BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #375068 przez chłopek
składniki: ser feta- brokuły - puszka kukurydzy- makaron z zupki chinskiej- słonecznik- sos czosnkowy ( majonez, mały jogurt, czosnek)
ugotowane brokuly podzielić na różyczki, dodać pokrojony w kostkę ser, odsączoną z zalewy kukurydze, słonecznik oraz wcześniej zalany małą ilością gorącej wody, pokruszony makaron.
Mieszamy wszystkie składniki z sosem czosnkowym. Sos robimy z jogurtu, do którego dodajemy majonez i kilka ząbków czosnku, przeciśniętego przez praske.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #375085 przez mloda_mamuska
chlopek brzmi ciekawie i nie trudne do wykonania. jak pojutrze bede w sklepie to kupie skladniki,bo nie mam fety i kukurydzy i moze zrobię. wszamałabym ! :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #375087 przez Olga
mloda_mamuska napisał:

chlopek
to smacznego. ja uwielbiam fetę. ale tylko dobrej firmy,kiedy misiek kupil mi jakas tanią to taka niedobra byla... moze akurat tak trafilam. ja zawsze tą w pudeleczku kupuje.a on w woreczku kupil.

teraz przez 100 odcinków na wspólnej marta bedzie ryczala po januszu ;/

Ja akurat oglądam zawsze powtórki,ale jestem na bieżąco-strasznie nie lubię tej aktorki,od zawsze mnie denerwowała :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #375088 przez chłopek
no mój nie kupił fety tylko taki serek kanapkowy w kostce bo nie było:( no ale trudno i tak nie mam słonecznika

a ja oglądam John Rambo

12 lata 7 miesiąc temu #375099 przez daners
chlopek przepis tez ukradne sobie zapewne sie przyda ;] aczkolwiek moj zas poprosil o łazanki chyba ze trzeci raz je robie przez te dwa tygodnie ;] hehhe ja mam szał na truskawki a on...

a Rafał ooo flirciki mu w glowie ;p

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu #375117 przez mloda_mamuska
Olga mój Mąż też jej nie lubi, mówi,że ma coś takiego w sobie,ze strasznie go drażni. sam jej wygląda i głos.jaki słodka-idiotka... faktycznie głosik ma taki dziewczęcy i może irytować.

mam nadzieje,ze szbko sie po tym pozbiera,bo bedzie nudno jak tak bedzie plakala ciągle..

daners
ja nie znosze łazanek... mam taki wstręt od podstawówki od kiedy musialam je zjeść na stołówce w szkole :lol:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #375126 przez daners
m_m to zalezy pewnie tez jak zrobione.. ;] Ja zawsze jadłam z kapusta biala a moj z kiszona i tak teraz zajadam z nim ;] mnie osobiscie nie przeszkadzaja ale kazdy lubi co innego :):)

a poza tym kobitki Moj mnie jak i nasze kolezanki zaskoczyl i to mega :D podejsciem do dzieci hehe Bylismy na wyjezdzie gdzie bylo troje dzieci moj tak sie jednym zajol ze normalnie niewiedzialam ze moze byc taki aktywny w tym temacie ;p hehe Oli to taki roczny przystojny pól grek ;] wyobrazcie sobie sweet maluszek normalnie zakochac sie mozna bylo w nim :):):):)

12 lata 7 miesiąc temu #375132 przez mloda_mamuska
daners mnie chyba obrzydziło to jak wyglądały...jak wymiociny :huh:
i sie zrazilam ...
ale moja mama lubi i czasem robi... a jest wybredna,wiec chyba nie jest to cos niedobrego :) :)

ja zaraz bede jadła naleśniki nadziewane mięskiem i warzywami plus sosik.coś jak MACWRAP ale domowej roboty ;))

12 lata 7 miesiąc temu #375138 przez daners
m_m nie no powiem Ci,że Twoja wypowiedz i przytoczenie z czym Ci sie kojarza napewno sprawia ze beda mi lepiej smakowaly ahahahahaa eh

a co potem leci fajnego hmmm

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #375142 przez chłopek
a ja musze zrobic mloda kapuste bo kupilam ostatnio i o niej zapomnialam
ja leze z ksawciem w lozku on juz przysypa a moj mial wyciagnav naczynia ze zmywarki i wlozyc brudne,ciekawe czy to zrobi powie ze zapomnial, ale o wypiciu piwa to pamieta

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #375146 przez mloda_mamuska
daners hahaha wybacz :kiss:

w11 teraz bedzie.

chlopek ja przed wyjazdem z polski jadla gołąbki z młodej kapusty.ale byly dobre.mięciutkie ...przyznam,ze wyjadlam tą kapustę z góry,któą układa sięna gołąbkach... :blush:
a tutaj robilismy i tylko stara byla w sklepie i jakas kijowa,bo tyle sie gotowala,potem piekly a taka twarda i niedobra :angry:

12 lata 7 miesiąc temu #375148 przez chłopek
ja golabkow nie lubie, przepraszam za brak polskich literek ale pisze z tel

12 lata 7 miesiąc temu #375156 przez daners
dziewczyny a my na noc o jedzeniu ;p niedobrze bo jak zaraz nas natknie na cos to potem bedzie problem ze spelnieniem :)

a gołabki lubie ;] jutro pieke ciasto kruche z truskawami :D

12 lata 7 miesiąc temu #375157 przez mloda_mamuska
chlopek ja to uwielbiam i pierożki i gołąbki i bigosik same takie babcine dania ;pp haha babcine,bo z moją babcią mi się kojarzą,bo zawsze babcia robila takie pysznosci :)

12 lata 7 miesiąc temu #375166 przez chłopek
moja babcia robi dobre pierogi ruskie:) chyba pojde po laptopa bo mnie wkurza pisanie na tel. jeszcze dotykowy. pisala ktoras moze do BIDOLKA?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka