BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 8 miesiąc temu #706498 przez natimp1
E Rose i Olka to juz staruchy mają.... .. Nie wiem jak twój Antoś ale mój Maksi to tylko czeka chyba na dowód osobisty , ten gdzie się nie da drzwiami to oknem.... wczoraj wyszłam po niego na osiedle o 19m to powiedział ze był krótko na dworze i przecież zjadł obiad :) a wyszedł o 12:):):):)... na koniec dowalił ze cały dzień był grzeczny więc mam mu zdjąć karę -zakaz kupowania słodyczy :):) a ja na to ze przecież byłeś cały dzień na dworze to kiedy miałeś być niegrzeczny ..a ten " no mogłem być niegrzeczny na dworze " :):) masakra stary jest i tyle.... juz mamuśka nie jestem najważniejsza;) dobrze ze Jachu jest bo jest kogo przynajmniej obściskiwać i całować.. on ma mniej siły by uciec:):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #706581 przez natimp1
Moje Chłopaki ... na własnej piersi i mleku modyfikowanym wychowane ;) - 2 urodziny Janka

11 lata 8 miesiąc temu #706582 przez natimp1
może teraz

11 lata 8 miesiąc temu #706589 przez natimp1
jednak się bronią przed publikacją:)
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #706597 przez aska27
No, no.. zaglądam,a tu takie słodkie przystojniaczki! Moze jednak córeczka mi się urodzi to bym sobie przygarnęła jednego ... a jaką teściową by miała :laugh:

ok, ale zajrzałam tutaj,zeby Wam napisać,ze u Mikołajaka ze skórą na główce juz wszystko git! Ale się cieszę. Już od jakiegos czasu,ale zapominałam napisać. Do lekarza się nie dostałam,bo wakacjują, poczytałam trochę rad w necie, chciaz to ryzykowne, kupiłam co miałam kupic i odpukać jest dobrze.

11 lata 8 miesiąc temu #706635 przez natimp1
Aśka no to świetnie że juz ok ..
ja natomiast nie wiem czym Jankowi buźkę nawilżać ... ten Mediderm się u nas nie spisuje.. przynajmniej na buźkę, jakieś takie zmiany ma ...
generalnie b. dobra jest vitella tylko nie wiem czy na te plamki po ospie mogę z mocznikiem ?

11 lata 8 miesiąc temu #706775 przez aniaw
Hejka :)

Faktycznie się mi zabalowało w weekend ale już jestem :lol: Tak łatwo sie mnie nie pozbędziecie :P

Nati ale chłoapki jak wojaki :S Super fotka - moim to cudem wspólna fotkę mozna cyknąć a żeby jednocześnie sie spojrzeli to już graniczy z cudem :blush:

Asiu super, że ze skórą główki ok już :) Ja też stawiam u Ciebie na dziewczynke :kiss: Remigiusz super imie :laugh: A Anna Sara też extra :laugh:

Basba oj nie pracuj za dużo :laugh: Szybka jesteś w ogranizowaniu imprezy, ja bym miała zagwozdkę tak na cito coś sklecić :blink: Cuudne foty widziałam Wasze :)

Olka to komplecik do kurteczki będzie genialny :laugh:

Oposek miłego urlopowania :kiss:

Masuska ale Ty laseczka :) A Piter jaki sweet blondasek :kiss: Lubie Twoje przepisy więc pisz pisz :)

Przyszla_mama wow ale traktor bedzie wypaśny :laugh: Menu extra i impra zapowiada się fajniusio :)
U mnie z mamą śmiesznie bo ona we wszystkim chce pomóc i nawet jak w nocy wstaję to się pyta czy czegoś nie potrzeba :S Matko ona jest wszedzie a ja już zapomniałam jak to jest z nią mieszkac i nas trochę to przytłacza, ale jeszcze te kilka dni damy radę :S

A my w sob byliśmy na weselu kuzyna :laugh: Matko ale wymarzone mieli weselicho :lol: ja byłam pod ogromnym wrażeniem :laugh: Super dworek, ogromna sala, oddzielna sala z ciachami i owocami, oddzielna sala barek z kolorowymi drinkami i barmanami :silly: - byłam tam częstym gościem i nawet nie pamietam ile drinków wypiłam ale na pewno powyżej 6 róznych :lol: , na górze balkon widokowy na salę - Dominiś był zachwycony ogladając zabawy z góry :lol: Poza tym ogromny teren na zewnątrz - duzy tara, mostek, stawik z rybami, wodospad, plac zabaw :laugh: Jedzenie przepyszne, obsługa genialna :laugh: Apartamenty do wynajęcia spoko :) matko na 25lecie małżeństwa urzadzam tam imprę jak nic :lol:

Poza tym wszyscy chwalili nasze dzieci :S Że grzeczne, że wystrojone, że takie samodzielne :lol: Ach tacy dumni biegalismy za nimi po całym terenie, że szok :lol:
Sami szamali przy stole wszystko cokolwiek im podstawiono pod nos :lol: jakby tydzień głowowali :lol: A starsze ciotki tylko siedziały za stołem i wygłaszali ochy i achy jak to Dominiś prawie już nożem i widelcem się posługuje :lol:
Mogliśmy dac im np po kawałku ciacha i zostawić przy stole i iśc tańczyć bo oni tak byli zajęci obżarstwem :lol:

W wolnych chwilach miedzy jednym a drugim posiłkiem wybierali cytryny z dań w galarecie i wrzucali do dzbanka z wodą i robili lemoniade :lol:
Albo brali swoje kubki z piciem i szli do stołu państwa młodych i wlewali im akurat mieli pod ręka do ich dzbanka wyjściowo z sokiem pomarańczowym :lol:

W niedziele odpoczywaliśmyyyy i nawet nie daliśmy rade dotrzeć na poprawiny :lol:
Jak koleżanka mnie telefonem obudziła o 11stej to myślałam, że utłukę :cheer: :angry:

Co tam jeszcze...
Szymi ma teraz fazę na mówienie, że jest na kogoś zły :lol:
Ostatnio Dominik rozlał coś w kuchni a ten do niego tak poważnie: Dominik jestem na Ciebie zły, teraz trzeba to wytrzeć i przyniósł ręczniki papierowe i zaczął po nim sprzątać :lol:
A do mnie wczoraj jak na niego krzyknęłam: Ojej mama jest na mnie zła... A ja kocham mamę :lol:

Dominik za to cofnął się do ery nie odstępowania mnie na krok i jak tylko wracam do domu to już jest przy mojej nodze i chce na ręce :S A jaki tulaśny i całuśny :lol: Ale najgorsze, że sama do łazienki iśc nie mogę :S

11 lata 8 miesiąc temu #706790 przez natimp1
Anka no Ty na cito to jakiegoś zwierzaka możesz złożyć co...:) Ekstra ze się wybawiliście ..a jak Twoje chłopaki na medal to i chwalić trzeba .....

Wiesz moje dzieci ułożone po mamusi to da się swobodnie foty zrobić ;)

11 lata 8 miesiąc temu #706919 przez aga1040
Hej kochane. Chciałam się zameldować że jeszcze w dwupaku.
Kubek ma zapalenie oskrzeli ale już mu przechodzi. Mąż zjechał na 2 tygodnie z delegacji wiec urodzinki Kubiemu już wyprawiliśmy co by tatuś był na nich. Bo 26 lipca napewno nie bedzie.

Wszystkim naszym lipcowym dzieciaczkom dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!

Po zatym to coraz bliżej porodu i zaczynam sie bać. Jak to bedzie mąż w delegacji, ja sama z małymi, a do tego Kubek taki łobuziak się zrobił że szok. Włazi wszedzie wspina się gdzie tylko może, za chwile jest płacz bo sie przewruci udezry i tak z powrotem zaczyna to samo. Na rowerku nie chce jeździć, w wózku tym bardziej. Chce chodzić na pieszo ale ręki nie chce dać, ucieka, a jak się go siłą przytrzyma do krzyk na całego.

11 lata 8 miesiąc temu #706924 przez aga1040
Dzisiaj pojechaliśmy do miasta i do banku i chcieliśmy z małżem zabrać go do ogrodu botanicznego, to zrobił nam taki krzyk i płacz że zobaczyliśmy raptem pare ptaszków, rysia i niedzwiedzia i wyszliśmy, bo aż nam głupio było. Potem jak się uspokoił to chciałam z nim wrócić ale małż już nie chciał. No szok. I nie wiem co tu robić?!!! Wcześniej jako tako słuchał a teraz nic zero. A jak u waszych dzieciaczków?

11 lata 8 miesiąc temu #707207 przez basba
Litosci... Prawie 1:30 i dopiero znajomi pojechali. Jutro wolami do roboty beda mmie o 6 wyciagac... A jeszcze jakas mucha upierdliwa sie znalazla... Koniec wywodu. Dobranoc...

11 lata 8 miesiąc temu #707213 przez masuska
Dzień dobry.

Wczoraj wstałam z bananem n ustach a raptem godzinę później dostałam taką wiadomość że odechciało mi się już wszystkiego.

Dziś już się uśmiechać nie będę, co by niewyspanej Basbie humoru nie psuć:) Ja mam gości od piątku do poniedziałku i na jedną noc Piter idzie do babuni.

Aga, jak już blisko terminu:) Tak sobie ostatnio liczyłam że to idealny czas na dzidzia, patrząc na różnice wieku, ale jeszcze czekamy z Małżem.

Aniu, ale się rozpisałaś. Pituszka jak Dominik, akcja przytulaszcza, ale się popsuł w kilku kwestach, więc przechwalać nie będę.

Nati, synów masz rewelacyjnych.

11 lata 8 miesiąc temu #707253 przez natimp1
hej Dziewczyny

Basba imprezowiczko ...... :):) whe are you..

Masuska ..ale dziś już uśmiech wrócił na dobre ? czy jakaś smutna wiadomość? Hehe Masuska , właśnie co z Bogusią, czekacie by się zdecydować , czy na wiadomość że się udało.....
ja żałuję ze się wcześniej nie zdecydowałam , takie 2,5 roku to idealna różnica ale bata było , póki Maksi nie przekroczył przedszkola nie brałam się za drugie:)

Aga .. nie martw się dasz sobie radę... pierwsze tygodnie są cięższe bo pojawiają się tez wyrzuty ze zaniedbujesz starsze dziecko, ale po paru tygodniach obcykasz wszystko i dasz radę... A wiesz moze Kuba miał słabszy dzień po prostu . Na Janka nie mogę narzekać jest grzeczny, ale tez włazi wszędzie na drabinki, ostatnio na szafe jak pilota chce .. ale to chyba naturalne... :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #707259 przez aska27
Aga oj to juz niebawem! Ale super :) Też bym tak chciała :blink:

Masuska co sie stało? jej.
Pytałąm też o męza kiedys,nie pamietam czy odpisałas. Znalazł juz pracę?

Basba z mchami walcze od poczatku lata, cały dzien nie ma, wieczorem się pojawi ,albo o 5 rano, paskudy wredne.

Aniu fajnie,ze weselicho udane, a to ,ze dzieci grzeczne to nie mamy wątpliwości :)
A Szymek jest po prostu naj, Dominiczek tez, hehe teksty ja czytam teksty Szymonka to mam uśmiech od ucha do ucha :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #707282 przez basba
Dobry... dowlekłam się własnie z drugą kawą... zaraz poczytam.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka