BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #376047 przez daners
witam sie i ja :)
Bidol jestem --macham Ci własnie :S wdizisz hehehe pewnie spisz jeszcze ;p

Moje dni ostatnio jakies zabiegane wiec ciezko mi tu zaglądac...
ale widze że reszta dzielnie produkuje :)
ide po kawusie.

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #376053 przez saiko
cześć Dziewczynki,

ja umęczona z rana - całą noc pobolewał mnie cały kręgosłup i przy każdym przewalaniu się na drugi bok nie mogłam zasnąć

mój gagatek ;) w ogóle chyba nie sypia - obok bólu pleców też nie dawał mi spać i dziś od rana też harcuje

idę zjeść śnaidanko

12 lata 7 miesiąc temu #376080 przez chłopek
hej ja tez sie witam z rana
śniadanie już zjedzone,
w nocy mały strasznie szalał, tylko dołem rączkami mnie uderzał, i wogóle skurcze miałam, teraz mnie tez boli brzuch, o 16 wizyta ciekawe co lekarz powie

12 lata 7 miesiąc temu #376094 przez Anna77
chłopek daj znać po wizycie, ale to oczywiste :) Ciekawe co Ci powie.

A ja zmagam się z przeziębieniem, muszę się wykaraskać do niedzieli i koniec, kropka :ohmy: :ohmy: :ohmy:

12 lata 7 miesiąc temu #376096 przez chłopek
dam znać, nie wiem czy mnie nie zbiera po woli, na boże ciało urodzę, tak sie tata smieje, Ksawcio świateczny to ten też musi byc

12 lata 7 miesiąc temu #376102 przez Anna77
he he, to może faktycznie będzie jakaś regularność :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #376112 przez chłopek
ale sie beznadzijnie czuje

12 lata 7 miesiąc temu #376119 przez saiko
Chłopek - trzymam kciuki :D

12 lata 7 miesiąc temu #376139 przez kejtin
Bidol - zgadzam sie, nalezy mi sie ochrzan za zbyt rzadkie zagladanie :-) Ale tak sie staram byc poza komputerem - jak pracowalam to spedzalam przed monitorem ponad 10h dziennie, wiec odkad wiem ze jest ze mna dzidzia to staram sie jak najmniej, stad to wszystko :)

Dzieki za rady apropo masazu wodnego.. bede ostrozna ale bede korzystac dalej:) No przyjemnosc pierwszego stopnia, nawet maz mnie tak nie wymasuje :D

Ja kupilam pieluszki Huggies newborn od 2 do 5kg
Przyklad: www.frisco.pl/c,909/bc%5B0%5D,406/cn,Pie...82810777320901719635 (6 od lewej w pierwszym rzędzie)

Moze sie komus przyda - nie wiem czy cenowo jest atrakcyjnie ale wydaje mi sie ze tak :-)
Mi w szkole rodzenia polecaly babki huggies, odradzaly pampersy mowiac ze sie czesciej sie u dziecka pupa odparza. Poza tym te pieluszki maja wyciecie na pepuszek ktory sie troche goi;)

Wspolczuje dziewczyny tej zgagi, ale z drugiej strony warto pomyslec ze juz blizej konca :D

12 lata 7 miesiąc temu #376140 przez chłopek
ja ide sie położyc bo masakra, odezwe sie później

12 lata 7 miesiąc temu #376141 przez Kamyczka
Hej mamusie,ja po śniadaniu :) ogarnęłąm się i czekam o 13 jadę na wizytę :blink:
Chłopek Ty też masz dziś wizytę?Ciekawi mnie co też tam Ci gin powie :blink:
Kejtlin ja z kolei słyszłam od różnych osób,że huggiesy przeciekają,więc ja zacznę od pampersów :blink:
Majówka,zazdroszczę opalenizny,ja jestem blada jak d.... :blink:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376146 przez chłopek
kamyczka no jestem ciekawa co powie, mój sie smieje ze mnie zostawia w szpitalu.
a ja też jetsem blada jak d...:)
moja siostra uzywa huggisów bo tylko te pieluchy nie uczulają jej corki

12 lata 7 miesiąc temu #376165 przez bidol
Doberek :laugh:
Moja kochana córeczka dała mamusi dzisiaj pospać :cheer: w nocy się nie wierciła :laugh:

M_M- mi nie zależy strasznie żeby Kamilka ułożyła się odpowiednio - Jak dla mnie to nie ma gorszego rozwiązania - poród naturalny czy cesarka ;)
co do fotelika - to może nie masz czego żałować - bo te z Maxi Cosi są naprawdę super :laugh: wcześniej miałam model CabrioFix a teraz skusiłam się na Pebble - i jest rewelacyjny - ma taki naturalny materiał :) a i koniecznie daj znać czy wybraliście mieszkanko :laugh:

Anulka
- szlafroczek doszedł :laugh: jest suuuuper :lol: i dziękuję za.... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: jest leciutki- i co najważniejsze zmieści się do torby :lol: Na przeziębienie - to ja nacierałam się taką maścią Rub Arom :laugh:

Olga - hahaha - a na wyjście ze szpitala przyszykowałyście coś extra :unsure: :lol:

co do apteki - to Ja powinnam Anię po nogach całować :laugh: zaoszczędziłam min 100 zł na zakupach tam - a w moim miasteczku tych aptek jest 5 :laugh:

Majóweczka - dzięki :kiss: ale skosów ja nie cierpię :dry: :dry: :dry: mnustwo miejsca zmarnowanego :dry:
a to mnie rozwaliło :)

My juz po kolacji, spedzilsmy dzien na plazy. Pieknie sie opalilam :) Pogoda super! Oby tak dalej!

jak Ja Ci zazdroszczę - u Nas pogoda już od dawna pod psem :( depresji można dostać :dry:

Daners
- dobrze że jesteś :kiss: już się martwiłam ;) ostatnio faktycznie mało tu zaglądasz :unsure: to może cię troszkę pomęczyć trzeba :unsure: :lol: to jak wszystko już masz? wózek? - a pokoik się robi?? już wiesz co nad łóżeczkiem zrobić??

Saiko - współczuję bólu pleców - mnie troszkę bolą ;) ale da się wytrzymać :)

Kamyczka - to koniecznie daj znać po wizycie :) może dostaniesz jakąś przepustkę od lekarz :) na jakieś małe spacerki :laugh:

Chłopek - może faktycznie Cie lekarz zostawi ;) nie chciała byś już urodzić??

Kejtin - no - to widzę że się zrozumiałyśmy :lol: no a co z tym wózkiem - już nie Maxi Cosi :unsure:

12 lata 7 miesiąc temu #376176 przez Kamyczka
Bidol,wątpię,że dostanę "przepustkę" od gina,pewnie do końca będę leżeć.Ale w 37 tyg planuję już się ruszać jak synek będzie bezpieczny :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #376182 przez chłopek
bidol no chciała bym juz urodzić,

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka