- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka - jak brzuszek?? boli??? odpoczywaj kochana i melduj się
Daners - sporo wózków jest do zobaczenia na you tube, Wiesz co mam na myśli - testy i opinie (niestety tamtego co pokazywałaś nie ma)
M_M - a ten Twój wózeczek nie bęzie tańszy w anglii???
co do historii - to przykra bardzo ja odkąd jestem w ciąży to nie patrzę na te programy z chorym ludzmi i dziećmi. Boję się - wiem że to głupie, ale taki odruch
Saiko - gratuluję licytacji obrączki śliczne
Kamyczka - dzięki za linka
An - no ofajnie że będziesz miała taką opiekę. Ale serjo tam jest znieczulenie zewnątrz oponowe - w Polsce takiego nie dają ponoć bo przy tym musi być anastazjolog.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Mnie brzuch tez od czasu do czasu pobolewa, ciagnie jak wejde do siebie na 4 pietro a robie to codziennie. Potem sie klade na chwile i przechodzi. Od jakiegos czasu mam trz plytszy oddech, zeby tak sie nie meczyc chodze powoli, normalnie zawsze szybko chodzilam bo inaczej nie potrafie.. Ale dla malucha trzeba sie poswiecic Tez musialam lezec chwile k 12 tyg mialam za nisko lozysko, lezalam i wszystko wrocilo do normy
Ps w szkole rodz dostalismy 2 reklamowki, pelno probek a z 7 bedzie, plyte o pielegnacji dziecka
M_m tez jutro ide na bad glukozy mialam dzis ale wstalam z bolem glowy bo cala noc nie moglam normalnie spac, na zadnym boku bo stawy: biodra, kolana okropnie bolaly na wznak na wysokiej poduszce zasnelam ale zaraz plecy zaczely mi napieprzac.. Zostaje brzuch ale na brzuchu od poczatku ciazy nie spie, teraz to nie wiem czy dala bm nawet rade za duzy
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
An ja tez na 4 pitrze mieszkam ..w starym budownictwie,wiec jeszcze bez windy . i 4 razy co najmniej schodze i wchodze.. rano z psem, do pracy , pozniej znow z psem , pozniej zazwyczaj do sklepu po co bo zapominam zazwyczaj o duperelach..a ze sklepy pod nosem to wyskakuje , no i wieczorem z psem... i tez staram sie powoli..chociaz wole szybciej..
a jak jestem na 2 pietrze jak wracam..to juz tak mi ciezko sie wchodzi cała zasapana jestem ... a moj tato - taki duuuuzy gruuby misiek zawsze wolniej wchodzil niz ja ..bo ja to wbiegalam na te 3 pietro.a teraz smieje sie ze mnie,ze tak sapie;p
saiko bardzo ladne obraczki
a to Nasze
: maz chcial tradycyjna..jedyne wymagania jakie mial to zeby byla gruba i blyszczaca,zeby wszystkie kobiety wiedzialy,ze ma żonę
a ja lubie troszke oryginalne
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/374939_331912570171430_100000580701711_1224582_156049
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga - ten mój wózek - używany nie jest drogi
a tu znalazłam pare opini o tym coneco f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4085103
i już sam nie wiem. pół na pół
i tu jeszcze forum.trojmiasto.pl/wozek-coneco-barracu...ie-t142863,1,16.html
co do oddychania - to ja przeponą oddycham i jest mi już strasznie ciężko bo nie mam już miejsca na powietrze i nawet ziewam na 2 razy
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Rodzice mieszkaja w kamienicy na wysokim 1 pietrze wiec tez do tylu schodow nie bylam wczesniej przyzwyczajona
Bidol, zewnatrzoponowego nie bralam pod uwage ale musze poczytqc o tym gazie bo opcja mi sie podoba, maz powiedzial ze on tez sobie sztachnie a powaznie to musze poczytac, popytac..
Jutro odzyskuje laptopa, 270 zl za naprawe ale wreszcie bede mogla normalnie korzystac
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wozek kupujemy z seka maximus jakis w granacie, niebieskim lub bezowe odcienie. 3 funkcyjny: gondola, fotelik i siedzace. Ten ma kolezanka i spodobal nam sie, lekko sie prowadzi, oni chwala wiec uwierze
Dobranoc
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga - a może taki - kumpela ma identyczny i bardzo sobie chwali allegro.pl/wozek-espiro-vector-gleboko-s...air-i2183985498.html
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Saiko przykro mi z powodu psiaka
MAM wózek
Mikado
mojego pieska juz nie ma ;(
Gratuluję wygranej licytacji!
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
śliczne macie obrączki dziewuszki
a to Nasze
: maz chcial tradycyjna..jedyne wymagania jakie mial to zeby byla gruba i blyszczaca,zeby wszystkie kobiety wiedzialy,ze ma żonę
a ja lubie troszke oryginalne
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/374939_331912570171430_100000580701711_1224582_156049
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Wlasnie, u nas tez juz jakis czas nie ma Chlopka....mam nadzieje, ze wszystko dobrze u niej
Miala miec wizyte jakos w tym tyg pamietam, pewnie biega po sklepach w poszukiwaniu rozowych ciuszkow
Chlopek, odezwij sie!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to by byla druga cora u Nas
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ogarnęłam z grubsza mieszkanie,bo moi sobie wcale nie radzą,a mnie tak wkurza jak wszędzie wszystko leży i teraz oglądam dd tvn i piję cappuccino.Teraz już leżę i nic nie robię.Zaraz obejrzę te linki od bidolka.U mnie też nie ma znieczulenia,tylko ten gaz bo pytałam lekarza i powiedzaiał,że w Polsce to mało gdzie w jakiś klinikach jedynie,więc aż dziwne,że w szpitalu takie warunki mają,ale fajnie,że nie będziesz cierpieć.Tylko po tym znieczuleniu to chyba trzeba leżeć tak? To nie dla mnie,bo ja zaraz po paru godzinach latałam.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale przezyjemy !
tez chcialabym polezec w lozeczku jeszze i popic cappuccino..ale lece wlasnie do pracy.
Zawitam do Was wieczorkiem .
Milego dnia i wypoczywajcie...jesli mozecie