BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #307620 przez chłopek
dziewczyny boli którąś kosć ogonowa ? ja jak dłuzej posiedze wstac nie moge

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307621 przez bidol
Majówka - to Ty masz Latino Boy-a -fiu fiu fiu - to dzidziuś będzie śliczny - tym bardziej że Mamusia niezła laska :cheer: :) a myśleliście już o imionach - chcecie polskie czy portugalskie??
I tak Ci zazdroszczę tej Portugalii, nawet przy tym 40 stopniowym upale :S :laugh:

Chłopek - nie wydaje mi się żeby USG było szkodliwe.

Moja ginka robi mi prawie co wizytę ale takie szybkie, czydzidrk się rusza i serducho puka jak trzeba :laugh:

Chłopek, Anszka - a gdzie dokładnie - nad pępkiem - między żebrami a pępkiem - tak w połowie???

Chłopek - mnie boli kość ogonowa i ogólnie plecy i też z ł€żka wstać nie mogę :dry:

12 lata 10 miesiąc temu #307629 przez Majowka
Widzisz Bidolku, ja sie w tych Latino Boyach tak kochalam, ale serce chcialo inaczej, bo moj z Latino to ma tylko ciemna skore, ale blondas pelna para, bardziej niz przecietny Polak :laugh: Eee, tak to juz jest, serce nie sluga...
A imionka beda portugalskie, pod warunkiem, ze maja dokladne odpowiedniki w polskim :laugh: Nie wyobrazam sobie mojej rodzinki wolajacej na synka Fernando, Ricardo czy jakis Frederico....bedzie swojsko Tomas, Lukas, Antonio, Maria, Ana, Carolina...jest w czym wybierac! :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307632 przez chłopek
bidol centralnie pępek
mi tak ktoś kiedys powiedział ze czeste usg jest szkodliwe
mnie kregosłup tez boli i jeszcze dosc czesto mnie w biodrze poszczyknie tak jak teraz, czuje sie jak bym w 7 miesiacu była taka ociezała jestem

12 lata 10 miesiąc temu #307633 przez anszka
bidol - boli najczęściej z lewej strony, a czasem jakby sam pępek
chłopek - kość ogonowa, plecy, a ostatnio nawet prawy pośladek (okropny ból). Najgorzej jak się schylam, albo jak chcę wstać :angry:
Majówka - dasz radę, dzieci to zdolni uczniowie :)

12 lata 10 miesiąc temu #307634 przez Kamyczka
Majowka napisał:

No dokladnie! :)
Moj wykul jeszcze kilka innych zdan, zeby moc swiecic wsrod gosci, ale mam nadzieje, ze przy dzidzi sie troche nauczy, bo zamierzam od poczatku mowic po naszemu...nawet tv nie bede wlaczac, no chyba ze z plyty... :laugh:
Zobaczymy czy mi sie uda! :)

Majówka, zazdroszczę lokalizacji-ja to "letnia" dziewucha jestem i lubię najbardziej wiosnę i lato))) to dzidziol wasz piękny będzie pewnie, Ty brunetką czy blondynką jesteś?

12 lata 10 miesiąc temu #307636 przez chłopek
anszka no włąsnie prawy pośladek to samo mam

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307637 przez mloda_mamuska
czesc dziewczyny.ale sie rozpisałyscie;)))

chłopek
.. mnie też kość ogonowa boli ..i plecy strasznie ;//

Majówka ja tez zazdroszcze,ze w sipelk siedzicie cały czas;)

no i koloru skóy dzidziusia.. bo mozliwe,ze po tatusku bedzie mulatkiem.... piekne są takie maluszki;)))) :P

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307643 przez Majowka
Kamyczka, blondynka...ale wiesz jaka, taki naturalny mysi kolor, trzeba sie pasemkowac :laugh:
U nas to bedzie niespodzianka, bo mama miska jest prawdziwa blondynka niebieskoka, a tata ciemny, typowo portugalski. Misiek blondyn zielonooki, a jego siostra jak indianka. U mnie cala rodzina niebeskooka i wszyscy takie ciemne blondasy... Ciekawe co bedzie...

12 lata 10 miesiąc temu #307644 przez bidol
ufffffff- już myślałam że tylko ja się tak czuję i w dodatku to sobie tłumaczyła że ja taką kiepską kondycję mam, ale widzę że to chyba nie wiele do tego ma :S

12 lata 10 miesiąc temu #307650 przez chłopek
bidol ja sie smieje ze z Ksawciem czułam sie rewelacjnie a teraz sie zemsciło na mnie, bo wszstko mnie boli, a brzuch jak mi wywaliło :)

12 lata 10 miesiąc temu #307652 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Kamyczka, blondynka...ale wiesz jaka, taki naturalny mysi kolor, trzeba sie pasemkowac :laugh:
U nas to bedzie niespodzianka, bo mama miska jest prawdziwa blondynka niebieskoka, a tata ciemny, typowo portugalski. Misiek blondyn zielonooki, a jego siostra jak indianka. U mnie cala rodzina niebeskooka i wszyscy takie ciemne blondasy... Ciekawe co bedzie...

Majówka, to taki mix piękny wyjdzie))))

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307654 przez Majowka
Ide dziewczyny do kuchni spaghetti bolognese zrobic miskowi, bo mi sie nic innego nie chce... :P Zakupy mnie wykonczyly!
Ale tu sie tu u was rozpisalam dzisiaj, mam nadzieje, ze mnie nie wypedzicie :laugh:

Kamyczka, zobaczymy! :)

12 lata 10 miesiąc temu #307659 przez chłopek
majówka jak ciebie wygonią to mnie tez:)

12 lata 10 miesiąc temu #307676 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Ide dziewczyny do kuchni spaghetti bolognese zrobic miskowi, bo mi sie nic innego nie chce... :P Zakupy mnie wykonczyly!
Ale tu sie tu u was rozpisalam dzisiaj, mam nadzieje, ze mnie nie wypedzicie :laugh:

Kamyczka, zobaczymy! :)

Majówka, Chłopek- nie wygonimy na pewno!!!Wręcz zapraszamy)))) miłego wieczorku dziewuszki.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka