- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
CZytalam was na bierzaco, ale nie jestem teraz w stanie odpisac kazdej. Kozystam z chwili, bo Miro spi, zasnal mi w foteliku zaraz po obiadku i chce nadrobic zaleglosci. No mlyn to z nim mam, ale ma tez swoje momenty, ze ladnie sie bawi, wczoraj obudzil mnie o 7 ale bylam zmeczona na tyle, ze kazalam mu sie ladnie bawic w lozeczku, tyle co go nakarmilam dalam mu wszystkie zabawki do lozeczka a ja sie polozylam i tak zdrzemnelam sie 2 godzinki. W szoku jestem ze tak sie ladnie bawil sam przez ten czas.
Maz w wojsku sie rozchorowal, jak przyjedzie to go bede szpikowac polskimi lekami, niech mi dizecka nie zaraza. A wiec jak przyjedzie w niedziele to zostaje na 2 tygodnie w domu, bo wzial ta tatusiowa przepustke. Ale lipa jest z kasa jak zwykle, te pieniadze co mial dostac z wojska teraz nie moga dojsc, cos im sie komputery popsuly i nie moga przeslac na konto, co oznacza ze i on nie moze mi przeslac pieniazkow. Dobrze tylko ze mlodemu nakupowal sloiczkow do niedzieli.
Tak sobie teraz rozmawiamy na temat przyszlosci, jak to bedzie jak pojdziemy do pracy, jak Miro do przedszkola/zlobka pojdzie itd. I o nastepnym dzidziusiu. Ale to za 2-3 lata, bo mam kilka warunkow do spelnienia. Temat dzidziusia wzial sie z tad, ze moje kuzynka studiowala malarstwo i zgadalam sie z nia ze kiedys mi cos namaluje, no i tak mysle ze lozeczko przydalo by sie odmalowac kiedys przed nastepnym bablem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sloneczko bardzo mi przykro z powodu dziadkow, trzymajcie sie oboje z mezem, musicie sie teraz wspierac nawzajem. Sciskam was mocno

maksiu wam tez zycze duzo zdrowka dla Maksia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale się wystraszyłam z tą kaszka poleciałam zobaczyć ale naszczęście wszystkie mam z bobovity uffff:)ale swoją drogą masaka jakaś chyba nie chciałabym być na miejscu tej babki....
Bidol-ah ta nasza Kama jaka piękna:)
BasiaOlek-mój ostatnio też mocno rozmowny:)
A Tymi wazy 8,700:P
- anszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Mnie się coś wierzyć w to nie chce. Mam kleik i mleko tej firmy, ale nie panikuję.
BO - Olek jest super, lubię, gdy dzieci tak opowiadają, stroją wtedy takie mądre miny

Słoneczko - miło, że do nas zajrzałaś, mam nadzieję, że limit na nieszczęścia w Waszej rodzinie został wyczerpany, a historia z cytologią straszna, nawet nie umiem sobie wyobrazić, co przeżyłaś.
Daria - Tymi też ma ładną wagę, my mamy za tydzień szczepienie, ciekawe, ile mój klopsik już ma

Maksiu - niestety, nie każdy lekarz ma podejście do dzieci, a szkoda.
Majówka - koniecznie się pochwal swoim przebierańcem

Olga- Ignaś mnie zaskakuje tym swoim spaniem, chyba też Wojtka do niego na nauki poślę

- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Szczęśliwa mamusia :)
mama89muminka trzymam kciuki aby ulozylo sie z pieniazkami,a Miro grzeczniutki ze dal pospac mamusi
- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Szczęśliwa mamusia :)
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

Też bym chciał,żeby z tymi kaszkami to nie była prawda,bo zniechęciłam sie do produktów tej firmy,zresztą pewnie w innych dzieje się podobnie

słoneczko współczuję tych rodzinnych tragedii,teraz będzie tylko lepiej.I mam nadzieję,że niedługo was odwiedzimy

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Bidol, powtórze się, jaka Kamilka jest ładniutka:)
Słoneczko, tak jak już któraś napisala limit nieszczęścia został wykorzystany. A zapasy dotarły, lodówka się nie domyka, tylko mąż pomylił jeszcze paczki i my mamy dwie siatki jabłek, a siostra dwie ziemniaków:)
Maksiu, ale cham, ja bym powiedizała, że jak się tak lekarz zachowuje, to potem są takie sytuacje jak białymstoku z tym bolkiem
No i coś miałam napisac i zapomnialam
aaaa na okaziukujest pakiet 100 fotek za 19 zeta, kuppowałą któraŚ?jaka jakość?
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
No jest nadzieja ze jutro pojade po chlopakow, bo lekarz chcial od meza dowod in cos tam jeszcze do zwolnienia
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jejciu a mamy co urlop sobie zrobily od forum ;p hehe malo dzis naskrobalyscie

u mnie mały spi a ja rozpoczelam "wieczor pieknosci" haha meza niema to moge straszyc z maseczka i henna na brwiacg

mm to uffff ze to nie szczur bo firma by miala maly kryzys ze spe4daza ;]
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Miro cos ostatnio mi za wczesnie zasypia, o 20 zawsze mamy kapanie a ona o 19.50 w placz i 5 minut pozniej spi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A Mironek konczy jutro 6 miesiecy!!

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

Tak się cieszę,że wyjaśniła się sprawa z ta kaszką,bo miałam stracha

m89m ja małemu sprawdzam pitolka i jajeczka też,a pitolka mu odciągam przy myciu i juz mu tak ladnie schodzi

BasiaOlek śliczny Twój synuś,a jak gada-mój jest na etapie piszczenia,aż glowa czasem boli ha ha

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
słoneczko jeszcze raz ściskam, u mnie było tak samo byłam z Sebkiem w ciazy najpierw jeden dziadek mi umarł a później drugi :(takie to zycie jest kruche
ale przygode miałaś nie ciekawa ale lekarz to ładną gafe zrobił.
jakos daje rade bez męża jutro późno w nocy przyjezdza.
szwagierk sie mnie zapytała kto mi dzieci myje ? jak to kto sama
m89m mój miał tylko wodniaczki jądrek
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-