BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #389052 przez mloda_mamuska
dobranoc dziewczyny :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #389064 przez Majowka
Czesc dziewczyny!

Ja spedzilam caly dzien poza domem...dopiero wrocilysmy!
Po zakupach pojechalysmy do kolezanki na kawe i zostalysmy na kolacji, pozniej dolaczyli nasi mezowie.
Zakupy sie udaly! Kupilam meggggaaaa balon w ksztalcie bociana i mase innych pierdolek, ale bede musiala tam wrocic, zeby mi balony helem napelnili i z tym mega bocianem bede w samochodzie jechala :laugh: :laugh: :laugh:

M-M, przepiekny wozeczek!!!!!!!!!!!!!!

Dobrej nocki! Do jutra! :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #389067 przez Olga
Hej dziewczynki.

Jestm dzisiaj pierwsza.Wczoraj miałam jakieś problemy wieczorkiem z netem,dlatego poszłam już po 23 spać i dzisiaj już od 6.10 na nogach.Może jeszcze bym spała,ale mężuś wrócił z trasy dopiero o 1 w nocy i idzie do pracy dopiero na 10 i o dziwo skusiłam sie na małe co nieco wcześnie rano-a nóż się coś po tym ruszy.Robię już drugie pranie :)
Mialam śliczny sen,że leżałam w łóżku i coś mnie tknęło,złapałam się za krocze,a ja glówkę czuję,więc mój dzwoni po karetkę,a tu cała głowka na wierzchu-normalnie tak się ładnie wyslizgnęła,widziałam taka sliczną buźke,nawet nie była mocno upaprana w mazi płodowej.Oczywiście nie wiem,co było dalej,bo sie obudziłam,ale szło bardzo szybko :) :) :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #389090 przez Kamyczka
Hejka mamusie,ja po śniadanku :blink: u nas piękna pogoda,a ja nadal leżakuję.

12 lata 5 miesiąc temu #389093 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Czesc dziewczyny!

Ja spedzilam caly dzien poza domem...dopiero wrocilysmy!
Po zakupach pojechalysmy do kolezanki na kawe i zostalysmy na kolacji, pozniej dolaczyli nasi mezowie.
Zakupy sie udaly! Kupilam meggggaaaa balon w ksztalcie bociana i mase innych pierdolek, ale bede musiala tam wrocic, zeby mi balony helem napelnili i z tym mega bocianem bede w samochodzie jechala :laugh: :laugh: :laugh:

:lol: :lol: :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #389127 przez maksiu
Hej mamusie ja dzis chcialam sie wziasc za okna i owszem firanki zdjelam i zaslony wrzucilam do pralki ale nagle jak mi sie ciepolo nie zrobilo i potem cos mi zlecilo, a jak zdjelam majtki t6o mi troszke kapnelo niewiem cy o od moczu czy moze wody sie sacza lekkie skurcze zalapuja ale na razie w spokoju czekam na rozwuj akcji zobaczymy co sie zdarzy do wieczora oczywiscie okna nie umylam ale firanki wisza czyste
:) no i najwazniejsze maly sie wierci bo zby sie nie ruszal to bym pojechala ale ze sie rusza to czekam:) nawet do m nie dzwonilam bo nie chce panikowac

chlopek wychodzi dzis o 13

12 lata 5 miesiąc temu #389132 przez Olga
Wróciłam z miasta,ale ledwo doszłam.Mariak mówi,że tak mi się strasznie brzuch opuścił,a boli mnie też już pożądnie,ale jak długo to jeszcze potrwa to nie mam pojęcia.Z każdym dniem coraz gorzej :( Na razie opoczywam,kupiłyśmy sobie w Staropolskiej z Mariką ciasta za 30zł i się zajadam,a sasiadka przyniosła mi omlet na spróbowanie,bo wstyd się przyznać,ale nigdy nie jadłam-pyszny był :laugh: :laugh: :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #389135 przez Kamyczka
maksiu napisał:

Hej mamusie ja dzis chcialam sie wziasc za okna i owszem firanki zdjelam i zaslony wrzucilam do pralki ale nagle jak mi sie ciepolo nie zrobilo i potem cos mi zlecilo, a jak zdjelam majtki t6o mi troszke kapnelo niewiem cy o od moczu czy moze wody sie sacza lekkie skurcze zalapuja ale na razie w spokoju czekam na rozwuj akcji zobaczymy co sie zdarzy do wieczora oczywiscie okna nie umylam ale firanki wisza czyste
:) no i najwazniejsze maly sie wierci bo zby sie nie ruszal to bym pojechala ale ze sie rusza to czekam:) nawet do m nie dzwonilam bo nie chce panikowac

chlopek wychodzi dzis o 13

Super,że tak szybko wychodzą :)
Maksiu piękny suwaczek :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #389137 przez Kamyczka
Olga napisał:

Wróciłam z miasta,ale ledwo doszłam.Mariak mówi,że tak mi się strasznie brzuch opuścił,a boli mnie też już pożądnie,ale jak długo to jeszcze potrwa to nie mam pojęcia.Z każdym dniem coraz gorzej :( Na razie opoczywam,kupiłyśmy sobie w Staropolskiej z Mariką ciasta za 30zł i się zajadam,a sasiadka przyniosła mi omlet na spróbowanie,bo wstyd się przyznać,ale nigdy nie jadłam-pyszny był :laugh: :laugh: :laugh:

Mnie też pobolewa,dlatego odpoczywam

12 lata 5 miesiąc temu #389138 przez maksiu
OLGA ale omlet z jajak czy ciasto omlet?? bo jak z jajak \to ja tez nie jadlam kurde chyba sie poloze na troche
bo cos mnie zaczyna w krzyzu lupac holender albo za mocno panikuje juz sama niewiem
ale to co zlecialo to mnie troszke dreczy

12 lata 5 miesiąc temu #389143 przez maksiu
Dziewczyny ja chyba jednak dzis pojade
bo znowu mi cos skapalo i to napewno nie mocz:)
Lece sie polozyc bo i dol brzucha cos boli zobacze co bedzie dalej

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #389144 przez Olga
maksiu z jajka,jutro na śniadanko zrobie,jak dotrwam :laugh: :laugh: :laugh: Ja właśnie czekam na ten czop,bo z dziewczynami mi odszedł w domu-z Mariką w dzień porodu rano,a z Olgą cztery dni przed porodem.No odejście wód jakoś specjalnie nie czekam.

12 lata 5 miesiąc temu #389145 przez mloda_mamuska
maksiu pisz jak cos :kiss: moze akurat :lol:

ja jade nda zakupy. brzuch mnie troche boli.ale nic poza tym ;)

12 lata 5 miesiąc temu #389147 przez Kamyczka
Olga napisał:

maksiu z jajka,jutro na śniadanko zrobie,jak dotrwam :laugh: :laugh: :laugh: Ja właśnie czekam na ten czop,bo z dziewczynami mi odszedł w domu-z Mariką w dzień porodu rano,a z Olgą cztery dni przed porodem.No odejście wód jakoś specjalnie nie czekam.

A ja już nie wiem,mam mnóstwo wydzieliny takiej gęsto rzadkiej to moze być ten czop?

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #389149 przez Anna77
Fotka dla Was. Mam nadzieję, że się załączy :kiss: No i nic z tego :( Fotka jest za duża a w telefonie nie ma jak zmniejszyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka