BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #375628 przez bidol
chłopek napisał:

bidol moja szwagierka jak rodziła pierwsze dziecko nie miała nic spakowane mąż jej przywoził, mnie zmobilizowałyście do spakowania torby i teraz cisza :)

chłopek - to dorwij męża wieczorkiem - 4 razy po 2 razy :silly: jutro okna umyj i koniecznie firanki upierz a i kiedyś coś o dywanie wspominałaś :laugh: to może też trzeba go odświeżyć??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #375629 przez Kamyczka

12 lata 7 miesiąc temu #375635 przez chłopek
bidol- ni ma szans, chyba ze od tyłu :P
pada wiec nie ma jak okien umyć, a jak zaczne czyścić dywan to juz z klęczek nie wstane

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #375637 przez saiko
bidol napisał:

Saiko - jakie wieki -??? równie dobrze możesz zacząć rodziś z tydzień lub dwa (czego Ci oczywiście nie życzę) ale z tego co wiem torbę należy pokować już w 8 miesiącu :lol: zmobilizowałam Cię :lol:

nie :)
pozatym nie mam jeszce kilku rzeczy :( np kapci

12 lata 7 miesiąc temu #375645 przez chłopek
ja też :) i szlafroku

12 lata 7 miesiąc temu #375655 przez Daria23
Laseczki a powiedzcie mi co mam kupić do wózka do środka?wiadomo kocyk itp ale na czym ta dzidzia ma leżeć w tej gondolce?

12 lata 7 miesiąc temu #375673 przez bidol
Daria23 napisał:

Laseczki a powiedzcie mi co mam kupić do wózka do środka?wiadomo kocyk itp ale na czym ta dzidzia ma leżeć w tej gondolce?

prześcieradełko do gondoli :)

Chłopek, Saiko - ja też kapci nie mam :ohmy:

12 lata 7 miesiąc temu #375693 przez maksiu
Hejka ja bylam u poloznej z Blazejem jest ok serducho bije jak szalone az w szoku bylam ,ciocia juz wrocila ale czesniej (idiota)sorki ze tak mowie ale inaczej nie umiem na niego mowic]] rano z lapami do mnie wyskoczyl ale narazie jest cisza wiec i ja jestem spokojna narazie
Kochane od wczoraj nie mam glowy do czytania
Agnessa sliczny maluszek no i super ze tyle wazy

12 lata 7 miesiąc temu #375705 przez Olga
Za to ja kapcie kupiłam jako pierwsze ha ha,prawie na samym początku.Do pakowania torby też jakoś zabrać sie nie mogę,chociaż mama codziennie mi o tym przypomina.Pożyczyłam znajomemu torbę na wyjazd do Niemiec na miesiąć,a on sobie przedłużył i nie mam torby i tak się zastanawiam,jak bym w dwie mniejsze się spakowała tzn.osobno moje rzeczy i w drugiej osobno Ignasia? Czy tak można?

bidol masz śliczną sypialnie :laugh: My wszystko pokupowałyśmy na samym początku i teraz już praktycznie nie ma co wymyślać.ale cieszę się z tego,bo jak bym miała teraz mysleć co mi jest jeszcze potrzebne,to bym zgłupiała ;)

Brzuch mnie strasznie przy chodzeniu boli-cały dół,ciekawe czy to czasem nie jakieś początki.Ja też trochę poprasowala i teraz leżę :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #375719 przez bidol
Maksiu - masz rację nie denerwuj się :laugh: wiem że ciężko ale warto :laugh:

Olga - dzięki :kiss: no ja też się cieszę że teraz już nie muszę myśleć o tym wszystkim, a już niedługo inne rzeczy na głowie będziemy miały :lol: co do brzuszka to i mnie tak boli dołem i ciągnie :dry:

ależ mi się nie chce tego obiadu robić - ale muszę bo dziś faceci zaczną remontować tą nieszczęsną klatkę schodową :dry: więc muszą mieć dużo siły i zapału - przede wszystkim zapału :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #375727 przez saiko
Olga napisał:

Za to ja kapcie kupiłam jako pierwsze ha ha,prawie na samym początku.Do pakowania torby też jakoś zabrać sie nie mogę,chociaż mama codziennie mi o tym przypomina.Pożyczyłam znajomemu torbę na wyjazd do Niemiec na miesiąć,a on sobie przedłużył i nie mam torby i tak się zastanawiam,jak bym w dwie mniejsze się spakowała tzn.osobno moje rzeczy i w drugiej osobno Ignasia? Czy tak można?

jasne, ze można - ja własnie mam zamiar tak spakować

12 lata 7 miesiąc temu #375739 przez maksiu
Bidol wiem latwo sie kazdemu mowi ale jak bys na moim miejscu byla to bys tez tak myslala
Ja mam dla siebie wsio no oprocz podkladow i gabki do ciala
Kurde moje dziecko nie spalo od 6.30 i teraz tylko godzine spal to chyba z wrazenia ze ciocia wrocila nie odstepuje jej na krok
a musze go pochwalic bo spal bez pampersa i uwaga nawet kropki nie zrobil jestemMEGA DUMNA

12 lata 7 miesiąc temu #375752 przez mloda_mamuska
Hej Laski,

chlopek bidol ma racje pomęcz męża trochę,moze akurat ;D

Jakie pozycje seksualne są najlepsze w czasie ciąży?

Wybór pozycji seksualnych w ciąży zależy w dużym stopniu od czasu trwania ciąży. Na początku ciąży oraz na początku drugiego trymestru każda pozycja jest dozwolona, ponieważ brzuch kobiety jest jeszcze mały. Pod koniec ciąży, gdy brzuch jest duży, najwygodniejsza będzie pozycja na jeźdźca, na boku i od tyłu. W tych pozycjach brzuch nie jest uciskany, a kobieta czuje się komfortowo.
:lol: :lol:

bidol kącik Kamilki super ideanie zrany z resztą pokoju :kiss:

lece robic zapiekanke i umawiac Nas na oglądania mieszkanek.
:blink:

12 lata 7 miesiąc temu #375765 przez chłopek
m_m jak można na jeźdzca jak taki brzuch duży jak tu sie wygramolić :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #375771 przez mloda_mamuska
chlopek ja z moim mogę.a tez juz nie taki mały ;-)))
:lol:

a u mnie na suwaczku 36 wybił :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka