BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

13 lata 2 miesiąc temu #308252 przez anszka
I odważyłam się dzisiaj stanąć na wadze +4 kg B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #308255 przez saiko
Cześć Dziewczynki,

dziękuję bardzo za życzenia. a ja Wam życzę z okazji dzisiejszego święta Dużo Miłości <3

Pół dnia nie wchodziałam i znowu kilka stron do nadrobienia ;)

Majóweczka , Bidol - leżcie i żeby wszytko było z maluszkami w porządku

bidol napisał:

a - i ginka jeszcze mnie dzisiaj warzyła i jak na razie od początku ciąży mam + 1kg

no chyba zartujesz? mi już 4 kg przybyły :/

bidol - nie wiem nawet czy potrafię tak oddychać. Ja kupiłam w Rossmanie ale Perfecta - jest dosyć wydajny i dobrze się wchłania a stał obok tej bieledy i nie wiedzialam ktory wziac. I smaruje się nim rano - brzuch i pośladki a wieczorem cała Ziaja oliwkową

Olga - mojej młodszej siostrze też odrósł migdałek i miała drugi raz operację. Pamiętam, że latałam po colę dla niej bo lekarz kazał pić :D Małe byłyśmy

chłopek - mnie boli czasami i w ogóle kręgosłup ale nie wiem czy to tak po prostu czy od siedzenia.
Czytałam wczoraj z ciekawości i wszędzie jest napisane, że nie ma wskazań żadnych, że USG jest szkodliwe jeśli jest wykonywane tak jak u nas, czyli co miesiąc przez kilkanaście minut.

13 lata 2 miesiąc temu #308258 przez Kamyczka
anszka napisał:

I odważyłam się dzisiaj stanąć na wadze +4 kg B)

Anszka, ja się nadal boję(

13 lata 2 miesiąc temu #308265 przez chłopek
anszka czyli ile ważysz ? ja 64kg

13 lata 2 miesiąc temu #308274 przez Majowka
Anszka, to mozemy sobie podac rece :laugh:
Ja tyle samo, tylko z ta roznicy, ze mam kilka tygodni do tylu....
Wlasnie opracowalam plan spacerkow po kazdym posilku, zeby tak szybko nie przybierac. Zobaczymy czy dam rade!

13 lata 2 miesiąc temu #308333 przez anszka
Chłopek - 61 kg
Majówka - od 13 tyg. przybył mi kilogram, więc spoko. Ja właśnie wróciłam ze spaceru, piękna pogoda, ale zmęczyłam się, jakbym biegała :angry:
Kamyczka - dasz radę, ja w ogóle od kilku lat nie lubię wagi, bo wciąż do przodu, ale Ty masz rewelacyjną figurkę, więc skąd ten strach?

13 lata 2 miesiąc temu #308422 przez Kamyczka
Kamyczka - dasz radę, ja w ogóle od kilku lat nie lubię wagi, bo wciąż do przodu, ale Ty masz rewelacyjną figurkę, więc skąd ten strach?[/quote]

Anszka, no już nie tak rewelacyjną, przybyło mi w bioderkach i udkach( ja ważyłam w styczniu 65kg, a teraz pewnie z 67-68( masakra

13 lata 2 miesiąc temu #308427 przez chłopek
kamyczka mi tez w bioderkach i w tyłeczku prztyło, ale takie uroki ciąży

13 lata 2 miesiąc temu #308435 przez anszka
Kamyczka napisał:

Anszka, no już nie tak rewelacyjną, przybyło mi w bioderkach i udkach( ja ważyłam w styczniu 65kg, a teraz pewnie z 67-68( masakra

I przejmujesz się 3 kilogramami? No coś Ty :) po co się dołować, przecież to książkowo jest :) Ja się bałam, że mam już 7 kg do przodu, dlatego nie miałam ochoty na bliskie spotkanie z wagą.
PS Zbyt niski przyrost wagi w ciąży też nie jest dobry dla dziecka, więc z tej okazji zjem lody, a co :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #308440 przez chłopek
ja własnie sobie zjadłam fsolke po bretońsku od tesciowej, mniam i jeszcze mąż ma przywiesc, położył panele a teraz sprzata ide mu troche pomóc, ale nei za duzo bo mnie cos brzuch boli jak sie poschylam
anszka przypomniałaś mi o lodach później zjem, ale jeszcze wyśle męza po bitą śmietanę :)

13 lata 2 miesiąc temu #308442 przez Kamyczka
I przejmujesz się 3 kilogramami? No coś Ty :) po co się dołować, przecież to książkowo jest :) Ja się bałam, że mam już 7 kg do przodu, dlatego nie miałam ochoty na bliskie spotkanie z wagą.
PS Zbyt niski przyrost wagi w ciąży też nie jest dobry dla dziecka, więc z tej okazji zjem lody, a co :laugh:[/quote]

Anszka, to w przybliżeniu, bo przecież nie wiem ile przytyłam, ale powoli nie mieszczę się w jeansy( smacznego! a jakie zajadasz?ja na lody nie mam jakoś ochoty, zjadłam czekoladowego piernika w kształcie serca mniam mniam)

13 lata 2 miesiąc temu #308445 przez chłopek
Kamyczka ja sie w ciążowe spodnie nie mieszcze wiec sie nie przejmuj

13 lata 2 miesiąc temu #308451 przez Majowka
Ja tez juz przytylam na pupie i udach :(
Ale jestem pewna, ze po porodzie uda sie szybciutko schudnac. Od czego jest silownia! :)
No i karmienie slyszalam, ze pomaga, zobaczymy!

13 lata 2 miesiąc temu #308452 przez Kamyczka
chłopek napisał:

ja własnie sobie zjadłam fsolke po bretońsku od tesciowej, mniam i jeszcze mąż ma przywiesc, położył panele a teraz sprzata ide mu troche pomóc, ale nei za duzo bo mnie cos brzuch boli jak sie poschylam
Chłopek, mmm fasolka dobra rzecz, u mnie też pyszną robi teściowa, bo dobrze przyprawia)mnie z kolei boli brzuch po prawej stronie( nie wiem dlaczego?) i jak zbyt gwałtownie wstanę(

13 lata 2 miesiąc temu #308453 przez chłopek
majówka ja jak karmiłam to schudłam, a później jak przestałam to sie nie pilnowałam i spowrotem para kg bylo

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka