BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #144068 przez masuska
Cześć dziewczynki moje kochane, już się tłumaczę, poprostu sobie wreszcie pospałam, do 10tej:) Naprawdę dłuuugo tak nie spałam, a poźniej miałam zajęcie tj:
Dziewczynki Wy moje kochane, jak znajde sie na porodówce to wierzcie że Różyczka wam to napiszę:) Wiem jaki to stres jak, któraś się nie odzywa:)

Agito widziałam na czerwcówkach jak pisałaś. 3mam kciuki za rozwój akcji:)

Przyszła mamo
wszystko zależy od szpitala, mój nie wymaga żadnych kremów czy środków do pępka, bo dają, a kąpać, to sie nie kąpie w trakcie pobytu, bo jak mówiła położna, że skóra jest jałowa i nie ma sensu faszerować ją kosmetykami.

Dorotas29, a ja się wiję jak płotka:) Nie przeszkadza mi nic, chyba że długo jestem na jednym boku, to musze podłożyć coś pod brzuch, bo mi sie strasznie szkóra ciągnie przy żebrach i boli.

A najlepsze OPUCHLIZNA zeszła:)

Takajedna, ja kupiłam krem na każdą pogodę od 1 dnia życia. beż filtra, ale ochronne. Myślę że nie będzie problemu

Rika to elegancko, ja tez idę dziś do lekarza, zobaczymy co powie, ale dopiero na 15:40.

A w ogóle czuję się jak młody Bóg, energia mnie rozpiera:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #144071 przez masuska
PS:) To co ściskam w dłoni to długopis:) Fajna końcówka nie? Chodziło mi że robiłam pazury, męczarnia straszna.

Idę szykować się do gina, wiadomo, golonko:) A chyba sobie kupię tą herbatkę z liści malin, Piernik widziałam ją gdzieś, ale nie pamiętam. Zapytaj w aptece:)

13 lata 5 miesiąc temu #144076 przez Rika
Spoko dziewczynki, mąż każe mi leżeć ale ja mam trochę roboty. Wywiesiłam pranie, ogarnęłam trochę, zaraz ugotuję obiad tylko mama z siostrą i Zuzią poszły do sklepu po ziemniaki więc muszę czekać. Skurcze są co jakiś czas ale jestem tak zakręcona że spojrzę na zegarek o której jest skurcz a jak przyjdzie kolejny to zapominam o której godzinie był ten poprzedni :D

Masuska fajne pazurki :) Pokazałabym swoje ale baterie do aparatu się ładują w razie "W" :D

Piernikarczyk07 a herbatkę taką możesz kupić w aptece :)

...sklurcz... :)

13 lata 5 miesiąc temu #144077 przez dorotas29
Masuska- niezła historia
Rika- Ty mnie doprowadzisz do zawału serca... :) informuj nas na bieżąco,czy jedziesz, czy zostajesz jeszcze w domu, bo my tu oszalejemy..ehhh,znowu się wzruszyłam...W razie czego- powodzenia!!!

13 lata 5 miesiąc temu #144078 przez masuska
Rika właśnie, napisz nam ..:skurcz:.. jak poczujesz i tak będzie dokładnie wiadomo co ile:)

13 lata 5 miesiąc temu #144081 przez Rachela
Rika powodzenia :) będzie czerwcóweczka?

13 lata 5 miesiąc temu #144085 przez masuska
Zaraz będzie pogrom odwiedzających:) Rika jest nasza! Lipcówka:)

13 lata 5 miesiąc temu #144095 przez Rika
He he spokojnie dziewczynki, będę informować. Skurcze są co jakieś 5 minut ale to nie są takie skurcze jak przy Zuzi bo przy Zuzi zwijałam się z bólu jak były co 5 minut. Ale jak się nie uspokoi to pojedziemy do szpitala. Idę gotować obiad :)

13 lata 5 miesiąc temu #144104 przez przyszla_mama
RIKA, JESTES NIESAMOWITA I NIEMOZLIWA!!:):) JA JUZ BYM NA PEWNO ZADNEGO OBIADU NIESKLECILA W TYM MOMENCIE :) LADA CHWILA MOZE POROD A TA SZALONA WYWIESZA PRANIE :) MY CHYBA SIE BARDZIEJ DENERWUJEMY NIZ TY :):):):)

3MAJ SIE, JESTESMY Z TOBA!!:* :)

13 lata 5 miesiąc temu #144114 przez Rika
Przyszla_mama nie tylko wywiesiłam ale wstawiłam kolejne :D i je też mam zamiar jeszcze wywiesić :D

To ja się nie dziwię ze jak jedna zacznie rodzić to wszystkie inne też :) stres robi swoje he he :D

13 lata 5 miesiąc temu #144126 przez przyszla_mama
ja sie nie zdziwie jak nasza Rika, poleci jeszcze do sklepu, kupi skladniki i zdazy zrobic tort :):):):)

13 lata 5 miesiąc temu #144131 przez Oposek
Rika, trzymam kciuki za Ciebie i Oleńkę!:)
A z tym praniem i obiadem rzeczywście jesteś niemożliwa ;)

13 lata 5 miesiąc temu #144140 przez różyczka
Tak ja tez sie nie zdziwię jak Rika jeszcze zdązy zrobic tort :laugh:

JA TEZ CHCE JUŻ SWOJĄ BIANKE !!!!!! No dobra....jeszcze poczekam troche bo dopiero co 35 tc mi się konczy :S

Niezla historia Masuska :) Swoja drogą ciekawe co tak naprawde sie wydarzy jak go spotkasz? :lol:
No i fajnie, że pospałaś, troche ciśnienie nam podniosła ta Twoja drzemka ale jakos Ci wybaczymy chyba :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 5 miesiąc temu #144143 przez masuska
Oj przydała się, bo opuchlizny nie mam:) wreszcie kostki wyglądają po ludzku:)

13 lata 5 miesiąc temu #144169 przez takajedna
To może mi się jednak z innymi pomyliło, że Nivea jest od pierwszego miesiaca?
:laugh:

A co do tego z filtrem po 3 miesiacu to się zobaczy, może kupię właśnie jakiś ochronny i starczy, nie wiem

Rika ja to bym chciała być właśnie tak spokojna i nie pędzić do szpitala od razu, przecież zawsze w domu lepiej :) trzymam mocno kciuki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka