BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #317934 przez Kamyczka
An83 napisał:

Majówka - to tak jak z wiekiem jak się określa, i tak i tak :), np ja w kwietniu będę miała 29 urodziny ale zacznę 30 rok (o masakra, jak to brzmi :ohmy: ) tyle, że w tym przypadku chyba nie bedę o tym wspominać tylko zostanie przy 29 ;) heheh

Mi się kolejne tygodnie zaczynają we wtorki i jeśli u lekarza jestem w poniedziałek to mimo, że jest np 20 tydzień on wpisuje 21 :)

An83, ja w sierpniu będę miała 28 urodziny :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #317938 przez An83
chłopek napisał:

an tam jest lista gdzie sa dostępne te wózki.

Sprawdziłam, u mnie w mieście na to wygląda, że nie ma.. Ale jest tu m.in takie duże "centrum niemowlece" Mieszko (to chyba jakas sieciówka dlatego podaję nazwę) i chciałabym tam pojechać kiedyś i się rozejrzeć

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317939 przez chłopek
zaraz sie zapytam i dam ci znac

no juz wiem jak mąz płaci składki ubezpieczenia bo moze dobrowolnie sie ubezpieczyc to dostanie tą opieke bo wtedy na wolne moze isc to tak płatne jak chorobowe ale jesli nie ubezpiecza sie to nie ma mozliwosci

12 lata 10 miesiąc temu #317944 przez An83
Kamyczka napisał:

An83 napisał:

Majówka - to tak jak z wiekiem jak się określa, i tak i tak :), np ja w kwietniu będę miała 29 urodziny ale zacznę 30 rok (o masakra, jak to brzmi :ohmy: ) tyle, że w tym przypadku chyba nie bedę o tym wspominać tylko zostanie przy 29 ;) heheh

Mi się kolejne tygodnie zaczynają we wtorki i jeśli u lekarza jestem w poniedziałek to mimo, że jest np 20 tydzień on wpisuje 21 :)

An83, ja w sierpniu będę miała 28 urodziny :)

Może dzidziuś sie pojawi właśnie wtedy? :) Kiedy dokładnie obchodzisz urodziny i kiedy masz termin?

12 lata 10 miesiąc temu #317946 przez An83
chłopek napisał:

zaraz sie zapytam i dam ci znac

no juz wiem jak mąz płaci składki ubezpieczenia bo moze dobrowolnie sie ubezpieczyc to dostanie tą opieke bo wtedy na wolne moze isc to tak płatne jak chorobowe ale jesli nie ubezpiecza sie to nie ma mozliwosci

:) Dzięki! Ubiezpiecza się :) dobrze wiedzieć

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317948 przez An83
Oglądam te Mikado- ale ładne wzory :), a cenowo jak stoją?

Zależy mi też, żeby miały 4 kółka, a nie 3 i żeby składały się z 3 elementów (to do siedzenia na pózniej i "fotelik" czy jak się to nazywa), dobrze gdyby miały to miejsce pod wózkiem na zakupy :) Tyle już wiem jeśli chodzi o to, czego chcę, ale troche nie znam się na tych parametrach, które są przy każdym opisie..

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317950 przez Kamyczka
An83 napisał:

Może dzidziuś sie pojawi właśnie wtedy? :) Kiedy dokładnie obchodzisz urodziny i kiedy masz termin?

An83, termin mam tak na 24.07/25.07 a urodziny mam 4.08 :)

12 lata 10 miesiąc temu #317953 przez An83
Kamyczka napisał:

An83 napisał:

A no tak, sierpien, a my rodzimy w lipcu - coś mi się pomyliło :) ale.. tydzień po terminie to też jeszcze dobry termin :) ale miała byś prezent :)
Ja się zastanawiam, czy maluch nie pojawi się w czerwcu skoro mam termin na poczatek lipca..

12 lata 10 miesiąc temu #317954 przez chłopek
wiem ze na allegro tez sa mikado tam zobacz sa ceny, tu masz allegro.pl/mikado-aston-fotelik-gratisy-...cja-i2113850046.html

12 lata 10 miesiąc temu #317957 przez An83
chłopek napisał:

wiem ze na allegro tez sa mikado tam zobacz sa ceny, tu masz allegro.pl/mikado-aston-fotelik-gratisy-...cja-i2113850046.html

Nie są drogie :)

12 lata 10 miesiąc temu #317960 przez Kamyczka
An83 napisał:

Kamyczka napisał:

An83 napisał:

A no tak, sierpien, a my rodzimy w lipcu - coś mi się pomyliło :) ale.. tydzień po terminie to też jeszcze dobry termin :) ale miała byś prezent :)
Ja się zastanawiam, czy maluch nie pojawi się w czerwcu skoro mam termin na poczatek lipca..

An83, tego nie wie nikt :blink: oby tylko było wszystko ok i dziecko zdrowe, to niech przychodzi na świat w jakim dniu chce :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317961 przez chłopek
no nie taka normalna cena, ja jak bym wtedy mogla to bym kupiła nowy ale tak wyszło a mgłam sie wstrzymac do chrzcin i dopiero kupić, mój jak przyszedl mama myslała ze nowy

tu masz wiecej dodatków allegro.pl/mikado-aston-scandinav-3-w-1-...-cm-i2150696533.html

12 lata 10 miesiąc temu #317968 przez An83
Kamyczka napisał:

An83 napisał:

Kamyczka napisał:

An83 napisał:

An83, tego nie wie nikt :blink: oby tylko było wszystko ok i dziecko zdrowe, to niech przychodzi na świat w jakim dniu chce :)

Dokładnie, byle nie za wcześnie ale jeśli w terminie (te 2 tyg przed terminem lub po) to bedzie ok :)
Termin mam na 4.07 a 30.06 mam 3 egzaminy.. i obrone gdzies o tej porze też heh - bede miała pisania: podania o przełożenie itp, do tej pory nie mogę się doczekać na odpowiedź w sprawe ios - indywidualnego nauczania- wziełam, zeby nie jezdzić już teraz na zajecia (z Tarnowa do Rzeszowa) i nie chodzę na zaj ale odpowiedzi jeszcze nie dostałam, nie spieszy im się. Potem bedę musiala prosić się o przesuniecie wszystkich egzaminów, nie mówiąc o obronie.. Jesłi się bedę dobrze czuła to myslałam zeby część egzaminów zaliczyć w maju jesli ktoś z wykładowców mi się zgodzi.. Zobaczymy..

12 lata 10 miesiąc temu #317970 przez chłopek
an studiujesz w Rzeszowie ?

12 lata 10 miesiąc temu #317971 przez An83
chłopek napisał:

no nie taka normalna cena, ja jak bym wtedy mogla to bym kupiła nowy ale tak wyszło a mgłam sie wstrzymac do chrzcin i dopiero kupić, mój jak przyszedl mama myslała ze nowy

tu masz wiecej dodatków allegro.pl/mikado-aston-scandinav-3-w-1-...-cm-i2150696533.html

Podobają mi sie takie kolory jak ten np "graphito", "kava", "mocca", "savanna" - jeśli kiedyś bedę miała córczkę to nie będzie problemu, ze wózek niebieski ;) choc w przypadu wózków to chyba nie zwarca się tak uwagi czy kolor jest pod chłopca czy dziewczynkę

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka