BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327145 przez anszka
Olga - moim zdaniem prawda jest taka, że na egzaminie nie ma łatwych manewrów ani skrzyżowań, bo jest zbyt duży stres, ale głowa do góry, nie poddawaj się, kiedy następne podejście?

Kamyczka
- ciekawe czy maluch się ujawni, czy potrzyma Cię jeszcze w niepewności :) A masz już jakieś skarby dla dzidzi?

Bidol - no właśnie mierzyłam, bo byłam w sobotę w sklepie i mi się turystyczne jedno bardzo spodobało, ale za nic nie wejdzie, bo bym się do szafy nie mogła dostać, ale muszę mieć małego w sypialni, bo bym musiała u niego w pokoju zamieszkać i męża porzucić :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327205 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka - a ta maseczka ma jakąś firmę, bo coś mi broda kondycję traci i może nie ma co czekać, tylko działać :)

Maseczka z zielonej glinki Argile ,2 saszetki takiej miałkiej glinki do rozrobienia z wodą :)do kupienia w aptece

12 lata 10 miesiąc temu #327207 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka- ciekawe czy maluch się ujawni, czy potrzyma Cię jeszcze w niepewności :) A masz już jakieś skarby dla dzidzi?

Anszka, no właśnie nic nie mam, tylko pajacyk taki neutralny :( a już bym chciała sobie coś gromadzić...

12 lata 10 miesiąc temu #327220 przez saiko
Bidol, Olga - uważajcie na siebie, mam nadzieję, że przy najbliższej wizycie ginki powiedzą Wam, że juz nie musicie leżeć

Olga - jak to byłaś na egzaminie? a Ty nie miałaś leżeć?

Bidol - fajne łóżeczko, ja jednak wolę tradycyjne drewniane ;)

od rana szczesliwa, bo w końcu odało się narzeczonemu poczuć kopnięcie :D
a mały coraz bardziej się rusza :D przed chwila nawet widziałam jak sie bluzeczka podniosła :D niesamowite

trzymajcie kciuki o 20:05 żeby mnie nikt z wózkiem nie przelicytował ;)

Kamyczka - sama poszukam tej maseczki ;)

12 lata 10 miesiąc temu #327237 przez Kamyczka
saiko napisał:

od rana szczesliwa, bo w końcu odało się narzeczonemu poczuć kopnięcie :D
a mały coraz bardziej się rusza :D przed chwila nawet widziałam jak sie bluzeczka podniosła :D niesamowite

trzymajcie kciuki o 20:05 żeby mnie nikt z wózkiem nie przelicytował ;)

Saiko, trzymam kciuki :) a u Ciebie wkrada się już przedślubny stresik?

12 lata 10 miesiąc temu #327244 przez daners
Bidol fajniutki masz brzusio :) aa i lózeczko tez niezle sie prezentuje.

Pogoda jakas kijowa i niewiem czy spadek cisnienia bo jakos taka leniwa dzis jestem...;[

jak Wam mija wogole popołudnie

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327253 przez Kamyczka
daners napisał:

Pogoda jakas kijowa i niewiem czy spadek cisnienia bo jakos taka leniwa dzis jestem...

jak Wam mija wogole popołudnie

A mija spokojnie,ja niedługo zrobię zapiekankę,bo mąż wraca z pracy,no i ciągle myślę o tym połówkowym :) U na właśnie wyszło słoneczko :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #327262 przez anszka
Kamyczka-zapisałam, jak będę w aptece, to kupię. Nie martw się, ja nie mam nawet tej jednej pary śpiochów, wchodzę do sklepu, oglądam i nie kupuję, nie wiem, dlaczego tak mam. Zawsze sobie myślę, że jak wrócę od lekarza, to w końcu coś kupię i tak czekam do kolejnej wizyty, może w poniedziałek... :)

Daners
- ja od rana byłam rozleniwiona, ale potem wskoczyłam na obroty i znowu wór makulatury uszykowałam, żeby małemu zrobić miejsce w szafie i nadal nie ma miejsca, choć niszczarka się już przegrzewa :)

Saiko - trzymam kciuki, daj znać o efektach licytacji:)też bym chciała, żeby mąż poczuł, ale chyba jeszcze muszę trochę poczekać. Obrączki wybrałaś?

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327264 przez daners
Kamyczka pochwal sie z czym zapiekanka :)
ja dzis kupiłam wątróbke ale jak ją juz kroiłam to mi sie odechciało..... nawet niewiem czy ja lubie wątróbke hehe

Słoneczko hmm fajnie u mnie pochmurno wiec dzien w domu. Mam zamiar farbnac sobie włosy:D

Anszka ja to też musze zrobic porządek w szafie ale z ubraniami :)
by zrobic miejsce na ewentualne drobiazgi maluszka :) bo bede dzielic z nim szafe ;D

12 lata 10 miesiąc temu #327269 przez bidol
Kamyczka- trzymam kciuki żeby dzidziuś ładnie się ułożył :laugh: a robicie zwykłe USG czy 3/4D

Saiko - ja grzecznie leże :woohoo: to Olga biega jak nakręcona :silly: ciekawe czy teraz leży :unsure:

Olga - melduj się :laugh:

Saiko
- to fajnie że Szymek kopie też dla taty :laugh:

Daners - dzięki :laugh: a ja chyba jeszcze Twojego brzusia nie widziałam :laugh: dawaj fotkę :laugh:

Pogoda u mnie super :laugh: :laugh:

ja przed chwilą zjadłam sałatkę grecką i poprawiam nutellą :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #327271 przez Kamyczka
daners napisał:

Kamyczka pochwal sie z czym zapiekanka :)
ja dzis kupiłam wątróbke ale jak ją juz kroiłam to mi sie odechciało..... nawet niewiem czy ja lubie wątróbke hehe

Daners, tradycyjna makaronowa z serem i szynką :) bardzo ją lubię i mąż także :) ja lubię wątróbkę,ale w ciąży jeszcze nie jadłam.Ja za tydzień wybieram się na farbowanie włosków,bo jakoś ostatnio czuję się nieatrakcyjna :( może to pomoże.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327273 przez Kamyczka
bidol napisał:

Kamyczka- trzymam kciuki żeby dzidziuś ładnie się ułożył :laugh: a robicie zwykłe USG czy 3/4D

ja przed chwilą zjadłam sałatkę grecką i poprawiam nutellą :silly:

Bidol,wiesz,że nawet nie wiem-lekarz mówił o połówkowym,ale nie mówił jakim, i tak zamierzam wziąć więcej kasy bo 3d/4d jest droższe,a zdecydujemy się z mężem pewnie w ostatniej chwili.Sama nie wiem,czy chcę widzieć maluszka w 3d :unsure:
Hmmm sałatkę grecką uwiebiam!A wiesz- zaraz idę po łyżeczkę nutelli :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #327274 przez saiko
Kamyczka napisał:

Saiko, trzymam kciuki :) a u Ciebie wkrada się już przedślubny stresik?[/quote]

nie :D żadnego stresu póki co, podchodzę do tego całkiem spoko, bo nie jest dla mnei priorytetem, żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik, nie mam ułożonego scenariusza itd
W sumie to nawet zaczynam się cieszyć z tego przyjęcio-wesela bo bede miala przy sobie najwazniejsze dla mnie osoby (rodzicow, rodzenstwo, będe mogła poznac kilka osób, których do tej pory nie znałam: chrzestnego narzeczonego, jego kilku kolegów.
Wierzę, że bedzie wszystko ok nawet jak nie bedzie idealnie :D

12 lata 10 miesiąc temu #327275 przez daners
Bidol wprawdzie nie pokazywalam sie tu jeszcze :) ok special for Ju poszlam po aparat :)))

P.S sałatka grecka mniaaaam,choc za mna chodza jeszcze kluseczki na parze z jogurtem hehe ale niechce mi sie wychodzic dzis juz;/

12 lata 10 miesiąc temu #327276 przez Kamyczka
saiko napisał:

nie :D żadnego stresu póki co, podchodzę do tego całkiem spoko, bo nie jest dla mnei priorytetem, żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik, nie mam ułożonego scenariusza itd
W sumie to nawet zaczynam się cieszyć z tego przyjęcio-wesela bo bede miala przy sobie najwazniejsze dla mnie osoby (rodzicow, rodzenstwo, będe mogła poznac kilka osób, których do tej pory nie znałam: chrzestnego narzeczonego, jego kilku kolegów.
Wierzę, że bedzie wszystko ok nawet jak nie bedzie idealnie :D

Saiko, idealnie to nigdy nie będzie :blink: ale ważne,żeby Wam się podobało i żebyście byli szczęśliwi :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka