BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327520 przez bidol
Olga - no chyba fajny - ale jeszcze to sprawdzę :) z wyglądu mi się podoba - taki nowoczesny- w moim stylu :laugh:

Anszka - jak brzuszek?? boli??? odpoczywaj kochana :) i melduj się :kiss:

Daners - sporo wózków jest do zobaczenia na you tube, Wiesz co mam na myśli - testy i opinie (niestety tamtego co pokazywałaś nie ma)

M_M - a ten Twój wózeczek nie bęzie tańszy w anglii???
co do historii - to przykra bardzo :( ja odkąd jestem w ciąży to nie patrzę na te programy z chorym ludzmi i dziećmi. Boję się - wiem że to głupie, ale taki odruch ;)

Saiko - gratuluję licytacji :) obrączki śliczne :)

Kamyczka
- dzięki za linka :)

An
- no ofajnie że będziesz miała taką opiekę. Ale serjo tam jest znieczulenie zewnątrz oponowe - w Polsce takiego nie dają ponoć bo przy tym musi być anastazjolog.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #327523 przez An83
Gratuluje dziewczyny krąglych brzuszkow :)

Mnie brzuch tez od czasu do czasu pobolewa, ciagnie jak wejde do siebie na 4 pietro a robie to codziennie. Potem sie klade na chwile i przechodzi. Od jakiegos czasu mam trz plytszy oddech, zeby tak sie nie meczyc chodze powoli, normalnie zawsze szybko chodzilam bo inaczej nie potrafie.. Ale dla malucha trzeba sie poswiecic :) Tez musialam lezec chwile k 12 tyg mialam za nisko lozysko, lezalam i wszystko wrocilo do normy :)

Ps w szkole rodz dostalismy 2 reklamowki, pelno probek a z 7 bedzie, plyte o pielegnacji dziecka :)

M_m tez jutro ide na bad glukozy :) mialam dzis ale wstalam z bolem glowy bo cala noc nie moglam normalnie spac, na zadnym boku bo stawy: biodra, kolana okropnie bolaly :( na wznak na wysokiej poduszce zasnelam ale zaraz plecy zaczely mi napieprzac.. Zostaje brzuch ale na brzuchu od poczatku ciazy nie spie, teraz to nie wiem czy dala bm nawet rade ;) za duzy

12 lata 10 miesiąc temu #327527 przez Olga
Właśnie widzę bidol,że mamy podobny gust,mi się Twój wózeczek też bardzo podoba,tylko ja cenowo muszę szukać,bo bym chciała jak najtaniej.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #327533 przez An83
Bidol, tak jest, ta babka o tym wspomniala jako czyms co "oczywiscie ze jest" wiec ja myslalam ze to norma, mnie bardziej ten gax rozweselajacy zaskoczyl ;)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327550 przez mloda_mamuska
bidol tak tak samo cenowo wychodzi ok. tysiac funtów ... a tutaj mama chce sie dolozyc,to wiesz... pojade z nia i razem wybierzemy kolor. ;)

An
ja tez na 4 pitrze mieszkam ..w starym budownictwie,wiec jeszcze bez windy . i 4 razy co najmniej schodze i wchodze.. rano z psem, do pracy , pozniej znow z psem , pozniej zazwyczaj do sklepu po co bo zapominam zazwyczaj o duperelach..a ze sklepy pod nosem to wyskakuje , no i wieczorem z psem... i tez staram sie powoli..chociaz wole szybciej..

a jak jestem na 2 pietrze jak wracam..to juz tak mi ciezko sie wchodzi :P cała zasapana jestem ... a moj tato - taki duuuuzy gruuby misiek zawsze wolniej wchodzil niz ja ..bo ja to wbiegalam na te 3 pietro.a teraz smieje sie ze mnie,ze tak sapie;p

saiko
bardzo ladne obraczki ;)

a to Nasze
: maz chcial tradycyjna..jedyne wymagania jakie mial to zeby byla gruba i blyszczaca,zeby wszystkie kobiety wiedzialy,ze ma żonę :silly:
a ja lubie troszke oryginalne ;)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/374939_331912570171430_100000580701711_1224582_156049
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327552 przez bidol
An - to pozazdrościć szpitala - ja raczej tej opcji nie będę miała a Lublin to przecież duże miasto ;) no trudno - jakoś muszę to przeżyć :)

Olga - ten mój wózek - używany nie jest drogi :)
a tu znalazłam pare opini o tym coneco f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4085103
i już sam nie wiem. pół na pół ;)

i tu jeszcze forum.trojmiasto.pl/wozek-coneco-barracu...ie-t142863,1,16.html

co do oddychania - to ja przeponą oddycham i jest mi już strasznie ciężko bo nie mam już miejsca na powietrze i nawet ziewam na 2 razy :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #327590 przez An83
M_m u mnie tez blok bez windy.. Bedzie ciezko tak z wozkiem tam i z powrotem :)
Rodzice mieszkaja w kamienicy na wysokim 1 pietrze wiec tez do tylu schodow nie bylam wczesniej przyzwyczajona :)

Bidol, zewnatrzoponowego nie bralam pod uwage ale musze poczytqc o tym gazie :) bo opcja mi sie podoba, maz powiedzial ze on tez sobie sztachnie ;) a powaznie to musze poczytac, popytac..

Jutro odzyskuje laptopa, 270 zl za naprawe :angry: ale wreszcie bede mogla normalnie korzystac

12 lata 10 miesiąc temu #327600 przez An83
Podobaja mi sie i te i te obraczki, my tez mamy zlote, proste bez zadnych dodatkow i takie chcialm mimo ze zlota nie nosilam nigdy bo to nie moj styl ale obraczki musza byc zlote :) wlasnie zeby bylo widac ze to obraczki a nie byle pierscionki :)

Wozek kupujemy z seka maximus jakis w granacie, niebieskim lub bezowe odcienie. 3 funkcyjny: gondola, fotelik i siedzace. Ten ma kolezanka i spodobal nam sie, lekko sie prowadzi, oni chwala wiec uwierze :)

Dobranoc :)

12 lata 10 miesiąc temu #327606 przez bidol
An - gaz to teraz chyba standard :blink: wszędzie dają :blink: ostatnio jak byłam w szpitalu to dziewczynie dawali i jej to wcale nie pomagało :dry: ja to z wielką chęcią na zewnątrzoponowe bym się zapisała :)

Olga - a może taki - kumpela ma identyczny i bardzo sobie chwali :) allegro.pl/wozek-espiro-vector-gleboko-s...air-i2183985498.html

12 lata 10 miesiąc temu #327621 przez Kamyczka
saiko napisał

MAM wózek :D
Mikado

mojego pieska juz nie ma ;(

Saiko przykro mi z powodu psiaka :(
Gratuluję wygranej licytacji!

12 lata 10 miesiąc temu #327625 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

a to Nasze
: maz chcial tradycyjna..jedyne wymagania jakie mial to zeby byla gruba i blyszczaca,zeby wszystkie kobiety wiedzialy,ze ma żonę :silly:
a ja lubie troszke oryginalne ;)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/374939_331912570171430_100000580701711_1224582_156049

śliczne macie obrączki dziewuszki :)

12 lata 10 miesiąc temu #327636 przez Majowka
Daners, super brzuszek! :kiss:

Wlasnie, u nas tez juz jakis czas nie ma Chlopka....mam nadzieje, ze wszystko dobrze u niej
Miala miec wizyte jakos w tym tyg pamietam, pewnie biega po sklepach w poszukiwaniu rozowych ciuszkow :laugh:
Chlopek, odezwij sie! :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #327644 przez mloda_mamuska
Majowka.. hehe moze masz racje,ze lata po sklepach i kupuje dla córci ;D

to by byla druga cora u Nas :D

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327773 przez Olga
Cześć dziewczynki.

Ogarnęłam z grubsza mieszkanie,bo moi sobie wcale nie radzą,a mnie tak wkurza jak wszędzie wszystko leży i teraz oglądam dd tvn i piję cappuccino.Teraz już leżę i nic nie robię.Zaraz obejrzę te linki od bidolka.U mnie też nie ma znieczulenia,tylko ten gaz bo pytałam lekarza i powiedzaiał,że w Polsce to mało gdzie w jakiś klinikach jedynie,więc aż dziwne,że w szpitalu takie warunki mają,ale fajnie,że nie będziesz cierpieć.Tylko po tym znieczuleniu to chyba trzeba leżeć tak? To nie dla mnie,bo ja zaraz po paru godzinach latałam.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #327814 przez mloda_mamuska
Olga no u Nas to takie warunki sa... ja mam nadzieje,ze bede rodziła w Anglii.

Ale przezyjemy ! :)

tez chcialabym polezec w lozeczku jeszze i popic cappuccino..ale lece wlasnie do pracy.

Zawitam do Was wieczorkiem .
Milego dnia i wypoczywajcie...jesli mozecie ;)

:woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka