- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Wczoraj jak była ta koleżanka z córką (ona ma 11 lat),to wspominałyśmy jak Olga i jej córka były takie małe,bo my sie razem trzymałyśmy,na spacerki razem itp.bo różnica jest 9 mies.między naszymi córkami.I ona mi zawsze tak niby zazdrościła,bo Olga chodziła na noc spać do późnego wieku o 19,w dzień oczywiście też spała,a jej Martynka mogła całe dnie od niemowlaka nie spać i na noc bardzo późno w nocy chodzila,a jak już umiała mowić,to zawsze z płaczem o 22-23 pytała się,dlaczego ona znów musi iśc spać,przecież wczoraj spała ha ha Rodzice opadali z sił,a ona ciągle na nogach,a teraz dopiero od 3 tyg.śpi w swoim pokoju,bo ciągle przechodziła do nich,albo do babci i po cichu tak wchodziła do łożka,jak ją wygnali,to za godzinkę lub dwie ponawiała próbę i tak do skutku.Teraz też przychodzi,ale już jej nie ustępują-11 lat i z rodzicami w łóżku,masakra jakaś
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
mam problem
krwawie od wczoraj tak mocno jak w pologu. po prostu leje sie ze mnie jak z kranu ....... nie nadążam podpasek wymieniać i jeszcze polowe mieszkania juz zalałam. ciagle wlaczam praie i piore wszystko co zaleje.co za masakra. dorbze,ze oli w miare grzeczny.bo dodatkowo jesteem strasznie rozwścieczona.........
nadrobie was jak mi przejdzie troche.....
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
o kurczę,masakra,współczuję a nie możesz iść się zbadać?Tracić tyle krwi to niebezpiecznehej
mam problem
krwawie od wczoraj tak mocno jak w pologu. po prostu leje sie ze mnie jak z kranu ....... nie nadążam podpasek wymieniać i jeszcze polowe mieszkania juz zalałam. ciagle wlaczam praie i piore wszystko co zaleje.co za masakra. dorbze,ze oli w miare grzeczny.bo dodatkowo jesteem strasznie rozwścieczona.........
nadrobie was jak mi przejdzie troche.....
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mloda_mamuska Nie wiem co ci poradzic, moge jedynie powiedziec, ze tez mialam tak samo przy pierwszym okresie po pologu, w dodatku przez 3 tygodnie (jezeli o cie pociesza... ) Wypij sobie moze meliske, ja tak zawsze robie jak mnie cos drazni i zazwyczaj pomaga. A jak nie to Nutella
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wez nas nie strasz bo ja mialam tak jak MMm m Ty nie masz czasem nadżerki? Moja znajoma tak krwawiła strasznie,to lekarz jej powiedzial,że to wcale nie jest od okresu,tylko nadżerkę taką miała i po wypalance jak ręką odjął,a tyle lat się męczyła biedna
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ta dziewczynka ma 11 lat i od 3 tyg.śpi w swoim pokoju,oczywiśie w nocy kursuje,ale rodzice są tym razem twardzi i odchodzi z kwitkiem Jak ją w tamte wakacje zabraliśmy pod domek nad jezioro,to tylko jedną noc wytrzymała i z moją Olgą w łożku spała,nie sama i musieli po nią przyjechać
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Watpie, zeby udalo im sie tak latwo nauczyc ja spac cala noc w swoim lozeczku, przez tyle lat przychodzila do rodzicow to moze byc ciezko... Chyba ze ja zmecza jakimis zabawami przez caly dzien to nie bedzie sie budzic w nocy i przychodzic do nich.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze nie mam jeszcze czapeczki do chrztu i nie wiem jaką kupić,bo mi sie nie podobają zbytnio a czasu mało
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobrze,ze maly przysnął...
bidolku przykro mi ,ze sebus tak reaguje ..szkoda Go ale dzieci tak maja,ze czują jak cos sie dzieje.On widzi ze dziadzia nie ma,ze Ty jesteś smutna...dzieci to odczuwaja.bedzie dobrze Kochana,nie zalamuj sie!
mamamuminka wiesz co jak zawsze mialam bardzo mocno okres i to bardzo bardzo dlugo... ale teraz to doslownie leje sie jak z kranu mocno. nie nadazam wkladek zmieniac. wstalam rano do malego .wstalam z lozka i poczulam jakby ktos mi kurek odkrecil i lalo sie mocno patrze miedzy nogi a mi przecieklo przez wielką podpaske ,majtaski taki ściskające i spodnie obcisle i leje sie strumieniem miedzy nogami na ziemie........ w nocy przebralam sie w taki obicsle legginsy,bo pizame cala krwią przemoczylam.....
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
olga moja szwagierka tez spi ze swoimi dziecmi maja swoje pokoje ale i tak w nocy do niej przychodza: 9, 6 i 4 lata maja
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
moja kolezanka ze studiów tak miała spała na ręczniku bo tak sie z niej lało po tabletkach anty spokkoj miała, dosc długo w ciaze nie mogla zajsc ale sie im udało ma ślicznego synka