- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja od kilku dni prawie wcale nie śpie Kamilka tak kopie że spać się nie da to przez to jej ułożenie - jak leżę na bokach to ją troszkę gniotę i pewnie dlatego się tak wierci
Sny ( jak już przysnę) mam okropne że Mała tak mi się wypina w brzychu że skóra robi się cienka jak pergamin i widać Niunie przez skórę albo że się rodzi i 2 dni póżniej zaczyna raczkować Masakra jakaś
Olga - nie miałam USG - ja mam rzadko robione- ale wypytałam się Ginki czy to że mała jest tak ruchliwa nie świadczy o jakiejś chorobie - bo już się wystraszyłam - kto mnie nie spotka jest w szoku że brzuch non stop mi się rusz- i że to jakieś dziwne Ginka powiedziała że wszystko ok i dziecko ma taki temperament a i przy takiej wiercipięcie nie muszę liczyć ruchów
M_M - dziękuję postaram się - w sumie to tylko 2 tygodnie a później dam do pieca - nie patrząc jak Niunia będzie ułożona i zobaczymy co z tego wyjdzie Jak się czujesz??
Anulka - co za chorubsko?? to co szwagierka nawlokła a dziękuję za przekazanie wiadomości i kocyki doszły - moim zdaniem super - a materiał -no niby tetra, ale jakaś taka milsza w dotyku dziękuję...
Maksiu - dziękuję czy się przekręci to się jeszcze okaże a Ty już wyluzuj - nie kłuć się - wiem ciężko jak ktoś d..e zawraca, (ale sory za strwierdzenie) lej na to - bo tak jak dziewczyny wspomniały - Błażej będzie nerwowy. Wiem co mówię - szwagierka prawie całą ciążę płakała i denerwowała się strasznie ( tata zachorował na raka i z teściami się strasznie kłucili) i Emika jest tak nerwowa i płaczliwa że szok - mało tego Teściowej ( przez którą całe piekło się wywiązało) mała niecierpi - od urodzenia na Jej widok płacze wniebogłosy
Anszka- Mała ułożyła się znowu poprzecznie -a przecież 2 tyg temu na USG ułożona już była główkowo co ona wyprawia nie mam pojęcia a i pytałaś kiedyś o te kocyki co Anna kupiła- mi też już doszły - i są super ( tzn to jaet materiał tetra ale lepsza jakościowo) na lato- (jak będzie w tym roku ) będą super
Majóweczka -zazdraszczam urlopu i tego hotelu i całej reszty wypoczywaj czekamy na zdjęcia
Agnesssa - Maksio to cudny cwaniaczek super że dobrze się rozwija i jest zdrowy pogłaskaj brzusia od ciotki bidolki co do Mirelli - to parz jaka wiedźma z Niej a Tobie co wywróżyła czy Ona kiedykolwiek się pomyliła Melduję że zdjęcie widziałam super miałaś i takie delikatne - Ja miałam takie wielki oczyska przy tych doczepianych (mówiłam Ci już kogo mi przypominasz?? )
Kamyczka - jak samopoczucie???
Chłopek - super zdjęcia - oooo i dinozaur jest - Sebie dziś pokażę on je uwielbia a Ksawcio nie mam pojęcia do kogo podobny może do gości weselnych
Daria - chwali się postawę - wózek fajny - ja lubię bardziej nowoczesne- ale każdy ma inny gust Gondolka duża spacerówka też - więc na długo wystarczy - a i kolorki w moim guście
U Nas też pada
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Otrzymane podziękowania: 0
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
bidol a co do wiercipięty to moja szwagierka ta co urodziła nie dawno mi mówiła ze jej Dagmarka non stop sie ruszała, że pierwszy raz tak miała a ma 3 dzieci jeszcze, a teraz spi spi i spi na jedzenie ją trzeba budzić
Chłopek - potaktuję Twoje słowa jako przepowiednię - i mam nadzieję że się sprawdzi
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
No i moje zakupy, na które miałam ochotę w tym tygodniu szlak trafił Jak mi się uda, to pewnie troszkę poprasuję, bo jak się zrobi ciepło,to znowu nie będzie mi się chciało.
U mnie też znowu szaro, buro i coś tam pada. A jeśli chodzi o dziecięce ciuszki, to u mnie już dawno poprane i poprasowane, więc mam z głowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Poczytałam was troszkę,ja już dawno po śniadanku,Marika w szkole,Olga na basenie,a ja czekam,bo ma przyjechać jakiś facet i wymierzyć nam dokładnie okno,bo będziemy w sypialni siatkę montować,żeby Ignasia jakieś owadziska nie gryzły latem. U mnie nie pada i ponoć duszno się zrobiło i ciemno jak późnym popołudniem Chyba dzisiaj trochę z nudów poprasuję,bo koleżanka poprzynosiła pełno rożków itp.,już dawno poprałam i leżą.Jak by mi przyszło teraz prasować to wszystko,co już jest w szafie uszykowane dla Ignasia,to nie dała bym chyba rady-dobrze,że my z Mariką już to dawno zrobiłyśmy
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chłopek fotki super, no i fajne wyprawa. Pamiętaj też że cały czas czekamy na te zdjęcia z sesji
Też traktuję Twoje słowa jak przepowiednię, bo mam wrażenie, że ten mój trzeci chłopak jest najbardziej ruchliwy
Bidol mi też podpasowały te kocyki, mam już przeprane i czekają na prasowanie. Pewnie dzisiaj się za to zabiorę. A choróbsko, na razie to raczej takie przeziębienie no i mam nadzieję że na tym się skończy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Anna to już jesteś gotowa na Mateuszka
Olga też już masz ładnie poprane Jakie zorgowne dziewczyny
Chłopek super zdjęcia Ksawcio jaki przejęty
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Majówka - tak Ci zazdroszczę wakacji, poleniuchuj za mnie też na plaży
pogody mam już dosyć - i pomyslec, ze miesiac temu sie troszke opaliłam a od tamtej pory d*pa
a w piątek ma podobno być bardzo ciepło
Bidol - no ja przy moim tez póki co ruchów liczyć nie musze Coraz częściej i mocniej czuje jego pięty, nawet jak stoję, co się wcześniej nie zdarzało
ja nie poprałam jeszcze nic, ale może dziś bym wieczorem uprała a jutro poprasowała ... pomyśle
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majówka zazdroszczę Ci tego urlopu Wypoczywaj i nasyć się tym wolnym czasem