BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388872 przez bidol
Olga - z tym sprzątaniem i skurczami to ściema - ja już cały dom posprzątałam i to tak na serio - i nic a nic - ani 0,5 skurcza - jedyny plus taki że w domu mam posprzątane :laugh:
A co so sexu to moja siostra robi tak jak Ty :laugh: idzie do łazienki - czyta gazetę nakłada sobie różne maseczki maluje paznokcie i czeka na sygnał - tj na chrapanie męża - i po cichutku na paluszkach wślizguje się do łóżka i nawet nie drgnie - bo jej mąż nawet jak się obudzi za godzinę lub dwie to jej nie daruje :lol: :lol: :lol: :lol:

M_M - no nimfomani z Was :ohmy: :ohmy: :ohmy: Oliwierek tak Wam da do pieca że o brykaniu nawet nie będziecie myśleć :silly: choć życzę Wam żeby był grzzeczny, ale początki są męczące :laugh:

Ja też kiedyś się tak wystroiłam dla męża i jak wyszłam z łazienki to prychnoł śmiechem :lol: jego takie rzeczy nie kręcą :lol:

Ja owszem mam potrzeby, ale nie zawsze :silly: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #388875 przez mpearl
hej, ja tylko na chwilę bo padam z nóg: wszystko ok, i póki co do porodu daleko, nawet na ktg w szpitalu byłam i zero skurczy, tzn. te przepowiadające są i one mnie bolą, ale to nie do porodu. Szyjka długa i zamknięta, macica ok,nic się nie rozchodzi.
Doczytam Was jutro, bo zaraz muszę Hankę ogarnąć do spania i sama się troszkę wyluzować. Buziaki

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388877 przez mloda_mamuska
bidol hahahahaah nie mogę z Twojej siostry ! zapamiętam co mam robić jak kiedys mi przejdzie i nie będzie mi się chciało...ale kurdę mój to nie chrapie ....i tak czule śpi,ze ja jak tylko się porusze na łózku to od razu się budzi...a jakbym miala wstac albo kłaść się do od razu by sie zerwal..będę musiala obmyślić plan jakiś :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: kurdę..mój jakby mnie wyśmiał jakbym wyszla sexy ubrana to bym sie spaliła ze wstydu..My czasem razem wybieramy co i jak :lol: . ja lubie byc w gorsecie,bo super piersi w nich wyglądają.a jak sie ściaga.to juz nie są jak z okladek ;p misiek sie ze mnie smieje....ale mi sie podobaja takie silikonowe...jemu nie ... ja to zawsze mu mowilam,ze raz dalby mi te 15 tysiecy na nowe piersi i zaoszczedzilby na kupowaniu staników;p .... bo takie silikonowe to mozna i bez ...albo jakieś takie cienkie nosic a nie kształtujące itp :lol:

bidol
to co planujesz jeszcze brac/robic zeby przyspieszyc???? ;)))
nie wiem czy cos Ci jeszcze zostało :silly: :silly: :silly: ...chyba tego oleju nie pilas? a tak to wszystkiego probowalas;p
po sexiku tez nic sie nie dzieje???

ja ostatnie dwa dni myslalam,ze to juz może to...bo mialam te skurcze i brzuch na okres mnie bolał.... no ale przeszło..skurcze byly chwilowo i nieregularne.... a ten ból brzucha na okres dzisiaj tez mam ...no ale to chyba nic nie znaczy jednak.

12 lata 5 miesiąc temu #388882 przez maksiu
Bidol kochana masz racje, ja tak samo i co i niby spacery pomagaja jo no dupa ja dzienneie tyle kilometrow robie i nic, tak samo jak sex tez nie dziala wiec ja nie mam pojecia co moze juz pomoc ja dzis pilam herbate malinowa ale taka zwykla w saszetkach zobaczymy a powiedzcie mi ile moze kosztowac taki papierek lakmusowy w aptece?? i jak mam o to poprosic bo jak bym nie urodzila do wtorku i gin by mi nic specjalnego nie powiedziala to chcialabym sobie nawet kilka kupic

12 lata 5 miesiąc temu #388883 przez mloda_mamuska
Dziewczyny co tam robicie?
jest cos w telewizji.? od razu pisze NIE MAM TLC:(

12 lata 5 miesiąc temu #388884 przez mloda_mamuska
maksiu a po co Ci ten papierek lakmusowy ???

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388885 przez maksiu
MM ja siedze i buszuje w necie m rznie drzewo a maks oglada baje
ja chyba zrobie sobie kapiel sie wykapie potem kolacje wszamie jakas i moze na nk pogra w lowienie rybekk hehe

Dziewczyny cos wczesniej pisaly ze niby mozna sprawdzic nim czy wody sie nie sacza ale az zaraz z ciekawosci poszukam w necie.Wczoraj siedzialam i glowkowalam ile maly moze wazyc wyczytalam w necie ze bable w 9 miesiacu przybieraja ponad 200gram na tydzien
wiec jak moj mial w 33 tyg 2243 to teraz moze miec blisko 3500

12 lata 5 miesiąc temu #388889 przez mloda_mamuska
maksiu ja nie myśle ile waży,bo znalam jego wagę jeszcze jak bylam w polsce a od tego czasu to nie mam pojecia ile mogl przybrac. okaże się za kilka dni ;)))
Mam nadzieje,ze nie jest za wielki...bo nie dam rady go wypchnac..albo pęknę po odbyt :huh: ...

12 lata 5 miesiąc temu #388892 przez maksiu
Kochana napewno dasz rade nieprzejmuj sie ja maksa jak rodzilam tez nie bylam za gruba i co maly wazyl 3630 i ja tylko leciutko peklam wiec to tez zalezy jak szybko trwa cala akcja i wg przynajmniej tak mi sie wydaje kazda z nas ma inaczej, mojego m kuzynka rodzila 3 dzieci pierwszy wazyl 4100 drugi tez cos kolo 4300 a 3 to wg obrzym bo 5100 z pierwszym i 3 nie pekla nie rozcinali a z drugim tak a ty i ja jestesmy szczuple to ona moze taka jak my dwie:)

Ok lece sie wykompac bede jeszcze potem jak ktoras tu bedzie bo cos sie pustki zrobily czy wy juz rodzicie?? czekajcie na mnie

12 lata 5 miesiąc temu #388894 przez Kamyczka
maksiu napisał:

Ok lece sie wykompac bede jeszcze potem jak ktoras tu bedzie bo cos sie pustki zrobily czy wy juz rodzicie?? czekajcie na mnie

Maksiu Ty too jajcara jesteś :lol: fajna z Ciebie babka :blink:
mi się nudzi,mąz na imprezie a ja wróciłam z "upiększania" a nic w tv :(

12 lata 5 miesiąc temu #388902 przez mloda_mamuska
bidolku wstawiam fotki wozeczka . fotelik chyba ten mam:
to chyba nie jest pebbe.tylko ten podstawowy. :) Mam pytanko gdzie moge dokupic do niego tą osłonkę taką na górę?

Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388903 przez mloda_mamuska

fotelik :
4kids.com.pl/files/produkty/org/14/1322129627walnut_brown1.jpg

a spaceroweczka jest w polsce. wiec nie zrobie fotki .
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388904 przez bidol
M_M - to faktycznie musisz inną metodę opracować - może łóżko polowe :lol: :silly: co do wielkości dziecka to się nie martw - wszystko zależy od rozwarcia :laugh: a że z mężem non stop trenujecie to powinno być ok :laugh:
ja już nic nowego nie próbuje - co będzie to będzie, ale troszke więcej wysiłku fizycznego mi nie zaszkodzi :laugh:
No Ja niestety na TLC oglądam Mistrza kuchni :laugh:

Maksiu - przyjemnej kąpieli :laugh:

Kamyczka- i jak upiększanie??

Ja byłam na spacerku z mężem - poszliśmy sobie do sklepu :laugh: mąż po piwko i Ja po Karmi - jutro (.)(.) mi pękną

M_M
- wózeczek piękny - kolorek śliczny -myślałam że będzie ciemniejszy -a on jednak jasny jest - przepiękny :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: a fotelik faktycznie nie pebble, ale też super - a osłonka jest tam za zagłówkiem :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #388905 przez Olga
Ja mam dzisiaj dzień porządków,nie wiem co się ze mną dzieje,bo ostatnio nic mi się nie chciało :laugh: Zjadłam kolacyjkę,pogadałam z mamusią przez telefon i idę jeszcze z pieskiem.Olgusia śpi u babci,to trochę spokoju jest :laugh: :laugh:

bidol to ja robię dokładnie tak,jak Twoja siostra.Jeszcze często jak już dość długo śpi,to idę mu telewizor wyłączyć,żeby w ogóle myślał,że to już środek nocy.Zawsze się tłumaczę,że jak przyszłam,to on już spał-nie moja wina ha ha :laugh: :laugh: :laugh:

m m super ten wózeczek się prezentuje :laugh: a fotelik chyba taki sam jak mój :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #388907 przez bidol
Olga - ale macie ogierów - hahahahahahahahaahahaha :lol: tylko pozazdrościć :lol: :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka