BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #446106 przez Anna77
Olga mi pani pediatra poleciłam Nan Pro 1 lub Bebilon 1. Spróbujemy, zobaczymy. Też przecież nie chcę rezygnować z karmienia.

MM super Oliwierek bawi się na tej macie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #446110 przez Olga
Anna kiedy zamierzasz podać pierwszy raz,to sie jeszcze wstrzymam,bo mi się tak nie spieszy,muszę mieć jak mi sie jazdy i egzamin zacznie :)

Podoba mi się ta stronka,bo u nas w miasteczku jest mało produktów tej firmy :)

hipp.dodomku.pl/salon_hipp/kategoria/3639/promocje-0.html

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #446117 przez Anna77
Olga dzisiaj dostał. Według wieku zrobiłam 150ml, ale wypił tylko jakieś 80-90ml. On w ogóle mało pije z butli. Zrobił potem kupkę, była troszkę inna ale wszystko bez żadnego problemu. Dzisiaj jeszcze chcemy mu raz dać jak się obudzi przed północą i zobaczymy. dam Ci znać jutro jakie efekty.

12 lata 2 miesiąc temu #446121 przez mloda_mamuska
Olga ja moglabym wyslac Ci te mleko tylko za przesylke bys zaplacila,bo i tak lezy i sie kurzy.My kupilsime te 900gram i tylko 4 mleczka zrobilismy. i tam byly dwie paczuszki to moge Ci wyslac tylko jedna tą zamkniętą jak nie chcesz tej napoczętej ;)

HA to jest hypoalergiczne ;) sa rozne specials - sa na zatwardzenia,zaparcia,kolki,ulewanie .... :) jest w czym wybierać ;)

ja sie klade,do jutra ;****

12 lata 2 miesiąc temu #446123 przez Olga
m m Ty mówisz o tym z Hippa tak? Tylko ile przesyłka wyniesie od was,czy to ma sens,będziesz musiała lecieć na pocztę itp.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #446130 przez sylka
Dziewczyny widzę że piszecie o mlekach. Ja w czasie karmienia piersią (karmiłam do 13 mies) podawałam dodatkowo Hippa gdy mojego mu było za mało. Ma super skład. Zero problemów z zatwardzeniami, brzydka kupka czy bólami brzuszka. Naprawdę mogę poleciać. Mleko dostępne jest też w Rossmanie,marketach: Polo Markt, Kaufland, Stokrotka (przynajmniej u mnie) i aptekach.

12 lata 2 miesiąc temu #446133 przez nataleczka_92
Olga widzisz kolejna mamusia karmiąca piersią poleca Hipp;-) ja co prawda krótko karmiłam piersią bo tylko 2miesiące:( ale naprawdę z ręką na sercu mogę polecić te mleko. My zmieniliśmy je na Nestle Nan trzy dni temu a takto cały czas te Hipp i mały nie miał żadnych kolek,problemów itp.

12 lata 2 miesiąc temu #446137 przez mloda_mamuska
Olga dowiem sie i dam Ci znac ;)
poczte mam niedaleko ;) jak na spacerek wychodze to zawsze przechodze kolo niej ;)
wiesz w centrum to wszedzie blisko ;)

ja sie klade,buziaki do jutra!

jutro niedziela ,ale mam nadzieje,ze ktoras bedzie i ppiszemy!

12 lata 2 miesiąc temu #446143 przez chłopek
hej a przełożyłam jazde bo nie miał kto zostać z dziecmi a nie miałam autobusu i nie wróciła bym tak szybko, żeby sebkowi dać jeść, bo musiałą bym isc na autobus o 9 a jazde miałam o 12 wiec bez sensu.
a w środe mam na 10 i autobus mam o 9, 2 godz jazdy i do domu w tygodnu autobusy czesciej jezdza, a tesciowa w srode z chłopakami zostanie

12 lata 2 miesiąc temu #446145 przez sylka
Mój mały do dziś jest na Hippie. Zmieniałam na bebiko i miał twarde kupy po nim. wiec wróciliśmy.

12 lata 2 miesiąc temu #446150 przez nataleczka_92
Sylka a karmisz jeszcze piersią? Bo mi pediatra powiedział że Hipp zalecane najbardziej przy karmieniu piersią a ja nie karmie. Na dodatek zastanawiają mnie też porcję na op pisze że mój mały powinien wypijać 230ml a na innych mlekach 150ml

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #446151 przez chłopek
olga u nas jest duzo produktów z hippa

ja karmiłam gerberem Ksawcia i tez dobre mleko teraz karmie bebilonem

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #446153 przez sylka
Nie już nie karmię, Kuba odstawił się sam po 13 mies. teraz mamy Hipp 4.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #446154 przez Olga
W takim razie chyba się zdecyduję na Hippa :) słoiczki ta firma ma bardzo dobre,pamietam jak 10 lat temu bratowa mi przywoziła z Bygoszczy,bo były mało dostepne,a o wiele bardzie zróżnicowane od gerbera czy bobo vity i wtedy były bardzo drogie,teraz są bardzo podobne cenowo :)

Ja takie plany do mleczka robię,a mój mały może na nie wcale nie spojrzy ha ha,albo babcia będzie lyżeczką wiosłaować jak przy córkach :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #446155 przez chłopek
olga ja tez chciałam Sebkowi mleko podawac jak bede szla na jazde a tu lipa on woli mamusi,ale moze spróbuje Hippa moze ono mu podejdzie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka