BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 5 miesiąc temu #144247 przez masuska
no to mam nadzieję że Rika na porodówce. Którąś ma poinformować? Czy czekamy, aż wróci?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #144258 przez aga1040
o matko... no to powoli się zaczyna dziewczynki...:-) Hobor i Rika powodzenia i czekamy na dobre nowiny :-)

13 lata 5 miesiąc temu #144283 przez dorotas29
Dobrze,będę losować, która następna:-) rano wszystkie torby mają mieć spakowane, bo nie wiadomo,na którą padnie :laugh:
jestem strasznie zmęczona...trzeci dzień z rzędu sprzątam kuchnię i efekty na razie są marne...
Jutro pomoże mi Ciocia ,więc może troszkę więcej ogarniemy w moim mieszkanku...
Wczoraj rozmawialiśmy z mężem i ustaliliśmy,że mi coś ostatnio bardzo urósł brzuch i się obniżył,zawsze był nisko, ale teraz to już w ogóle..
Strasznie rozpiera mnie w kroczu...
ciekawe,co powie w poniedziałek gin?...

13 lata 5 miesiąc temu #144288 przez Kamilka24
Rika... trzymam kciuczki POWODZONKA TRZYMAJ SIĘ DZIELNIE :ohmy: , może już jutro zobaczymy Olę :lol:

Dorotas29 no to może ja też Ci się przyśnię :silly:

Ja dziś z moim Misiem posprzątaliśmy garaż- jestem padnięta. Też mam jakieś lekkie skurcze co chwilkę na dole brzucha, tylko nie wiem o co kaman :unsure: Brzuch mam bardzo twardy czuję jakby skóra miała mi zaraz pęknąć :ohmy: - Jakbym miała jej za mało...
W niedzielę jedziemy po moja mamusię na lotnisko, bo przylatuje mnie wspierać :kiss: a jutro na 6-ścio godzinna szkołę rodzenia od 10 do 16- nie wiem czy wytrzymam...

Buziaczki Grubaski :kiss:

Ps. Masuska paznokcie super- ja nie potrafię tak malować :( :angry:

13 lata 5 miesiąc temu #144296 przez Green
Ciekawe czy ta nasza Rika rodzi czy nierodzi? ma ktos z nia jakis kontakt tel? :unsure: JAk rodzi to pewnie w poniedzialek by ja wypuscili ze szpitala? Zaczol sie weekend wiec szanse sa chyba marne zeby ja wypuscili jutro np? Nawet niewiem ile sie lezy w Polandi na porodowce :unsure: :blush:

13 lata 5 miesiąc temu #144298 przez różyczka
Green po porodzie Siłami Natury lezy się 3 doby.

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 5 miesiąc temu #144330 przez dorotas29
Co tu taka cisza?
Rika rodzi i wszystkie się pochowały ze strachu po kątach??? :laugh:

13 lata 5 miesiąc temu #144351 przez Oposek
Najwyraźniej:)
Ale fajnie, będzie pierwsze forumowe dzieciątko, poza bliźniakami Rity.
Czekamy na wieści. Choć mnie się wydaje, że Rika szybko urodzi.

Miłego wieczoru Dziewczyny!

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #144367 przez masuska
a może już Rika ma Ole przy cycu:) pewnie tak, co cały dzień miała te skurcze.

Ja dziś byłam na budowie naszego domku. Piękny jest:) jutro wstawia okna w wykuszu:) zostało tylko centralne, odpływy i prąd, z czego tylko do ogrzewania ekipa, bo reszta to rodzina. Cieszę się że na czymś można oszczędzić.

Druga sprawa to przemeblowalismy nasz pokoik i mamy super kącik dla Piotrka:)

Po tym ciężkim dniu wszystko mnie boli tam na dole i z przodu i z tylu. No i zaczęłam znów plamic, ale bez bolesnych skurczy, więc nic się nie dzieje. Dorotas idź spać i śnij o nas lipcoweczkach:)
Jeszcze kręgosłup mi wysiada.

Różyczko kochana, pisałas że sapiesz strasznie, zaraz przejdzie. Ją od jakiegoś czasu mam z głowy. Zdążyło mi się nawet chrapnac przez to:-)

Kolorowych snów dziewczyny:) a mnie czeka przytulanie, Mąż obiecał:)

13 lata 5 miesiąc temu #144386 przez różyczka
masuska napisał:

Różyczko kochana, pisałas że papiery strasznie, zaraz przejdzie. Ją od jakiegoś czasu mam z głowy. Zdążyło mi się nawet chrapnac przez to:-)

Moja droga ja nie kumie co Ty tu chcialaś wyrazić przez te slowa :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #144407 przez aniaw
Nie tylko Ona.Aniaw też

13 lata 5 miesiąc temu #144408 przez aniaw
Witam
Piszę w imieniu Ani Włodarczyk która jest już w szpitalu ze swoim dzidziusiem(drugim).
A to było tak.
Cały dzień czułam skurcze,mocne,czasem bolesne. Dzwoniłam kilka razy do mojego faceta(był w pracy)że coś chyba nie tak.
wrócił około godziny 15. Nadal czułam skurcze(co dziwne wody nie odeszły)tylko te skurcze.................... :P Około godziny 16.30 byliśmy już w szpitalu na ktg. Okazało się że mam 4cm rozwarcia.................................................
Porodówka...............około 21.13 odeszły mi wody(leżałam tam od 17.50)21.23 na świecie pojawia się On.............DOMINIK WAŻY 36OO Ma 56cm długości. 10 w skali tej no wiecie.

Teraz jestem w szpitalu i nie mogę pisać odezwę się jak już wrócę. Pozdrawiamy Ja i mój śliczny maluszek.

P.s to wszystko napisałem Ja narzeczony Ani byście się nie martwiły że jej nie ma. A tak na marginesie jak byliśmy w drodze do szpitala to pierwsze o czym sobie przypomniała to to że nie napisała na forum że już jedzie że ma skurcze itd. Za co Przeprasza. Tomek

13 lata 5 miesiąc temu #144409 przez przyszla_mama
ojoj mamy pierwsze dzieciątko!!!!!!!!!! :):) lub drugie, jesli juz swoja Olenke Rika tuli!!!:):):):)

Aniu gratulujemy z calego serca, i szczesliwemu tatusiowi również!!! alez cudnie, czekamy z niecierpliwoscia na powrot i zdjecia Dominiczka :):)

a ja juz spac nie moge echhh.... wczoraj dostalam ubranka od kuzynki, takie okropne, stare, sprane, beznadziejne,lezaly przez 10 lat w worku, ani tego uzywac, ani nie powiedziec ze sie nie wezmie :angry: :angry: no taka jestem zla jak ktos taki "szczodry" jest ze az szkoda gadac... wie dobrze ze sa beznadziejnie stare i zniszczone, ale nieee dac dla faktu ze sie dalo wrrr... no i mniej miejsca beda jej zagracac, za to mi wiecej, super :)

13 lata 5 miesiąc temu #144410 przez różyczka
Przyszła_mamo jak dobrze licze to już moze być nawet i 5 nasze forumowe dzieciątko! (synkowie Rity, Hobborr? Rika? Aniaw) :lol: :lol:
ALE NIESPODZIANKA!!!! :lol:

Aniaw tak niepozornie się wczoraj nieodzywała....myslałam, ze może ma gorszy dzień a ona zaczęla rodzić! Niesamowite :lol:

Baaaaardzo serdecznie dziękujemy za wieści od pana narzeczonego :) I prosimy o przekazanie buziakow i pozdrowień :kiss: :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu #144411 przez różyczka
Przyszła_mamniech ją piorun strzeli tą Twoja kuzynkę :blink: i w ogóle wszystkich takich darczyńców...
Wzięłaś, podziękowałas ale nic z tego co dostałaś nie musisz załozyć Arkowi, za jakiś czas wrzucisz ta paczkę do puszki Caritasu i tyle, albo oddasz mówiąc, że wyrósł :silly:

Niesamowite jak nasze lipcówki zaczęly się rozpakowywać jedna po drugiej :)

Ciekawe, która bedzie nastepna? :) Dorotas, która z nas Ci się dzis sniła?

Masusko... pobudka.... trzeba tabelke zaktualizować :) zanim Ty pojedziesz następna :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka