- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
a na moim osiedlu akurat duzo osb ma piski rasowe i duzo chodzi poubieranych jak jest zimno
ale ja mojemu tylko buciki kupilam..chcialam kupic z mężęm kombinezon,ale w zaden dla maltanczykow sie nie miescil..i odpuscilismy
troszkę za dobrze go karmimy
a kiedys pojechalam z nim do mamy na hale.. i taki stary dziadek szedł..i zobaczył naszego maltanczyka akurat mial buciki wlozone i smiagl po hali.. a ten stary tak na głos powiedział : boże.. co się dzieje z tym światem pies w butach chodzi...
ale dobrze,ze jest niedziela..ale szkoda,ze tak szybko leca te godziny.. jak pomysle,ze jutro znowu praca i znowu dentysta.. i to znowu kanalowe leczenie....to az nie chce sie klasc spac ;/
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Anszka- przykro mi z powodu brata Boże że też takie nieszczęścia chodzą po ludziach
co do Gorli - to zaraz jej napiszę żeby ją uspokoić - niedawno poroniła i teraz biedulka się zamartwia - czy wszystko jest ok.
Widzę że już większość ma wybrane wózeczki to fajnie
M_M - z tym ciemnym kolorem to bym uwarzała- w lato dziecku będzie bardzo gorąco.
a wózek bardzo fajny
ja już się rozglądam za siedziskiem do mojego i pościelą do łóżeczka i chyba wezmę taką
wiem że taka skromna, ale do łóżeczka będzie pasować
allegro.pl/dk-gaiako-komplet-poscieli-70...s-x-i2158560256.html
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Hejka - ja właśnie wróciłam z pogotowia. Mąż mnie zawiózł bo to przeziębienie już mnie wykańcza. Przeziębienie jeszcze bym jakoś przeżyła, ale z tego wszystkiego zrobiło mi się zapalenie ucha boli strasznie i nawet nosa wydmuchać nie mogę. A lekarz na pogotowiu odesłał mnie z kwitkiem do ginekologa, bo bał się mi przepisać jakiekolwiek leki żeby nie zaszkodzić dziecku.
oj Bidolku, biedna jestes, nie dosc ze przeziebienie, to nudnosci (czy moze juz minely) a teraz jescze ucho
ja wlasnie jem obiadek - dzis bardzo na leniwo - kasz gryczana, jajo sadzone i buraczki na zimno od teściowej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale dzidzia mi to wynagrodzi i będzie dla mnie tak dobrą córką jak Wy jesteście dla swych Mam
mdłości mam tylko od czasu do czasu, ale leżeć muszę bo szyjka mi się skraca i to ucho ale jutro zadzwonię do ginki - i może coś wymyśli
Anszka - do ginki mam na 19.03 jeszcze tydzień
Saiko - ale mi smaka tymi buraczkami narobiłaś bardzo lubię i zdrowe są - mają dużo żelaza mniam mniam
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
heheh ja tez kocham buraczki
tylko ja jem z chrzanem..mocno pikantne
ale niebo w gębie !
no ja jakbym miala wybierac to takie pure z burakow na goraco z patelni z cebulka i zasmażką najlepiej jeszcze smazone na smalcu
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
A ja wróciłam od teściów z obiadku....eh i oto dowód jak się najadłamMamusia mnie odwiedziła,posiedziałysmy we dwie,pogadałysmy,chociaż widzimy się prawie codziennie,to zawsze mamy pełno tematów do rozmów.Czas mi troszke zleciał,bo nie przepadam za niedzielą.Młodsza poszla do sąsiadki,niedawno się wprowadzili i maja córeczkę czteroletnią i aż się dziwię,że moja lubi się z nią bawić,bo jest spora różnica wieku.Starsza ma za tydz.bierzmowanie,więc na jakieś gorzkie żale musiała iść i taka pustka w domu.Ja na obiadek zrobiłam gulasz,a że uwielbiam kaszę,więc nieżle się wyjadłam.Jutro trzeba znowu mysleć co ugotować.Wizytę też mam jutro,tak te tygodnie szybko lecą.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi już pępek wyłazi na wierzch
może jutro wstawię zdjęcie
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Bidol, dzięki wreszcie się doczekałam i czekam na zdjęcia waszych dziewiuszkiKamyczka - ale masz słodki brzuszek - piękny
mi już pępek wyłazi na wierzch
może jutro wstawię zdjęcie
A ja mam nadal wklęsły pępek.A kiedy zaczyna wychodzić, czy nie ma na to reguły?
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale 3 tygodnie temu tez taki mialam
Wydaje mi sie,ze teraz juz bedzie roooooooooosl....
a ten pepek to podobno nie ma reguły.. moj jeszcze nie wychodzi..ale zawsze mialam mocno wklesly... a teraz sie prawie wyrownuje do plaskiego. )
Dzisiaj Moj Oliwierek tak kopie
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Faktycznie malutki, jak na ten tydzien! Ale masz dobrze, szybciutko wrocisz do formy!
Mi sie taka pupa zrobila No ale trudno....
M-M, super jest ten wozeczek! Hit nad hitami, ale cenowo dla mnie odpada
My juz dzisiaj wybralismy!
Chyba ten kupimy, tani nie jest, ale stbilniejszy od tego co poprzednio Wam pokazywalam, wieksze kola, ale nie pompowane, za to z amortyzatorami...
Gondola taka zgrabna, ale mala, okolo 70 cm w srodku Pani mowila, ze starczy na dziecko w wieku 6 miesiecu, taaa chyba karzelka.... No trudno