BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu #451869 przez Daria23
Słoneczko-Tymus ok nie miał gorączki ale tak marudzi i wogóle:(widać że bez humoru kompletnie cały czas pokrzykuje itp a te herbatki i soczki są od 4miesiąca ja stwierdziłam że zacznę od soczków a potem sloiczki od przszłego tygodnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #451901 przez maksiu
Hej kochane powiem wam tak mam dosyc tego holernegosiwta i zycia!!

Maksa czeka operacja na nozki bo jak sie dzis okazalo maly ma wrodzona chorobe konkie szpoty, i ma kosci piszczelowe przesuniete o jakies max 5 cm i beda mu nozki rozcinac nastawiac te kosci srobowac, i zakladac gips ja juz sie tak spalakalm ze mam dosyc
Ma szczescie3 z blazejem lepiej, mamy wznowione szczepienia od 19 listopada, tyle ze musimy wykupic dodatkowa szczepionke na krztusiec gdzie jedna dawka kosztuje ok 150zl a musi przyjac 4 takie dawki

12 lata 2 miesiąc temu #451962 przez chłopek
Makisu bedzie dobrze nie martw sie

12 lata 2 miesiąc temu #452152 przez Anna77
Maksiu Kochana, trzymaj się, będzie dobrze. Póki co mocno przytulam :kiss: :kiss: :kiss:

A tak poza tym to jestem padnięta. Jutro rano pobudka o 6 i jazda do szpitala do Kubusia. Operację będzie miał po 8. Jak będę miała jak, dam Wam znać. I dziękuję za kciuki, wytrzymajcie z zaciśniętymi jeszcze przez jutrzejszy poranek, proszę :)

Tymczasem, dobranoc i do jutra.

12 lata 2 miesiąc temu #452166 przez bidol
Maksiu - o mamoooo - Ty to sie masz :( kurcze szkoda Maksia a Ciebie. Dobrze ze chociaz Błazejek juz dobrzeje. A juz wiadomo kiedy ta operacja?

Ania - trzymam za Was nieustannie kciuki. Bedzie dobrze :) musi byc :kiss: czekamy na wiesci.

Słoneczko- a z tym serduszkiem to kiedys Pawełek wyrośnie?? Czy jak to dalej bedzie???

Kamyczka - wiem co mowie :silly: za to Ciebie widzialam na fb - i no no - super wyglądacie :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #452168 przez Olga
Maksiu wszystko się ułoży-zobaczysz :) a powieddz,dlaczego to dopiero teraz wyszło,to wcześniej na bilansach tego nie było widać :unsure:

Anna trzymam cały czas,nic dzisiaj nie robilam,żeby tylko nie puścić :)

Daria może Tymuś lekko przejdzie to szczepienie :)

Bidol,ale z Kamilką laseczki jesteście :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #452213 przez daners
Witam sie z rana w ten szary bury dzien ;/ oby sie wypogodzilo bo ja chce na spacerek :D

Maksiu Anna trzymam kciuki będzie wszystko dobrze. Prosze myslec poytywnie ;]

Bidol no niezle laseczki z was :D

m-m ja mam spacerówke w sumie rozkładana na plasko wiec chyba krzydy Filipowi nie robie;]
zakupilam juz podusie do wozka i wkrotce wracam do gondoli bo zimno idzie ;/ mam nadzieje ze mi sie uda ;)

jak tam mamusie po nocy i jak dzien sie zapowiada hmmmmmm

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 miesiąc temu #452239 przez chłopek
witam
my juz nie spimy zbieram sie za sprzatanie, przełożyłam jzdy bo seboll jakis marudny ma katar i wszystko mu do gardełka schodzi.
właśnie czemu lekarz niczego nie zauwazyl z tego co czytałam to juz widac jak maluch jest malutki

12 lata 2 miesiąc temu #452248 przez Daria23
Hej Kochane i ja się przywitam...Tymuś wczoraj na wieczór dostał gorączke po tym szczepieniu:(nie mógł zasnąć i płakał pierwwszy raz musiałam usypiać go na rękach...dzisiaj ma od rana 37,2 i się zastanawiam czy dać mu czopka czy poczekać na rozwój sytuacji bo on zawsze ma 36,6 temp.Co radzicie???/

Maksiu-ty to ale biedna jesteś ale zarazem jaka dzielna zobaczysz wysztko się ułoży tak jak z Błażejkiem ja w to wierze:):)

Anna-Trzymamy i pamiętamy:)

U nas też dziś szaro ale na spacer by się pogoda nadała ale jak Tymkowi nie poprawi się to zostaniemy w domku

12 lata 2 miesiąc temu #452251 przez Kamyczka
Witajcie mamusie :)
Anna kciuki trzymam! :kiss:
Maksiu współczuję-tak późno wykryto tą chorobę?Masakra z tymi lekarzami!Będzie dobrze,jesteś silna dacie radę!!!!! :kiss:
Daria ja się nie znam nigdy czopka nie dawałam póki co :unsure:
chłopek mój też marudny i płaczliwy i je częściej,może mój pokarm mu już nie wystarcza??? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

12 lata 2 miesiąc temu #452276 przez chłopek
kamyczka ja wczoraj kupiłam Bebiko i Sebek je je wiec fajnie jak pojade nie bede sie martwic ze mleka nie sciaglam bo mało bylo, bede mu wtedy raz tak raz tak dawac. bo ze swojego nie chce rezygnowac

12 lata 2 miesiąc temu #452286 przez Kamyczka
chłopek napisał:

kamyczka ja wczoraj kupiłam Bebiko i Sebek je je wiec fajnie jak pojade nie bede sie martwic ze mleka nie sciaglam bo mało bylo, bede mu wtedy raz tak raz tak dawac. bo ze swojego nie chce rezygnowac

Ale boję się,że mojego nie będzie chciał jeść :unsure: a Dominik jak się ostatnio śmmiesznie przewraca na boczki :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #452304 przez chłopek
ja mu dalam teraz zeby sprawdzic czy bedzie jadl, ale juz caly dzien moje bedzie jadl, no i w czwartek bebiko a póxniej moje

12 lata 2 miesiąc temu #452334 przez Kamyczka
chłopek napisał:

ja mu dalam teraz zeby sprawdzic czy bedzie jadl, ale juz caly dzien moje bedzie jadl, no i w czwartek bebiko a póxniej moje

a twoim się najadał?Bo już sama nie wiem,czy mój mu wystarcza :unsure:

12 lata 2 miesiąc temu #452351 przez chłopek
najada sie moim, spokojnie mu wystarcza

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka