- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
A mój męzuś miał dzisiaj w nocy jakiś sen erotyczny,mówi,że ze mną,jak przyjdzie z pracy to będzie opowiadał,a najlepsze jest to,że o 1 w nocy przechodził do drugiego pokoju,tak chrapałam.Niestety,nie biorę leków na alergie i tak cuda wyrabiam ha ha.
Natomiast co to seks,to ja już nie pamiętam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
m_m jak można na jeźdzca jak taki brzuch duży jak tu sie wygramolić
hahahahahahaha po rusztowaniu Chłopek
M_M - dziękuję ale super jest oglądać i wybierać mieszkanko
Olga - też bym się wqurzyła jak można mieszkanie zalać a bardzo Wam tą łazienkę zalał??
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
No i mamy dylemat,bo albo wybierzemy ładniejsze (salon plus sypialnia)w bloku,wieżowcu ale bez balkonu i bez ogrodu albo domek taki przeciętny,ale większy z ogródkiem i sami nie wiemy... Misiek bardziej chciałby domek z ogródkiem,zeby móc wypić piwko w ogródku i poodpoczywać,zrobić grilla...a też bym chciała domek ,bo Małeo w wozku wystawię do ogródka i już oddycha świeżym powietrzem a My przy okazji poopalamy się,pogrillujemy... no ale dla mnie też ważny jest wygląd kuchni itp.
i sama nie wiem które wybrac. Znajoma mi wczoraj powiedziala,ze teraz mam nie myśleć o sobie tylko o Małym,czyli wybrac domek z ogródkiem przeciętny. Ona tak zrobiła. i jest zadowolona. nie ma super mieszkania,ale za to teraz mogą robic grilla,wylegiwac się w ogródku...nawet hodują fretki i pieski dwa maja... a ja jestem przyzwyczajona niestety do ładniejszych mieszkań,jak to Mąż brzydko mówi: jestem rozpieszczona i nie wiem czy przestawie sie łatwo do takiego przecietnego ;p
a w ogóle tutaj w Anglii wszystkie domki są takie brzydkie ,wszystkie są z cegły zrobione. a o oknach plastikowych mozna pomarzyć ...a mówią,że to My jesteśmy zacofani..a co dopiero Oni........... no i krany zazwyczaj mają takie ,że są dwa krany obok siebie: jeden z gorącą wodą ,a jeden z lodowatą..i weź tu umyj zęby...albo umyjesz wrzątkiem albo lodowatą wodą. JA sobie w szklanke musze wczesniej wlewać i mieszac pol na pól.. takie porąbane..
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
M_M - rozumiem Twój dylemat- ja też nie wiem czy wytrzymała bym w jakimś takim mało ładnym mieszkaniu bez ulepszania typu malowanie meble itp - ale takie coś sensu nie ma - pakować kasę w nie swoje
no to mnie rozśmieszyłaś Mojego męża siostra mieszka w UK - i wszystko jest takie och ach - i co to ona nie jest i jak ona nie mieszka itp - już widzę wielką paniusię z dwoma kranami
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mojego Męża kuzynka mieszka w Niemczech i ma taki wypasiony domek ..w niemczech są takie specjalne dzielnice dla bagatych albo dla starszych osob .. w ogóle ładnie jest w niecmczech,przynajniej tam dzie My mieszkalismy.
a tutaj -w UK wypasiony domek to w jednym kranem to jest luksus
Są nowe bloki,wieżowce-jest ich kilka i właśnie w nich są juz pojedyncze krany to jest rarytas i oczywiscie cena za mieszkanie wyższa... bo to juz jako wysokiej jakosci sie zalicza mieszkanie ;p
Dzisiaj Ci znajomi,z ktorymi mieszkamy byli kupić sofę używaną i bylismy u takiej babki po 40 to jak tam weszłam..myślałam,że padnę..myślałam,że u mojej babci jest przeciętnie w mieszkaniu,ale ta babka wygrała.dywan cały dziurawy..... telefon taki na korbkę,jesli wiecie o co chodzi... to u nas byly pierwsze telefony takie z kółkiem cos takiego :
img.archiwumallegro.pl/?1461257114
i w ogóle paskudnie tam było... a ta sofa,ktora znajomi kupili też już taka dobita..dziurawa...niby tylko 30 funtów,ale nie chcialabym jej za darmo.
ogladacie drzyzge?? )
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
ja bede później buziaki
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.zoopla.co.uk/to-rent/details/1722412...b824d21bc41861b20710
ja na poczatku myślałam,ze to jest 450 za miesiac i to wszystko a do tego dochodzą wszystkie opłaty około 150 funtów i 100funtów za wywóz śmieci,pogotowie itp....
masakra tyle oplat.
chłopek ahaha no ja też,coraz gorsi ludzie...
przyjdą do Niej idiotów z siebie zrobią,jeszcze kasę za to dostanę...
a mi sie to mieszkanko podoba :
www.zoopla.co.uk/to-rent/details/1643276...mail&utm_source=conf
ale jest nieumeblowane i nie ma balkonu
a to umeblowane,ale troszke małe
www.artfullodger.co.uk/image-browser.do?item=32220
i weź tu sie zdecyduj na cos..
ciesze sie,ze mamy swoje w polsce i bedziemy konczyli po swojemu... wszystko takie akie My chcemy a nie jakies babcine
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
Mm oba mieszkanka super ale tak jak mowisz nie ma to jak swoje, my pomimo tego ze mamy tu takie zycie ajkie mamy to chcemy remontowac bo to i tak bedzie nasze na zawsze wiec zostaje nam lazienka wymiana okien i zastanawiamy sie nad panelami i altanka a potem jak to juz wszystko bedzie nasze to z jednego pokoju chcemy zrobic sobie sypialnie z przejsciem do drugiego pokoju zawsze mi sie marzylo cos takiego, myslimy tez nad podwyzszeniem strychu i zrobieniu 2 pokoi:) ale to ma swoj czas wiec sie nie speiszymy
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja sie zmobilizowalam i kupilam praktycznie wszystko przez internet (apropo wyprawki) Teraz mam w domu kartony pomiedzy ktorymi jest niewiele miejsca na przemieszczanie sie ))) Ale na szczescie dzis mam nadzieje maz mi pomoze w rozladowywaniu
Jeden element (chyba najwazniejszy jest) - lozeczko:):
brakuje mi wanienki, i niestety dalej wozka.. no nie umiem sie zdecydowac:(, i butelek... ale z tym moge poczekac z 3 m-ce bo jak wroce na studia to mala nie moze byc all day bez pokarmu, wiec nie mam wyjscia;)
Dostalam komplet zabawek - nie wiecie przypadkiem jak je wyparzyc ? wystarczy zalac wrzatkiem i wlozyc do miski ?
Z marnych wiesci, to niestety nabawilam sie "tam" infekcji i pewnie bede musiala brac globulki do konca (przynajmniej tak mnie gin wystraszyla) takze z sexu nici
A i zrobilam mezowi podpowiadacza Jako ze moj maz nie ogarnia czym jest body, kaftanik etc.. to zrobilam mu sciagawke:D podpisujac w szufladzie co jest czym
Jak znosicie te ostatnie tygodnie?
Ja sie budze z bolem dloni:( ledwo co nimi moge ruszac.. potem w ciagu dnia to przechodzi... i tak kazdego dnia.., za to opuchniecia nog mi przeszly i skurczy tez juz nie mam ufff:)
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie sposob was dogonic Tyle stron nie do przeczytania;)
Ja sie zmobilizowalam i kupilam praktycznie wszystko przez internet (apropo wyprawki) Teraz mam w domu kartony pomiedzy ktorymi jest niewiele miejsca na przemieszczanie sie ))) Ale na szczescie dzis mam nadzieje maz mi pomoze w rozladowywaniu
Jeden element (chyba najwazniejszy jest) - lozeczko:):
brakuje mi wanienki, i niestety dalej wozka.. no nie umiem sie zdecydowac:(, i butelek... ale z tym moge poczekac z 3 m-ce bo jak wroce na studia to mala nie moze byc all day bez pokarmu, wiec nie mam wyjscia;)
Dostalam komplet zabawek - nie wiecie przypadkiem jak je wyparzyc ? wystarczy zalac wrzatkiem i wlozyc do miski ?
Z marnych wiesci, to niestety nabawilam sie "tam" infekcji i pewnie bede musiala brac globulki do konca (przynajmniej tak mnie gin wystraszyla) takze z sexu nici
A i zrobilam mezowi podpowiadacza Jako ze moj maz nie ogarnia czym jest body, kaftanik etc.. to zrobilam mu sciagawke:D podpisujac w szufladzie co jest czym
Jak znosicie te ostatnie tygodnie?
Ja sie budze z bolem dloni:( ledwo co nimi moge ruszac.. potem w ciagu dnia to przechodzi... i tak kazdego dnia.., za to opuchniecia nog mi przeszly i skurczy tez juz nie mam ufff:)
kochana lozeczko sliczne jest az milo patrzec ja zaraz chyba zamowie posciel do lozeczka tylko sie zdecydowac nie moge na jaka co do rak to sie pytalam dzis poloznej bo mam to samo,i polozna powiedziala ze to jest od kregoslupa maluszki nam ugniataja i chwilami jest oki a chwilami rece nie wyrabiaja
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
J to mysle ze moje dziecko cchya caly czas na kregoslupie mi lezy bo mnie calymi dniami bola
oki lece gotowac budyn sobie ktora chetna?? zapraszam
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi w nocy kilka razy zdretwiały nogi,ale to tylko kilka razy mi sie przytrafiło.
ale mam okropną zgagę ... i musze sie przyzwyczaic do tego,bo pewnie do konca ciazy nie minie. i Chwilami ciężko mi się oddycha.
kejtin sliczny suwaczek
a podpowiadacz dla męża super.hehe