BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #444614 przez Kamyczka
Słoneczko współczuję,my też jak chodzimy to prywatnie,bo na nfz to szkoda nerwów :( ucałuj Pawełka :kiss: i gratki z okazji 3mca :kiss:
Anszka super kombinezonik :blink:
u nas leje :( fatalna pogoda
Mój Dominik coraz mniej śpi w dzień,dziś miał tylko jedną krótką drzemkę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #444616 przez gorla
bidolku no identiko bóle, byłam na porodówce, zbadali i nie wiadomo od czego. Niby takie bóle pojawiają sie jak brzuch opadnie :unsure: u mnie samo przechodziło , raz nospę wzięło, dwa razy tak mnie wzięło, ale trzymało kilka godzin. Dziś na ktg wyszły skurcze nawet 90% boli jak na @ , takze moze już bliziutko i urodze przed terminem :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #444618 przez słoneczko
kamyczka - dziekuje bardzo :)

12 lata 2 miesiąc temu #444623 przez lusia88
słoneczko ja miałam stan przedrzucawkowy jak się maly rodził i jak się urodził to wolno serduszko mu biło i musieliśmy zrobić ekg i usg i wyszło dobre ale kazali jeszcze po 3 miesiącach znów zrobić bo różnie to może być ... a u Twojego Maluszka co sie dzieje ??

12 lata 2 miesiąc temu #444629 przez Kamyczka
Olga causki dla Ignasia z okazji 3mca :kiss: nie zauwazylam wcześniej-mały lezy obok mnie i kopie :blink: puszcza bąki

12 lata 2 miesiąc temu #444660 przez Olga
My się szykujemy na bioderka,ale oczywiście mój synuś musiał iśc jeszcze na drzemkę,bo już nie mógł wytrzymać-przemęczył się,bo z godzinkę może nie spał ha ha :laugh: Znów będę go musiała rozbudzać,żeby ubrać :( Dziękujemy dziewczynki za życzonka-rosną nam dzieciaczki bardzo szybko. :) aż mi żal,że już nigdy nie będę miala takiego maleństwa,bo ja strasznie kocham takie maluszki i nawet to wstawanie w nocy lubię :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #444675 przez mloda_mamuska
image.ceneo.pl/data/products/14351603/i-...56101bun-000-074.jpg My mamy taki z cocodrillo.smialo moge polecic. jest cieplutki i w mig wklada sie szkraba ;)

Olga buziaki dla Ignasia na 3 mc ;)

my wkladamy i kurtke i kombinezon. to zalezy czy ide na 5 minut szybko rano po swieze pieczywo czy na spokojnie na spacerek ;)
ostatnio nie zdazylam do lidla po moje piczywo bo mi wykupilli ;/ ..teraz szybko malego w kombinezon wkladam i lece po pieczywko a pozniej juz na spokojnie kurtke mu ubieram ;)

12 lata 2 miesiąc temu #444691 przez maksiu
Hej dlugo mnie nie bylo ale jakos tak mam ostatnio za duzo na glowie:( w srode bylismy w lubawie na tej rehabilitacji, no i p dr mowi ze jest poprawa szyjka ladnie sie prostuje czyli skretu szyjnego nie mamy, ale kazala nam przxyjechac na cwiczenia bo ma miesnie nerwow za mocno napiete czy cos takiego, Wsobote nam szambo przywioza i pewnie poniedzieli zladuja mi sie majstry do lazienki.
Widze ze ja jestem 3 osoba ktora sie na prawko wybiera hehe nawet sie za nauke wzielam lal

12 lata 2 miesiąc temu #444694 przez chłopek
maksiu i jak ciidzie

12 lata 2 miesiąc temu #444697 przez Daria23
Olga-i od nas buziole na wasze 3 miesiące:):)

Dziewczyny powiezcie mi kiedy bedziecie podawac inne herbatki np owocowa itp?bo tak patrzylam ze są rózne z jabłuszkiem itp

12 lata 2 miesiąc temu #444701 przez maksiu
Karolina nawet nawet najgorsze dla mnie sa skrzyzowania:(
Daria ja koperkowa to juz mu daje i od czasu do czasu rumiankowa

12 lata 2 miesiąc temu #444708 przez chłopek
ja tez mialam problem ze skrzyzowaiami, ale jak ktos ci dobrze wytłumaczy to sa banalne

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444769 przez mloda_mamuska
Daria te inne są chyba od 4 miesiaca dopiero ?
ja kupuje ulatwiajaca trawienie i z kopru jest jeszcze uspokajająca od 1miesiaca-chyba ;)

ja Oliwierkowi bede powolutku wprowadzała jedzonko inne i picie od 4 -tak jak jest napisane.... nie spieszy Nam się bo i po co wcześniej :)
i tak wszystko inne powolutku trzeba wprowadzac . :)

Moj Oliwierek co chwile budzi sie z okropnym placzem :( :( :( :(

Dziewczyny wydaje mi sie,ze Olemu troche uszka odstają
:( :( :(

Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #444811 przez daners
a moj szoknol mnie bo dzis wiecej zjadł :) 120 plus musialam mu dorobic 30 i raptem minelo 1,5h i zas to samo ;] hehe ale jak poszlam na spacer to 4 godziny chodzilam i przyszlam do domu i niemoglam go obudzic;/ a musialam bo by sie wyspal i potem co w nocy hehe

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 miesiąc temu #444818 przez chłopek
mm no tylko ci sie wydaje.
ja tez narazie nic nie wprowadzam Sebusiowi a dzisiaj przyszła paczka z deserkiem bobovita

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka