- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
bo dzwonila mama, i powiedziala ze postanowila uśpić naszego pieska. Ma juz 16 lat, jest stary, a mama jest juz strasznie zmeczona opieką nad nim bo piesek słabo widzi, ma słaby wzrok, i mało wytrzymały pęcherz, na spacery długie też juz nie ma siły wychodzić. Mama ciężko pracuje, czasem po kilkanaście godzin, a musi wstawać żeby go wyprowadzić zazwyczaj 2x w nocy. Pieskowi zdarza się nasikać na dywan itd...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a rok później dostalam nast. psa od tej samej suki co poprzedni.. i po roku auto go rozjechalo... plakalam na caly blok ........
wiec wiem co to strata psa.... i wiem jak bardzo boli (
ale pomyśl,że jemu ulży już.ni bedzie się tak bardzo męczył .
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Saiko - współczuję Ci bardzo, nam ktoś ukradł dziesięcioletniego psa i nigdy już go nie odzyskaliśmy, nawet nie wiemy, co się z nim stało, mimo że sprawa trafiła do sądu i gościa uznano winnym. Pociesz się (choć marne to pocieszenie), że przynajmniej będziesz wiedziała, że żadna krzywda Twojemu piesiowi się nie stanie i zaśnie zapominając o bólu.
Olga- ja też dzisiaj mam na tapecie temat wózków.
Pojechałam obejrzeć mój typ: jedo fyn 4ds i już wiem, że go nie kupię, bo odstraszyła mnie budka, która jest przekładana z gondoli do spacerówki i jak się ją tylko dotknie, to wyłazi z tych "zawiasów".
Mam nowy typ:
kaps3.artin.pl/index.php?page=shop.brows...&vmcchk=1&Itemid=206
oglądałam w sklepie i wydaje się być super, to jakiś nowszy model, więc jest mało opinii w necie, ale cena przystępna, bogata kolorystyka i fotelik maxi-cosi pasuje
M_M - u mnie też beznadziejna pogoda, pada niemal bez przerwy
Kamyczka - play na wieczór? Wychodzę na kolację z przyjaciółmi
An - rodzina i najbliżsi przyjaciele mieszkają 100 km os nas, niby nie aż tak daleko, ale na co dzień nie ma szans na spotkanie.
Bidol - oswoiłaś się z myślą o córci? Nadal musisz leżeć?
Chłopek - moja kuzynka zbiła lusterko w dniu porodu i nic się nie stało
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja zaraz ide sobie polezec w wannie... odprężyć się
dzisiaj wrocilam do domku,a moj wredny maltanczyk wyciagal wszystkie rzeczy z brudnika i poroznosil po mieszkaniu..wszystkie z łazienki.. to co dosięgnął worozwalał..kremy..płyny..proszek.....
zazwyczaj jest grzeczny jak sie z nim wyjdzie na spacer..ale czasem cos mu odwala..
pewnie dlatego,ze on nie lubi zostawac sam w domu... na poczatku jak mial tak do 4,5 miesiecy to ktos z nim ciągle byl w mieszkaniu...a póxniej jak zostawialismy go samego na godzinke,dwie to cale dwie godziny piszczal i szczekal ..cala klatka go slyszała.......
jakby ktos mu krzywde robil tak plakal ;p;p
a teraz przyzwyczail się...ze czasem musi sam zostac.. ale nie lubi tego...
no i lubi czasem cos spsocić ;p
chociaz mam zajecie na godzine ..jak wroce do domku,bo mam co sprzątac;p
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
wiem, ze sa kochane ale nie che wiecej takich rzeczy przechodzić, bo je sie jak zareaguję jak mama zadzwoni, że juz po wszystkim
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
co do mojego brzusia - to już przywykłam i nawet zapomniałam że mił być chłopczyk i powiem Wam że się straszliwie cieszę z tej córeczki Nie myślałam że tak zwarjuję na jej punkcie - a tu proszę Moja kochana Kamilka I wiecie co polecam to USG 3/4D non stop patrze na to zdjecie Wiem że buziaczek jeszcze jej się zmieni, ale to takie magiczne widzieć własne dzieciątko
Saiko - przepraszam jeśli Cię urażę, ale to tylko zwierzę - wiem że pewnie traktowałaś go jak członka rodziny, ale to nie zmienia faktu że to tylko zwierzak - Mi też jest przykro że zwierzak choruje i cierpi.
Mi zmarła Mama i uważam że to jest prawdziwy ból i nikomu takiego bólu nie życzę.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Anszka, bo na fb pisali,że naprawili tą stronkę A wózki piękne, testowałaś je?I cena bardzo przystępna i w dodatku fotelik by pasował same plusy!Pojechałam obejrzeć mój typ: jedo fyn 4ds i już wiem, że go nie kupię, bo odstraszyła mnie budka, która jest przekładana z gondoli do spacerówki i jak się ją tylko dotknie, to wyłazi z tych "zawiasów".
Mam nowy typ:
kaps3.artin.pl/index.php?page=shop.brows...&vmcchk=1&Itemid=206
oglądałam w sklepie i wydaje się być super, to jakiś nowszy model, więc jest mało opinii w necie, ale cena przystępna, bogata kolorystyka i fotelik maxi-cosi pasuje
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młoda mamuśka,podobno ma byc jakaś polska komedia romant. na tvn po x-factorze z Wieczorkowskim i DereszowskąCzesc dziewczyny , ja wlasnie wrocilam po pracy. jestem padnięta. jutro caly dzien odpoczywam!!
idę zaraz z psiakiem , jakie plany na wieczór macie?
cos w telewizji bedzie ciekawego?
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol,to imię już ostatecznie "zaklepane"?
co do mojego brzusia - to już przywykłam i nawet zapomniałam że mił być chłopczyk i powiem Wam że się straszliwie cieszę z tej córeczki Nie myślałam że tak zwarjuję na jej punkcie - a tu proszę Moja kochana Kamilka I wiecie co polecam to USG 3/4D non stop patrze na to zdjecie
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
bidolku tu jesteś na staraczkach cię pytałam ten śluz rozciągliwy, mówisz że miałaś taki w dni płodne , ale mówisz o dniach płodnych w ciąży? Bo kurcze gdies wyczytałam, ze taki sluz to za mało progesteronu i zagrożenie
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam wszystkie lipcóweczki
bidolku tu jesteś na staraczkach cię pytałam ten śluz rozciągliwy, mówisz że miałaś taki w dni płodne , ale mówisz o dniach płodnych w ciąży? Bo kurcze gdies wyczytałam, ze taki sluz to za mało progesteronu i zagrożenie
Gorliczko - ja miałam taki na początku ciąży - ale mój przypadek nie za dobry chyba bo ja od początku mam ciążę zagrożoną i jade non stop na duphastonie i luteinie.
Kurcze jak tak jest to nie chcę cię niepokoić ale oszczędzaj się - a w poniedziałek do Ginka
Kamyczka - no raczej tak - tj na 85% będzie kamilka
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do noska u Ignasia to się nie martw- Seba jak się urodził to miał wielki nos - jak murzynek, ale teraz dorusł do niego i wygląda ok
Anszka - zapomniałam Ci odpisać - tak ciągle muszę leżeć w łóżku i w dodatku jestem chora, to już całkiem zwaliło mnie z nóg I od kilku dni mam znowu skórcze i znowu zaczynam się martwić
Tym bardziej że na Staraczkach jest teraz taka dziewczyna co przeżyła tragedię...
tu macie link do jej historii www.zapytajpolozna.pl/50-strata-ciazy/32...-aniolki.html#325024
dziewczyny - a tego typu wózek??
allegro.pl/wozek-bebe-comfort-i2194491948.html
Olga - a ty chcesz mieć pompowane koła??
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa