- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
[/quote]
A jak u ciebie z brzuszkiem?Ładnie rośnie?[/quote]
Rośnie, rośnie Zmieniłam płaszcz zimowy bo tamten sie nie zapina już na brzuchu. Ten co teraz nosze jest taki jakby odcinany nizej pod biustem.
Właśnie Kamyczka tez nie wiem czego sie spodziewac jesli chodzi o ruchy dlatego nie wiem czy to juz one czy jeszcze nie - opowiadałam mojej mamie dzis jak to czułam i ona stwierdziła ze to były ruchy - no coz pasuje wierzyc kobiecie 4 dzieci
Majówka a na kiedy masz termin, w któym jestes tygodniu?
Za staraczke trzymam kciuki!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Do Usg jeszcze daleko, ale na szczescie towarzysza mi leciutkie objawy, ktore mnie uspokajaja (leciutki bol brzuszka jak na @, pragnienie jak na kacu, wilczy glod, sennosc....) Oby tak dalej!
Myslisz, ze miesiac...u Ciebie bedzie szybciej! Ani sie obejrzysz, zobaczysz!
A plci jeszcze nie znasz, prawda? Kiedy nast wizyta?
An, ja z sierpniowek
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja lecę do stomatologa,bo mam jednego cholernie bolącego zęba...
mam nadzieje,ze wyleczą i będę miala spokoj.
Później lecę do pracy,więc będe tutaj wieczorkiem !
)
Jak sie czujecie?
ja rewelacyjnie;) Udało mi się szybko zasnąć..a od 3 dni wieczorami jak się położę to czuję takie..jakby małe kopnięcia tak w dole brzucha..ale nie wiem czy to to ;pp
))
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Kamyczka, dobrze, dziekuje
Do Usg jeszcze daleko, ale na szczescie towarzysza mi leciutkie objawy, ktore mnie uspokajaja (leciutki bol brzuszka jak na @, pragnienie jak na kacu, wilczy glod, sennosc....) Oby tak dalej!
Myslisz, ze miesiac...u Ciebie bedzie szybciej! Ani sie obejrzysz, zobaczysz!
A plci jeszcze nie znasz, prawda? Kiedy nast wizyta?
An, ja z sierpniowek
Majówka, idę na wizytę w piątek, nie znam płci(((( może teraz się dowiem?
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny miłego dnia !
Ja lecę do stomatologa,bo mam jednego cholernie bolącego zęba...
mam nadzieje,ze wyleczą i będę miala spokoj.
Później lecę do pracy,więc będe tutaj wieczorkiem !
)
Jak sie czujecie?
ja rewelacyjnie;) Udało mi się szybko zasnąć..a od 3 dni wieczorami jak się położę to czuję takie..jakby małe kopnięcia tak w dole brzucha..ale nie wiem czy to to ;pp
Mloda mamuśka, daj znać po wizycie))) na pewno będzie ok i przeżyjesz) a tych ruchów już ci zazdroszczę)
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kamyczka - pewnie sie uda, to juz prawie 17 tydzien! pogadaj z maluchem tak jak M_M przed wejsciem na usg Masz jakies przeczucia co do płci?
Milego dnia
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
M_M moze to tak jak u mnie, jesli sie powtarza kilka dni to to chyba jednak ruchy! Ja dzis rano, z godzine temu dostalam serie całą ! teraz jestem pewna ze to synek wierzga No i u mnie to zadne "skrzydelka motyla" jak to opisują inne mamy - tylko te punkniecia w brzuch, po lewej stronie troche nizej pepka ostatnio w tym samym miejscu miałam te pukania I wcale nie jak sie położe na boku tylko na plecach w pozycji pół lezącej-pół siedzacej wtedy najlepiej czuc u mnie
Kamyczka - pewnie sie uda, to juz prawie 17 tydzien! pogadaj z maluchem tak jak M_M przed wejsciem na usg Masz jakies przeczucia co do płci?
Milego dnia
An83, no nawet już 17 tc będzie, ja mam od początku przeczucie "na chłopca", już nie mogę się doczekać piątku!
A dziewuszki, jakie macie plany na tegoroczne walentynki?
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
witam Was urodzinkowo od dziś jestem strasznie stara
w planach na pozniej fryzjer a potem randka z moim mężczyzną
a teraz ciasto i kawka
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Kamyczka, na pewno juz bedzie widac! Czekam do piatku!
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
ale miałam do nadrobienia po weekendzie, porzuciłam kompa na rzecz męża, bo wrócił tylko na weekend, dziś znowu wyjechał, ale to na szczęście ostatnie takie długie rozstania
Walentynki też spędzę samotnie, ale jakoś szczególnie nie świętuję tego dnia, więc nie przeżywam, choć miło byłoby się przytulić do ukochanego .
Brzuszek mi wyskoczył pod koniec tygodnia i chyba dość mocno, bo mąż był zaskoczony. Tylko na wagę boję się stanąć, hmm może jutro...
Saiko –sto lat, i pamiętaj, że najważniejsze jest to, że bilans przy wkroczeniu w nowy wiek jest pozytywny
Kamyczka - piersi urosną, aż się zdziwisz jak bardzo, na razie niech Ci się nie spieszy, takie ciężkie są niewygodne
Bidol – zazdroszczę energii, ja z bólem pleców i głowy przeleżałam prawie całą sobotę, więc dopiero dzisiaj sprzątam, chyba byś tego nie przeżyła
Za Twoją koleżankę trzymam mocniutko kciuki i wszystkim staraczkom życzę powodzenia, mam cztery koleżanki, które cały czas „walczą” i czasem aż mi głupio, że nam udało się przy pierwszym cyklu.
I daj znać jak wrócisz od ginki.
An83 – miło poczytać o Tobie i rodzeństwie, ja niestety zostałam sama, więc uwielbiam historie o dużych rodzinach i gratuluję kopniaczków
Chłopek – co tam u Ciebie?
Majówka – miło, że do nas zaglądasz
Saiko – wczoraj wciągnęłam grycanki, zawsze zajadałam się czekoladowymi, a wczoraj „musiałam” zjeść owoce leśne. Gratuluję sesji!
Saiko i bidol – Szymon to piękne imię, mnie się bardzo podoba, ale brat męża ma tak na imię, więc odpada, ale bardzo fajny z niego chłopak i w sumie każdy z Szymonów, którego znam, jest super.
M_M – sutki też mi ściemniały i brodawki się powiększyły, ale na razie same, a nie te otoczki wokół nich, niezbyt mi się to podoba, ale cóż zrobić.
Olga – pomysł z basenem też mi się podoba, genialnie to wygląda, jak te maluchy nurkują
A jeśli chodzi o buciki to podzielam zdanie saiko, an i majówki
PS Dla mojego dzidka nadal nic nie mam, może za tydzień po wizycie mnie natchnie.
Ale się rozpisałam! Miłego dnia!
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć Dziewczynki,
witam Was urodzinkowo od dziś jestem strasznie stara
w planach na pozniej fryzjer a potem randka z moim mężczyzną
a teraz ciasto i kawka
Saiko, wszystkiego naj naj naj z okazji 18tych urodzinek)))))) spełnienia marzeń i miłej zabawy!!!!
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć dziewuszki,
ale miałam do nadrobienia po weekendzie, porzuciłam kompa na rzecz męża, bo wrócił tylko na weekend, dziś znowu wyjechał, ale to na szczęście ostatnie takie długie rozstania
Walentynki też spędzę samotnie, ale jakoś szczególnie nie świętuję tego dnia, więc nie przeżywam, choć miło byłoby się przytulić do ukochanego .
Brzuszek mi wyskoczył pod koniec tygodnia i chyba dość mocno, bo mąż był zaskoczony. Tylko na wagę boję się stanąć, hmm może jutro...
Saiko –sto lat, i pamiętaj, że najważniejsze jest to, że bilans przy wkroczeniu w nowy wiek jest pozytywny
Kamyczka - piersi urosną, aż się zdziwisz jak bardzo, na razie niech Ci się nie spieszy, takie ciężkie są niewygodne
Bidol – zazdroszczę energii, ja z bólem pleców i głowy przeleżałam prawie całą sobotę, więc dopiero dzisiaj sprzątam, chyba byś tego nie przeżyła
Za Twoją koleżankę trzymam mocniutko kciuki i wszystkim staraczkom życzę powodzenia, mam cztery koleżanki, które cały czas „walczą” i czasem aż mi głupio, że nam udało się przy pierwszym cyklu.
An83 – miło poczytać o Tobie i rodzeństwie, ja niestety zostałam sama, więc uwielbiam historie o dużych rodzinach i gratuluję kopniaczków
Saiko – wczoraj wciągnęłam grycanki, zawsze zajadałam się czekoladowymi, a wczoraj „musiałam” zjeść owoce leśne. Gratuluję sesji!
Saiko i bidol – Szymon to piękne imię, mnie się bardzo podoba, ale brat męża ma tak na imię, więc odpada, ale bardzo fajny z niego chłopak i w sumie każdy z Szymonów, którego znam, jest super.
M_M – sutki też mi ściemniały i brodawki się powiększyły, ale na razie same, a nie te otoczki wokół nich, niezbyt mi się to podoba, ale cóż zrobić.
Olga – pomysł z basenem też mi się podoba, genialnie to wygląda, jak te maluchy nurkują
PS Dla mojego dzidka nadal nic nie mam, może za tydzień po wizycie mnie natchnie.
Anszka, ja też nic nie mam dla dzidzi, ale planuję kupić w piątek po wizycie pierwsze ciuszki)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć dziewuszki,
Anszka,a co do brzuszka- to ja też niby nie miałam, a wczoraj na zjeździe rodzinnym się dowiedziałam, że widać))) jeansy są coraz ciaśniejsze......
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
W jeansy to ja się niemal od początku nie mieściłam, bo ucisk na brzusio czułam.
PS Nie musisz cytować wszystkich poprzedzających wiadomości, bo zajmuje to dużo miejsca. Jeśli chcesz się odnieść do konkretnego fragmentu to zrób "cytuj" a następnie sprawdź czy to co zostało zaczyna się od tego symbolu:
a kończy /quote też w nawiasach[]
Wtedy to, co jest w środku, a jest zbędne, możesz normalnie wykasować możesz potrenować na moim długim poście:)