- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Maksiu generalnie jest grzeczniutki, w nocy przesypia po 4 godziny a dzisiaj to nawet 7 i jak się obudziłam wystartowałam jak z procy czy nic mu się nie stało W ciągu dnia już nie jest tak kolorowo bo je co godzinkę i mało śpi, ale w sumie to dobrze bo lepiej żeby spał w nocy Kąpać się lubi co mnie bardzo cieszy, a jak mu czasami dupkę myję pod bieżącą wodą to nawet jak jest krzyk i usłyszy wodę to od razu spokój
Buziaki dla Was
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
My dzisiaj łącznie 4,5 godz.spacerów i nogi dosłownie mi zaraz odpadną,ale mały caly dzień śpi Olga jadla żurek i dalam mu kilka razy na czubek łyżeczki spróbować,ale się oblizywał,myślałam,że tą łyżeczkę połknie ha ha czuję,że nie będzie z nim żadnych problemoów żywieniowych
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chlopek o której masz jazdę? I zrobilaś próbę z mlekiem dla Sebka? A egzamin kiedy ustalasz?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz dopiero przeczytalam na fb.To dużo ściągnęłaś,ja bym nie dała rady tyle
Ignaś znów 2 dzień kupki nie zrobił,powtórka z zeszłego tygodnia.Ja nie wiem,co z nim
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie martw sie moj tez zadko kupki robi
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nocka nienajgorsza aczkolwiek o 6 na nózkach,Teraz mały ma drzemke a ja relaks:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
teraz tata z nim lezy.a raczej tata probuje jeszcze uspac na godzinke malego a ja pije kawusie i relaksuje sie w salonie a oni z sypialni-oczywiscie co chwile stoje pod drzwiami i slucham albo podgladam co sie tam dzieje...to nie jest tak ze nei ufam mężowi...ale to chyba instynkt mtczyny karze podgladac czy z Synkiem wszystko dobrze.... zawsze tak mam.... a mąż się śmieje,ze jak tylko maly zaplacze to ja lece i sprawdzam czy tata krzywdy oliwierkowi nie robi........ jakos tak mam.... jak sobie pomysle,ze kiedys bede musiala wyslac Go do przedszkola czy szkoly..to az mi lzy naplywaja..chyba bede bardziej niz on plakala;)
On ogólnie -póki co.. towarzyski jest i ma chyba adhd ;P
Dziewczyny jecie bataty?bo ja chce na obiad zrobic ale nie wiem w sumie czy Miskowi zasmakuja no i czy mozna do nich sosik?bo my bez sosu nie jemy ziemniakow
w ogóle Moj Misiekk potrafi 30pierogow zjesc na raz i tak srednio byc najedzony.....wszyscy mysla,ze ja go nie karmie,bo on taki chudy......a on je wiecej niz moj tato ktory ma spora nadwage;P jak u nas kiedys byl to mama patrzy ile Mu wkladalam jedzenia i smiala sie,ze chyba 3 dni bedzie jadl a on pierwszy skonczyl......tyle,ze On zje i po 5 minutach leci do wc-strata kasy na jedzenie jak przez niego tak przelatuje.........a u nas codziennie musi byc duzo mieska -jak pewnie u wszystkich;)
ja tez nie narzekam na moja przemiane maaterii,bo czasemm i 3 razy dziennie chodze ale On to juz masakra i przez to w ogole nie tyje ;P
ale sie rozpisalam-wybaczcie;)
dziewczyny a Wy uzywacie smoczkow 3+ ??? czzy dalej tych 0+ ?? bo te od3 miesiaca sa dwyprzeplywowe i ostatnio kupilam z lovi ale za bardzo leeci mleko przez nie//moze one sa do kaszek?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wyspana,mały nocke przespał bez zmian,tyle tylko,że usnął o 20 a ok.22 mu się wielce rozmawiać zachciało.Tatuś robił wszystko,żeby Ignaś się nie rozbudzil,wziął go kolo siebie,a ten jak go zobaczył,to w taką dyskusję wpadł,pierwszy raz tak inaczej rozmawiał.Aż Marika przybiegła ze swojego pokoju i go nagrywała na kamerę.Chyba ma skok rozwojowy,bo z dnia na dzień taki inny(mądrzejszy) się zrobił.Marika mi dzisiaj oznajmila,że tak za 2 lata możemy mieć jeszcze jedno dziecko ha ha(ona lubi takie maluszki,jak i ja) Maly nas porozsmieszał przez godzinkę i przed 23 poszedł bez problemu spać,jedno karmienie o 3 i do 9 spaliśmy.Znów godzinka dyskusji,zmiana pieluszki i już Ignaś ciężko zmęczony musiał iśc szybciutko spać,bo już go nerwy brały ha ha Kocham tego mojego urwisa
Agnesssa jak tam z gorączką-minęła? A piersi nie bolą?
chlopek trzymam kciuki
m m ja batatów nigdy nie jadłam a co do smoczków to się nie wypowiem,bo używamy tylko do herbatki raz na dwa tyg ha ha.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*