- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale tez chcialabym miec juz lozeczko ;((
a pewnie za meisiace dopiero zamowie..jak do meza polece. ;(
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Łóżeczko prześliczne,a brzuszek masz wielkością taki jak ja,od ostatnie wizyty przytyłam 600 g,a od początku 4,300 kg.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja dzisiaj tez sie dziwnei czuje.... w pracy..jakby na okres tak mnie brzuch bolał. mama sie wystraszyla..pytala czy krwi nei mam i w ogole... ale nie bylo zadnej... a teraz malutko ale rusza sie mały..wiec chyba jest dobrze.....ale tez sie balam..
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Olga - nie chce Cię straszyć - ale jak masz możliwość to jutro z rana zadzwoń do Ginka i powiedz mu o tym- a nospa nie pomaga??? a dużo Ci się skróciła szyjka? a ten ból to takie skórcze i twardnienie brzucha?? Pamiętaj nie dotykaj brzuszka i piersi - znaczy dotknąć możesz, ale nie za często!!!! i dawaj znać. trzymam kciuki
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Majóweczka - a no widzisz - Miałyśmy razem leżeć a ty już fikasz na całego To dobrze niech Lukas rośnie zdrowo i nie straszy mamusi Ja mam nadzieję że też już niedługo stanę na nogi a z tego braku ruchu już całkiem straciłam kondycję - mam wrażenie że moja 95 letnia Babcia ma więcej werwy i wigoru niż ja
Mam nadzieje, ze Twoje lezonko dobiega konca wiem jak sie czujesz, za kazdym razem ja wstawalam z lozka skurcz mnie lapal I zadyszka przy wywieszaniu prania Na raty sobie dzielilam
Sliczne lozeczko! Ale bedzie w nim pieknie wygladac maltutka!
A brzusio cudny! Kiedy ja sie takiego doczekam!? Wyglaskany w kazdym calu!
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A u Ciebie jak pogoda??
Olga - odezwij się - bo się martwię!!!!!!!
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Daners - nie szalej, masz jeszcze sporo czasu na porządki, co będziesz później robiła?
M_M - też miewałam takie bóle, niby macica się rozciąga, ale dla mnie to zawsze stres.
Kamyczka, Chłopek - a Wy na wakacje wyjechałyście, że milczycie?
Bidol - urocze łóżeczko, ja już przestawiłam się na drewniane, bo jest najwęższe, a ja mam problem z zapakowaniem go do sypialni i będzie praktycznie przyklejone do łóżka. Dostęp do dziecka nieco utrudniony, ale jaka akrobatka ze mnie będzie
Majówka - a Twój maluch już fika koziołki , bo mój mniej więcej w tym okresie się troszkę rozbrykał.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Anszka, jestem( nie chciano mnie tu wpuścić wcześniej ), bardziej bym się martwiła o OlgęKamyczka, Chłopek - a Wy na wakacje wyjechałyście, że milczycie?
Olga,daj znaka!
A jaka u Was dziś pogoda?U na jakoś tak szaro, mgliście
A ja już odliczam dni do usg...dwa dni...a wczoraj dowiedziałam się,że koleżanka spodziewa się dzidziusia-termin ma na sierpień, to nasz maluszek będzie miał towarzystwo!
Młoda mamuśka, podaj swój adres-to Ci kwiaty wyślę-dzięki jeszcze raz za tą maseczkę.W ciągu tyg. taka poprawa,że jezscze chwila i skóra będzie piękna i gładka jak pupa niemowlaka!
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Dochodzi juz do 26 stopni Serio.... Chodze we wiosennej kurtce tylko dlatego, zeby sie nie przeziebic, bo tu jest tak jak w Polsce w pelni wiosny, niby goraco, ale wietrzyk jeszcze chlodnawy w cieniu...mimo wszystko czuc lato. Ciuchy zimowe bym juz schowala, ale za 2 tyg jade do rodzicow, wiec jeszcze sie przydadza
Anszka, czuje juz troszeczke Niesamowite uczucie! Ale to jeszcze bardzo slabiutkie ruchy, odczuwam tylko lezac cichutko Czekam za sie nakreca!
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mój szaleje, dzisiaj nad ranem nie dawał mi spać- tak pukał, stukał i się kręciłAnszka, czuje juz troszeczke Niesamowite uczucie! Ale to jeszcze bardzo slabiutkie ruchy, odczuwam tylko lezac cichutko Czekam za sie nakreca!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przepraszam,że tak późno i wam stracha narobiłam,byłam na egazaminie i kolejny raz oblałam,nie wiem,czy uda mi się to zdać przed rozwiązaniem.Teraz to już co tydz.jeżdżę i lipa.Teraz się trochę boję,po tej wczorajszej wizycie,rano czułam się w miarą,ale teraz przeszlam się kawałek od mamy,bo ma dziś imieninki i znów mnie boli.Ja poprostu nie mogę tak leżeć,jak mam tyle spraw do załatwienia,wiem,że to żadne wytłumaczenie,ale muszę zdać to prawko,bo jak wejdą nowe przepisy od nowego roku,to już nigdy tego nie zrobię.Teraz już leżę plackiem i się nie ruszam,do następnego egzaminu.
Kamyczka ja też się wczoraj dowiedziałam,że koleżanka jest w ciązy,tylko chyba wcześnie,jutro idzie do lekarza.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga, nie martw się tym prawkiem, zdasz na pewno,a to nie jest najważniejsze!Ważne jest zdrowie Twoje i Ignasia!Pamiętaj o tym.Hej dziewczynki.
Przepraszam,że tak późno i wam stracha narobiłam,byłam na egazaminie i kolejny raz oblałam,nie wiem,czy uda mi się to zdać przed rozwiązaniem.Teraz to już co tydz.jeżdżę i lipa.Teraz się trochę boję,po tej wczorajszej wizycie,rano czułam się w miarą,ale teraz przeszlam się kawałek od mamy,bo ma dziś imieninki i znów mnie boli.Ja poprostu nie mogę tak leżeć,jak mam tyle spraw do załatwienia,wiem,że to żadne wytłumaczenie,ale muszę zdać to prawko,bo jak wejdą nowe przepisy od nowego roku,to już nigdy tego nie zrobię.Teraz już leżę plackiem i się nie ruszam,do następnego egzaminu.
Kamyczka ja też się wczoraj dowiedziałam,że koleżanka jest w ciązy,tylko chyba wcześnie,jutro idzie do lekarza.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Pogoda? Niby ciepło, bo 10 stopni, ale tak szaro, że się nie chce z domu wychodzić.
Majówka - Ty mnie nawet nie denerwuj , 26 stopni? zabierz mnie do siebie fajnie, że synuś już Ci daje znaki, mój na początku też tylko w takich sytuacjach się odzywał, zwłaszcza wieczorami, teraz już częściej, uwielbiam to!
Olga - nie martw się, do trzech razy sztuka (u mnie tak było ), a na czym tym razem poległaś?
Teraz leż plackiem i nie myśl o tym, co masz do załatwienia
Poszukaj w necie jakiś ciekawostek i nam linki wysyłaj
Trzymaj się dzielnie!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka - no to jest szerokie drewniane faktycznie są mniejsze
Majówka - no nie mów- 26 stopni ja już pewnie bym w sukienkach letnich biegała kiedy u nas tak będzie??
A właśnie czekaj czekaj w Polsce Ci nos zmarźnie
Kamyczka- no właśnie tak myślałam że u Was paskudna pogoda, bo u mnie piękne słońce