BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 8 miesiąc temu #161057 przez takajedna
Różyczko gratuluję!!!!!

Masz już małą w końcu przy sobie

Masuska nie zartuj nawet tylko wklejaj zdjęcie :D

Rika ja też bym jeśli już to szła w poniedziałek bo doskonale wiem jak wygląda weekend w szpitalu, ale naprawde się boję żeby później nie było, że mogłam iść tak jak mi kazał....

Tyle dań, odstąp no jakieś, najlepiej to spaghetti ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #161062 przez dorotas29
Rika-właśnie,podziel się czymś,będę mieć na jutro obiad z głowy :)

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #161088 przez masuska
Proszę bardzo

Różyczkowa Bianeczka:)
Różyczka pisała że źle zareagowała na znieczulenie i z tego co rozumiem to pod narkoza ja cieli. dostała Małą na cyca a teraz jej już nie ma. Będzie jutro. A i przez to wymiarów nie zna.

No, koniec, bo mi Piotr marudzi. Buziaki

13 lata 8 miesiąc temu #161114 przez aniaw
Różyczko cudna ta Twoja córcia :laugh:
GRATULACJE!!!!!!!!
Oby szybko Cię wypuścili. Mam nadzieję, że nie masz jakiś tragicznych wspomnień mimo tej niefajnej reakcji na znieczulenie. Ale sama pisałaś, że wolałabyś pod całkowitą narkozą... Najważniejsze, że już jesteś po :)

takajedna wiem co czujesz. Leżenie w szpitalu i to w niefajnych warunkach nie nastraja optymistycznie. Ja na razie to odwlekłam choć też cały czas mam stresa, żeby nic się nie stało i żeby później nie mieć wyrzutów sumienia, bo jakby nie było już dwa skierowania do szpitala mam :angry:
Zrób co uważasz za słuszne i pomyśl, że do narodzin już coraz bliżej, dasz radę wytzrymać jeszcze troszkę :)

Dzięki dziewczyny za rady z tą ciemieniuchą (z Szymusiem tego nie mieliśmy).
Ale to pojawiło się przez jedną noc i tak trzeci dzień się nasila. Wcześniej skóra już byłą śliczna i gładziutka...
W ogóle muszę stwierdzić, że odpukać, jak na razie z Szymusiem większych problemów zdrowotnych nigdy nie mieliśmy...
Czasem gorączka, ale głównie od zębów, czasem katarek, pojedyńcze pokasływania i ostatnio te nocne wymioty a tak to tylko lekarza widywaliśmy na szczepieniach :blink:
To teraz z Dominiczkiem zapowiada się, że częściej będziemy odwiedzać przychodnie, oby nie :dry:

Rika obiadki do wyboru do koloru :) Mój Men przyjąłby Cię z otwartymi ramionami, bo on ciągle narzeka, że wraca a obiadu brak :P Ja nie lubię gotować, więc robię to nieczęsto :blush:
Teraz to w ogóle ze stresu nie mam apetytu :dry:
W przychodni stwierdzili, że mogło Dominiczka tak wysypać, bo coś zjadłam nie teges. W sumie w weekend to wciamywałam różne śmieciowe rzeczy, więc teraz się trochę popilnuję i zobaczymy...

masuska tak mi się przypomniało to Twoje zdjęcie z Piotrusiem jak czytasz forum :) My z Dominiczkiem dziś też tak cały dzionek na kolanach i trochę nawet w chuście go nosiłam :) Słodko spał, więc może będzie mu się podobało, bo wtedy wygodnie jest mi zajmować się domkiem, bo ręce sa wolne :

13 lata 8 miesiąc temu #161118 przez olka1730
Różyczko gratulacje :laugh:

13 lata 8 miesiąc temu #161121 przez dorotas29
Różyczko-Bianeczka cudowna,jeszcze raz gratuluję!!!

13 lata 8 miesiąc temu #161143 przez Rika
Różyczka piękna córeczka Ci się wykluła :) normalnie śliczna, napatrzeć się nie mogę :) jeszcze raz gratuluję!!!

Aniaw nie ma tak kolorowo :) dzisiaj jak wrócił z pracy i to wszystko zobaczył to mu się oczy zaświeciły a ja mu powiedziałam że skoro dzisiaj ma 3 dania to obiad dostanie dopiero w niedzielę :)
A przypomnij sobie co jadłaś? Coś co jest na liście rzeczy alergizujących???
Ola np źle reaguje na cebulę (ja nie jem i nie lubię cebuli ale w sosie do spaghetti z biedronki który poleciłaś była i nie dało się całej wybrać :/), colę i czekoladę a i pieczarki bo jadłam w pizzy

13 lata 8 miesiąc temu #161145 przez Rika
Ej!!! Suwaczki mi się zawiesiły!!! :ohmy:

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #161163 przez Kamilka24
Różyczko GRATULACJE kochana- widzisz Bianeczka już z Tobą (z Wami!) Prześliczna ta Twoja księżniczka :kiss:

My ciągle czekamy... ehhhhhh

Rika a mi suwaczki wcieło mam tylko imie... co oni znowu wyprawiają!!! :angry:

Już się pojawiły...

13 lata 8 miesiąc temu #161300 przez sylka
aniaw na ciemieniuszkę skuteczny jest szampon w piance z mustelii

Różyczko śliczna córusia :)

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #161306 przez piernikarczyk07
Dobra tylko tyle doczytałam że różyczka urodziła moje WIELKIE GRATULACJE!!!!

GRATULUJĘ też reszcie rozpakowanym mamusią :)

My dziś wróciliśmy do domku, czujemy się bardzo dobrze.
Mały po 2 tygodniach pobytu w szpitalu przyzwyczaja się do swojego łóżeczka :blink:

Nigdy Was nie nadrobię...ale mam nadzieję że teraz będę na bieżąco :)

Nikoś
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu #161323 przez Viszka11
Rozyczka-Wielkie GRATULACJE!!!

Piernikarczyk07-wiatmy cie z Nikosiem:)'

hejka

ja jeszcze nie Rodze:( do porodu coraz blizej...juz powoli mam dosc tego pieknego Stanu... ;)

Brak Telefonu a wraz z nim NETa przez caly dzien:( Masakra jakas....

do tego byłam dzis zmeczona jakas i poddenerwowana ta pogoda:( cialge burze,deszcze i wichury...

a do tego M. poszedl z Kumplami na Bilard...i przepadl....:( a mial byc o 22.00

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 8 miesiąc temu #161337 przez Gosia_Krupa
Różyczko gratulacje!

Piekarniczyk
,synuś cudowny :)

13 lata 8 miesiąc temu #161354 przez Oposek
Ja nadal w dwupaku... Nic się nie dzieje. Burza u nas przeszła, że hej, normalnie ściana deszczu i nieprzejezdne ulice. Nic tylko wtedy zacząć rodzić:)

Różyczko Bianeczka cudowna! Mam nadzieję, że nie nabawiłaś się traumy po tej narkozie i szybko do nas wrócisz!

Piernikarczyk07 Nikoś śliczny! Fajnie, że jesteś znowu z nami:)

Viszka11 mam nadzieję, że mąż wrócił do domu cały, zdrowy i skruszony. Osobiście nie znoszę takich sytuacji, więc szczerze wpółczuję Biedulko...

Idę spać, podobno najwięcej porodów zaczyna się w nocy, czego sobie i wszystkim nierozpakowanym mamusiom życzę:)

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #161374 przez dorotas29
Witam się z Wami w czwartek!!!

Noc zleciała bez żadnych sensacji.Szczerze przyznam,że po ostatnich 3 godzinnych skurczach co 10 min, potem wymiotach i wczorajszej biegunce myślałam,że może dzisiaj się ruszy,a tu nic :dry:

Jutro ok 9-tej czeka mnie wizyta,szczerze myślałam,że do niej nie dotrwam :dry: .Mam nadzieję na to ,że chociaż gin po zbadaniu stwierdzi,że szyjki brak,rozwarcie na 2cm i ,że zostajemy na porodówce :lol: bo to będzie początek 40-tego tygodnia. Tak na wszelki wypadek dopakuję jutro torbę... :) -Ale mam marzenia, co nie??? :)

Piernikarczyk- dobrze ,że już jesteście w domku,Nikoś śliczny!!!

Viszka- już niedługo przyjdzie na nas kolej,wiem,marne to pocieszenie, :) ,a z tymi naszymi chłopami,to zawsze jakieś utrapienie....

U mnie pogoda typowo jesienna-13 stopni,deszcz,okropnie....fajne mamy lato,co nie :dry: ?1

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka