- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
Damian usypia Ksawcia, a ja idę sie myć,
mały szaleje tak ze mnie boli cały brzuch i szyjka straszliwie, aż w aucie podskoczyłam jak wracalismy od szwagierki
ja mam zgagę i to tragiczna nic nie pomaga wczoraj reni na noc wziełam. i zgagę mam nawet po wodzie mieralnej
ide spać buziaki
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kejtin - bo za rzadko tu zaglądasz łóżeczko śliczne. A co z tym wózkiem Maxi Cosi??
mnie dłonie nie bolą ale brzuch od kręcenia się Kamilki i tak na dole mnie ciągnie - no i plecy troszkę Taką ściągawkę to i Ja swojemu zrobiłam - ale z ubrankami Sebka bo jak pójdę rodzić to Seba do przedszkola będzie chodzić
Anna - u mnie remont pełną parą idzie a Ja w łóżku leżę, bo brzuch mnie strasznie boli i mam wrażenie że zaraz mi wszystko z niego wypadnie
Olga - ja się cieszę że nie muszę mieć ubranek dla niuni do szpitala (tylko na wyjście). Z drugiej strony - Wy pierwsze zdjęcia maluszków będziecie miały śliczne w ślicznych uprasowanych czyściutkich ubrankach - a ja w tadrachach
Kamyczka - jak tylko daje się wykorzystywać - to czemu nie
Maksiu - jedz i ciesz się chwilą
Daners - gdzie się podziewasz??????????
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajnie by bylo miec ten ogródek ,w kazdej chwili moge wozkiem wyjechac i ja odpoczywam i mały wdych powietrze.a bloki są w centrum,gdzie jest duzy ruch,wiec powietrze raczej znieczyszczone,a nie tak jak kolo domków.
Kurde moze tez sie naucze ten fotelik wpinac w pasy.zobaczymy.
Miałam upic ten zestaw za 4500zł z fotelikiem Stokke i bazą,ale okazało się,że dostawa ma byc w lipcu dopiero i to nie wiedzą kiedy i sie wściekłam.... no ale trudno.
bidol ciekawe jak o porodu sie Kamilka ulozy. pewnie prawidłowo!
a mój jakoś po prawej stronie jest ulozony dziwnie,bo ciągle z prawej mi sie wypina i ciągle go tam czuje. jutro mam wizytę,to się dowiem czy zmienil pozycje czy nie . Moze obrazil się na tate za to,ze tak na Niego nakrzyczał i dalej będzie źle ułożony
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Do wpinania fotelika w pasy można szybciutko się przyzwyczaić.
Apteka odwiedzona, kasy poszło jak to w aptece. W dodatku się zdenerwowałam troszkę, bo 30.05 zamówiłam chusteczki Pampersa 3 opakowania, bo były za 5,99 czy jakoś tak. A jak dzisiaj pojechałam odebrać, to Pani mi powiedziała że w tej cenie, to trzeba było odebrać do końca maja Powiedziałam Pani, że w takim razie nie odbieram, bo to żaden interes. Kupię w Makro jak mi zabraknie i tyle.
Bidol, Chłopek mój Mały też się tak rusza, że coraz bardziej boleśnie to odczuwam. Zresztą znalazł sobie takie dwa, trzy miejsca, gdzie ja mi się wypchnie nóżką albo rączką, zwłaszcza jak stoję, to robię naprawdę dziwne miny, albo się wzdrygam bardzo, bo to po prostu boli.
Idę na szybką kąpiel i kładę się do łóżka.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehehe.. u mnie tez z tej strony śpi tatus... ale nie wpadlam na to,ze to z teo powodu
Anna u Nas te chusteczki pampersa mokre 64szt. w marketach kosztują 2 funty.czyli dyszkę. Ale widzialam tez w promocji za 1,50 funta . a ostatnio bylismy z sklepie dla dzieci i mieli je niby w promocji 2,50funta... niezła promocja...
pampersy tez widzialam w markecie dużą paczkę za 9 funtów a w tym dla dzieci sklepie tez niby w promocji za 12. w ogóle takich rzeczy tam sie nie oplaca kupowac.My uzywamy te mokre chusteczki np.do smarkania ;p i kupujemy huggisy za funta. a dla malego kpimy pampersa. chociaz nie wiem czy jest różnica.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol najlepsza była moja Marika przy pakowaniu torby Ignasia,zanim doszłam do pokoju to ona już wyjęła rampersy,bluzy i spodnie,a pajacyków itp.nawet na myśli nie miała ha ha
Ja też mam największą wypukłość po prawej stronie,tam mój Ignaś ma swoją pupcię i ja ciągle na mnie wypina a tatusia też ma z prawej strony,ale on w nocy na razie jest w miarę grzeczny
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol przesyłka dotarła, czy jeszcze nie
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widzę że dzisiaj dziewczynki szybko pokonuje sen. No i dobrze trzeba się wysypiać Ja już też tableteczkę o 23 przyjęłam, więc w sumie mogę iść spać. Nie wiem czy mi się uda, bo Mateusz dzisiaj przechodzi sam siebie
No to Dobranoc i do jutra
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Faktycznie, jeden dzien ominac, to ciezko sie nadrabia
Agnessa, sliczna fotka! Urwisek z tego Maksia Ciesze sie, ze pieknie przybiera i zdrowo sie rozwija!
Bidolku, super sypialnia! Te skosy! Super!! Kacik Kamilki przeslodki! Bardzo Wam pasuje tam to lozeczko do Waszych kolorkow w sypialni.
Chlopek, Fotka Ksawcia super! Ale mial radoche!
Kejtin, piekne lozeczko! Cudo!
Kamyczka, ciekawe co Cie tak zmoglo dzisiaj, daj znac jutro po wizycie Moze faktycznie ta kiepska pogoda....
M-M, usmialam sie z tych opisow angielskich domkow Pamietam, ze faktycznie byly dwa krany w mieszkaniu kolezanki u ktorej bylysmy. Piekne bylo to mieszkanko z tego ostatniego linka, to umeblowane. Gratuluje 36tyg!!!! Juz tuz tuz
Olga, torba juz gotowa, no to pozostalo teraz tylko czekac
My juz po kolacji, spedzilsmy dzien na plazy. Pieknie sie opalilam Pogoda super! Oby tak dalej!
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa