- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i jeszcze domyślam się tylko jak wygląda czop, ale już 3 razy miałam taką galaretkę na bieliźnie i spodziewam się, że po trochu odchodził.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
- Otrzymane podziękowania: 0
hej dziewczyny , pisze po tygodniowej przerwie bo jakos wczesniej nie miałam sposobności i natchnienia
w ostatnią środę byłam u ginka i okazałosie ze mam mało wód płodowych, ponizej normy, wiec musze sieoszczedzać. Cierpię więc leżąc dopołudnia by po obiedziepójsc Z maksiorem na plac zabaw....kurcze straszniesie przestraszyłam, bo nausg zwrócili uwag, że coś nie tak z nerką,ma jakieś ułożenie dziwne czy coś.. wiec dalej pod obserwacją musi być.
tera mąż naprawia mi wi-fi tak wiec zapewne będę wiecej pisać bonie chce zbyt często do kompa wstawać...
generalnie to ze czułam tak słabo ruchy jest włąśniespowodowane tą małą ilością wód płodowych.Póki co młody rośnie ok,ma odpowiednią wagę, ale zeby teraz mógłsobie prawidłowo rosnąć muszę się oszczędzać...
w tym tygodniu biorę sie też za spis i wyprawkę..tak na wszelki wypadek gdyby coś nie tak było...
jak będę miała juz dostęp do internetu w lapsie to sie odezwę.. póki co czytam co u Was ..
pozdrawiam\
kochana oszedzaj sie i ja trzyma kciuki za WAS!! dacie rade...
Ja padam po wypadzie wieczornym do Parku z Matim..uff
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
ale sliczny dzionek u nas.....
dzis Mat wstal o 4 rano....nie wiem co mu strzelilo do glowy
Ale mnie dzis Katarzynka kopie po lewej stronie....co za łobuziarka
Milego dnia:*
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Mi sie wydaje, ze sie rozpadam w tej ciązy bo raz biodra bolą, raz zgaga pali itp. ale to tak naprawdę wszystko pierdoły w porównaniu z małą iloscią wód płodowych czy zapaleniem pęcherza
Byłam wczoraj na wizycie i podgladałam moją córeczkę Całe 1230 kg szczęścia
Wszystko jest w jak najlepszym porządku, waga i pomiary odpowiadajace 29 tc, więc jestem spokojna (co prawda w porównaniu z Nikosiem Piekarniczyk to kruszynka można powiedzieć , no ale różni ich prawie cały m-c).
Spała sobie smacznie i ma poprostu śliczne pysio miałam ochotę ją już ucałowac w ten słodki buziaczek Jestem przeszczęśliwa, ze mogłam ją zobaczyć
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Viszka super te targi, teraz żałuję, ze jak były w Gdańsku to nie poszłam choć mieszkam rzut beretem, ale dupki nie chciało się ruszyć
Luz_de_luna fajnie, ze sie odezwałaś
Kamilkano przepiękna ta pościel choć przyznam szczerze, ze będę szukać tańszej bo jednak jak tak teraz liczę to niezłą kasę trzeba miec na tą całą wyprawkę
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczka córa już dość spora:) Też mam nadzieje dziś zobaczyć mojego rozrabiakę, oby tylko szyjka się nie skróciła i rozwarcie się uspokoiło.
Aż wstyd się przyznać, ale dopiero wstałam. Potrzebuję na dziś samochodu przez co Męża musiałam zawieść do pracy na 6tą, jak wróciłam to nie mogłam już zasnąć, ale w końcu się udało około 9tej.
Dziś mam projekt przejechać się po komisach z artykułami dziecięcymi. Moja kuzynka kupiła w jednym wózek dla synka i to naprawdę nie zły i w ogóle nie miał śladów użytkowania. Jeśli nie znajdę nic ciekawego to robię zakupy do kąpieli (już w sklepie). Wreszcie się wyrwę z domu to i trochę zaszaleję
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bo jak czytałam to on zwiastuje nadchodzacy poród, czyli raczej kilka dni przed odchodzi...
Ciekawe co powie Ci gin dzisiaj.
A te komisy to dobry pomysł Ja tez pomyślałam teraz, ze sie przejadę bo nawet zona kolegi mojego męża z pracy prowadzi taki komis, a nuż coś sie uda wyhaczyć w dobrej cenie.
Ciekawe jak tam Aska po wizycie, nie pisze bo pewnie w pracy siedzi...
Dziewczyny nie mogę przestac o tym myśleć...czy którejś z Was dzidzia też jest ułożona na ten moment pośladkowo?
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
a Franek bardzo fajne imie, mi sie bardzo podoba mialam kolege Franka, super chlopak i nikt nie postrzegal zle tego imienia
różyczko - u mnie dzidzia byla ulozona na ostatniej wizycie posladkowo, teraz nie wiem.. na nastepnej sie okaze..
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pozdrawiam
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Synek na ostatnim USG miał termin na 12.07, teraz nadrobił do 02.07, ale lekarz mówi że z ta moją szyją to wszystko możliwe. Kazał się oszczędzać i za 2 tygodnie wizyta kolejna. Co najlepsze, piekarniczyk, Piotruś większy od Nikosia, waży teraz 2314g mój kochany kloczuszek:) no i około 43 cm długości. Ale Wy byliście w zeszłym tygodniu na USG:)
Różyczko, Piotruch jest ułożony główko już 2 czy 3 USG z rzędu i raczej już się nie obróci. Lekarz mówił też, że jest bardzo nisko, ale troszkę poprzytulać się z Mężem mogę A tak to leżeć. Dostałam też skierowanie na kolejne badania w tym HBS. Waga moja w normie, a zdjęć nie mam bo profilu nie dało rady złapać, ale resztę widziałam, a i jajeczka:) tzn worek, nie wiem czy już zeszły:P
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
przyszla_mama-Walcz o ARKA!!!
kaska-trzyma kciuki za Piatek!
a ja dzis pada....bylam z Mati i przyjasciola i jej 2 dzieci w tym 3 w brzuszku na wypadzie za miasto----ale i tak super bylo
Mati sie bawil extra z 5letnia Emilia i 3letnim Frankiem i 3 Bobasek-Madzia- ma sie urodzic w czerwcu
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
kamilka swietna ta posciel ale cena , ufff ...
Jednak najbardziej podoba sie mi posciel masuski i gdyby nie moj maz pewnie bym zaiwestowala w taka, niestety maz uparl sie ze ma byc posciel z misiami i koniec kropka,osobiscie wolalabym paski albo gladki ale intensywny kolor.
No a ja znow spac niemoge pobudka o 5 i przewrotki z boku na bok w lozku ale za to przez ostatnie 3 dni budzilam sie o 10 albo o 11 wlasnym oczom niewierzylam
Byla tez mowa o imieniu nam z kolei wiekszosc mowi ze beda bardzo znieksztalcac imie dziecka bo trudne do wymowienia i ze lepiej by bylo gdybysmy wybrali imie 'tutejsze' i w nosie to mam moje tez ciezkie imie i jakos daja rade wiadomo. Zgadzam sie ze przy wyborze imienia liczy sie masze zdanie i tylko nasze ,reszta powinna sie dostosowac
Tak z nudow przegladam forum i trafilam na watek Konkurs 3 - Zabawne zdjęcia www.zapytajpolozna.pl/forum/forum-ciaza-...-zdjecia/Page-8.html przeslodkie te dzieciatka
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Greenja na zmianę kupiłam w sklepie taką jak ty zamówiłaś te misie w kółka ale zieloną
Masuska Twój synuś to kawał chłopa:D
ja się zastanawiam ile moja córeczka już ma w piątek 30 tygodni i 2 dni, to pewnie 1300-1500, ale jak lieczyć to 2 tyg ty jesteś więcej i tak dzidzia rośnie