BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #375252 przez saiko
Gorla - gratuluję :D

dziewczyny - was to tylko zatłuc. Ja miałam dziś już nic nie jeść ale nadrobiłąm te 2 strony i soki żołądkowe zaczęły mi pracować

ja też się nudzę - już od 3 dni nic mi się nie chce robić i najchętniej bym przespała te dni :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #375256 przez daners
ooo Pani gażet leci :)
nosidelko pokazuje akurat

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu #375267 przez mloda_mamuska
daners chyba zaraz wlacze jakis film i szybko zasne... ja zawsze wieczorem jak wlacze jakis film to 10 minut i zasypiam.wczoraj Misiek wlaczyl komedie to pol godziny wytrwalam..i padlam :lol: ja na Mojego nie czekam,bo o 2 w nocy wraca.ale i tak sie zawsze budze i nie moge pozniej zasnac przez niego.

chlopek dobranoc ;*

daners zdazylam wlaczyc.dzieki ;*

12 lata 7 miesiąc temu #375287 przez daners
dobra uciekam ;] w takim razie dobranoc dziewczynki :)

m_m ogladasz hm bujane szkaleczki byly calkiem fajne ;];]

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu #375288 przez Kamyczka
Dziewczynki ja oglądałam "M jak morderczy karton" :)
Zaraz uciekam spać,ale objadłam się truskawkami,więc nie wiem czy zasnę :unsure:
Chłopek śpij słodko :kiss:
Dobrze,że wszystko ok z Bidolkiem,ja na wizytę się zbieram w środę :blink:
Gorla,gratuluję drugiej córci :kiss:
MM ja rzadko zasypiam przy tv,ostatnio usnęłam w sobotę na walce Szpilki-to był nokaut :lol:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #375290 przez mloda_mamuska
daners wlasnie mialam pisac,ze te szklanki fajne ;)))

niektore rzeczy takie sobie,a takie drogie.ta wyciskarka do cytrusów..nic specjalngo a stówę...

Kamyczka moj nowy laptop sie zepsul i musze krzystac z Miska starego laptopa,a on juz tki dobity jest,ze równo co 2 godziny się samoistnie wyłącza....więc jak sobie włączę coś,to sam sie wylacza jak juz spie ;)

12 lata 7 miesiąc temu #375292 przez maksiu
Hejka kochane bylam u tej kuzynki i troche sie zrelaksowalam ona byla na dniu matki ze szkoly i na grala fajne filmiki troche sie posmielismy potem jej sie troche pouzalalam ale juz jest oki troche mam dola ale co zrobic dziekuje ze jestescie ze mna, jak wracalm od kuzynki to glowke normalnie nisko czulam jutro jade do poloznej moze zbada mi szyjke i wg bo dzis naprawde nawet zle mi sie szlo
Kurde blade moze szybciej pojde na porodowke niz chlopek hehe mysle bo jutro wraca ciocia no i tak mysle czy nie nagadac im o tych skurczach ze jak mi nie przejdzie to to mam sie zglosic na oddzial bo to nie smiesznbe troc he ich na straszyc bo tak to bedzie nie zla jazda pewnie masakra jakas

Bidolek sie nie odzywa ale dobrze ze napisala ze z nia i kamilka wszystko oki

12 lata 7 miesiąc temu #375294 przez anszka
Postanowiłam się wykąpać i przenieść z lapsem do sypialni, też się nudzę, calutki dzień sama, dobrze, że jutro mam szkołę rodzenia, przynajmniej kilka godzin szybciej minie.
Widzę, że temat jedzonka powraca jak bumerang :)
Uwielbiam gołąbki, więc się rozmarzyłam...
Szkoda, że ja przed północą nie umiem zasnąć, bo też chętnie przespałabym jak najwięcej czasu.

12 lata 7 miesiąc temu #375295 przez mloda_mamuska
maksiu super,ze sie zrelaksowałaś chociaż troszkę.

ja ide wziąć prysznic i sie poloze... jakos brzusio mnie boli

12 lata 7 miesiąc temu #375297 przez bidol
Ok - udało się :laugh: jestem :laugh:

Więc tak - Ta Moja Pindka - znowu się przekręciła :dry: Lekarka stwierdziła że tak zwierconego dziecka jeszcze nie widziała ;) przez 15 min ganiała Ją żeby zbadać tętno :lol: szyjka miękka - nie skraca się - ale mam skurcze i muszę więcej odpoczywać i na noc pić nospę ;)
Co do porodu - to jedna wielka niewiadoma-bo niunia może się tak non stop przekręcać do samego porodu - Taki typ ;) :lol:

Anna77 napisał:

Wiecie co, ten mój Mały to niezły gagatek. Bo to że zawsze jak się fajnie rusza i powiem mojemu B. żeby spojrzał albo położył rękę, to on nieruchomieje, to się przyzwyczaiłam. Teraz doszło jeszcze to, że jak czuję lub widzę że baaardzo się rusza, to chwytam za telefon, podciągam bluzkę, włączam nagrywanie i ..... cisza. Jak tylko spuszczę bluzkę z powrotem na brzuszek, to on znowu szaleje. Chyba muszę z nim sobie pewnie sprawy wyjaśnić :blink:

hahaha - Aniu - miałam tak samo :laugh: Dam Ci radę = ja sobie telefon szykowałam - miałam już nastawione nagrywanie- bluzka podciągnięta i powolutku brałam w dłoń telefon :laugh:
Teraz już z tym problemu nie mam bo Mała szaleje non stop ;)
Kącik śliczny :kiss: :kiss: a literki prezętują się pięknie :kiss: :kiss:

Olga - super że wszystko ok - cieszę się razem z Tobą :laugh: teraz tylko leż :kiss: co do liści malin - to piłam od 38 tc - i w niczym mi to nie pomogło :dry:

Majóweczka - udanego urlopu - :kiss: :kiss: :kiss:

Gorliczzka - gratuluję :kiss: :kiss: :kiss: superaśnie :kiss: :kiss: a co Ci czarownica Mirella wywróżyła :unsure:

Agnesssa - dziś chbya też miałaś mieć wizytę :unsure:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #375300 przez Olga
Ja oglądam na 1 program o małych chyba chińczykach-to powtórki,ale można obejrzeć :)

bidol najważniejsze,że z małą ok.a jaka ma wage mówiła Ci ginka? Ja coś więcej będę za tydzień wiedziała,a jak brał mi wymaz z pochwy to na tego paciorkowca,czy raczej nie,bo się nie spytałam.a to takagapa jestem :angry:

Widziała zdjęcie synusia agnessy na fb,ale maluszek się raczką zasłania :laugh:

gorla gratuluję drugiej córeczki-ja też się bardzo cieszyłam,jak się o drugiej dowiedziałam :laugh:

Anna spokojnej nocki i oby Cię choroba minęła :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #375307 przez mloda_mamuska

bidolku
jestes :kiss: dobrze,ze z Wami wszystko gra. no to oszczedzaj sie Kochana !
a co do zmieniania pozycji hhehe Kamilka juz w brzuszku psikusy Ci robi.a co dopiero bedzie jak sie urodzi :lol: bedziesz miala wesoło :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #375310 przez Anna77
A ja idę spać chyba, bo to choróbsko się koło mnie kręci i nie odpuszcza. Dzisiaj coś tak nie bardzo się czuję i biję się że jednak mnie trafią jakieś wirusy. Dobranoc Mamuśki :)

12 lata 7 miesiąc temu #375312 przez maksiu
Bidol kochana m ma racje tak to juz jest ja rownierz sie boje co to bedzie jak sie blazej urodzi
oki ide jeszcze m w kuchni pomoc i spac jutro odezwe sie dopiero po 12 jak wroceod poloznej i sobie z ciocia pogadam bo tak to wczesniej mam troche roboty chce w korytarzu sprzatnac,i glowe umyc bo dzis nie mam sily mam nadzieje ze bedzie z malym oki <po tym jak maly szaleje to sie chyba nic groznego nie dzieje >

oki zycze milej nocki kochane

12 lata 7 miesiąc temu #375317 przez anszka
Bidol - to jak mała się teraz ułożyła :unsure:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka