- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Majówka - to tak jak z wiekiem jak się określa, i tak i tak , np ja w kwietniu będę miała 29 urodziny ale zacznę 30 rok (o masakra, jak to brzmi ) tyle, że w tym przypadku chyba nie bedę o tym wspominać tylko zostanie przy 29 heheh
Mi się kolejne tygodnie zaczynają we wtorki i jeśli u lekarza jestem w poniedziałek to mimo, że jest np 20 tydzień on wpisuje 21
An83, ja w sierpniu będę miała 28 urodziny
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
an tam jest lista gdzie sa dostępne te wózki.
Sprawdziłam, u mnie w mieście na to wygląda, że nie ma.. Ale jest tu m.in takie duże "centrum niemowlece" Mieszko (to chyba jakas sieciówka dlatego podaję nazwę) i chciałabym tam pojechać kiedyś i się rozejrzeć
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
no juz wiem jak mąz płaci składki ubezpieczenia bo moze dobrowolnie sie ubezpieczyc to dostanie tą opieke bo wtedy na wolne moze isc to tak płatne jak chorobowe ale jesli nie ubezpiecza sie to nie ma mozliwosci
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
An83 napisał:
Majówka - to tak jak z wiekiem jak się określa, i tak i tak , np ja w kwietniu będę miała 29 urodziny ale zacznę 30 rok (o masakra, jak to brzmi ) tyle, że w tym przypadku chyba nie bedę o tym wspominać tylko zostanie przy 29 heheh
Mi się kolejne tygodnie zaczynają we wtorki i jeśli u lekarza jestem w poniedziałek to mimo, że jest np 20 tydzień on wpisuje 21
An83, ja w sierpniu będę miała 28 urodziny
Może dzidziuś sie pojawi właśnie wtedy? Kiedy dokładnie obchodzisz urodziny i kiedy masz termin?
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
zaraz sie zapytam i dam ci znac
no juz wiem jak mąz płaci składki ubezpieczenia bo moze dobrowolnie sie ubezpieczyc to dostanie tą opieke bo wtedy na wolne moze isc to tak płatne jak chorobowe ale jesli nie ubezpiecza sie to nie ma mozliwosci
Dzięki! Ubiezpiecza się dobrze wiedzieć
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zależy mi też, żeby miały 4 kółka, a nie 3 i żeby składały się z 3 elementów (to do siedzenia na pózniej i "fotelik" czy jak się to nazywa), dobrze gdyby miały to miejsce pod wózkiem na zakupy Tyle już wiem jeśli chodzi o to, czego chcę, ale troche nie znam się na tych parametrach, które są przy każdym opisie..
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
An83, termin mam tak na 24.07/25.07 a urodziny mam 4.08
Może dzidziuś sie pojawi właśnie wtedy? Kiedy dokładnie obchodzisz urodziny i kiedy masz termin?
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
An83 napisał:
A no tak, sierpien, a my rodzimy w lipcu - coś mi się pomyliło ale.. tydzień po terminie to też jeszcze dobry termin ale miała byś prezent
Ja się zastanawiam, czy maluch nie pojawi się w czerwcu skoro mam termin na poczatek lipca..
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
wiem ze na allegro tez sa mikado tam zobacz sa ceny, tu masz allegro.pl/mikado-aston-fotelik-gratisy-...cja-i2113850046.html
Nie są drogie
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka napisał:
An83 napisał:
A no tak, sierpien, a my rodzimy w lipcu - coś mi się pomyliło ale.. tydzień po terminie to też jeszcze dobry termin ale miała byś prezent
Ja się zastanawiam, czy maluch nie pojawi się w czerwcu skoro mam termin na poczatek lipca..
An83, tego nie wie nikt oby tylko było wszystko ok i dziecko zdrowe, to niech przychodzi na świat w jakim dniu chce
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tu masz wiecej dodatków allegro.pl/mikado-aston-scandinav-3-w-1-...-cm-i2150696533.html
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
An83 napisał:
Kamyczka napisał:
An83 napisał:
An83, tego nie wie nikt oby tylko było wszystko ok i dziecko zdrowe, to niech przychodzi na świat w jakim dniu chce
Dokładnie, byle nie za wcześnie ale jeśli w terminie (te 2 tyg przed terminem lub po) to bedzie ok
Termin mam na 4.07 a 30.06 mam 3 egzaminy.. i obrone gdzies o tej porze też heh - bede miała pisania: podania o przełożenie itp, do tej pory nie mogę się doczekać na odpowiedź w sprawe ios - indywidualnego nauczania- wziełam, zeby nie jezdzić już teraz na zajecia (z Tarnowa do Rzeszowa) i nie chodzę na zaj ale odpowiedzi jeszcze nie dostałam, nie spieszy im się. Potem bedę musiala prosić się o przesuniecie wszystkich egzaminów, nie mówiąc o obronie.. Jesłi się bedę dobrze czuła to myslałam zeby część egzaminów zaliczyć w maju jesli ktoś z wykładowców mi się zgodzi.. Zobaczymy..
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
no nie taka normalna cena, ja jak bym wtedy mogla to bym kupiła nowy ale tak wyszło a mgłam sie wstrzymac do chrzcin i dopiero kupić, mój jak przyszedl mama myslała ze nowy
tu masz wiecej dodatków allegro.pl/mikado-aston-scandinav-3-w-1-...-cm-i2150696533.html
Podobają mi sie takie kolory jak ten np "graphito", "kava", "mocca", "savanna" - jeśli kiedyś bedę miała córczkę to nie będzie problemu, ze wózek niebieski choc w przypadu wózków to chyba nie zwarca się tak uwagi czy kolor jest pod chłopca czy dziewczynkę