpelą się zobaczysz i miło spędzicie czas A co z tym basenem???
Masuska niezły numer z tym sanepidem A z tą anonimowością w necie, hmm ja tam nie czuję się tu anonimowo
Różyczko udanego dnia jutrzejszego i pogody oczywiście
Aga i ja tam mąż specjalizuje się już w usypianiu synka?
Przyszla_mama niezła waga Areczka Ja pamiętam te czasy, że po 12stej na weselach zmieniało się strój Teoretycznie miałam 2 suknie ślubne, więc mogłam pokombinować Zdjęcia będa będą obiecuję jak fotograf wróci z urlopu
Iwanek fajniutko Cię tu widzieć i Hania jaka śliczna, jak zawsze
Olka nieźle Cię dzieciaki wyszkoliły. dziecko prawie roczek a Ty na rękach je jeszcze nosisz Wstyd No energię to mają fakt
Asiu a co tam u Ciebie za szalony dzień??
U mnie jak nie było w pracy szefowej to pracy sporo bo wszystko na mojej głowie a jak w środę wróciła to pracy jeszcze więcej bo wymyśla co chwila różne rzeczy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale i pacjentów mamy sporo, więc czasu na nudę brak
U kumpeli odpoczęłam ale się nie wyspałam bo prawie do 2giej gadałyśmy a o 6tej pobudka Ale lubię ją odwiedzać
Byłam z Małymi u stomatologa i taka mała porażka bo wizyta po 5sekund na każdego Godzina jazdy autobusem w jedną stronę Dominik nie chciał siedzieć w wóżku więc miałam go na kolanach i zaczepiał wszystkich dookoła Ale wesoło było
U Dominisia ząb podwójny ale zdrowy i to albo dodatkowy zębol albo 3tak dziwnie wyrosła i okaże się na stałym uzębieniu Trochę mnie to nie przekonuje
A Szymi podobno ma zdrowe zęby tylko ciekawe czemu dziś nie chciał nic jeśc i pić i jak coś wkładał do buzi to wołał ała Albo mu rośnie ząb albo go któryś boli
Na pytanie co ze zgryzem Szymonka to stomatolog stwierdziłą, że ortodoni też muszą z czegoś żyć Muszę iść jeszcze gdzieś indziej lub prywatnie np do tego elefanta
www.elefant.med.pl/kontakt.html
Dziś dzień zakupowy. Nabyliśmy taki fotelik:
allegro.pl/graco-nautilus-3-kolory-husta...tis-i2468642224.html
namierzyliśmy się tych fotelików i mierzyliśmy Szymona który najlepszy i kupiliśmy jemu a Dominiś dostanie po Szymonku
Szymi miał taka zabawę w sklepach, jeździł samochodzikami - zbawienna rzecz dla rodzica, albo układał dróżkę z nocników
Więcej grzechów nie pamiętam...
Dobranoc
edit.
stomatolog kategorycznie zabroniła dawać chrupki kukurydzine dzieciom, bo oblepiają zęby i cięzko nawet szczoteczką się ich pozbyć, rozkładają się na zębach i psują je
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborku fajnie, że tym razem się udało szybko Ja się bardz stresowałam, że nie uda mi się zajść w ciążę, a teraz nadal nie mam okresu;) A jak Ty się czujesz w ogóle?
Iwanek no u nas to trzeba przyznać, że ciągle coś dla dzieci już od najmłodszych lat organizują. Wczoraj koleżanka opowiadała, że zapisała córkę dwuletnią na zajęcia w wakacje- codziennie dwie godziny z drugim śniadankiem zupełnie za darmo. My będziemy się zastanawiać od września nad zajęciami dla maluszków, póki co wakacje:) A Filip fakt na nieśmiałego nie wygląda, co ma plusy i minusy, jak wszystko;)
Śmieszna ta mata!
Przyszła Mama na bajkach jest troszkę dzieciaków, bo to duże osiedle, więc zawsze znajdą się chętni. My dużo czytamy Mu w domu, nawet jak robi coś innego, ale z tym skupieniem to akurat różnie bywa;)
Rika jejku, może Ty się powinnaś do jakiegoś lekarza wybrać, co? Mam nadzieję, że szybko Ci ten kaszel przejdzie Z ymi sukienkami to przesada, ja w takich sytuacjach po prostu piszę maila z prośbą o konkretne wyliczenia za co tyle kasy. Już za kilkanaście złotych może Ci te sukienki wysłać kurierem przecież. A co z tym basenem i na który się wybrałyście?
Olka a ile Twój Synek śpi zazwyczaj w dzień? Mój kilka miesięcy miał już też jedną drzemkę, teraz wrocił do dwóch, z tym że jedna mega krótka ok 20 minut.
Ania fajny ten fotelik, oby się sprawował jak najlepiej! Filip jeszcze niedawno dla bułek i chrupek by zrobił wszystko, a teraz chrupkami garni na szczęście, więc problem z głowy;) Ciekawy ten dentysta, kurcze czasem człowieka może szlag trafić z tym nfzetem... Zdjęcia cudne, szczególnie ścieżka z nocników mi się podoba
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najlepszym prezentem było jednak to, że mogłam się wyspać do oporu, taka jestem wyspana, że nie chce mi się zupełnie kłaść, ale jutro rano trzeba wstać